Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la geronimo » 04 nov 2009, 23:22

bas je ovaj OTNYS_YNWA smijesan lik :roll: :D prava raja, samo sto nema pojma o zivotu ;)

nista redsi, jedva cekam da se sretnemo...pa da vas pometemo :mrgreen:
sala, ocajni smo i jedni i drugi :cry: otkud bas da nas najvise ima ovdje :?
sjeca li se ko...je li bilo ovdje navijaca barce i reala do prije nekoliko mjeseci? iskotise se brate i sada likuju ovdje :mrgreen:
sorry za mali OFF.
Vom Jäger zum Gejagten

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 04 nov 2009, 23:22

Sve je ovo Allah kriv kaznjava nas jer klub nije prodat saudijcima.........
IN RAFA WE TRUST :D
You are someone else I am still right here

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 nov 2009, 23:35

geronimo je napisao/la:bas je ovaj OTNYS_YNWA smijesan lik :roll: :D prava raja, samo sto nema pojma o zivotu ;)

nista redsi, jedva cekam da se sretnemo...pa da vas pometemo :mrgreen:
sala, ocajni smo i jedni i drugi :cry: otkud bas da nas najvise ima ovdje :?
sjeca li se ko...je li bilo ovdje navijaca barce i reala do prije nekoliko mjeseci? iskotise se brate i sada likuju ovdje :mrgreen:
sorry za mali OFF.

Mislim Real Madrid tema zapuštena a i Barcina je bila malo aktivna.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 04 nov 2009, 23:48

fera je napisao/la:Sve je ovo Allah kriv kaznjava nas jer klub nije prodat saudijcima.........
IN RAFA WE TRUST :D

hahahah e ova je dobra... :lol:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 04 nov 2009, 23:55

rafa je napisao/la:oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Boze oduzmi voronjinu noge............................................... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Vlasnici su krivi, oni su rekli da Voronin mora igrati u startnoj postavi

Jos valja ispast iz FA Kupa, pa iz Lige Uefa (izvuko nas ovaj Debrecen, da je ko jaci doshao....), od titule se davno oprostili, al to nishta ne sprecava vjerne navijace da i dalje podrzavaju trenerskog maga rafu beniteza :twisted:
nema potpisa

sladjo
Kontakt:

Post Postao/la sladjo » 04 nov 2009, 23:57

Ako izuzmemo sve i pogledamo malo finasijsku stranu ispadne da je bilo jeftinije dati Rafi otkaz

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 05 nov 2009, 00:07

Meni jedino nije jasno kako je Benitez mogao prodati Real Madridu dva igraca za 40 miliona eura, a ne iskoristiti njihove igrace koje su oni odbacili. Njima su bili potrebni Alonso i Arbeloa, a htjeli su se rijesiti Negreda, Snijdera i Robbena. Liverpool da je bio pametan i doplatio 15 miliona eura, mogao je imati ova tri veoma kvalitetna igraca gdje bi bili velika konkurencija Chelsea-u i Man. UTD u borbi za titulu.
Zamislite ovaj sastav, jos jednom napominjem uz doplatu od 15 miliona eura.

---------------------------Reina-----------------------
Johnson------Carragher-------Agger--------xxxxxx
------------------------Mascherano-------------------
Robben-----------------Gerrard--------------Snijder
-----------------Torres-----------Negredo------------

Jos bi trebali potraziti kvalitetnog lijevog beka i ekipa bi bili fenomenalna. Mozda je i Benitez htio, ali "Ameri" nisu htjeli to, jer su to igraci koji bi na platnoj listi bili visoko plasirani. Istina je ima i greski i kod Beniteza, ali je meni njega zao, isto kao Vlada Vukocic, kvalitetan trener koji je dokazao da moze osvojiti sve titule, ali mu uprava dala mali budzet za pojacanja i mora raditi s klocevima. Pa Kuytu, zidovu, Lucasu covijek moze vidjeti na faci da nemaju pojma o fudbalu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 nov 2009, 00:07

Ma bez Gerrarda nema ni Liverpoola.Dzabe trener,dzabe pare.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Robert@05
Kontakt:

Post Postao/la Robert@05 » 05 nov 2009, 00:10

Znate li vi onu od Eminema: Say goodbye, say goodbye to CHAMPIONS LEAGUE :mrgreen:
Salim se malo, nemojte se ljutiti. :mrgreen:
REAL MADRID

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 05 nov 2009, 00:37

Robert@05 je napisao/la:Znate li vi onu od Eminema: Say goodbye, say goodbye to CHAMPIONS LEAGUE :mrgreen:
A jes se nasao ko ce im to reci
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Robert@05
Kontakt:

Post Postao/la Robert@05 » 05 nov 2009, 00:40

majestic24 je napisao/la:
Robert@05 je napisao/la:Znate li vi onu od Eminema: Say goodbye, say goodbye to CHAMPIONS LEAGUE :mrgreen:
A jes se nasao ko ce im to reci
Bezveze mi je da idemo off topic, ali zar ti stvarno mislis da je Realov prolazak upitan?
REAL MADRID

shakal
Kontakt:

Post Postao/la shakal » 05 nov 2009, 00:41

kao da ste vi sta bolji, Marsej ce da vas izbaci samo tako... ;)
Do zadnjeg dana zivota mog samo SARAJV'O!!!

