Imaju ljudi u FKS kojima Tan smeta. Ja razumijem prepucavanja ovi Zeljinih navijaca sto se boje da Tan od Sarajeva napravi mega tim. Ali mi nije jasno mislim jeste jer su hahari ljudi u upravi i sto se vrte oko uprave sto hoce to da razjebu.hilmo je napisao/la:Necu reci da nije istina to sto pricas, a moje je da li cu ti povjerovati ili ne
Sarajevo nije nista losije ili bolje odigralo nego sto igra od pocetka sezone, sve je patnja ali eto nekako gura..PL BiH -1 je napisao/la: Pa eto vi lafo ne znate da mu je prijeceno pred derbi. Pa sta mislis sto je Sarajevo onako blijedo odigralo?
Uvijek nekom smeta sto je Sarajevo uspjesno (ono sto je uspjesno do sad) i uvijek imaju ''dusebriznici'' koji podmecu noge..PL BiH -1 je napisao/la: Nekome je odgovaralo da izgubi da Husref nogu dobije.
Po cemu najjaca imena, jaka imena onih igraca koji se nisu mogli nametnuti u JSL ili nekoj drugoj....Prosjek i imena i kvaliteta.PL BiH -1 je napisao/la: ....A citajte mu izjave i prije ove pa pokusajte izmedju redova doci do zakljucka. Trener sa najjacim imenima u timu se zali na los igracki kadar.
Je li vi mislite da onaj prekid protiv Borca nije narucen. Pogledajte samo koliko se ljudi zauzeo da se promjeni odluka komisije i pogledajte o kome je rijec. 3 covjeka samo ukljucujuci Selimovica.