Prica se u gradu da igramo protiv Portugala , e sad, mozda su mene prevarili.nick je napisao/la:a protiv koga igramo ?

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Prica se u gradu da igramo protiv Portugala , e sad, mozda su mene prevarili.nick je napisao/la:a protiv koga igramo ?
VanBasten je napisao/la:Madafaka je napisao/la:Cuj "Ćiro je Alah", pa kako molim vas da onda imamo srece kad ovake nebuloze ljudi pricaju?
Ej, al oni su vjernici u srcu![]()
kako bi ti ban za ovo zalijepio nisi svjestan, ne znam kako te nije stid pisati ovo?Lucarelli je napisao/la:'aj u džamiju paćenici.
aj ti znas gdje!!!Lucarelli je napisao/la:'aj u džamiju paćenici.
Knele je napisao/la:Šta, samo jedno pivo? Pa pobogu, kakva je to organizacijarob do bagro je napisao/la:ima hajde...jos jedna ostalaPonos Torina je napisao/la:Ovom Tulicu treba degenek,treba ga nogama ubiti.Ko nama vodi mladu repku tobe jarabi.
Robe ima li te pive![]()
![]()
![]()
Dve gajbe piva, luka i leba
Pa bolje bi nam bilo da smo u dzamiji nego u nekim caffe barovima sa flasama u ruci... I onda hocemo da nas Bog "pogleda"..Lucarelli je napisao/la:'aj u džamiju paćenici.
Ma nemoj nam reci. Cuj to. Oni su inace muslimanska zemlja, je l' tako?vOluMme je napisao/la:Pa i Nijemci za vrijeme tekme i prije tekme popiju 1000 litara piva, a opet su na SP.
Oni, za razliku od nas, ne trebaju toliku pomoć sreće...vOluMme je napisao/la:Pa i Nijemci za vrijeme tekme i prije tekme popiju 1000 litara piva, a opet su na SP.
zalis li se tako kad dzeko i vedad ili salihovic uce fatihu pred utakmicu?(kao i sto cine svaki put) ili kada se ronaldo krsti pred utakmicu? ti ako nisi vjernik drzi to za sebe ali prihvati da vecina jesteLucarelli je napisao/la:Bolan svakom svoje.Nećete vi nekome određivati šta da radi,šta da govori,šta da misli...
Malo previše vjeru petljate u sve ovo.Ljudi u ovoj euforiji ne znaju ni šta pričaju ali nađu se paćenici poput vas da pametuju,da traže mane i slično.
pa isti je Bog za sve na svijetuMadafaka je napisao/la:Ma nemoj nam reci. Cuj to. Oni su inace muslimanska zemlja, je l' tako?vOluMme je napisao/la:Pa i Nijemci za vrijeme tekme i prije tekme popiju 1000 litara piva, a opet su na SP.
OVIM SE POSTOM ZAVRSAVA MOJA RASPRAVA NA OVU "TEMU"
NAPRIJED LJILJANI!
banovan si.Lucarelli je napisao/la:'aj u džamiju paćenici.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.