GdS: Allegri ce zvati Islu na predsezonski kamp te ce tek tada odluciti sta ce sa njim. Zadrzati ga ili pustiti.
budi istinaRomeo Agresti: Ogbonna je prihvatio transfer u West Ham. U Juventus ide 12 miliona eura. Plus navodno i milion bonusa
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
GdS: Allegri ce zvati Islu na predsezonski kamp te ce tek tada odluciti sta ce sa njim. Zadrzati ga ili pustiti.
budi istinaRomeo Agresti: Ogbonna je prihvatio transfer u West Ham. U Juventus ide 12 miliona eura. Plus navodno i milion bonusa
Misljenje je ko guzi?a , svako ga ima. Kao sto i sam kazes, simpatizer si i vjerovatno sezonski fan koji se vratio navijaju za Juve kada se i Scudetto vratio u vitrine. Tako da imaj malo obzira kada pokusavas kritikovati rad uprave, s'obzirom da nisi upoznat sa njenim radom i uopste sa klubom. Ne pokusavam te poniziti niti nesto dokazati, vec me prosto jeza ufati kada vidim padobrance koji su shvatili da se virtuelni zivot ne razlikuje od realnog, te ako je moguce dovesti AMF, AML, DFM, CTR i ostale skracenice na nekakvoj igrici, da je to isto moguce i neophodno dovesti i u stvarnosti. Nisam talijan niti sam neki super fudbalski expert, al mojne da pljujes direktorima prije nego sto je i sezona pocela. Jer ces za samo 2 sedmice od pocetka sezone progutat svoja **** i velicati te iste koji si donedavno poljuvao.BlueBosnian je napisao/la:Italia je napisao/la:Naravno da cu te napadat kada pises gluposti i evidentno nisi dovoljno kompetentan da ocjenis rad uprave. Ne vidis dalje od fantazija koje ispoljavas na igricama i nazalost vodis se takvim stavom. K'o i ultras sto je proslo ljeto najavljivao krah Juventusa i borbu za mjesto u EL jer toboze nismo doveli krila "a la Saciri". Mi bolje sezone nismo imali 20 godina, a Saciri doso u inter i flopirao, sljedeca destinacija mu Bolton i Birmingem. A ljude je ubjedjivao kako je los mercato, kako su pogani nam direktori, skrti i glupi jer svi na svijetu igraju sa krilima, krilima "a la Saciri".![]()
![]()
Oj dečko, naporan si ko svrab..
Jesi života mi.![]()
Nisam dovoljno kompetentan?Aferim dečko. Moje mišljenje se ne poklapa sa tvojim, i automatski sam glup, idiot, pljuvač Marote, kluba, trave u obližnjem šumarku koja krasi parkove pijemonta..
Ko ne cijeni rad uprave?![]()
Ako nisam zadovoljan trenutnim pojačanjima, a malo ko je s obzirom da smo ostali bez jeb.enog Teveza, ne znači da sam toliko glup..
Štaviše, ti ispadaš presmiješan i ofiran s ovim.
Iznesi svoje mišljenje, i uživaj u životu.
Ako si već za raspravu, ili ispoljavanje eto neke pameti, onda se eksponiraj na drugom mjestu, i nameći svoja uvjerenja nekom drugom, dovoljno kompetentnom..![]()
Čuj, on bi mene napadao jer smatram da je Mandžukić totalno nepotreban, i da je Khedira igrač za klupe, a ne pojačanje..
E moj tiItalijan si, živiš u Torinu, toliko si povezan sa Juventusom, i upravom kluba, da svako ko iznese svoje mišljenje (pesimistično) za tebe nije dovoljno kompetentan?
Šta je tebi čovječe? Ne ponašaš se prikladno bola..
I molim te ne citiraj me više, jer ako ti je cilj poniziti me, ili dokazati da si nekakav veliki poznavalac fudbala, zajebo si se - jer meni se nemaš šta dokazivat', jbt.. Rekao sam već, nisam neki ultragiga navijač, pa da me toliko brine sve što se dešava u inostranim klubovima..
