Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

muamerc
Kontakt:

Re: Real Madrid CF

Post Postao/la muamerc » 10 mar 2015, 23:14

let3 je napisao/la:
emir18 je napisao/la: Upravo zato sto ga je enriqe nadmudrio,rotirao pofino igrace,a vi ste se zalili i pljujete covjeka,a ovaj nas bilmez drzi Kroosa citavu sezonu a ja se jos ibretim kako je zdrav samo 1utakmicu je odmarao :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:
Ima tu istine, jest rotirao, ali to je bilo ludacki van svake pameti (28 razlicitih sastava u 28 utakmica :shock: to niko ne radi)...i Lucho takticki mentol prve klase, za talijana...ali da ne ulazimo sad u polemike o Barci, ne želim sad o tome.

ja mislim da je u Realu nešto puko iznutra...jel to na relaciju trener- igraci ili nešto drugo, ne znam....šta se dešava :?: mora biti neki pravi odgovor za ovo posrnuce ;) jer ne može me niko ubjediti da su ovi igraci zaboravili preko noci igrati onaj nivo fudbala od prije svega mjesec dana :nene: nisamo djeca jbg
Jest Lucho mozda mentol ali su mu svi igrali i dobijali priliku, plus je tako odmarao igrace. Sad ina psihicki i fizicki spremne igrace osim mozda jednog-dva. Kod Reala kontra, jasi ove glavne dok mogu ko zna sta ce biti sutra. E sutra su se umorili. Sad ovi sto bi trebali da ih zamijene su u qur...obolji jer znaju da ce opet na klupu za tekmu ili dvije a plus sto ti isti odmaraju Bejla koji trenutno igra, a to svak zna, zbog cijene za koju je placen. Bil ti trcao i ginuo da se Bejl odmori pa ces opet na klupu bez obzira kako igrao? Motivaciju da igras za Real izbaci jer svak misli na sebe, kad propadnes propadnes i u Realu.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 mar 2015, 23:14

Ove bijele maramice su posudili sa Camp Nou stadiona. Real užasan. Da je (a sad smo u toj šbb-kbb sferi) Huntelaar zabio 10-ak minuta ranije, vjerujem da bi na kraju Real ispao. Nevjerovatno je koliko prostora je tu bilo od samog početka. Ukoliko se ovako bude igralo (a u ovom trenutku ne vidim kako bi "preko noći" Real mogao toliko poboljšati igru i vratiti onu s kraja 2014. godine) i u narednom periodu, bojim se da će četvrtfinale LP-a biti krajnji domet, taman kad bi se tamo susreli sa Monacom (navijači Arsenala, izvinjavam se). :mrgreen:

Bale, kao što neko napisa, nije ni prošle sezone bio toliko dobar koliko ga je izvuklo nekoliko utakmica. Ove je užasan. Vezni red pojeden od Schalkeovog. Isto to se desilo i protiv Bilbaoa. Ne znam. Izgleda da će se upućivati molitve da Modrić po povratku na teren postane onaj stari dobri Luka, jer sa istrošenim Kroosom (jbt, je l' taj čovjek odmorio) se ne može očekivati prevlast na sredini terena, a ako tome dodamo užasnu formu Balea (pa) i Benzeme, sve je jasno.

Ronaldo ne može sam. Neće moći cijelu sezonu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 10 mar 2015, 23:18

Ma kakve mudrolije enrikea i qrac qrcev,povreda Lukice je pokazala da nemamo klupu jer Khedira doduse nikad i nije bio nizasta a klaun Illara jos i manje,kad se doda ovo sa Ramosom i Jamesom u kombinaciji sa nevjerovatno qrcobolnim Ikerom i Baleom te trenerom koji fura 443 ko da je dio svetog pisma dobijes samaranje od atletica ili ovu sramotu veceras.
Koliko god sam bio nezadovoljan igrom i uopste svime zadnjih dva mjeseca ipak nisam toliki opusdeievac da bih mazohisticno pozelio ispadanje.
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 10 mar 2015, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 10 mar 2015, 23:20

Možel meni samo neko objasniti jednu stvar, kako su primili ČETIRI gola od Šalkea jbt?

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 10 mar 2015, 23:21

Benzema nije u tolikoj krizi ali i njega yebe ovaj **** od formacije. Covjek je prvih par mjeseci ove sezone u 4-4-2 u tandemu sa Ronaldom bio najbolji napadac svijeta. Brutalna forma.
Od nove godine to nije isti igrac.
Ovako kad uparis njih trojicu gore tzv. BBC to lici na sve samo ne na nesto smisleno.

Motokultivator
Kontakt:

Post Postao/la Motokultivator » 10 mar 2015, 23:21

madridist je napisao/la:Ma kakve mudrolije enrikea i qrac qrcev,povreda Lukice je pokazala da nemamo klupu jer Khedira doduse nikad i nije bio nizasta a klaun Illara jos i manje,kad se doda ovo sa Ramosom i Jamesom u kombinaciji sa nevjerov :shifty: atno qrcobolnim Ikerom i Baleom te trenerom koji fura 443 ko da je dio svetog pisma dobijes samaranje od atletica ili ovu sramotu veceras.
Koliko god sam bio nezadovoljan igrom i uopste svime zadnjih dva mjeseca ipak nisam toliki opusdeievac da bih mazohisticno pozelio ispadanje.
Upravo tako :kafa:

