Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Consigliere
Kontakt:

Re: Real Madrid CF

Post Postao/la Consigliere » 10 mar 2015, 22:51

Mrsko mi traziti postove ali ja sam apsolutno bio protiv tog transfera... Ne zbog Balea, koji je igracina, vec zbog cijene koja nema veze s vezom i na njega vezala ocekivanja koje niko nije mogao ispuniti. Perez je kriv sto je dopustio da ga Levy ucjenjuje i izvuce bogatstvo za jednog igraca koji nije ni blizu nivo Messija ili Ronalda
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 10 mar 2015, 22:51

-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 03 apr 2016, 13:15, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 10 mar 2015, 22:52

Pošto Bejl?

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 10 mar 2015, 22:53

Sveti je napisao/la:Kad je real zadnji put primio 4 gola na bernabeuu?
Lani od Barce, ako racunaš sva takmicenja :mrgreen:

Nego, Sveti had ti meni reci...šta je ovo :?: jel bojkot Karla u pitanju ili šta :roll: ....nemoguce da ovoko oslabe za mjesec dana :nene: nema šanse....ovaj isti Šalke su razjebali u prvom meču sa pola gasa, a veceras ih Iker vadi od ispadanja, Iker koji je primio 4 gola :facepalm:

Znaci, nešto ima u pozadini sigurno, nešto se krije.

Krosa je talijan satro :!: frajer ce presaugati za par kola....momak je haman na aparatima :?
Zadnja izmjena: let3, dana/u 10 mar 2015, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 10 mar 2015, 22:53

Jest, imamo cak jednu utakmicu da dignemo formu do Barce. Suti, da ne bude gore.
Bale sa hatrickom na Camp Nou je i dalje ponaajgori igrac u sezoni i najpozeljniji igrac za prodat.
Yebem onog koga jedna utakmica zavara.

BvB09
Kontakt:

Post Postao/la BvB09 » 10 mar 2015, 22:53

Bayern, prije 15 godina grupna faza neko je već napisao :kafa:
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 10 mar 2015, 22:55

geoxx je napisao/la:Jest, imamo cak jednu utakmicu da dignemo formu do Barce. Suti, da ne bude gore.
Bale sa hatrickom na Camp Nou je i dalje ponaajgori igrac u sezoni i najpozeljniji igrac za prodat.
Yebem onog koga jedna utakmica zavara.
Bale je i prošle sezone bio užasan, ali pretrčao je Bartru. Očekujem da i sad odigrao jednu dobru tekmu pa da svi zaborave sranja koja radi cijelu sezonu.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 10 mar 2015, 22:56

VelaHavle je napisao/la:Pošto Bejl?
12 maraka.

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 10 mar 2015, 22:56

let3 je napisao/la:

Nego, Sveti had ti meni reci...šta je ovo :?: jel bojkot Karla u pitanju ili šta :roll: ....nemoguce da ovoko oslabe za mjesec dana :nene: nema šanse....ovaj isti Šalke su razjebali u prvom meču sa pola gasa, a veceras ih Iker vadi od ispadanja, Iker koji je primio 4 gola :facepalm:

Krosa je talijan satro :!: frajer ce presaugati za par kola....momak je haman na aparatima :?
Upravo zato sto ga je enriqe nadmudrio,rotirao pofino igrace,a vi ste se zalili i pljujete covjeka,a ovaj nas bilmez drzi Kroosa citavu sezonu a ja se jos ibretim kako je zdrav samo 1utakmicu je odmarao :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 10 mar 2015, 22:58

let3 je napisao/la:

Nema rotacija, sve isti igraju. Nema balansa nema svjezine. A ovi sto ne igraju su psihicki pali da izgledaju gore od ovih sto igraju.

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 10 mar 2015, 22:59

Dzoni je napisao/la:
VelaHavle je napisao/la:Pošto Bejl?
12 maraka.

Zdogovoreno :kafa:

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 10 mar 2015, 23:00

Ako neko želi Balea skupiće pare navijači Madrida samo ga vodite odavde :pray: Za Carla ista priča :pray:

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 10 mar 2015, 23:02

Kroosu je jos zuti prijetio da propusti prvu utakmicu cetvrtfinala. :arrow: 90 minuta.
Doslo vrijeme da se covjek naprosto sokira kad vidi da je izrotirao bekove ako nista.

