Sta je sa premier serverima..
Ne mogu se ulogovati uopste..
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Mislim da je smiješno porediti jednu domaću kladionicu sa nekom koja posluje u skoro cijelom svijetu.reLo je napisao/la:Danas sam metno neke pare na wwin, i mogu reći da su, što se tiče live klađenja, ****.
Prvo, ponuda je blago rečeno smiješna, a drugo kvote su još smješnije, manje čak i od bet365.
Odoh na betfair lagano.
a ovi fulili penal domacireLo je napisao/la:Nema, je l' rano padne gol možeš se poselamit s mogućnošću da će past još koji.
Mogli su barem veće kvote metnuti kako bi privukli kladioničare. A ne da ih maksimalno smanje.DrustveniParazit je napisao/la:Mislim da je smiješno porediti jednu domaću kladionicu sa nekom koja posluje u skoro cijelom svijetu.reLo je napisao/la:Danas sam metno neke pare na wwin, i mogu reći da su, što se tiče live klađenja, ****.
Prvo, ponuda je blago rečeno smiješna, a drugo kvote su još smješnije, manje čak i od bet365.
Odoh na betfair lagano.
loši su za live klađenje ali imaju svojih prednosti, možeš singlirati sve, teško je naći kladu koja ima sve, jednostavno moraš imati otvoren račun u više klada jbg kao u dućanu ne kupuješ sve u istomreLo je napisao/la:Mogli su barem veće kvote metnuti kako bi privukli kladioničare. A ne da ih maksimalno smanje.DrustveniParazit je napisao/la:Mislim da je smiješno porediti jednu domaću kladionicu sa nekom koja posluje u skoro cijelom svijetu.reLo je napisao/la:Danas sam metno neke pare na wwin, i mogu reći da su, što se tiče live klađenja, ****.
Odoh na betfair lagano.
Ajd napisi listic za sutra na premierovoj stranici pa na wwinu pa reci nam gdje je manja kvota..bojler je napisao/la:Williams je kladionica sa najmanjim kvotama a ujedno i najbrze obaraju kvote meni kad uplacujem listic se znalo par puta desavat kad mi je mrsko ic do premiera manji dobitak za 15,20 km
Nisam dobro skonto jel ovo trebalo bit provokacija ili ? nije problem sljedeci put kad budem igro u wwinu postavim slikeTomBrajder je napisao/la:Ajd napisi listic za sutra na premierovoj stranici pa na wwinu pa reci nam gdje je manja kvota..bojler je napisao/la:Williams je kladionica sa najmanjim kvotama a ujedno i najbrze obaraju kvote meni kad uplacujem listic se znalo par puta desavat kad mi je mrsko ic do premiera manji dobitak za 15,20 km
Nikakva provokacija..bojler je napisao/la:Nisam dobro skonto jel ovo trebalo bit provokacija ili ? nije problem sljedeci put kad budem igro u wwinu postavim slikeTomBrajder je napisao/la:Ajd napisi listic za sutra na premierovoj stranici pa na wwinu pa reci nam gdje je manja kvota..bojler je napisao/la:Williams je kladionica sa najmanjim kvotama a ujedno i najbrze obaraju kvote meni kad uplacujem listic se znalo par puta desavat kad mi je mrsko ic do premiera manji dobitak za 15,20 km
možda u poslovnici kradu ali preko neta nema toga, wwin to ne radibojler je napisao/la:Da sve je to sad kul otidji sutra u poslovnicu da uplatis sve popada po 15 feninga uzmes ponudu pise 1,75 uplatis 1,4 ljudi obore kvote u rekordnom roku
Seka ponudu isprinta u 10h a popunjavaš tiket u npr 13h, logično da će biti pomjeranja kvota.bojler je napisao/la:Da sve je to sad kul otidji sutra u poslovnicu da uplatis sve popada po 15 feninga uzmes ponudu pise 1,75 uplatis 1,4 ljudi obore kvote u rekordnom roku
Razumijem ja brate da ce bit pomjeranje kvota al kazem da najviše obaraju kvote u odnosu na ostale npr Sloboda bude 1,75 i svi trpaju na nju dodje u premier bude sat prije tekme 1,6 dodjes u williams 1,5gonzales je napisao/la:Seka ponudu isprinta u 10h a popunjavaš tiket u npr 13h, logično da će biti pomjeranja kvota.bojler je napisao/la:Da sve je to sad kul otidji sutra u poslovnicu da uplatis sve popada po 15 feninga uzmes ponudu pise 1,75 uplatis 1,4 ljudi obore kvote u rekordnom roku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.