Reci jednu loshu o njemu i eto ti chopora za vratom, a medj njima i mene.DANTES je napisao/la:nikad čuo za dotičnog, al mudro zbori
To ti je 1 idol nasheg @L'Avvocata.
Moderatori/ce: geronimo,Devil,dubrava,Trigger,VanBasten
Reci jednu loshu o njemu i eto ti chopora za vratom, a medj njima i mene.DANTES je napisao/la:nikad čuo za dotičnog, al mudro zbori
Ja ne prihvatam takav stav i nije fer prema tim momcima ici sa apriori takvim stavom, mislim da pored njihovog velikog talenta , oni imaju sada i psiholosku prednost u odnosu na predhodnike , i mislim da ce ta psiholoska prednost i mentalitet koji su izgradili u mladjim selekcijama biti presuda za buduce rezultate A selekcije.marconato je napisao/la:Sve i da postane klasa ala Matić, po svemu sudeci mi od njega necemo imati, nazalost, nista, kao sto je izmedju ostalog slucaj i sa svim ostalim igracima...
Nase igrace ne treba uopste posmatrati kroz prizmu reprezentacije, jer dzaba nam i Messi, kad te vodi Tole, Ramadani, Ćurčić...a Paunović, Drulović itd. bivaju otjerani ili bjeze glavom bez obzira...
e kad nije partizan nek jeste makabi.marconato je napisao/la:Jokan izbacio Bazel i uveo Macabi u LŠ...Svaka cast
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.