AS Roma

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Belmin6
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Belmin6 » 05 jan 2014, 21:22

Yucca je napisao/la:
JoeCelt je napisao/la:Bila bi nepravda da Juventus osvoji titulu! Roma igra viktorije u Torinu......
Nije to viktorija to je pametna igra Juve pustis Romu da igra a ti lagano kaznis iz kontre :D :D
ako je onaj gol vidala kontra, ja sam bruce lee

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 05 jan 2014, 21:23

Yucca je napisao/la:
Nije to viktorija to je pametna igra Juve pustis Romu da igra a ti lagano kaznis iz kontre :D :D
Pametni ste bili i protiv Galate! :D Roma je za klasu bolji tim u ovom trenutku .....[/quote]

Drzi se ti NFL ostavi fudbal :arrow:[/quote]
Smijesan si! :D
Igrate kod kuce bunker .........
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 05 jan 2014, 21:29

Ljajic i Gervinho u istom timu :o :o :shock: :shock: ni jedan od njih se ne vraca nazad da pomogne odbrani,previse driblaju,gube lopte zato ce te izgubiti...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 05 jan 2014, 21:30

JoeCelt je napisao/la:
Yucca je napisao/la:
Pametni ste bili i protiv Galate! :D Roma je za klasu bolji tim u ovom trenutku .....

Drzi se ti NFL ostavi fudbal :arrow:[/quote]
Smijesan si! :D
Igrate kod kuce bunker .........[/quote

Sad smo ti pokazali koliko smo jaki 5 minuta pojacamo gas i Rome nema nigdje
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 05 jan 2014, 21:36

samo 5 minuta ...... i to je sve :D
Juve je nekad bio tim ali sad je i Galata bolja
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 05 jan 2014, 21:38

ljajic tanak ko kondom
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 05 jan 2014, 21:38

jedna dekoncentracija i gol primamo, tipicno kada se igra protiv ovih mesara.

adem ljajic mi je upravo postao jedan od najmržih igraca kojeg sam ikada gledao u romi, koji mu je ono samo zicer bio da fula :roll: umjesto da odma vodis ti iz nicega primaš gol :evil:

kriterij sudije kako djeli žute je baš momacki, onaj polomi noge pjanicu žuti karton, a gervinho kukom takne onog mamlaza i isto žuti, al sve u svemu sudjenje je sasvim ok i nadam se da ce tako biti i u drugom poluvremenu
nema potpisa

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 05 jan 2014, 21:39

JoeCelt je napisao/la:samo 5 minuta ...... i to je sve :D

Sa 5 minuta jaceg pritiska smo mogli dati jos 2 gola Roma imala jednu 100% sansu uslijed greske Bonucia to je efekat Romine viktorije

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 05 jan 2014, 21:39

Izbaciti kloca Ljajića i može se do gola. Frajer usporava svaki **** napad :oops:

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 05 jan 2014, 21:40

Juventus smijesna ekipa, Roma institucija za njih, izmislila fudbal, al ne mozes igrad protiv bogalja nafakaskih, kakv gol dadoste, a mi smo istu imali priliku preko Ljajica a nam se ne da, e sad zamisli da vi ganjate rezultat koliko bi samo prostora bilo za gervinha.. to bi bilo kao i na Meaci 0-3 hladno, a ovako cemo tesko i izjednaciti

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 jan 2014, 21:40

Ljajić prevara od igrača, nije u stanju centrirati.Ovaj Dodo se gubi ko abdest Lichtseiner ga siluje po desnoj strani.
Inače Roma praktično bezopasna osim šuta Pjanića ništa vrijedno spomena.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 05 jan 2014, 21:41

Yucca je napisao/la:

Sa 5 minuta jaceg pritiska smo mogli dati jos 2 gola Roma imala jednu 100% sansu uslijed greske Bonucia to je efekat Romine viktorije
ako ste vi mogli dati dva gola nakon pritiska, roma je mogla dati 5 nakon prvih 20min. takticki igrate sasvim ok, al malo morgen kada god hocete možete dati gol
nema potpisa

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 05 jan 2014, 21:42

Šteta zbog primljenog gola, Roma je bila bolja prije toga.Gervinho uyebe svaku akciju ili neuspješnim driblinzima ili glupim kretanjem bez lopte.Ne volim igrače koji su posvađani s mozgom, takvi nikad ne uspiju bez obzira na talenat, a Gervinho je klasičan primjer toga.