Iznosim svoje mišljenje, ako ti se ne sviđa zaobiđi ga..![]()
I šta imaš protiv igrica? Gdje da mi igra Khedira i Mandžukić? Koga da stavim na AML??![]()
Dramiš, i pretvaraš me u nekakvog negativca i mrzitelja kluba.![]()
Uživaj, i budi pristojniji malo..
Cerri![]()
FJ
Ogbonna ce zaradjivati nesto vise od 2 miliona eura po sezoni godisnje u WH. Potpisao je na 4 godine. Ljekarski bi trebao biti u srijedu ili cetvrtak.
Rugani will not be considered as homegrown CL player. Because he only played 1 year in the Primavera. We need 3 players. [Marchisio, .., ..]
Italia je napisao/la:Kao sto i sam kazes, simpatizer si i vjerovatno sezonski fan koji se vratio navijaju za Juve kada se i Scudetto vratio u vitrine.
Kako si pogodiovec me prosto jeza ufati kada vidim padobrance koji su shvatili da se virtuelni zivot ne razlikuje od realnog
Pa vidi, moji postovi su većinom jako pozitivni (za opuštene i ok ljude), i u većini slučajeva prepuni zajebancije. Ako si često na ovoj temi, znao bi koliko sam pomalo trolao dolazak Khedire, pa i Dybale..al mojne da pljujes direktorima prije nego sto je i sezona pocela.
Ne znaš stati.. Pogledaj u kom sam kontekstu spomenuo AML..Pricas napamet, odakle tebi ideja da cemo mi igrati sa tim AML ? Ako dobro shvatam, to bi trebala biti pozicija lijevog krilnog. Odakle ti ideja da cemo mi igrati 4-3-3 ?
Niđe veze, mercato je užasan..Pricamo o definitivno najboljem mercatu jos od Calciopolija
Koja glupostPogba je napisao/la:Zaza zvanican, 18M u 3 godine. Pucam si u koljeno. Ne interesuje me sto je na rate, a sve se nema za prava pojacanja.
Pogba je napisao/la:Zaza zvanican, 18M u 3 godine. Pucam si u koljeno. Ne interesuje me sto je na rate, a sve se nema za prava pojacanja.
to me najvise brine...Morata, Zaza, Mandzukic u napadu + nedokazani Dibala - ono sve igraci sposobni da kreiraju sami za sebe (na CL nivou, seria A me ne zanima)..i kad na te fantaziste u napadu dodas i jako kreativan vezni red onda fkt ne razumijem kako ljudi ne vide problem..ekipa MORA dovesti fantazistu, i to ne bilo kakvog nego vrhunskog.Pogba je napisao/la:Zaza zvanican, 18M u 3 godine. Pucam si u koljeno. Ne interesuje me sto je na rate, a sve se nema za prava pojacanja.
Istina, smetnuo sam s uma, kako god, cifra mi je kao samar dosla i ne moze stojati pored njegovog imena.IlCapitano je napisao/la:Gdje je lova kojom su oni otplatili njega prošle godine? Sa tim nas izađe oko 7.5 miliona što je sasvim ok.
Gdje ćeš ovako nešto izjavit'ultrasstyle_tz je napisao/la:to me najvise brine...Morata, Zaza, Mandzukic u napadu + nedokazani Dibala - ono sve igraci sposobni da kreiraju sami za sebe (na CL nivou, seria A me ne zanima)..i kad na te fantaziste u napadu dodas i jako kreativan vezni red onda fkt ne razumijem kako ljudi ne vide problem..ekipa MORA dovesti fantazistu, i to ne bilo kakvog nego vrhunskog.
na silu se moze igrati u Italiji,ali mi ocekujemo da uhvatimo kontinuitet bar 1/4 finala u evropi..a za to ti trebaju igraci koji prave razliku individualno

Nazalost, ne vrijedi ti nista objasnjavati. Al sjetit ces se ove price kad pocne sezona pa vidis Dybalu i Khediru.- Solidni transferi: Neto, Khedira (Padoin je bolji, al' ajd)

Znas, pitam se uopce da li ce i odigrati tih par utakmica s ozbirom da sada napadaca imamo na izvoz.Celikovac je napisao/la: Mislim da ce ga navijaci zavoljeti vec nakon par utakmica.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.