Sutra ćete staviti neki post gdje ima neka gramatička greška pa će bit pored 1000x

I nemojte mi @gia10 dirat,dobar je čovjek

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Steph je napisao/la:Ma jok, evo fulam penale, pardon, golman mi brani.
Ajde odskakutaj od teme ako ti se ne svida.Cautinho je napisao/la:Ključajte temu,nit ima humora,nit ja mogu više.
Sutra ćete staviti neki post gdje ima neka gramatička greška pa će bit pored 1000x![]()
I nemojte mi @gia10 dirat,dobar je čovjek![]()
I da si ti upravu kakve ovo veze ima sa najsmjesnjiim postovima na forumu.Steph je napisao/la:
genijalno,
ocam.
Ček, evo i nastavak ove genijalnosti.
Donnie Darko je napisao/la:Sreća pa sam bio danas ovdje, inače bih sad mislio da je Arsenal promašio penal.
Donnie Darko je napisao/la:Sreća pa sam bio danas ovdje, inače bih sad mislio da je Arsenal promašio penal.
Da cujem i za ovakav izrazPEP je napisao/la:Sine u konacnici bi bilo 3:3 ali zbog neprimljenog gola u gositma bayern bi isao daljeChuckie je napisao/la:3 gola.PEP je napisao/la: tesko da moze proci da bayern bar 1 pogodak ne postigne sto bi automatski trazilo od vas 4 gola.
PEP je napisao/la:Sine u konacnici bi bilo 3:3 ali zbog neprimljenog gola u gositma bayern bi isao daljeChuckie je napisao/la:3 gola.PEP je napisao/la: tesko da moze proci da bayern bar 1 pogodak ne postigne sto bi automatski trazilo od vas 4 gola.
Eto da znate, vi sto se covjeku smijete.PEP je napisao/la:
sine dragi a sta sam ja to provalio![]()
Sto je debilcicima smjesno sto sam napisao Wembley,ili ovo veceras ,to samo moze biti nekome smijesno ko je stvarno ali bas stvarno psihicki nestabilan,i tesko morbidan cast izuzetcima.
dakle sve što leti to je muva? sjajna logika.. ti spadaš u smiješne postove... pokušaj proturanja se pretvorio u preturanje...Steph je napisao/la:Naravno da nije, ovo je nešto najsmiješnije što sam pročitao u zadnjih par dana.
Dakle, kada golman odbrani to nije fula nego je valjda pogodak.![]()
Bayo bi is'o dalje jer im je Vugdalić komentaris'o gostujuću utakmicuPEP je napisao/la:Sine u konacnici bi bilo 3:3 ali zbog neprimljenog gola u gositma bayern bi isao daljeChuckie je napisao/la:3 gola.PEP je napisao/la: tesko da moze proci da bayern bar 1 pogodak ne postigne sto bi automatski trazilo od vas 4 gola.