FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

insider
Moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la insider » 25 jul 2011, 23:36

HareVloger je napisao/la:napred zeljo ceto plava..... nastavite dalje idemo :D
... nek se čuje tvoja slava...

Obično ovdje mnogi sanjaju pred velike utakmice, baš im se divim. Ja pred velike utakmice ne mogu oka sklopiti. Čitavu noć u mislima slažem kockice, šta i kako, jake i slabe strane protivnika. Pesimistično, kao i uvijek, najavljujem duele sa Maccabijem. Kažem častan oproštaj od Evrope. Kažem, mislim nešto sasvim drugo.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 25 jul 2011, 23:43

Stole jesul bijeli dresovi isti ovi plavi samo bijeli ? :mrgreen: Ili ? :D HITNO!

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 25 jul 2011, 23:51

MinistaR je napisao/la:
HareVloger je napisao/la:napred zeljo ceto plava..... nastavite dalje idemo :D
... nek se čuje tvoja slava...

Obično ovdje mnogi sanjaju pred velike utakmice, baš im se divim. Ja pred velike utakmice ne mogu oka sklopiti. Čitavu noć u mislima slažem kockice, šta i kako, jake i slabe strane protivnika. Pesimistično, kao i uvijek, najavljujem duele sa Maccabijem. Kažem častan oproštaj od Evrope. Kažem, mislim nešto sasvim drugo.
... nek' se čuju sve sirene...

btw. na bwinu je bila kvota na nas 2.40, ali je rasla na 2.70, očigledno da se ljudi više klade na njih...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

master44
Kontakt:

Post Postao/la master44 » 26 jul 2011, 01:07

Veceras sam se bas razocarao u dvojicu igraca iz prve postave, necu da ih imenujem ali uoci ovakve utakmice piti alkohol i pusiti stvarno nije u redu, umjesto da odmaraju i pripremaju se , bitno je se dobro provesti ali i to je jedan od razloga sto vidjeti dalje od nase lige nece ;)

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 26 jul 2011, 01:38

master44 je napisao/la:Veceras sam se bas razocarao u dvojicu igraca iz prve postave, necu da ih imenujem ali uoci ovakve utakmice piti alkohol i pusiti stvarno nije u redu, umjesto da odmaraju i pripremaju se , bitno je se dobro provesti ali i to je jedan od razloga sto vidjeti dalje od nase lige nece ;)
pa daj reci ko su ti,da ih uzmemo na zub!..pretpostavljam o kome je rijec,ali eto...trebamo se fokusirati na utakmicu u cetvrtak,pred vjerovatno 3 krcate tribine!.. Mislim da imamo prilicno dobro uigranu ekipu,i da protiv Makabija mozemo ostati neporazeni...Izraelci nisu sad neki bauk,ali su ipak po rejtingu mnogo ispred nas,s toga su favoriti u ovoj utakmici..ali favoriti ne pobjedjuju uvijek....

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 26 jul 2011, 01:43

Mnogi fudbaleri s respektabilnim karijerama piju i puse pa se ne dize tolika prasina oko toga,kod nas je cim neki momak odigra dobro "ma nema od njeg nista,sinoc sam ga vidio da se opija tu i tu",popustite malo :roll:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 26 jul 2011, 01:51

Ne trebate dizat veliku pompu zbog toga evo i Torlak se opija vazda pa je najjaci stoper lige ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 26 jul 2011, 01:53

Sarajlijc@ je napisao/la:Ne trebate dizat veliku pompu zbog toga evo i Torlak se opija vazda pa je najjaci stoper lige ;)
Jest, odma poslije Nijeme, Ješea i Aničića
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

HzDv95
Kontakt:

Post Postao/la HzDv95 » 26 jul 2011, 01:55

Normalno je da ne treba pušiti e sad jel zapalio onako ili ovako to je njegova stvar . A da cuga e brate cuga svaki samo normala je da danas cuga nego noc prije utakmice vidio si nasi u Rumuniji . Umjesto da su ga ovdje cugali pa malo glavu odmorili oni ga tamo zalomili , mene strah ovi nasi odose u Prag ali valjda tamo nema cuge i ckapi mada kakvi smo mi Bosanci uff :D !

