Nisu ljudi zaboravili, vec su konacno shvatili. Shvatili ono o cemu je ovdje vrlo mala grupica pricala sve vrijeme.akisarajevo92 je napisao/la: ↑27 maj 2021, 15:11Kad se sjetim pljuvanja Allegrija dok nije otisao, a gledaj sad price
Kako se brzo stvari zaboravljaju![]()
Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- IlCapitano
- Kontakt:
Re: Juventus FC
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Oni koji kroz istoriju nisu naučili da Juve nikad neće igrati 'total fudbal' će i dalje biti razočarani, s malom razlikom u broju trofeja...
Nisam vidio posebnu promjenu diskursa kod bilo koga ko je bio za odlazak Allegria tada. I dan danas iako se vrati konkretno ja sam pri stavu da je tada bilo vrijeme za odlazak. To što je Juventus otišao u krajnost lošim odlukama, odsustvom menadžmenta i manjkom ideja i vizije ne znači nužno neki veliki trijumf Allegria kako to sada neki prikazuju. Da je Juventus bio potpuno uvjeren u svoje ideje nakon njegovog otkaza i krenuo putem kojim je trebao ovu priču ne bismo ni imali. Zasićenje Allegria Juventusom i obratno je bilo vidljivo i neki razvod je bio za očekivati, obično tih 5 godina bude prekretnica. Niko ne spori da je on veliki trener, ali tada je bilo vrijeme za rastanak. Nakon toga slijedi tretiranje Juventusa kao neke ličnu igračke i egzibicije Agnellia prije svega kojem je ove sezone npr. SL bila važnija od kluba.akisarajevo92 je napisao/la: ↑27 maj 2021, 15:11Kad se sjetim pljuvanja Allegrija dok nije otisao, a gledaj sad price
Kako se brzo stvari zaboravljaju![]()
A normalno da će svako normalan slaviti njegov povratak pored ostanka trenutno amatera u ovom poslu - Pirla ili ostalih mediokriteta.
Ali, daj mu onda u ruke sve što mu nisi tada dao, ako već pričamo o tome da je neko shvatio svoje greške. Kad mu daš sve onda ga prema tome i ocijeni na kraju.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 27 maj 2021, 15:43, ukupno mijenjano 4 puta.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Burberry46
- Kontakt:
Ma kakva vise ljepota, samo pobjede i trofeji se pikaju.
Ne ponovilo se vise da ti drugoligas Benevento otkine 5 bodova. Pa Fiorentina kuci te razvali, da slavimo sto smo 4. u zadnjem kolu itd.
Idemo Max nastavi gdje si stao
Ne ponovilo se vise da ti drugoligas Benevento otkine 5 bodova. Pa Fiorentina kuci te razvali, da slavimo sto smo 4. u zadnjem kolu itd.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Taj sam. Zasitio se trofeja (domacih), zelio tu jos makar jednu titulu LP za zivota (ne moze se trenutno osvojit samo odbranom kao prije, izrodila se citava plejada vanserijskih igraca i trenera). Ali sad smo opet gladni i skudeta, tako da.
Evo mu od mene jedna kompletna sezona bez prigovora (ali skudeto je pod moranjem!). U drugoj min 1/2F LP ili SL, u trecoj osvajanje obavezno. Cetvrta nek opet odmara, a plata ide lagano.
Jedino ako dovede Marcela Ronaldu, onda je problem.
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
+1Rovella je napisao/la: ↑27 maj 2021, 15:44Taj sam. Zasitio se trofeja (domacih), zelio tu jos makar jednu titulu LP za zivota (ne moze se trenutno osvojit samo odbranom kao prije, izrodila se citava plejada vanserijskih igraca i trenera). Ali sad smo opet gladni i skudeta, tako da.![]()
Evo mu od mene jedna kompletna sezona bez prigovora (ali skudeto je pod moranjem!). U drugoj min 1/2F LP ili SL, u trecoj osvajanje obavezno. Cetvrta nek opet odmara, a plata ide lagano.
Jedino ako dovede Marcela Ronaldu, onda je problem.![]()
Manje-više sam umoran od trogodišnjeg (gore-dolje) hejtanja trenera.
Ako otjera Ronalda čak postajem djelomično i advokat Maxa. Uvjeren sam da će mu biti kočnica samo takva.
Ova nova era mora biti prožeta velikom smjenom generacija i podmlađivanjem, a to mora početi odmah.
#MaxOUT
#MaxOUT
I vise sam pozelio vidjeti Landuccia nego Maxa. Cvike, odijelo. Budi nostalgiju. Mada i ovaj celavi Max donosi neku novu energiju zasigurno. 
Juve nikad nije igrao atomski i napadački fudbal,već čvrsto i na rezultat. To se treba shvatiti već jednom.
Kome se gleda 3:3 sa Sasuolom i Udineseom i 4. mjetso neka gleda,a mi ćemo uzimat trofeje
Kome se gleda 3:3 sa Sasuolom i Udineseom i 4. mjetso neka gleda,a mi ćemo uzimat trofeje
....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
Od Maxa najvise nedostaju presice. U tome je top jer uvijek maksimalno unese sarkazma.
Ili ona antologijska izjava da priču nosi vjetar, a bicikla Livornesi.