Motokultivator
Kontakt:

Post Postao/la Motokultivator » 10 mar 2015, 23:02

Tacnije Bayern i Salke su jedini koji su na Bernabeu dali 4 gola u LP :crazy:

Bajern je kasnije spusio u 1/2 LP :kafa:
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:

x

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 10 mar 2015, 23:03

Koliko hejtera ispliva na temi LP :urnebes: :urnebes: :mrgreen: :mrgreen:
Bavarci odma o tome kako su bolji da su masina :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :mrgreen:
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 10 mar 2015, 23:03

geoxx je napisao/la:Kroosu je jos zuti prijetio da propusti prvu utakmicu cetvrtfinala. :arrow: 90 minuta.
Doslo vrijeme da se covjek naprosto sokira kad vidi da je izrotirao bekove ako nista.
I Marcelu je prijetio žuti i on ga uvodi u 60. minutu :rol: :tokralju: :urnebes:

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 10 mar 2015, 23:03

let3 je napisao/la:

ma,nema tu nikakvog,bojkota sve su to profesionalci, ali je zaista nelogicno da ekipa ovoliko padne u svega par mjeseci. Ima tu i do povreda, i do umora ali je glavni krivac dakako debeli koji nema muda nista radikalno da urqdi kad je vidio da ekipa tone, vec nastavlja po istom i nada se da ce sve da se vrati na svoje. Mislim, pogledaj samo ovog bejla, covjek bukvalno svaku loptu koju je dobio predao je igracima salkea, i pretpostavljam da je imao svega par tqcnih dodavanja. U ozbiljnoj ekipi takav igrac ide na,klupu. Ne smijem ni da zamislim,sta ce biti na kampu
naprijed rejal

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 10 mar 2015, 23:05

emir18 je napisao/la: Upravo zato sto ga je enriqe nadmudrio,rotirao pofino igrace,a vi ste se zalili i pljujete covjeka,a ovaj nas bilmez drzi Kroosa citavu sezonu a ja se jos ibretim kako je zdrav samo 1utakmicu je odmarao :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:
Ima tu istine, jest rotirao, ali to je bilo ludacki van svake pameti (28 razlicitih sastava u 28 utakmica :shock: to niko ne radi)...i Lucho takticki mentol prve klase, za talijana...ali da ne ulazimo sad u polemike o Barci, ne želim sad o tome.

ja mislim da je u Realu nešto puko iznutra...jel to na relaciju trener- igraci ili nešto drugo, ne znam....šta se dešava :?: mora biti neki pravi odgovor za ovo posrnuce ;) jer ne može me niko ubjediti da su ovi igraci zaboravili preko noci igrati onaj nivo fudbala od prije svega mjesec dana :nene: nisamo djeca jbg

Motokultivator
Kontakt:

Post Postao/la Motokultivator » 10 mar 2015, 23:07

emir18 je napisao/la:Koliko hejtera ispliva na temi LP :urnebes: :urnebes: :mrgreen: :mrgreen:
Bavarci odma o tome kako su bolji da su masina :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :mrgreen:
:urnebes: :urnebes: vidjecemo sutra njih :mrgreen:
Salke je jos po ko zna koji put dokazao da je u nogometu sve moguce ako imas malo kvaliteta...
Dodaj tome da je real pao qurcu... ovo je dno dna.. :kafa:
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:

x

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 10 mar 2015, 23:11

let3 je napisao/la:
emir18 je napisao/la: Upravo zato sto ga je enriqe nadmudrio,rotirao pofino igrace,a vi ste se zalili i pljujete covjeka,a ovaj nas bilmez drzi Kroosa citavu sezonu a ja se jos ibretim kako je zdrav samo 1utakmicu je odmarao :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:
Ima tu istine, jest rotirao, ali to je bilo ludacki van svake pameti (28 razlicitih sastava u 28 utakmica :shock: to niko ne radi)...i Lucho takticki mentol prve klase, za talijana...ali da ne ulazimo sad u polemike o Barci, ne želim sad o tome.

ja mislim da je u Realu nešto puko iznutra...jel to na relaciju trener- igraci ili nešto drugo, ne znam....šta se dešava :?: mora biti neki pravi odgovor za ovo posrnuce ;) jer ne može me niko ubjediti da su ovi igraci zaboravili preko noci igrati onaj nivo fudbala od prije svega mjesec dana :nene: nisamo djeca jbg
NIje puklo nista. Vrati koju stranicu unazad, ima dugacak post, sve objasnjeno zasto je ekipa pala.
Kljucni igraci su igrali potpuno nebitne utakmice, covjek jednostavno jase istih 11 citavu sezonu.
Uz to nema muda da igra najacu formaciju 4-4-2 jer eto samo sto u njoj nema mjesta za nekog lipicanera od 90 miliona.
Nego igra formaciju gdje svaki igrac izgleda slabije nego u 4-4-2.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.