Ma , joj ako on dobra odigra na terenu i daje srce nek sutra uzme i kokaina sto se mene tice :D

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 26 jul 2011, 03:00

Najbolji igrac holandske lige Teo Jansen i pije i pusi a nedavno potpisao za Ajax.
Svako u svoje slobodno vrijeme radi sta hoce. ;)

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 26 jul 2011, 03:13

SamoZeljo je napisao/la:Najbolji igrac holandske lige Teo Jansen i pije i pusi a nedavno potpisao za Ajax.
Svako u svoje slobodno vrijeme radi sta hoce. ;)
Nista neubicajno danas,samo se kod nas dize velika frka oko toga.
slika
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 26 jul 2011, 05:17

slika

Jel' on fakat ovako malen il su ostali po dva i po metra?
shandrlike-tandrlike

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 26 jul 2011, 05:25

@reptile
http://www.fkzeljeznicar.com/tim/sulejman-smajic" onclick="window.open(this.href);return false;
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 26 jul 2011, 08:21

Seyo_TM je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:
partibrejker1921 je napisao/la:Ništa još uvijek nije u prodaji od Macronove opreme, info nije tačna. U klub je dosad stiglo sam 50-tak dresova i to još na početku priprema u Sloveniji. Kad bude došao taj očekivani kontingent opreme, bit će objavljeno iz kluba.
Danas su bijeli i plavi dresovi bili u prodaji u plavom salonu a cijena je 90 KM. Ne treba nikakav info, svojim ocima sam vidio i usima cuo a razlog zbog kojeg nisam kupio je visak sala u predjelu stomaka. Dok sam ja kupovao kartu usao je jos jedan covjek i pitao koja je najveca velicina ali kad su mu pokazali kako izgleda XL i on je odustao zbog istog razloga. Ko hoce da vjeruje neka vjeruje a ko nece ne mora, ne tangira me previse ..
A kakvi su ti bijeli uopste?
Sta ima veze za slauf, reci poslije tekme idem na bazen :D
Stole, svi koji imamo isti problem sa slaufom, sutra u 07:00 okupljanje u Vilsu kod Suade i idemo na pripreme za kupovinu dresova... Jogging, jogging, jogging, jogging across Alipasino polje... :D
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

maho_sa
Kontakt:

Post Postao/la maho_sa » 26 jul 2011, 08:59

Stole iz Bora je napisao/la:
partibrejker1921 je napisao/la:Ništa još uvijek nije u prodaji od Macronove opreme, info nije tačna. U klub je dosad stiglo sam 50-tak dresova i to još na početku priprema u Sloveniji. Kad bude došao taj očekivani kontingent opreme, bit će objavljeno iz kluba.
Danas su bijeli i plavi dresovi bili u prodaji u plavom salonu a cijena je 90 KM. Ne treba nikakav info, svojim ocima sam vidio i usima cuo a razlog zbog kojeg nisam kupio je visak sala u predjelu stomaka. Dok sam ja kupovao kartu usao je jos jedan covjek i pitao koja je najveca velicina ali kad su mu pokazali kako izgleda XL i on je odustao zbog istog razloga. Ko hoce da vjeruje neka vjeruje a ko nece ne mora, ne tangira me previse ..
Koji je najmanji broj dresova ? Kupio bih djetetu ...

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 26 jul 2011, 09:43

KB-TM87 je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Ne trebate dizat veliku pompu zbog toga evo i Torlak se opija vazda pa je najjaci stoper lige ;)
Jest, odma poslije Nijeme, Ješea i Aničića
i poslije Stakića...

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 26 jul 2011, 10:18

ne bih loše bilo da tifa otpjeva grbavicu na početku utakmice

zlaja-73TM87
Kontakt:

Post Postao/la zlaja-73TM87 » 26 jul 2011, 10:21

SVAKA ČAST na BEŠLIJINU izjavu na "sarajevo.x.com"!
Mislim da je htio reći -respect da,ali ŽELJO ide na pobjedu-
POZDRAV SVIM VJERNIM MANIJACIMA 8-)

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 26 jul 2011, 10:46

Maccabi oslabljen u Sarajevu

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ma ... u-sarajevu" onclick="window.open(this.href);return false;
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

TM OLOVO
Kontakt:

Post Postao/la TM OLOVO » 26 jul 2011, 10:47

u kolko sati udruzenje pocinje da radi???

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], MukiBek, pinki, Proximic i 45 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []