Italia je napisao/la:Naravno da cu te napadat kada pises gluposti i evidentno nisi dovoljno kompetentan da ocjenis rad uprave. Ne vidis dalje od fantazija koje ispoljavas na igricama i nazalost vodis se takvim stavom. K'o i ultras sto je proslo ljeto najavljivao krah Juventusa i borbu za mjesto u EL jer toboze nismo doveli krila "a la Saciri". Mi bolje sezone nismo imali 20 godina, a Saciri doso u inter i flopirao, sljedeca destinacija mu Bolton i Birmingem. A ljude je ubjedjivao kako je los mercato, kako su pogani nam direktori, skrti i glupi jer svi na svijetu igraju sa krilima, krilima "a la Saciri".
Oj dečko, naporan si ko svrab..
Jesi života mi.
Nisam dovoljno kompetentan?

Aferim dečko. Moje mišljenje se ne poklapa sa tvojim, i automatski sam glup, idiot, pljuvač Marote, kluba, trave u obližnjem šumarku koja krasi parkove pijemonta..
Ko ne cijeni rad uprave?
Ako nisam zadovoljan trenutnim pojačanjima, a malo ko je s obzirom da smo ostali bez jeb.enog Teveza, ne znači da sam toliko glup..
Štaviše, ti ispadaš presmiješan i ofiran s ovim.
Iznesi svoje mišljenje, i uživaj u životu.
Ako si već za raspravu, ili ispoljavanje eto neke pameti, onda se eksponiraj na drugom mjestu, i nameći svoja uvjerenja nekom drugom, dovoljno kompetentnom..
Čuj, on bi mene napadao jer smatram da je Mandžukić totalno nepotreban, i da je Khedira igrač za klupe, a ne pojačanje..
E moj ti

Italijan si, živiš u Torinu, toliko si povezan sa Juventusom, i upravom kluba, da svako ko iznese svoje mišljenje (pesimistično) za tebe nije dovoljno kompetentan?
Šta je tebi čovječe? Ne ponašaš se prikladno bola..
I molim te ne citiraj me više, jer ako ti je cilj poniziti me, ili dokazati da si nekakav veliki poznavalac fudbala, zajebo si se - jer meni se nemaš šta dokazivat', jbt.. Rekao sam već, nisam neki ultragiga navijač, pa da me toliko brine sve što se dešava u inostranim klubovima..
Iznosim svoje mišljenje, ako ti se ne sviđa zaobiđi ga..
I šta imaš protiv igrica? Gdje da mi igra Khedira i Mandžukić? Koga da stavim na AML??
Dramiš, i pretvaraš me u nekakvog negativca i mrzitelja kluba.
Uživaj, i budi pristojniji malo..
Cerri
FJ