FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
kakav zuti, cisto po lopti
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
ima li iko link da radi ?
Vusljanin odlican. Pozitivno iznenadjenje.
- moustapha
- Kontakt:
Dobro izgledamo, treba nastaviti ovako u drugom. Valjalo bi sto prije iskoristiti ove napade Zrinjskog i odigrati jednu kapitalnu kontru.
#divovi
Nevjerovatno kakve zute kartone dobijamo. Usput bi zamolio e-mail ovog komentatora sa Arene da pitam lika gdje je on ucio pravila fudbalske igre.
ovdje je stopalo malo ali eo sad odlicno radi:Adma je napisao/la:ima li iko link da radi ?
http://www.hercegovina" onclick="window.open(this.href);return false; live.com/index.php?option=com_eventlist&view=details&id=129%3Ank-iroki-brijeg-nk-elik-kup-bih-14&Itemid=100018&lang=en
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
i ja sam to primijetio. Ali eto presutih, mogli su me docekati neki strucnjaci. Dejo isto dobar (ne urek'o se) i Cimirot pravi pametne prekrsaje na srediniBegAx je napisao/la:Vusljanin odlican. Pozitivno iznenadjenje.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Adma je napisao/la:ima li iko link da radi ?
Samo izbrises razmak medju "hercegovina" i "live".Kevin je napisao/la:http://www.hercegovina live.com/index.php?option=com_eventlist&view=details&id=129%3Ank-iroki-brijeg-nk-elik-kup-bih-14&Itemid=100018&lang=en
I onda sacekas da se reklama skloni i da se pojavi snimak.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Kontra kontra kontra,dali su u stanju istrcati i jednu
igra je tecna bila prvih pola sata,jako tacni i precizni pasovi,gol je promjenio sasvim sigurno tok utakmice,hvala bogu i hvala Nikoli
Puzigaca beton,Vusljanin dosta dobar,trudi se dosta i naprijed i nazad ga ima,nista ja ovo nebi mjenjao s tim sto kazem da ta kontra mora biti bolja jel ce sada biti jos vise prostora iako ga je i sada milo u dosta situacija
Ne toliko lose poluvrijeme,ne nesto extra ni dobro,rezultat imamo,sanse smo im sveli na minimum,mislim da je samo jedna iz igre bila i to nakon neke nenormalne greske i naseg pasa za Simeunovica kad ovaj gura Bekicu,ko je ono onako vratio Tadejevic,kakva je ono reakcija bila
Nista nastaviti ovako,malo jace jos nazad iako je i ovo dobro,i opet ponavljam kontra mora bolja biti
Puzigaca beton,Vusljanin dosta dobar,trudi se dosta i naprijed i nazad ga ima,nista ja ovo nebi mjenjao s tim sto kazem da ta kontra mora biti bolja jel ce sada biti jos vise prostora iako ga je i sada milo u dosta situacija
Ne toliko lose poluvrijeme,ne nesto extra ni dobro,rezultat imamo,sanse smo im sveli na minimum,mislim da je samo jedna iz igre bila i to nakon neke nenormalne greske i naseg pasa za Simeunovica kad ovaj gura Bekicu,ko je ono onako vratio Tadejevic,kakva je ono reakcija bila
Nista nastaviti ovako,malo jace jos nazad iako je i ovo dobro,i opet ponavljam kontra mora bolja biti
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Odbrana mi dosta dobro djeluje ... Bandović isto odličan
ovo vam je iz 2 u 1
Ovo je bruka , ovo nije moje Sarajevo. Sta si ti dragi Husrefe rekao igracima u svlacionici to samo ti znas. Bolan branimo se sa 11 igraca, jesi li ti svjestan da vodis FK SARAJEVO ?!
Evo nam i Mahira e sad smo tek ...
Usput evo nam i super pokretnog Kovacevica
Vidim da ne znas pa da ti pomognem malo. U ovoj situaciji se ubacuje igrac tipa Travancica da malo ovo poveze i zadrzi loptu. Veze ti NEMAS !
Evo nam i Mahira e sad smo tek ...
Vidim da ne znas pa da ti pomognem malo. U ovoj situaciji se ubacuje igrac tipa Travancica da malo ovo poveze i zadrzi loptu. Veze ti NEMAS !
Nevjerovatno sta sudac nije svirao kao penal, ovo vise postaje smijesno
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
-
bacelonafan
- Kontakt:
Veze ova ekipa nema ,plus sto su bili na mini pripremama,pa prije toga prave pripreme a ljudi nemogu da hodaju nakon 30-tog minuta! Ovdje samo Komazec igra al nema kondicije i Vusljanin,ovo ostalo majke mi je jad i cemer
I s dva golmana pitari ipak primaju gol, kakva smijuria od ekipe.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Evo postom iznad sam dokazao da sam veci strucnjak od Musemica. Hvala i prijatno ne vrijedi se nervirati dok je ovaj na klupi FKS !
fuj kako giramo, pa nismo se sastavili sa loptom od naseg gola, ovako nam i treba, kad igramo po p***e
Da covjek ne povjeruje, al djaba kad je sarajevo tanko, kao da protiv mancestera igraju. Posjed lopte 22 %szlaja je napisao/la:Nevjerovatno sta sudac nije svirao kao penal, ovo vise postaje smijesno
Tan uplatio u maleziji iz 2 u 1 sve sto je imao miliona ...cccc
Nisam navijac Sarajeva,i licno mislim da ti imas neke druge probleme sa Husrefom jer ga od njegovog dolaska tjeras,ali se slazem sa tobom da je lik qarina trener.Ja p.i.c.k.a.s.t.i.j.u igru nekog tima odavno nisam gledao.1L8F9C2 je napisao/la:Ovo je bruka , ovo nije moje Sarajevo. Sta si ti dragi Husrefe rekao igracima u svlacionici to samo ti znas. Bolan branimo se sa 11 igraca, jesi li ti svjestan da vodis FK SARAJEVO ?!
Evo nam i Mahira e sad smo tek ...Usput evo nam i super pokretnog Kovacevica
![]()
Ne ulazeci u Husrefove licne kvalitete i njegov status legende,ono sto on radi i sto mu je posao je za jednog obicnog smeca.Lik blage nema,pa osim onog gola tim koji ima ovakve igrace da ne napravi kontru i da na sredi ne moze digrati nista..mislim jadno..nadam se da ce Musemic u skorije vrijeme dobiti otkaz radi dobrobiti BH fudbala jer ce bolji trener sigurno moci bolje da ustroji Sarajevo i da cemo moci gledati kvalitetniji fudbal.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], PeppermintSA i 40 gostiju.