Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
a sad čupam kose sto ne odigra i mlade..uff..i gdje pratite tekmu???
Madafaka je napisao/la:kako bi ti ban za ovo zalijepio nisi svjestan, ne znam kako te nije stid pisati ovo?Lucarelli je napisao/la:'aj u džamiju paćenici.
Kompleksi su čudo. Nažalost, mnogi umjesto da se se fino kod psihića ispruže na krevet, biraju da žive s njima i da ih oni definiraju. Šta'š!
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Ljudovi moji, evo idem sad da se pripremam, po prvi put u mom gradu bit će veliko platno na kojem će cijeli Maglaj gledati tekmu! BUDITE MI SRETNI ČITAVU NOĆ, I RADUJTE SE JUŽNOJ AFRICI!
VOLIM TE BOSNO
VOLIM TE BOSNO
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
-
- Kontakt:
raja kako je stanje u gradovima,u TZ samo poneko bibikne,al ne sumnjam da će svugdje biti lom ! večeras izlazim napolje oko sedam a vračam se iduće jutro u sedam 

sutra nema škole u Bosni
Mene samo ineteresuje da li cemo doci do 1000 stranica na ovoj temi 

KAPETAN hrvatske reprezentacije i ukrajinskog Šahtara Darijo Srna prokomentirao je predstojeći dvoboj dodatnih kvalifikacija između Bosne i Hercegovine i Portugala.
"Bit će teško, ali sam uvjeren da mogu. Ne sto posto, nego milijardu posto sam siguran da će BiH poentirati u Zenici. Da li će to biti dovoljno, ne znam. Iskreno, volio bih da se plasirate na jug Afrike. Kada nije otišla Hrvatska, neka putuje susjedna zemlja", rekao je za xxxx Darijo Srna.
"Ćiro Blažević je veliki stručnjak. Nemojte sumnjati u to da neće prirediti neko iznenađenje za goste. Vjerujem u pobjedu. Portugalci jesu jaki, ali nisu nepobjedivi. Ovo je ključnih 90 minuta, igrači su svjesni kakvu priliku imaju. Bit će žestoko, ali nadam se i korektno", dodao je.
Na koncu Srna je otkrio kako su svi hrvatski reprezentativci gledali utakmicu u Lisabonu te navijali za Zmajeve: "Znate, u povratku s utakmice protiv Lihtenštajna slušali smo prijenos na radiju. Svi smo skakali u autobusu kada su bih reprezentativci pogađali prečke. Jednostavno, lopta nije htjela u gol".
-
- Kontakt:
jel to ozbiljno?vOluMme je napisao/la:sutra nema škole u Bosni
- Ponos Torina
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- zlatan.edvin
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Svi EU a Bosna u Afriku,nebih se ljutio. 

- Ponos Torina
- Kontakt:
zlatan.edvin je napisao/la:
Nemoj da joj onako lijepi prsti pozute i izgore

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 18 nov 2009, 17:50, ukupno mijenjano 2 puta.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Molimo sve Bosance i Hercegovce da se prestroje u lijevu traku....
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
- Probisvjet
- Kontakt:
Apaurin, Lexaurin, Lekotam, Diazepam...
jbg nista ne pomaze, noge se tresu, magli se vid, trne desna strana, probada u grudima, gadan a nemoze se jesti...
Spasavajte narod Zmajevi, Ciro...
jbg nista ne pomaze, noge se tresu, magli se vid, trne desna strana, probada u grudima, gadan a nemoze se jesti...

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
probaj Turimtidol...Probisvjet je napisao/la:Apaurin, Lexaurin, Lekotam, Diazepam...
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
Bosaurin,,, rodila majka farmaceuteLIvada je napisao/la:probaj Turimtidol...Probisvjet je napisao/la:Apaurin, Lexaurin, Lekotam, Diazepam...

ma sitpu ba lijekove, dozovi fine misli, napuni se pozitivnom energijom i nadaj se,,, predivan osjecaj

a ako ti yoville ne moze da se pokrene, nemoj ni slucajno udarat monitor, nije dobro za kardiovaskularni sistem,,,

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Dobili mladi.
Bilbija i Haurdić strojevi.

Bilbija i Haurdić strojevi.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
-
- Kontakt:
Dragi Allahu podari ti nama veceras malo srece...igramo protiv portugala,fife,sudija...SAMI PROTIV SVIH! sretno zmajevi...red je da se i mi radujemo 

- Probisvjet
- Kontakt:
Nije los onajLIvada je napisao/la:probaj Turimtidol...Probisvjet je napisao/la:Apaurin, Lexaurin, Lekotam, Diazepam...
Jatigastrpam Pliva

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
za tebe je izgleda krkadon KrkaProbisvjet je napisao/la:Nije los onajLIvada je napisao/la:probaj Turimtidol...Probisvjet je napisao/la:Apaurin, Lexaurin, Lekotam, Diazepam...
Jatigastrpam Pliva
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.