ako je onaj gol vidala kontra, ja sam bruce leeYucca je napisao/la:Nije to viktorija to je pametna igra Juve pustis Romu da igra a ti lagano kaznis iz kontreJoeCelt je napisao/la:Bila bi nepravda da Juventus osvoji titulu! Roma igra viktorije u Torinu......![]()
AS Roma
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Pametni ste bili i protiv Galate!Yucca je napisao/la:
Nije to viktorija to je pametna igra Juve pustis Romu da igra a ti lagano kaznis iz kontre![]()
Drzi se ti NFL ostavi fudbal
Smijesan si!
Igrate kod kuce bunker .........
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ljajic i Gervinho u istom timu
ni jedan od njih se ne vraca nazad da pomogne odbrani,previse driblaju,gube lopte zato ce te izgubiti...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
JoeCelt je napisao/la:Pametni ste bili i protiv Galate!Yucca je napisao/la:
Nije to viktorija to je pametna igra Juve pustis Romu da igra a ti lagano kaznis iz kontre![]()
Roma je za klasu bolji tim u ovom trenutku .....
Drzi se ti NFL ostavi fudbal
Smijesan si!
Igrate kod kuce bunker .........[/quote
Sad smo ti pokazali koliko smo jaki 5 minuta pojacamo gas i Rome nema nigdje
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
samo 5 minuta ...... i to je sve
Juve je nekad bio tim ali sad je i Galata bolja
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
jedna dekoncentracija i gol primamo, tipicno kada se igra protiv ovih mesara.
adem ljajic mi je upravo postao jedan od najmržih igraca kojeg sam ikada gledao u romi, koji mu je ono samo zicer bio da fula
umjesto da odma vodis ti iz nicega primaš gol
kriterij sudije kako djeli žute je baš momacki, onaj polomi noge pjanicu žuti karton, a gervinho kukom takne onog mamlaza i isto žuti, al sve u svemu sudjenje je sasvim ok i nadam se da ce tako biti i u drugom poluvremenu
adem ljajic mi je upravo postao jedan od najmržih igraca kojeg sam ikada gledao u romi, koji mu je ono samo zicer bio da fula
kriterij sudije kako djeli žute je baš momacki, onaj polomi noge pjanicu žuti karton, a gervinho kukom takne onog mamlaza i isto žuti, al sve u svemu sudjenje je sasvim ok i nadam se da ce tako biti i u drugom poluvremenu
nema potpisa
JoeCelt je napisao/la:samo 5 minuta ...... i to je sve![]()
Sa 5 minuta jaceg pritiska smo mogli dati jos 2 gola Roma imala jednu 100% sansu uslijed greske Bonucia to je efekat Romine viktorije
Izbaciti kloca Ljajića i može se do gola. Frajer usporava svaki **** napad 
Juventus smijesna ekipa, Roma institucija za njih, izmislila fudbal, al ne mozes igrad protiv bogalja nafakaskih, kakv gol dadoste, a mi smo istu imali priliku preko Ljajica a nam se ne da, e sad zamisli da vi ganjate rezultat koliko bi samo prostora bilo za gervinha.. to bi bilo kao i na Meaci 0-3 hladno, a ovako cemo tesko i izjednaciti
Ljajić prevara od igrača, nije u stanju centrirati.Ovaj Dodo se gubi ko abdest Lichtseiner ga siluje po desnoj strani.
Inače Roma praktično bezopasna osim šuta Pjanića ništa vrijedno spomena.
Inače Roma praktično bezopasna osim šuta Pjanića ništa vrijedno spomena.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
ako ste vi mogli dati dva gola nakon pritiska, roma je mogla dati 5 nakon prvih 20min. takticki igrate sasvim ok, al malo morgen kada god hocete možete dati golYucca je napisao/la:JoeCelt je napisao/la:samo 5 minuta ...... i to je sve![]()
Sa 5 minuta jaceg pritiska smo mogli dati jos 2 gola Roma imala jednu 100% sansu uslijed greske Bonucia to je efekat Romine viktorije
nema potpisa
Šteta zbog primljenog gola, Roma je bila bolja prije toga.Gervinho uyebe svaku akciju ili neuspješnim driblinzima ili glupim kretanjem bez lopte.Ne volim igrače koji su posvađani s mozgom, takvi nikad ne uspiju bez obzira na talenat, a Gervinho je klasičan primjer toga.