THERE IS NOTHING BETTER IN LIFE THAN BEING A GOONER!!!

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 05 nov 2009, 00:42

Liverpool ako kupi 2-3 pojacanja na zimu,moze osvojiti evropsku ligu. Real dalje od 1/8 finala nemoze. Pa vas didovi pobjedjuju,sta ce biti kad vam dodju arsenal,united ili chelsea???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Robert@05
Kontakt:

Post Postao/la Robert@05 » 05 nov 2009, 00:53

majestic24 je napisao/la:Liverpool ako kupi 2-3 pojacanja na zimu,moze osvojiti evropsku ligu. Real dalje od 1/8 finala nemoze. Pa vas didovi pobjedjuju,sta ce biti kad vam dodju arsenal,united ili chelsea???
Ja se necu baviti predvidjanjima. Za Liverpool sam se salio, stavio sam dva smjeska i napisao da se salim, ne znam sta si se ti nasao da ih branis. Jeste Real izgubio od Milana, ali i Man. Utd. je izgubio od Liverpoola koji je u strasno losoj formi, tako da ti porazi ne moraju nista da znace. Real, na zalost, ovisi previse o Ronaldu i mislim da kad je on tu mogu pobijediti bilo koga.
REAL MADRID

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 05 nov 2009, 01:04

majestic24 je napisao/la:Liverpool ako kupi 2-3 pojacanja na zimu,moze osvojiti evropsku ligu. Real dalje od 1/8 finala nemoze. Pa vas didovi pobjedjuju,sta ce biti kad vam dodju arsenal,united ili chelsea???
Prvo treba postaviti pitanja hoće li Liverpool u stečaj pošto trenutna situacija je najbliža tome, a ti pričaš o pojačanjima.Liverpool ako zadrži ovaj kadar bit će svjetsko čudo.Scenarij koji bi se mogao desiti je prodaja nekog od ove trojice Torres, Mascherano ili Gerard na zimu da bi se klub spasio bankrota.Sa Reinom se mora produžiti ugovor, a za to se nema para.Klub je u velikim dugovima, izgradnja stadiona je zaustavljena , vjerovnici tj. banke traže svoj novac, a dodatni nož u leđa je nekvalifikovanje dalje u Ligi prvaka čime će Liverpol izgubiti silne milione na koje je računao i ako se nekim slučajem odluče na otkaz Benitezu jer rezultati bi do toga mogli dovesti (20 mil funti bi ih to koštalo) sudbina ovog velikog kluba bi bila gotova.Ne mogu da vjerujem da je neko mogao ovakav klub dovesti u situaciju da je stečajni postupak jedino rješenje.Večeras Liverpool je imao par solidnih šansi , ali nedovoljno da bi se reklo da su zaslužili da pobjede.Koliko je god prolazak Bayerna težak iako donekle sami o sebi ovise u slučaju da Juventus ne pobjedi Bordo što je realno situacija Liverpool je par hiljada puta gora jer oni niočemu ne odlučuju.Idu Debrecenu dolazi im Fiorentina,a Fiorentini će možda biti dovoljan bod protiv Lyona kuči za dalji plasman.Zaista mi je žao jer je to klub koji simpatišem u Premier ligi.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 05 nov 2009, 01:13

Opet **** srece nemamo,,u obe tekme smo bolji bili od njih i zasluzili svih 6 bodova,,al opet u 90 minuti bezveze go primamo,,ni meni se ne svidja sto glupa plavusa igra al sam opet na Rafinoj strani..ono Hamburgovo,West Hamovo i Valensijino prokletstvo povreda je i na nas preslo..jbg. nije Rafa kriv sto nam je pola igraca u bolnici..i vidim neki zbog jednog gola hvale Babela..a prije ovog gola sjetite se kako je igro,,pa evo i poslje onog gola vidjeli ste onaj slobodnjak koji je cak u autu zavrsio..wow,,onu 100 % sansu da i ne spominjem.. od 10 tekmi on jednu kako Bog zapovjeda odigra..Kad se svi igraci vrate puno ce bolje to izgledat,,a i nema sanse da moze gore od ovoga,,dosta smo primali golove u 90..ne sviraju nam se cisti penali,baloni nam daju golove itd..Sta fali ako Euro ligu budemo igrali,,i LP je vise dopizdila :D ..EL sigurno mozemo osvojit i tako postat najtrofejniji klub EL i prijasnjeg KU sa 4 titule..sad djelimo prvo mjesto s Juveom i Interom.