Jesu ovi iz Sahtara veceras gledali utakmicu :beba: :mrgreen:
Pellegrini siso :lolno:
Zadnja izmjena: Motokultivator, dana/u 10 mar 2015, 23:22, ukupno mijenjano 2 puta.
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:

x

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 10 mar 2015, 23:22

Monolog je napisao/la:Ove bijele maramice su posudili sa Camp Nou stadiona. Real užasan. Da je (a sad smo u toj šbb-kbb sferi) Huntelaar zabio 10-ak minuta ranije, vjerujem da bi na kraju Real ispao. Nevjerovatno je koliko prostora je tu bilo od samog početka. Ukoliko se ovako bude igralo (a u ovom trenutku ne vidim kako bi "preko noći" Real mogao toliko poboljšati igru i vratiti onu s kraja 2014. godine) i u narednom periodu, bojim se da će četvrtfinale LP-a biti krajnji domet, taman kad bi se tamo susreli sa Monacom (navijači Arsenala, izvinjavam se). :mrgreen:

Bale, kao što neko napisa, nije ni prošle sezone bio toliko dobar koliko ga je izvuklo nekoliko utakmica. Ove je užasan. Vezni red pojeden od Schalkeovog. Isto to se desilo i protiv Bilbaoa. Ne znam. Izgleda da će se upućivati molitve da Modrić po povratku na teren postane onaj stari dobri Luka, jer sa istrošenim Kroosom (jbt, je l' taj čovjek odmorio) se ne može očekivati prevlast na sredini terena, a ako tome dodamo užasnu formu Balea (pa) i Benzeme, sve je jasno.

Ronaldo ne može sam. Neće moći cijelu sezonu.
Nema šanse da mi nešto osvojimo ove sezone.

Kroos nije igrao 2 tekme protiv Cornelle mislim. Izašao je protiv Bilbaa sad u 70oj-80oj kojoj već i u još jednoj tekmi, ali 5 minuta pred kraj.

Slažem se s tobom sve osim za Benzemu. Čovjek igra najbolju sezonu otkad je u Madridu i ove sezone je možda i najbolji napadač na svijetu (ako ne računamo Messija i Ronalda u napadače). Problem je što svako izgleda lošije u ovoj 4-3-3 formaciji koja se igra samo zbog Balea.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 10 mar 2015, 23:25

Imao tu i Pero maslo sto Bale igra da se ne lazemo,ali Carlo mora naci sistem koji ce odgovarati tome,a ne furati 433 koji nema ni glave ni rep....
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 10 mar 2015, 23:27

Cisto sumnjam da je Peri u interesu da ekipa okonca sezonu bez trofeja.
I Kaka je zuljo klupu.

amelTm
Kontakt:

Post Postao/la amelTm » 10 mar 2015, 23:29

Bejla treba vratit na njegovu prirodnu poziciju-bek :)

Motokultivator
Kontakt:

Post Postao/la Motokultivator » 10 mar 2015, 23:30

Casemiro zabio za Porto :kafa: nisam gledao utakmicu kakav je bio....

x

Motokultivator
Kontakt:

Post Postao/la Motokultivator » 10 mar 2015, 23:32

amelTm je napisao/la:Bejla treba vratit na njegovu prirodnu poziciju-bek :)
:urnebes:

A ni tu nema sanse kraj Marcela.
Stvarno je pao...q.

I onda kazu James nije znacio nista :facepalm:

x

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 10 mar 2015, 23:35

Lagano se osvaja undecima.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 10 mar 2015, 23:37

Kritikovao sam ja neumorno debelog sve dok nije zgazio Bayern s onda sam uvidio da sam pogrijesio jer je lik znao sta radi,ovaj puta mi djeluje da je situacija bez izlaza jer nas ovakve svako moze izbacit, da li Carlo ima as u rukavu il je sezona osla u qrac cemo saznat u narednih mjesec dana..
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 10 mar 2015, 23:38, ukupno mijenjano 2 puta.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 10 mar 2015, 23:37

let3 je napisao/la: ja mislim da je u Realu nešto puko iznutra...jel to na relaciju trener- igraci ili nešto drugo, ne znam....šta se dešava :?: mora biti neki pravi odgovor za ovo posrnuce ;) jer ne može me niko ubjediti da su ovi igraci zaboravili preko noci igrati onaj nivo fudbala od prije svega mjesec dana :nene: nisamo djeca jbg
Ma nije nista puklo, prevelika istrosenost igraca od kojih zavisi igra i povrede dva kljucna igraca Jamesa i Modrica.

Bez Modrica smo nekako i gurali na individualni kvalitet pojedinih igraca dok su jos bili svjezi, al kad je James stradao, sve je puklo kao po koncu.

Dodaj tome da smo danas poceli sa igracem manje (tacnije sa Arbeloom), dobro smo i proslo, kopitar nas izvukao.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 10 mar 2015, 23:40

Može nas izvući povreda Balea i da Toni i Isco nekim čudom odmore mjesec dana, a da mi niša ne useremo.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 10 mar 2015, 23:53

UEFA competition all time top scorers:
1. Ronaldo 78
2. Raul 77
3. Messi 76

Motokultivator
Kontakt:

Post Postao/la Motokultivator » 11 mar 2015, 00:09

Prije 3,4 dana i BVB razbio Salke :facepalm: derbiju..

x

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 11 mar 2015, 00:10

geoxx je napisao/la:UEFA competition all time top scorers:
1. Ronaldo 78
2. Raul 77
3. Messi 76

liga prvaka messi 75 ,ronaldo 75 ,raul 71
zasto se odjednom stavlja iz evropskih takmicenja
tako ronaldo vise odmako pa hajd to stavi,messi nije igrao druga takmicenja osim LP .zato..
i raul u svim takmicenjima ima 76 ,ne 77
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 11 mar 2015, 00:13

ovo nije tema za tebe

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.