tepsija je napisao/la:
Puno smajlića znači jedno,nesigurnost u argumentima.
Jer,teško je biti siguran kada ti se promijeni ime grada,ime kluba...zašto je Mladost Lištica tako lako otišla u zaborav?
To nije ok.
Koma
Kod: Označi sve
Nogometni klub Široki Brijeg osnovan je 1948. godine u Širokom Brijegu. Tokom postojanja mijenjao je nekoliko imena: Borac, Boksit, Lištica, Mladost i Mladost-Dubint. Od osnivanja Široki igra u lokalnim takmičenjima bez većih uspjeha. Pravi uspjesi dolaze tek nakon završetka rata u Bosni i Hercegovini.
Evo ja cu ti rado argumentirat ovo di sam stavio smajliće
Povremena frustracija dođu Široki ,Zrinjski ,Borac pjesmice se pjevaju
Par pojedinaca,e tu si ga sasro pravo ,pa takve pjesmice vam dolaze od vođe navijanja tako da nemoj njoke majke ti
A svoju sigurnost prezentiramo iz dana u dan nema grada u kojem nismo otišli sa 3 boda, 2 puta u punoj Skenderiji uzeli pehar (indirektni krivci za gašenje KK Bosne) ,da ne pričam o gospodarskom stanju ,jer jasno je svima da mi šaljemo najviše novaca u državnu blagajnu a vrati nam se minimalno
Počeo si bezveze palamuditi o Mladosti Lištica ,i to je bio klub priča za sebe od govana se pita pravila ,par igrača cak uspjelo se dokopat Sarajeva i Dinama što je u to vrijeme bilo ravno čudu
Da je se ulagalo u Mladost novaca koliko i u Velež ,Mladost bi uzela prvenstvo bar 3-4 puta sigurno
EDIT:Vidim kako vas vole ,zato i jeste ispadali u drugu ligu ,zato svake godine u zadnjim kolima spašavate se itd.