Znaci dobro ‘radim’ cim ih ima.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Bas sam neki dan gledao statistiku Mircevskog. U sustini ima jednu bas dobru sezonu u Makedoniji, ostalo talasika realno.svemalim1 je napisao/la: ↑02 feb 2025, 16:28po meni nije steta nikakva sto smo se hirosa rijesili, pisao sam vec iz kojih razloga. mircevski je razocaranje. dosao je kao gotov igrac sa nekim renomeom u najboljim godinama, a nikako da se probudi. njega treba gledati da se rijesimo na ljeto.
ostalo se slazem @zeljovolimte. dugo mi nismo imali ovakvu sirinu, niti smo ovako sacuvali kostur ekipe. mislim da jedan od kljucnih razloga sto je ovaj prelazni rok bolje odradjen od xy prethodnih lezi u cinjenici da je klub imao taj luksuz i hrabrost da se drugacije postavi. svim igracima kojima su ponudjeni novi ugovori je receno da im je izbor potpisati ili na tribine, a ispostovani su finansijski. i potpisali su redom, trebao bi i karamarko i onda je to to. na ljeto dodatno pojacati ekipu uz neke fine pare od europe i eventualno transfera i bicemo konkurentni za svasta nesto.
Daj ba Nodi pa ljudi se ovdje sprdaju s insajderima, loze ih ko drva.
Samo za pretkola evrope ne vaze.
Samo nastavi.
Sve kontam da je neka podvojena ličnost u pitanju. U tom slučaju u teoriji bi se moglo reći da su dvije osobe.
Sad ce dok se vrateLevin je napisao/la: ↑02 feb 2025, 22:03Samo nastavi.Čekam kad ćeš nam namignuti za Karamarka.
Sve kontam da je neka podvojena ličnost u pitanju. U tom slučaju u teoriji bi se moglo reći da su dvije osobe.Samo ne znam odakle mu snaga.
![]()
Kad se vrate, ne brini
Dragi barba, kako mislis vec?BarbareZeljin je napisao/la: ↑02 feb 2025, 16:57Znam da se od Mircevskog puno ocekuje, iskreno volio bih da decka krene,najgora stvar je kad se pritisak napravi. A mi smo evo realno vec poceli sa tim.
Vidjecemo sta ce biti na kraju sa njim.
Meni jedna stvar prolazi kroz glavu a u prvom dijelu sezone se to cesto desavalo.
Ja sam jako kritikovao Boljevica. Ukoliko Sosic ne bude u optimalnoj formi,ja bih volio vidjeti Boljevica na toj 10-ci,u onim tekmama kad igramo sa jednim napadacem.
Zato sto jako usporava tranziciju,i ako postoji i jedno mjesto u timu gdje ima prostora za te njegove ludosti,to je onda ta pozicija.
E sad mnogi ce reci nas najbolji igrac,nenano dovoljno krila,a imamo tih nekih poluspiceva( Mircevski,Sosic,pa i Dangubic).
Sad Boljevic ce sigurno igrati,nema sumnje da je on mozda najbolji igrac,ali jednostavno on svaku loptu koju dobije mora zadrzati u nogama,i mnogo puta usere kontru ili izglednu situaciju.
Zeljo ima sirinu sad kao sto kazete. E sad ako Sosic i ovi Brazilci se pokazu kao pojacanja,sigurno je da je to dinenzija vise.
Realno nismo nista ocekivali od Cvetankskog,a covjek uz Boljevica i Krpica bio najkorisniji igrac polusezone. I dalje mislim da moze biti jos bolji. Treba mu pumpati samopuzdanje,znanja on ima itekako.