Edit:Ako Lyon odigra nerjeseno s Violama,a mi normala dobijemo Debrecen onda ce nam potrebna bit pobjeda od 3 razlike na Anfieldu sto i nije nemoguce ;)

WALK ON
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 05 nov 2009, 01:22

Phill Jackson je napisao/la:Opet **** srece nemamo,,u obe tekme smo bolji bili od njih i zasluzili svih 6 bodova,,al opet u 90 minuti bezveze go primamo,,ni meni se ne svidja sto glupa plavusa igra al sam opet na Rafinoj strani..ono Hamburgovo,West Hamovo i Valensijino prokletstvo povreda je i na nas preslo..jbg. nije Rafa kriv sto nam je pola igraca u bolnici..i vidim neki zbog jednog gola hvale Babela..a prije ovog gola sjetite se kako je igro,,pa evo i poslje onog gola vidjeli ste onaj slobodnjak koji je cak u autu zavrsio..wow,,onu 100 % sansu da i ne spominjem.. od 10 tekmi on jednu kako Bog zapovjeda odigra..Kad se svi igraci vrate puno ce bolje to izgledat,,a i nema sanse da moze gore od ovoga,,dosta smo primali golove u 90..ne sviraju nam se cisti penali,baloni nam daju golove itd..Sta fali ako Euro ligu budemo igrali,,i LP je vise dopizdila :D ..EL sigurno mozemo osvojit i tako postat najtrofejniji klub EL i prijasnjeg KU sa 4 titule..sad djelimo prvo mjesto s Juveom i Interom.

Edit:Ako Lyon odigra nerjeseno s Violama,a mi normala dobijemo Debrecen onda ce nam potrebna bit pobjeda od 3 razlike na Anfieldu sto i nije nemoguce ;)

WALK ON
To bi bilo realno da Liverpool igra svoju prepoznatljivu igru iz prijašnjih sezona, ali ovo na šta sad liči mi ne ulijeva neko samopouzdanje.Nadam se da se varam.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 05 nov 2009, 01:33

FRANK RIBERY je napisao/la:
Phill Jackson je napisao/la:Opet **** srece nemamo,,u obe tekme smo bolji bili od njih i zasluzili svih 6 bodova,,al opet u 90 minuti bezveze go primamo,,ni meni se ne svidja sto glupa plavusa igra al sam opet na Rafinoj strani..ono Hamburgovo,West Hamovo i Valensijino prokletstvo povreda je i na nas preslo..jbg. nije Rafa kriv sto nam je pola igraca u bolnici..i vidim neki zbog jednog gola hvale Babela..a prije ovog gola sjetite se kako je igro,,pa evo i poslje onog gola vidjeli ste onaj slobodnjak koji je cak u autu zavrsio..wow,,onu 100 % sansu da i ne spominjem.. od 10 tekmi on jednu kako Bog zapovjeda odigra..Kad se svi igraci vrate puno ce bolje to izgledat,,a i nema sanse da moze gore od ovoga,,dosta smo primali golove u 90..ne sviraju nam se cisti penali,baloni nam daju golove itd..Sta fali ako Euro ligu budemo igrali,,i LP je vise dopizdila :D ..EL sigurno mozemo osvojit i tako postat najtrofejniji klub EL i prijasnjeg KU sa 4 titule..sad djelimo prvo mjesto s Juveom i Interom.

WALK ON
To bi bilo realno da Liverpool igra svoju prepoznatljivu igru iz prijašnjih sezona, ali ovo na šta sad liči mi ne ulijeva neko samopouzdanje.Nadam se da se varam.
Ma sve je do Lyona,,vjerovatno ce se do tekme s Violama vratit Gerrard,Skrtel,Johnson.. Torres,Agger i Aquilani ce 100 % bit fit sto sad nisu,a svako zna kakve su Evropske noci na Anfieldu i uz pomoc Kopa i "Captain Fantastica" cemo se izvuc ;)

FORM IS TEMPORARY BUT CLASS IS PERMANENT
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 05 nov 2009, 01:53

WALK ON

Kao što sam rekao prije neki dan,ne znam šta da mislim o Rafi,ali se potpuno slažem sa tvojim komentarom.Sa jedne strane rezultati ove sezone nisu onakvi kakve smo svi očekivali,a rezultati su mjerilo.Sa druge strane,Rafa i igrači su barem mene toliko puta obradovali,on je mnogo uradio za Liverpool,u ovoj sezoni imali smo veliki broj pehova,povrijeđenih igrača...Željno očekujem dan kad ću vidjeti Aquilanija i ostale igrače potpuno spremne.Vjerujem da će situacija biti dosta drugačija u našu korist.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 05 nov 2009, 05:30

bye bye :mrgreen: :mrgreen: LP

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.