nista redsi, jedva cekam da se sretnemo...pa da vas pometemo

sala, ocajni smo i jedni i drugi

sjeca li se ko...je li bilo ovdje navijaca barce i reala do prije nekoliko mjeseci? iskotise se brate i sada likuju ovdje

sorry za mali OFF.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
geronimo je napisao/la:bas je ovaj OTNYS_YNWA smijesan lik![]()
prava raja, samo sto nema pojma o zivotu
![]()
nista redsi, jedva cekam da se sretnemo...pa da vas pometemo![]()
sala, ocajni smo i jedni i drugiotkud bas da nas najvise ima ovdje
![]()
sjeca li se ko...je li bilo ovdje navijaca barce i reala do prije nekoliko mjeseci? iskotise se brate i sada likuju ovdje![]()
sorry za mali OFF.
fera je napisao/la:Sve je ovo Allah kriv kaznjava nas jer klub nije prodat saudijcima.........
IN RAFA WE TRUST
Vlasnici su krivi, oni su rekli da Voronin mora igrati u startnoj postavirafa je napisao/la:oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Boze oduzmi voronjinu noge...............................................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A jes se nasao ko ce im to reciRobert@05 je napisao/la:Znate li vi onu od Eminema: Say goodbye, say goodbye to CHAMPIONS LEAGUE![]()
Salim se malo, nemojte se ljutiti.
Bezveze mi je da idemo off topic, ali zar ti stvarno mislis da je Realov prolazak upitan?majestic24 je napisao/la:A jes se nasao ko ce im to reciRobert@05 je napisao/la:Znate li vi onu od Eminema: Say goodbye, say goodbye to CHAMPIONS LEAGUE![]()
kao da ste vi sta bolji, Marsej ce da vas izbaci samo tako...Robert@05 je napisao/la:Znate li vi onu od Eminema: Say goodbye, say goodbye to CHAMPIONS LEAGUE![]()
Ja se necu baviti predvidjanjima. Za Liverpool sam se salio, stavio sam dva smjeska i napisao da se salim, ne znam sta si se ti nasao da ih branis. Jeste Real izgubio od Milana, ali i Man. Utd. je izgubio od Liverpoola koji je u strasno losoj formi, tako da ti porazi ne moraju nista da znace. Real, na zalost, ovisi previse o Ronaldu i mislim da kad je on tu mogu pobijediti bilo koga.majestic24 je napisao/la:Liverpool ako kupi 2-3 pojacanja na zimu,moze osvojiti evropsku ligu. Real dalje od 1/8 finala nemoze. Pa vas didovi pobjedjuju,sta ce biti kad vam dodju arsenal,united ili chelsea???
Prvo treba postaviti pitanja hoće li Liverpool u stečaj pošto trenutna situacija je najbliža tome, a ti pričaš o pojačanjima.Liverpool ako zadrži ovaj kadar bit će svjetsko čudo.Scenarij koji bi se mogao desiti je prodaja nekog od ove trojice Torres, Mascherano ili Gerard na zimu da bi se klub spasio bankrota.Sa Reinom se mora produžiti ugovor, a za to se nema para.Klub je u velikim dugovima, izgradnja stadiona je zaustavljena , vjerovnici tj. banke traže svoj novac, a dodatni nož u leđa je nekvalifikovanje dalje u Ligi prvaka čime će Liverpol izgubiti silne milione na koje je računao i ako se nekim slučajem odluče na otkaz Benitezu jer rezultati bi do toga mogli dovesti (20 mil funti bi ih to koštalo) sudbina ovog velikog kluba bi bila gotova.Ne mogu da vjerujem da je neko mogao ovakav klub dovesti u situaciju da je stečajni postupak jedino rješenje.Večeras Liverpool je imao par solidnih šansi , ali nedovoljno da bi se reklo da su zaslužili da pobjede.Koliko je god prolazak Bayerna težak iako donekle sami o sebi ovise u slučaju da Juventus ne pobjedi Bordo što je realno situacija Liverpool je par hiljada puta gora jer oni niočemu ne odlučuju.Idu Debrecenu dolazi im Fiorentina,a Fiorentini će možda biti dovoljan bod protiv Lyona kuči za dalji plasman.Zaista mi je žao jer je to klub koji simpatišem u Premier ligi.majestic24 je napisao/la:Liverpool ako kupi 2-3 pojacanja na zimu,moze osvojiti evropsku ligu. Real dalje od 1/8 finala nemoze. Pa vas didovi pobjedjuju,sta ce biti kad vam dodju arsenal,united ili chelsea???