Pjanke odličan, jedino me strah što se valja svako malo, šteta bi bilo da se povrijedi na ovakvoj utakmici.Totti također dobar, mada ga kolege u napadu Ljajić i Gervinho slabo prate.
Mora sad Roma da napadne svim silama i da dođe makar do boda, jer ako Juventus ode na +8, biće ih vrlo teško stići, da ne kažem nemoguće.
Pjanke odličan, jedino me strah što se valja svako malo, šteta bi bilo da se povrijedi na ovakvoj utakmici.Totti također dobar, mada ga kolege u napadu Ljajić i Gervinho slabo prate.
Mora sad Roma da napadne svim silama i da dođe makar do boda, jer ako Juventus ode na +8, biće ih vrlo teško stići, da ne kažem nemoguće.
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
utakmica dobra, obje ekipe pokazale da su trenutno najbolje, ne kontam ljude kako mogu omalozavati Juvenutus. Juve odigrao takticki pametno, dok je Roma po svaku cijenu htijel dati gol u prvom djelu, na kraju su pali fizicki i mogli primiti jos jedan za 2:0...
Realno, Roma gubi vise porazom, pa su odigrali onako jako od prve minute.
Realno, Roma gubi vise porazom, pa su odigrali onako jako od prve minute.
Zadnja izmjena: Nedved11, dana/u 05 jan 2014, 21:45, ukupno mijenjano 1 put.
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Admir_Sa je napisao/la:ako ste vi mogli dati dva gola nakon pritiska, roma je mogla dati 5 nakon prvih 20min. takticki igrate sasvim ok, al malo morgen kada god hocete možete dati golYucca je napisao/la:JoeCelt je napisao/la:samo 5 minuta ...... i to je sve![]()
Tacno igrali ste odlicno 20 minuta jedna 100% sansa ostalo sve mlaki udarci koje je Buffon lagano skidao ali ovakav ritam protiv Juvea tesko mozete drzati i zato ste zadnjih 15 minuta pali i mogli dobiti jos dva gola
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Dobro, nije ono baš bio zicer + je Totti mogao i moram mnogo bolje dati loptu. A, Ljajić je danas beskoristan i nevidljiv. Nije ni Gervinho ništa bolji, treba biti iskren.Admir_Sa je napisao/la:jedna dekoncentracija i gol primamo, tipicno kada se igra protiv ovih mesara.
adem ljajic mi je upravo postao jedan od najmržih igraca kojeg sam ikada gledao u romi, koji mu je ono samo zicer bio da fulaumjesto da odma vodis ti iz nicega primaš gol
![]()
Što se tiče suđenja - Gervinho je dobio žuti karton zbog iste stvari kao Tevez - prigovor. Inače, treba biti pošten i reći kako je Rizzoli mogao pokazati na bijelu tačku kod igranja rukom Dodoa. Doduše, ja ono ne bih svirao, al' kakvih sve penala bude - ono je bila penalčina.
Pjanić najbolji i najagilniji kod Rome. K'o da ima dodatni motiv (možda skauti premijerligaških timova
Sve u svemu, nadam se jednako dobrom drugom poluvremenu i golu (pa i pobjedi) Rome. Ne bih volio da se prvenstvo odluči nakon ovog meča.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Da ne bude da omalozavam Romu, zaista, ugodno su me iznedadili, prije svega vezni red na celu sa Pjanketom...
Roma je osvjezenje i dogodine mogu biti ravnopravni sa Juventusom za titulu, uz uslov da se kljucni igraci zadrze...
Btw. Slazem se za penal sa @monologom...sta se sve svira, ne bih sudije niko nista prigovorijo
Roma je osvjezenje i dogodine mogu biti ravnopravni sa Juventusom za titulu, uz uslov da se kljucni igraci zadrze...
Btw. Slazem se za penal sa @monologom...sta se sve svira, ne bih sudije niko nista prigovorijo
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
al mi je strasno krivo sto to igranje rukom nije bilo u nasem sesnaestercu haha mogu mislit plakanja- i ovako sudija ne valja nekim:D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.