Nije registracija završena,papiri još nisu gotoviBolivia je napisao/la: ↑04 mar 2023, 18:02Zbog čega https://www.transfermarkt.com/raphael-l ... ler/616253 ne igra tj nije na popisu?
RŠD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Re: RŠD Velež Mostar
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Mogao bi Mućaj na desnog beka sve su prilike...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
- Kontakt:
Odlična igra, zalaganje i na kraju pobjeda...šteta zbog Vehabovića crveni karton i Hasanovic propušta protiv kona...Odmorit se, pa u srijedu ostavit srce na terenu pa šta bude...Forzaaa.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
3 boda zlata vrijedna!
Bravo Feja, bravo Edo!
Šteta što Hadžić nije iskoristio zicer.
U srijedu gazimo svinjski
Bravo Feja, bravo Edo!
Šteta što Hadžić nije iskoristio zicer.
U srijedu gazimo svinjski
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
-
- Kontakt:
SAŠA DOMIĆ !
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
4 utakmice, 4 pobjede, bez primljenog gola. Svaka čast momci, jako težak raspored, a već smo uzeli 6 bodova. Idemo sada dobiti i u srijedu 
Lauš po meni odličan, pokazat će se kao pojačanje
Ante Hrkać
svaka čast
Edo mi u zadnjih par utakmica pokazuje mnogo više nego što je pokazivao otkako je u Veležu
Blagojević će me koštati jednog mini srčanog udara
Lauš po meni odličan, pokazat će se kao pojačanje
Ante Hrkać
Edo mi u zadnjih par utakmica pokazuje mnogo više nego što je pokazivao otkako je u Veležu
Blagojević će me koštati jednog mini srčanog udara
Mi smo Rođeni prkosni i ponosni!
- Bazinga12345
- Kontakt:
Pršeš i Blagojević realno ne mogu zajedno biti na terenu. Okej, kontam šta je ideja bila danas ali svejedno smo djelovali malo mrtvo i protiv Zrinjskog i nekih drugih ekipa ovo neće proći.
Nadam se da će Wallace dobiti šansu.
Nadam se da će Wallace dobiti šansu.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
- Kontakt:
Domić,Hrkać,Vehabović, Zeljković, Bogdanović, Haskić svaka čast svima i ostalim momcima al kakav je majstor Lija 