Na nivou odnosa s medijima je bio vrh i općenito nije koristio floskule. Pirlo me je maksimalno deprimirao izjavama u stilu Baljica.
Neko je prije nekoliko godina rekao da se za zabavu ide u cirkus.
Hint:
#MaxOUT
#MaxOUT
Eno Donaruma je lajkao objavu da je Max novi trener Juventusa,eto njega kod vas
Nista budite gospoda pa nam posaljite recimo Dybalu za uzvrat 
Pogba kad ces na avatar staviti novog povratnika 
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Dijamant ostaje !
Jedino vam statisticara mozemo poslati
....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
Burberry46 je napisao/la: ↑27 maj 2021, 15:37Ma kakva vise ljepota, samo pobjede i trofeji se pikaju.
Gdje je stao? Realno,gdje?
Jel se to ovde zaboravilo na sta se licilo zadmje 2 god sa njim na kormilu?? Pa pola nas je ovde prestalo gledat onaj "fudbal" a skudeto si uzimao...bil sa Maxom uzeli skudeto ove godine?? Ili bolje prosli u LP???
Ja licno bi bio vise nego sokiran ako ima neko ko misli da bi,a da je pratio Juventus tada.
Ove sezone bi sa Maxom imali vise 1-0 pobjeda,samim time lakse bili u top 4,nastavili se brukati u evropi,i to je to.
A za one koji kazu da Juve treba cvrsto i na rezultat igrati i ne mijenjati pogled na fudbal gdje je bitnije ne primiti nego zabiti go,eto neka mi navedu ekipu sa pribliznim epitetom luzera u evropi? Pa nema ga.
I ne treba nista mijenjati? Treba vratiti Alegrija koji pocinje igrati fudbal u martu jer mu se moglo sa onom konkurencijom,volio bi vidjeti kako se "tempira" u engleskoj npr gdje se papucica gasa u prvom kolu zakuje za pod...
Marvine, predaj se momentu i uzivaj. Daj mu jos jedan mart, pa cemo ga opet otjerat kad bude trebalo. 
Sa Allegriem bi prosao glat porto jer je ovogodišnji porto brutalno smijesna ekipa od koje je ispao ovaj nas smjehotres od trenera, a takodjer bi osvojio mnogo više bodova jer Allegri bas rijetko gubi bodove protiv buranije koja nas je klala ove godine, a sta reci i za derbije gdje je samo napoli imao losiji medjusobni skor... dakle garantujem zivotom da bi titulu osvojio u ovakvoj konkurenciji gdje je titula izgubljena samo zbog lumena na klupi koji nema veze sa zivotom i koji je forsirao vazda isto...
Sad se vracamo na to da je Juventus u zadnjoj Allegrievoj sezoni izgledao lose ali objektivno za 3 klase bolje nego ovo smece pod pirlom i za jedno 2 klase bolje od sarievog juventusa...
Mister upregni uzde i do titule u LP... Seria a se podrazumijeva sa njim...
Sad se vracamo na to da je Juventus u zadnjoj Allegrievoj sezoni izgledao lose ali objektivno za 3 klase bolje nego ovo smece pod pirlom i za jedno 2 klase bolje od sarievog juventusa...
Mister upregni uzde i do titule u LP... Seria a se podrazumijeva sa njim...
- Burberry46
- Kontakt:
Cuj gdje stao, covjek koji je osvojio 11 trofeja u 5 godina plus 2 finala Lige prvaka. 100 puta sam govorio ok promjena trenera ali sad kad su prosla 2 trenera vidjelo se da se pogrijesilo. Allegrija zamjenis sa boljim a ne losijim trenerom i gledas jos i pocetnika u zadnjoj sezoni.Marvin je napisao/la: ↑27 maj 2021, 18:21Burberry46 je napisao/la: ↑27 maj 2021, 15:37Ma kakva vise ljepota, samo pobjede i trofeji se pikaju.
Gdje je stao? Realno,gdje?
Jel se to ovde zaboravilo na sta se licilo zadmje 2 god sa njim na kormilu?? Pa pola nas je ovde prestalo gledat onaj "fudbal" a skudeto si uzimao...bil sa Maxom uzeli skudeto ove godine?? Ili bolje prosli u LP???
Ja licno bi bio vise nego sokiran ako ima neko ko misli da bi,a da je pratio Juventus tada.
Ove sezone bi sa Maxom imali vise 1-0 pobjeda,samim time lakse bili u top 4,nastavili se brukati u evropi,i to je to.
A za one koji kazu da Juve treba cvrsto i na rezultat igrati i ne mijenjati pogled na fudbal gdje je bitnije ne primiti nego zabiti go,eto neka mi navedu ekipu sa pribliznim epitetom luzera u evropi? Pa nema ga.
I ne treba nista mijenjati? Treba vratiti Alegrija koji pocinje igrati fudbal u martu jer mu se moglo sa onom konkurencijom,volio bi vidjeti kako se "tempira" u engleskoj npr gdje se papucica gasa u prvom kolu zakuje za pod...![]()
Vi ako ocekujete da Juve igrao kao Barsa u najboljem periodu ili Ajax prije 2 godine u zabludi ste velikoj.
Juve je uvijek igrao na rezultat i trofeje a ne za gol vise
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.