To bi bilo realno da Liverpool igra svoju prepoznatljivu igru iz prijašnjih sezona, ali ovo na šta sad liči mi ne ulijeva neko samopouzdanje.Nadam se da se varam.Phill Jackson je napisao/la:Opet **** srece nemamo,,u obe tekme smo bolji bili od njih i zasluzili svih 6 bodova,,al opet u 90 minuti bezveze go primamo,,ni meni se ne svidja sto glupa plavusa igra al sam opet na Rafinoj strani..ono Hamburgovo,West Hamovo i Valensijino prokletstvo povreda je i na nas preslo..jbg. nije Rafa kriv sto nam je pola igraca u bolnici..i vidim neki zbog jednog gola hvale Babela..a prije ovog gola sjetite se kako je igro,,pa evo i poslje onog gola vidjeli ste onaj slobodnjak koji je cak u autu zavrsio..wow,,onu 100 % sansu da i ne spominjem.. od 10 tekmi on jednu kako Bog zapovjeda odigra..Kad se svi igraci vrate puno ce bolje to izgledat,,a i nema sanse da moze gore od ovoga,,dosta smo primali golove u 90..ne sviraju nam se cisti penali,baloni nam daju golove itd..Sta fali ako Euro ligu budemo igrali,,i LP je vise dopizdila..EL sigurno mozemo osvojit i tako postat najtrofejniji klub EL i prijasnjeg KU sa 4 titule..sad djelimo prvo mjesto s Juveom i Interom.
Edit:Ako Lyon odigra nerjeseno s Violama,a mi normala dobijemo Debrecen onda ce nam potrebna bit pobjeda od 3 razlike na Anfieldu sto i nije nemoguce![]()
WALK ON
Ma sve je do Lyona,,vjerovatno ce se do tekme s Violama vratit Gerrard,Skrtel,Johnson.. Torres,Agger i Aquilani ce 100 % bit fit sto sad nisu,a svako zna kakve su Evropske noci na Anfieldu i uz pomoc Kopa i "Captain Fantastica" cemo se izvucFRANK RIBERY je napisao/la:To bi bilo realno da Liverpool igra svoju prepoznatljivu igru iz prijašnjih sezona, ali ovo na šta sad liči mi ne ulijeva neko samopouzdanje.Nadam se da se varam.Phill Jackson je napisao/la:Opet **** srece nemamo,,u obe tekme smo bolji bili od njih i zasluzili svih 6 bodova,,al opet u 90 minuti bezveze go primamo,,ni meni se ne svidja sto glupa plavusa igra al sam opet na Rafinoj strani..ono Hamburgovo,West Hamovo i Valensijino prokletstvo povreda je i na nas preslo..jbg. nije Rafa kriv sto nam je pola igraca u bolnici..i vidim neki zbog jednog gola hvale Babela..a prije ovog gola sjetite se kako je igro,,pa evo i poslje onog gola vidjeli ste onaj slobodnjak koji je cak u autu zavrsio..wow,,onu 100 % sansu da i ne spominjem.. od 10 tekmi on jednu kako Bog zapovjeda odigra..Kad se svi igraci vrate puno ce bolje to izgledat,,a i nema sanse da moze gore od ovoga,,dosta smo primali golove u 90..ne sviraju nam se cisti penali,baloni nam daju golove itd..Sta fali ako Euro ligu budemo igrali,,i LP je vise dopizdila..EL sigurno mozemo osvojit i tako postat najtrofejniji klub EL i prijasnjeg KU sa 4 titule..sad djelimo prvo mjesto s Juveom i Interom.
Edit:Ako Lyon odigra nerjeseno s Violama,a mi normala dobijemo Debrecen onda ce nam potrebna bit pobjeda od 3 razlike na Anfieldu sto i nije nemoguce![]()
WALK ON
Phill Jackson je napisao/la:Opet **** srece nemamo,,u obe tekme smo bolji bili od njih i zasluzili svih 6 bodova,,al opet u 90 minuti bezveze go primamo,,ni meni se ne svidja sto glupa plavusa igra al sam opet na Rafinoj strani..ono Hamburgovo,West Hamovo i Valensijino prokletstvo povreda je i na nas preslo..jbg. nije Rafa kriv sto nam je pola igraca u bolnici..i vidim neki zbog jednog gola hvale Babela..a prije ovog gola sjetite se kako je igro,,pa evo i poslje onog gola vidjeli ste onaj slobodnjak koji je cak u autu zavrsio..wow,,onu 100 % sansu da i ne spominjem.. od 10 tekmi on jednu kako Bog zapovjeda odigra..Kad se svi igraci vrate puno ce bolje to izgledat,,a i nema sanse da moze gore od ovoga,,dosta smo primali golove u 90..ne sviraju nam se cisti penali,baloni nam daju golove itd..Sta fali ako Euro ligu budemo igrali,,i LP je vise dopizdila..EL sigurno mozemo osvojit i tako postat najtrofejniji klub EL i prijasnjeg KU sa 4 titule..sad djelimo prvo mjesto s Juveom i Interom.
WALK ON
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.