Koje ovaj frajer?
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
valjda veca kjosevskisajo10 je napisao/la:
Koje ovaj frajer?
To ti je isto da porediš Gatusa i Pirla.Plivadon je napisao/la:ja samo hocu stančeskog umjesto savićafrajer ima bolji protok lopte od ovog :S
I ja mislim ali ako bude kakav gust rezultat, mozda udje neko drugi. Npr kao protiv Serifa, ono 1:0 se isplatilo braniti.Bianconeri1988 je napisao/la:Da hoće samo ovaj Kvesić zaigrati prvu postavu...
A vjerovatno u posljednjih 30 minuta Višća će ući umjesto Bešlije...
nije ovo vedran kjosevski ovo je Goran Ikicsajo10 je napisao/la:
Koje ovaj frajer?
Goran Ikic, 92 godiste iz Juniorasajo10 je napisao/la:
Koje ovaj frajer?
ja kad sam ga gledao los je bio, jedino ako je bas napredovao u zadnje dvije godine, otkako je presao iz Olimpika u Zeljupatkica je napisao/la:Goran Ikic, 92 godiste iz Juniorasajo10 je napisao/la:
Koje ovaj frajer?![]()
Ps. Dobar je golman !

Danas su bijeli i plavi dresovi bili u prodaji u plavom salonu a cijena je 90 KM. Ne treba nikakav info, svojim ocima sam vidio i usima cuo a razlog zbog kojeg nisam kupio je visak sala u predjelu stomaka. Dok sam ja kupovao kartu usao je jos jedan covjek i pitao koja je najveca velicina ali kad su mu pokazali kako izgleda XL i on je odustao zbog istog razloga. Ko hoce da vjeruje neka vjeruje a ko nece ne mora, ne tangira me previse ..partibrejker1921 je napisao/la:Ništa još uvijek nije u prodaji od Macronove opreme, info nije tačna. U klub je dosad stiglo sam 50-tak dresova i to još na početku priprema u Sloveniji. Kad bude došao taj očekivani kontingent opreme, bit će objavljeno iz kluba.
Plivadon je napisao/la:niđe veze,kakvog željo golmana ima
[youtube][/youtube]
znam ga uzivo...frajer je elastican a u isto vrijeme i cvrst ko beton...igrali smo jednom na terminu lopte...frajer gola nije primio...
ne zna je uhvatit nikako...ko da vruc krompir hvataFIFA/UEFA je napisao/la:zabrinjavaju me zadnje 2 slike![]()
http://sportsport.ba/bh_fudbal/osim-pol ... cabi/61324
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.