Ako dobijemo u srijedu, baš će prava euforija biti medju navijačima, već je posjeta super.
Nadam se da ćemo ubrzo vidjeti Wallacea i Rafu na djelu. Samo ne znam kakav sastav da očekujemo u srijedu, imamo povrijeđenih i iskartoniranih igrača. Sviđa mi se pristup igrača... Mada, primjetno je da nam je prvo poluvrijeme u oče 4 utakmice bilo slabije, a u drugom ubacimo u brzinu više.
Nadam se da ćemo ubrzo vidjeti Wallacea i Rafu na djelu. Samo ne znam kakav sastav da očekujemo u srijedu, imamo povrijeđenih i iskartoniranih igrača. Sviđa mi se pristup igrača... Mada, primjetno je da nam je prvo poluvrijeme u oče 4 utakmice bilo slabije, a u drugom ubacimo u brzinu više.
Mi smo Rođeni prkosni i ponosni!
Svaka čast rođeni!
Nastavljamo odličan niz, i što je najvažnije, pobjedili smo Borac iako smo bili jako umorni i oslabljeni.
Protiv kona izgleda još slabiji ali ćemo imati dan više za odmor.
Nisam znao da smo ostali bez Dine, to je baš hendikep.
Ostali smo nažalost i bez Ede koji je postao jedan od glavnih igrača u timu.
Ipak, vjerujem da će Feja nešto smisliti za srijedu.
Suđenje odlično do momenta našeg vodstva.
Falio je danas Ra.
Nastavljamo odličan niz, i što je najvažnije, pobjedili smo Borac iako smo bili jako umorni i oslabljeni.
Protiv kona izgleda još slabiji ali ćemo imati dan više za odmor.
Nisam znao da smo ostali bez Dine, to je baš hendikep.
Ostali smo nažalost i bez Ede koji je postao jedan od glavnih igrača u timu.
Ipak, vjerujem da će Feja nešto smisliti za srijedu.
Suđenje odlično do momenta našeg vodstva.
Falio je danas Ra.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Ajmo strucnjaci, posjeta veceras? Po mom misljenju 4000
Minimalno 4.500, a vjerovatno i preko 5k.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑04 mar 2023, 22:26Ajmo strucnjaci, posjeta veceras? Po mom misljenju 4000
Inače, baš šteta što imamo pun qrac povrijeđenih i kartoniranih igrača, mislim da bi se inače mogli baš muški pofajtati sa komšijama, tj. najvećim mitomanima i falsifikatorima apsolutno svega.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
3800 po savezu,al preko 4 sigurnoMostarwolf1981 je napisao/la: ↑04 mar 2023, 22:26Ajmo strucnjaci, posjeta veceras? Po mom misljenju 4000
-
- Kontakt:
Dedara je bila baš puna, na vrhu su ljudi stajali u dva reda. Zdenka isto tako, samo onaj dio iza reflektora nije. Iza gola puno sve osim onog lijevog segmenta, koji je pretpostavljam po pravilima ostavljen za goste... Moja pretpostavka je negdje oko 5000.
Inače, odlična utakmica. Voljni momenat na visokom nivou, baš se nisu štedili. Šteta zbog velikog broja povrijeđenih igrača, ali sada do izražaja dolazi dobar prelazni rok, uvijek se može nešto iskombinovati. Antiša komandant, stalno je presiguran. Edi baš leži Feja, nema više onih svojih bubica i dodira viška, igra odlično. Jedino možda Pršeš malo stagnira i ne bi ga baš stavljao sa Blagojevićem u postavu. Jovan uz par grešaka odličan. Svi su digli formu i vidi se da igraju sa velikim samopouzadnjem. I da, Haskić pravi kapiten, sve radi kako treba, a ekipa mu to vraća zalaganjem.
MUSVDG!
Inače, odlična utakmica. Voljni momenat na visokom nivou, baš se nisu štedili. Šteta zbog velikog broja povrijeđenih igrača, ali sada do izražaja dolazi dobar prelazni rok, uvijek se može nešto iskombinovati. Antiša komandant, stalno je presiguran. Edi baš leži Feja, nema više onih svojih bubica i dodira viška, igra odlično. Jedino možda Pršeš malo stagnira i ne bi ga baš stavljao sa Blagojevićem u postavu. Jovan uz par grešaka odličan. Svi su digli formu i vidi se da igraju sa velikim samopouzadnjem. I da, Haskić pravi kapiten, sve radi kako treba, a ekipa mu to vraća zalaganjem.
MUSVDG!
City of sunshine... MUSVDG
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
-
- Kontakt:
Kakav utakmica kapa do poda rodjeni, sudija nas ne zezno sa kartonima pred derbi pravo,Ali to nije razlog da ne dobijemu.SVI NA STADION U SRIJEDU 

-
- Kontakt:
Domic Hrkac Zeljkovic
Bedem
Bedem

Nedim Hadžic se mogao večeras proslaviti da je dao onaj zicer, ali "prepao se lopte" ...Nadam se da će u idućoj poentirat, jer on ima taj šmek za gol...Falio je večeras i Halil, ali abd oporavit ce se on što prije...Pripremit će njih Feja sigurno kako treba, pa i nerješeno ako izvučemo biće super...Espiritosanto je napisao/la: ↑04 mar 2023, 22:14Domić,Hrkać,Vehabović, Zeljković, Bogdanović, Haskić svaka čast svima i ostalim momcima al kakav je majstor Lija![]()
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.