Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Consigliere
- Kontakt:
Re: Real Madrid CF
Mrsko mi traziti postove ali ja sam apsolutno bio protiv tog transfera... Ne zbog Balea, koji je igracina, vec zbog cijene koja nema veze s vezom i na njega vezala ocekivanja koje niko nije mogao ispuniti. Perez je kriv sto je dopustio da ga Levy ucjenjuje i izvuce bogatstvo za jednog igraca koji nije ni blizu nivo Messija ili Ronalda
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 03 apr 2016, 13:15, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Pošto Bejl?
Lani od Barce, ako racunaš sva takmicenjaSveti je napisao/la:Kad je real zadnji put primio 4 gola na bernabeuu?
Nego, Sveti had ti meni reci...šta je ovo
Znaci, nešto ima u pozadini sigurno, nešto se krije.
Krosa je talijan satro
Zadnja izmjena: let3, dana/u 10 mar 2015, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.
Jest, imamo cak jednu utakmicu da dignemo formu do Barce. Suti, da ne bude gore.
Bale sa hatrickom na Camp Nou je i dalje ponaajgori igrac u sezoni i najpozeljniji igrac za prodat.
Yebem onog koga jedna utakmica zavara.
Bale sa hatrickom na Camp Nou je i dalje ponaajgori igrac u sezoni i najpozeljniji igrac za prodat.
Bayern, prije 15 godina grupna faza neko je već napisaoSveti je napisao/la:Kad je real zadnji put primio 4 gola na bernabeuu?
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
Bale je i prošle sezone bio užasan, ali pretrčao je Bartru. Očekujem da i sad odigrao jednu dobru tekmu pa da svi zaborave sranja koja radi cijelu sezonu.geoxx je napisao/la:Jest, imamo cak jednu utakmicu da dignemo formu do Barce. Suti, da ne bude gore.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
12 maraka.VelaHavle je napisao/la:Pošto Bejl?
Upravo zato sto ga je enriqe nadmudrio,rotirao pofino igrace,a vi ste se zalili i pljujete covjeka,a ovaj nas bilmez drzi Kroosa citavu sezonu a ja se jos ibretim kako je zdrav samo 1utakmicu je odmaraolet3 je napisao/la:Lani od Barce, ako racunaš sva takmicenjaSveti je napisao/la:Kad je real zadnji put primio 4 gola na bernabeuu?![]()
Nego, Sveti had ti meni reci...šta je ovojel bojkot Karla u pitanju ili šta
....nemoguce da ovoko oslabe za mjesec dana
nema šanse....ovaj isti Šalke su razjebali u prvom meču sa pola gasa, a veceras ih Iker vadi od ispadanja, Iker koji je primio 4 gola
![]()
Krosa je talijan satrofrajer ce presaugati za par kola....momak je haman na aparatima
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Nema rotacija, sve isti igraju. Nema balansa nema svjezine. A ovi sto ne igraju su psihicki pali da izgledaju gore od ovih sto igraju.let3 je napisao/la:Lani od Barce, ako racunaš sva takmicenjaSveti je napisao/la:Kad je real zadnji put primio 4 gola na bernabeuu?![]()
nema šanse....ovaj isti Šalke su razjebali u prvom meču sa pola gasa, a veceras ih Iker vadi od ispadanja, Iker koji je primio 4 gola
![]()
Krosa je talijan satrofrajer ce presaugati za par kola....momak je haman na aparatima
Dzoni je napisao/la:12 maraka.VelaHavle je napisao/la:Pošto Bejl?
Zdogovoreno
Ako neko želi Balea skupiće pare navijači Madrida samo ga vodite odavde
Za Carla ista priča 
Kroosu je jos zuti prijetio da propusti prvu utakmicu cetvrtfinala.
90 minuta.
Doslo vrijeme da se covjek naprosto sokira kad vidi da je izrotirao bekove ako nista.
Doslo vrijeme da se covjek naprosto sokira kad vidi da je izrotirao bekove ako nista.
