Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

IlPrincipino
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la IlPrincipino » 07 jul 2015, 16:24

GdS: Allegri ce zvati Islu na predsezonski kamp te ce tek tada odluciti sta ce sa njim. Zadrzati ga ili pustiti.
:nene:
Romeo Agresti: Ogbonna je prihvatio transfer u West Ham. U Juventus ide 12 miliona eura. Plus navodno i milion bonusa
budi istina :pray:
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 07 jul 2015, 16:44

BlueBosnian je napisao/la:
Italia je napisao/la:Naravno da cu te napadat kada pises gluposti i evidentno nisi dovoljno kompetentan da ocjenis rad uprave. Ne vidis dalje od fantazija koje ispoljavas na igricama i nazalost vodis se takvim stavom. K'o i ultras sto je proslo ljeto najavljivao krah Juventusa i borbu za mjesto u EL jer toboze nismo doveli krila "a la Saciri". Mi bolje sezone nismo imali 20 godina, a Saciri doso u inter i flopirao, sljedeca destinacija mu Bolton i Birmingem. A ljude je ubjedjivao kako je los mercato, kako su pogani nam direktori, skrti i glupi jer svi na svijetu igraju sa krilima, krilima "a la Saciri".
:rol: :rol:
Oj dečko, naporan si ko svrab..
Jesi života mi. :lol:
Nisam dovoljno kompetentan? :thumbup: Aferim dečko. Moje mišljenje se ne poklapa sa tvojim, i automatski sam glup, idiot, pljuvač Marote, kluba, trave u obližnjem šumarku koja krasi parkove pijemonta..

Ko ne cijeni rad uprave? :damn:
Ako nisam zadovoljan trenutnim pojačanjima, a malo ko je s obzirom da smo ostali bez jeb.enog Teveza, ne znači da sam toliko glup..
Štaviše, ti ispadaš presmiješan i ofiran s ovim.
Iznesi svoje mišljenje, i uživaj u životu.
Ako si već za raspravu, ili ispoljavanje eto neke pameti, onda se eksponiraj na drugom mjestu, i nameći svoja uvjerenja nekom drugom, dovoljno kompetentnom.. :rol:
Čuj, on bi mene napadao jer smatram da je Mandžukić totalno nepotreban, i da je Khedira igrač za klupe, a ne pojačanje..
E moj ti :hmmmmm: Italijan si, živiš u Torinu, toliko si povezan sa Juventusom, i upravom kluba, da svako ko iznese svoje mišljenje (pesimistično) za tebe nije dovoljno kompetentan?
Šta je tebi čovječe? Ne ponašaš se prikladno bola..
I molim te ne citiraj me više, jer ako ti je cilj poniziti me, ili dokazati da si nekakav veliki poznavalac fudbala, zajebo si se - jer meni se nemaš šta dokazivat', jbt.. Rekao sam već, nisam neki ultragiga navijač, pa da me toliko brine sve što se dešava u inostranim klubovima..
Iznosim svoje mišljenje, ako ti se ne sviđa zaobiđi ga.. :thumbup:
I šta imaš protiv igrica? Gdje da mi igra Khedira i Mandžukić? Koga da stavim na AML?? :think:

Dramiš, i pretvaraš me u nekakvog negativca i mrzitelja kluba. :mrgreen:
Uživaj, i budi pristojniji malo.. ;)

Cerri :thumbup:

FJ
Misljenje je ko guzi?a , svako ga ima. Kao sto i sam kazes, simpatizer si i vjerovatno sezonski fan koji se vratio navijaju za Juve kada se i Scudetto vratio u vitrine. Tako da imaj malo obzira kada pokusavas kritikovati rad uprave, s'obzirom da nisi upoznat sa njenim radom i uopste sa klubom. Ne pokusavam te poniziti niti nesto dokazati, vec me prosto jeza ufati kada vidim padobrance koji su shvatili da se virtuelni zivot ne razlikuje od realnog, te ako je moguce dovesti AMF, AML, DFM, CTR i ostale skracenice na nekakvoj igrici, da je to isto moguce i neophodno dovesti i u stvarnosti. Nisam talijan niti sam neki super fudbalski expert, al mojne da pljujes direktorima prije nego sto je i sezona pocela. Jer ces za samo 2 sedmice od pocetka sezone progutat svoja **** i velicati te iste koji si donedavno poljuvao.

Pricas napamet, odakle tebi ideja da cemo mi igrati sa tim AML ? Ako dobro shvatam, to bi trebala biti pozicija lijevog krilnog. Odakle ti ideja da cemo mi igrati 4-3-3 ?