Pjanke odličan, jedino me strah što se valja svako malo, šteta bi bilo da se povrijedi na ovakvoj utakmici.Totti također dobar, mada ga kolege u napadu Ljajić i Gervinho slabo prate. :roll:

Mora sad Roma da napadne svim silama i da dođe makar do boda, jer ako Juventus ode na +8, biće ih vrlo teško stići, da ne kažem nemoguće.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 05 jan 2014, 21:44

utakmica dobra, obje ekipe pokazale da su trenutno najbolje, ne kontam ljude kako mogu omalozavati Juvenutus. Juve odigrao takticki pametno, dok je Roma po svaku cijenu htijel dati gol u prvom djelu, na kraju su pali fizicki i mogli primiti jos jedan za 2:0...

Realno, Roma gubi vise porazom, pa su odigrali onako jako od prve minute.
Zadnja izmjena: Nedved11, dana/u 05 jan 2014, 21:45, ukupno mijenjano 1 put.
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 05 jan 2014, 21:44

Admir_Sa je napisao/la:
Yucca je napisao/la:

ako ste vi mogli dati dva gola nakon pritiska, roma je mogla dati 5 nakon prvih 20min. takticki igrate sasvim ok, al malo morgen kada god hocete možete dati gol

Tacno igrali ste odlicno 20 minuta jedna 100% sansa ostalo sve mlaki udarci koje je Buffon lagano skidao ali ovakav ritam protiv Juvea tesko mozete drzati i zato ste zadnjih 15 minuta pali i mogli dobiti jos dva gola

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 jan 2014, 21:45

Admir_Sa je napisao/la:jedna dekoncentracija i gol primamo, tipicno kada se igra protiv ovih mesara.

adem ljajic mi je upravo postao jedan od najmržih igraca kojeg sam ikada gledao u romi, koji mu je ono samo zicer bio da fula :roll: umjesto da odma vodis ti iz nicega primaš gol :evil:

kriterij sudije kako djeli žute je baš momacki, onaj polomi noge pjanicu žuti karton, a gervinho kukom takne onog mamlaza i isto žuti, al sve u svemu sudjenje je sasvim ok i nadam se da ce tako biti i u drugom poluvremenu
Dobro, nije ono baš bio zicer + je Totti mogao i moram mnogo bolje dati loptu. A, Ljajić je danas beskoristan i nevidljiv. Nije ni Gervinho ništa bolji, treba biti iskren.

Što se tiče suđenja - Gervinho je dobio žuti karton zbog iste stvari kao Tevez - prigovor. Inače, treba biti pošten i reći kako je Rizzoli mogao pokazati na bijelu tačku kod igranja rukom Dodoa. Doduše, ja ono ne bih svirao, al' kakvih sve penala bude - ono je bila penalčina.

Pjanić najbolji i najagilniji kod Rome. K'o da ima dodatni motiv (možda skauti premijerligaških timova :?: ) da pokaže šta sve zna i umije.

Sve u svemu, nadam se jednako dobrom drugom poluvremenu i golu (pa i pobjedi) Rome. Ne bih volio da se prvenstvo odluči nakon ovog meča.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 05 jan 2014, 21:47

Da ne bude da omalozavam Romu, zaista, ugodno su me iznedadili, prije svega vezni red na celu sa Pjanketom...

Roma je osvjezenje i dogodine mogu biti ravnopravni sa Juventusom za titulu, uz uslov da se kljucni igraci zadrze...

Btw. Slazem se za penal sa @monologom...sta se sve svira, ne bih sudije niko nista prigovorijo

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 05 jan 2014, 21:51

al mi je strasno krivo sto to igranje rukom nije bilo u nasem sesnaestercu haha mogu mislit plakanja- i ovako sudija ne valja nekim:D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 05 jan 2014, 21:56

JoeCelt@ TOLIKO O VIKTROIJI CIM STISNEMO GAS :lol: :lol:

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 05 jan 2014, 21:57

Ima jos do kraja, bez predaje :D

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.