- Motokultivator
- Kontakt:
Tacnije Bayern i Salke su jedini koji su na Bernabeu dali 4 gola u LP
Bajern je kasnije spusio u 1/2 LP
Bajern je kasnije spusio u 1/2 LP
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
x
Koliko hejtera ispliva na temi LP
Bavarci odma o tome kako su bolji da su masina

Bavarci odma o tome kako su bolji da su masina
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
I Marcelu je prijetio žuti i on ga uvodi u 60. minutugeoxx je napisao/la:Kroosu je jos zuti prijetio da propusti prvu utakmicu cetvrtfinala.90 minuta.
ma,nema tu nikakvog,bojkota sve su to profesionalci, ali je zaista nelogicno da ekipa ovoliko padne u svega par mjeseci. Ima tu i do povreda, i do umora ali je glavni krivac dakako debeli koji nema muda nista radikalno da urqdi kad je vidio da ekipa tone, vec nastavlja po istom i nada se da ce sve da se vrati na svoje. Mislim, pogledaj samo ovog bejla, covjek bukvalno svaku loptu koju je dobio predao je igracima salkea, i pretpostavljam da je imao svega par tqcnih dodavanja. U ozbiljnoj ekipi takav igrac ide na,klupu. Ne smijem ni da zamislim,sta ce biti na kampulet3 je napisao/la:Lani od Barce, ako racunaš sva takmicenjaSveti je napisao/la:Kad je real zadnji put primio 4 gola na bernabeuu?![]()
![]()
naprijed rejal
Ima tu istine, jest rotirao, ali to je bilo ludacki van svake pameti (28 razlicitih sastava u 28 utakmicaemir18 je napisao/la: Upravo zato sto ga je enriqe nadmudrio,rotirao pofino igrace,a vi ste se zalili i pljujete covjeka,a ovaj nas bilmez drzi Kroosa citavu sezonu a ja se jos ibretim kako je zdrav samo 1utakmicu je odmarao![]()
![]()
![]()
![]()
ja mislim da je u Realu nešto puko iznutra...jel to na relaciju trener- igraci ili nešto drugo, ne znam....šta se dešava
- Motokultivator
- Kontakt:
emir18 je napisao/la:Koliko hejtera ispliva na temi LP![]()
![]()
![]()
![]()
Bavarci odma o tome kako su bolji da su masina![]()
![]()
![]()
![]()
Salke je jos po ko zna koji put dokazao da je u nogometu sve moguce ako imas malo kvaliteta...
Dodaj tome da je real pao qurcu... ovo je dno dna..
You can take forum away from Ahmo.
x
x
NIje puklo nista. Vrati koju stranicu unazad, ima dugacak post, sve objasnjeno zasto je ekipa pala.let3 je napisao/la:Ima tu istine, jest rotirao, ali to je bilo ludacki van svake pameti (28 razlicitih sastava u 28 utakmicaemir18 je napisao/la: Upravo zato sto ga je enriqe nadmudrio,rotirao pofino igrace,a vi ste se zalili i pljujete covjeka,a ovaj nas bilmez drzi Kroosa citavu sezonu a ja se jos ibretim kako je zdrav samo 1utakmicu je odmarao![]()
![]()
![]()
![]()
to niko ne radi)...i Lucho takticki mentol prve klase, za talijana...ali da ne ulazimo sad u polemike o Barci, ne želim sad o tome.
ja mislim da je u Realu nešto puko iznutra...jel to na relaciju trener- igraci ili nešto drugo, ne znam....šta se dešavamora biti neki pravi odgovor za ovo posrnuce
jer ne može me niko ubjediti da su ovi igraci zaboravili preko noci igrati onaj nivo fudbala od prije svega mjesec dana
nisamo djeca jbg
Kljucni igraci su igrali potpuno nebitne utakmice, covjek jednostavno jase istih 11 citavu sezonu.
Uz to nema muda da igra najacu formaciju 4-4-2 jer eto samo sto u njoj nema mjesta za nekog lipicanera od 90 miliona.
Nego igra formaciju gdje svaki igrac izgleda slabije nego u 4-4-2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.