Khedira spada u red najboljih defanzivnih igraca na svijetu. Fudbalska sezona traje od septembra pa do juna i neminivno je da ce se javiti povrede. Takodje, zarazlik od igrica gdje se igracima puni kondicija, u pravom fudbalu igraca ponekad treba odmoriti u ligaskoj utakmici da bi bio svjez za ligu prvaka. I suvise je glupo da ti objasnjavam sta sirina ekipa znaci, kako balavci iz primavere ne mogu igrati u Serie A i sve ostalo vezano za to. Zato ti i kazem, nisi kompetentan da kritikujes upravu.

Pricamo o definitivno najboljem mercatu jos od Calciopolija :facepalm:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 07 jul 2015, 17:03

Ogbonna ce zaradjivati nesto vise od 2 miliona eura po sezoni godisnje u WH. Potpisao je na 4 godine. Ljekarski bi trebao biti u srijedu ili cetvrtak.
:clap:
Rugani will not be considered as homegrown CL player. Because he only played 1 year in the Primavera. We need 3 players. [Marchisio, .., ..]
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

BlueBosnian
Kontakt:

Post Postao/la BlueBosnian » 07 jul 2015, 17:58

Italia je napisao/la:Kao sto i sam kazes, simpatizer si i vjerovatno sezonski fan koji se vratio navijaju za Juve kada se i Scudetto vratio u vitrine.
vec me prosto jeza ufati kada vidim padobrance koji su shvatili da se virtuelni zivot ne razlikuje od realnog
Kako si pogodio :shock: .. Pa ti već znaš sve o meni, svaku moju misao :mrgreen:
Dosta te je ba.. Svaku izjavu protumačiš onako kako želiš, i zbog toga ti nisi "kompetentan" za normalnu diskusiju. Prvo jer ne poštuješ tuđe mišljenje, a drugo jer si spreman posvađat' se s nekim, zbog nečeg što je kilometrima daleko od tebe.
al mojne da pljujes direktorima prije nego sto je i sezona pocela.
Pa vidi, moji postovi su većinom jako pozitivni (za opuštene i ok ljude), i u većini slučajeva prepuni zajebancije. Ako si često na ovoj temi, znao bi koliko sam pomalo trolao dolazak Khedire, pa i Dybale.. ;)
Pricas napamet, odakle tebi ideja da cemo mi igrati sa tim AML ? Ako dobro shvatam, to bi trebala biti pozicija lijevog krilnog. Odakle ti ideja da cemo mi igrati 4-3-3 ?
Ne znaš stati.. Pogledaj u kom sam kontekstu spomenuo AML..
Koji bukvalac :facepalm: ..
Pricamo o definitivno najboljem mercatu jos od Calciopolija :facepalm:
Niđe veze, mercato je užasan..
Moje mišljenje je da je ekipa bar 20% slabija..
Ako bih dao neku konačnu ocjenu, to bi bila 4/10..
- Dobri transferi: Rugani (već sad odličan), Dybala
- Solidni transferi: Neto, Khedira (Padoin je bolji, al' ajd)
- Loš/nepotreban transfer: Manžukić (niđe veze :puke: )
- Najveći minus: Tevez

Dobro je neko rekao, ekipa je dobila na širini, al' je definitivno izgubila na kvaliteti..

Sezonski fan! hihihiihihihi.. :rol:
Mog'o sam i ja hladno opisat' tebe, i okarakterisat te kao nekog ko je previše umišljen, previše zatupljen i sl.. Mogao bih te opisati na milion načina, ali zašto bih.. A i nisam dobar u opisivanju osoba, sa kojima nisam imao fizički kontakt.. ;)

Smorio si, al' ne zamjerim..

Samo opušteno, i samo pozitivno.. :bih:

:mrgreen:
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over

It's over..

Pogba
Kontakt:

Juventus FC

Post Postao/la Pogba » 07 jul 2015, 18:04

Zaza zvanican, 18M u 3 godine. Pucam si u koljeno. Ne interesuje me sto je na rate, a sve se nema za prava pojacanja. :facepalm:
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 07 jul 2015, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 07 jul 2015, 18:04

I taj Rugani više nije odigrao ni jedan meč za klub a već mi je postao omiljeni igrač. :mrgreen:
slika
Zadnja izmjena: Marchisio, dana/u 07 jul 2015, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”

Amauri > Mandžukić

BlueBosnian
Kontakt:

Post Postao/la BlueBosnian » 07 jul 2015, 18:06

Pogba je napisao/la:Zaza zvanican, 18M u 3 godine. Pucam si u koljeno. Ne interesuje me sto je na rate, a sve se nema za prava pojacanja. :facepalm:
Koja glupost :facepalm:

Mandžukić, Zaza :crazy:

Kažem ja, samo box to box veznjaci, i klasični CF..
Zadnja izmjena: BlueBosnian, dana/u 07 jul 2015, 18:07, ukupno mijenjano 1 put.
I hope you're with me
You won't be lonely

It's over..

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 07 jul 2015, 18:06

Pogba je napisao/la:Zaza zvanican, 18M u 3 godine. Pucam si u koljeno. Ne interesuje me sto je na rate, a sve se nema za prava pojacanja. :facepalm:
:facepalm:

Gdje je lova kojom su oni otplatili njega prošle godine? Sa tim nas izađe oko 7.5 miliona što je sasvim ok.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 07 jul 2015, 18:08

to me najvise brine...Morata, Zaza, Mandzukic u napadu + nedokazani Dibala - ono sve igraci sposobni da kreiraju sami za sebe (na CL nivou, seria A me ne zanima)..i kad na te fantaziste u napadu dodas i jako kreativan vezni red onda fkt ne razumijem kako ljudi ne vide problem..ekipa MORA dovesti fantazistu, i to ne bilo kakvog nego vrhunskog.

na silu se moze igrati u Italiji,ali mi ocekujemo da uhvatimo kontinuitet bar 1/4 finala u evropi..a za to ti trebaju igraci koji prave razliku individualno
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 07 jul 2015, 18:13

IlCapitano je napisao/la:Gdje je lova kojom su oni otplatili njega prošle godine? Sa tim nas izađe oko 7.5 miliona što je sasvim ok.
Istina, smetnuo sam s uma, kako god, cifra mi je kao samar dosla i ne moze stojati pored njegovog imena.

Nisam zadovoljan razvojem situacije ni najmanje i vidim da imam istomisljenika.
Bez beka i famoznog 3/4 mi nismo konkurentni u Evropi, a i u Seriji A ce biti problema.

Bu'mo vidjeli.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

BlueBosnian
Kontakt:

Post Postao/la BlueBosnian » 07 jul 2015, 18:14

ultrasstyle_tz je napisao/la:to me najvise brine...Morata, Zaza, Mandzukic u napadu + nedokazani Dibala - ono sve igraci sposobni da kreiraju sami za sebe (na CL nivou, seria A me ne zanima)..i kad na te fantaziste u napadu dodas i jako kreativan vezni red onda fkt ne razumijem kako ljudi ne vide problem..ekipa MORA dovesti fantazistu, i to ne bilo kakvog nego vrhunskog.

na silu se moze igrati u Italiji,ali mi ocekujemo da uhvatimo kontinuitet bar 1/4 finala u evropi..a za to ti trebaju igraci koji prave razliku individualno
Gdje ćeš ovako nešto izjavit' :shock:
Ti ono baš nisi kompetentan čovječe.. Mnogo si nezahvalan..
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
slika

Jes' zajeban.. vid' mu obrva..
I hope you're with me
You won't be lonely

It's over..

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 07 jul 2015, 18:35

Malo mi baca na ovog lika
slika
ili na
slika

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 07 jul 2015, 18:41

Najviše liči na onog glumca koji glumi Halid ibn Velida u seriji Hz Omer.

Styling za deset, ćela i brada. :thumbup:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 07 jul 2015, 18:55

Zaza je fudbalski mangup, ima mnogo kvaliteta koji nama trebaju. Mislim da ce ga navijaci zavoljeti vec nakon par utakmica.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 07 jul 2015, 19:01

Dobrodošlica Zazi. Nadam se da će opravdati ukazano povjerenje i novac uložen u njega. Nisam ga puno gledao pa ne mogu dati neki sud o njegovim kvalitetama. Nisam čak ni klipove gledao hahah

Ogbonnin odlazak me raduje. Dvanaest miliona (+bonusi) je super, jer smo ga i mi toliko platili. Gotiva s obzirom da se rješavamo panjuge.

Idemo dalje. Prodaji Nanda i kupuj beka pa da sezona počne.

EDIT: Novac koji će klub platiti ovog ljeta za najnovije i neke transfere iz prethodnih sezona

slika
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 07 jul 2015, 20:21

- Solidni transferi: Neto, Khedira (Padoin je bolji, al' ajd)
Nazalost, ne vrijedi ti nista objasnjavati. Al sjetit ces se ove price kad pocne sezona pa vidis Dybalu i Khediru.

Ovo vrijedi ponovit vise puta

slika
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 07 jul 2015, 20:25

slika

I ovo takođe. To su prihodi od prodaja, ovog ljeta i prošlih.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 07 jul 2015, 20:51

Prijatno me Marotta iznenadi ...vratili pare za Ogbonnu :bow: 12 plus bonusi :salut:

Dobrodoso Zaza, upgrade Llorentea uz manju platu,dobar posao jos ako o Llorentea prodamo Marotta zasluzuje medalju.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 07 jul 2015, 22:06

Celikovac je napisao/la: Mislim da ce ga navijaci zavoljeti vec nakon par utakmica.
Znas, pitam se uopce da li ce i odigrati tih par utakmica s ozbirom da sada napadaca imamo na izvoz.

Moja zelja je da Morata bude starter zajedno sa Dybalom. Mario, Zaza i ostali neka ulaze i neka se bore za priliku.

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 07 jul 2015, 22:20

slika
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.