Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

sarajlija89
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la sarajlija89 » 25 feb 2011, 20:27

Ja ne vidim da Serie A zaostaje za Primerom. Kapa dole Barci i Realu, ali ostatak lige je slabiji od ostatka Serie A
Pa dobro,na te najjace klubove sam i mislo da budem precizan...to je neko mjerilo..jbo ostatak lige.. 8-)

Ako talijani nesto ne promjene ubrzo....tesko ce u narednim godinama stici ove top klubove,da ne kazem top lige....jer ce uvijek kaskati a oni biti u prednosti na trzsitu i svemu ostalom...ne moze se cekati vise.Treba poceti ulagati i nesto mijenjati..

Jbt koliko je samo igraca otislo van italije,trenera...a malo ko je dosao...to je najbolji pokazatelj.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 25 feb 2011, 20:36

sarajlija89 je napisao/la:
Ja ne vidim da Serie A zaostaje za Primerom. Kapa dole Barci i Realu, ali ostatak lige je slabiji od ostatka Serie A
Pa dobro,na te najjace klubove sam i mislo da budem precizan...to je neko mjerilo..jbo ostatak lige.. 8-)

Ako talijani nesto ne promjene ubrzo....tesko ce u narednim godinama stici ove top klubove,da ne kazem top lige....jer ce uvijek kaskati a oni biti u prednosti na trzsitu i svemu ostalom...ne moze se cekati vise.Treba poceti ulagati i nesto mijenjati..

Jbt koliko je samo igraca otislo van italije,trenera...a malo ko je dosao...to je najbolji pokazatelj.
Slazem se. Serie A vise nije top destinacija za velika imena.
Van Milana i Intera, nema kluba koji je u stanju da dovede WC igraca.
Cak to vise ne moze ni Juventus.
Jbga, Krasic je najzvucnije ime koje je doslo u Serie A ove sezone, a da se nije zaputilo u Milano.
To bi pre 10 godina, bio mozda 10.-15. igrac na mercatu. Letos je bio 3. ime - iza Robinha i Zlatana.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 25 feb 2011, 22:34

prosle godine je Juve doveo Diega.. niko ne moze reci da nije bio top 5 veznjaka na svijetu tada..

a Juve ima veoma bogatog vlasnika.. Agnelli ima dosta novca, ali Juve je ozivio tek ove sezone.. jer otkako su se vratili u Serie A transferima se bavio (inace moj miljenik :mrgreen: ) Alessio Secco koji je tako mocno kupovao igrace da je to strasno.. ono bez ikakvog razmisljanja, naleti na dobrog igraca i kupi ga.. tako je dao 25 miliona za Mela, 25 mil za Diega , jeste vrijedio toliko ali kad se vec dovodio Diega i igrala formacija 4-3-1-2 morao se obezbjediti ili jedan brzi napadac tipa Aguero ili dva predobra beka.. a ne igrati sa trequatristom, u napadu sa dva sidrasa, a na bekovima Molinaro i Grygera (nema potrebe spominjati kakav je Molinaro centarsut imao).. sve je to neplanski bilo, sad je tu dosao Marotta i polako to ide.. polako ali pametno.. ne moramo ove sezone nista biti zapazeni, ali vec sljedece i posle te sezone bit cemo neko i nesto.. pametne kupovine Quagliarelle, Krasica, Bonuccija i Matrija mnogo znace za klub.. dodati jos sljedece sezone 2 beka ili jednog jer Chiellini sve vise igra na beku, i mi imamo apsolutno odlican tim.. i da nas povrede zaobidju, svi znamo gdje je Juve bio prije povrede Quagliarelle.. borili smo se za Scudetto, a sad ne mozemo ni ligu prvaka.. nije u Juvetu toliko crno koliko se misli.. ovo je prva prava sezona za Juve otkako smo se vratili.. ne tako los trener (Ranieri, Ferrara, Zacc), dobra uprava, dobar predsjednik.. bit ce to dobro..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

pazzoetoogol
Kontakt:

Post Postao/la pazzoetoogol » 25 feb 2011, 22:51

znaci po logici tek tamo oko 2020 godine ocekivati da Italija vrati izgubljeno mjesto u ligi prvaka, i to ako rezultati budu na nivou tog vracanja :roll: :roll:
non siamo mai stati in B ! FORZA INTER

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 25 feb 2011, 23:01

pazzoetoogol je napisao/la:znaci po logici tek tamo oko 2020 godine ocekivati da Italija vrati izgubljeno mjesto u ligi prvaka, i to ako rezultati budu na nivou tog vracanja :roll: :roll:
sad idu 3 u LP i cetvrti u doigravanje za LP ??? :?
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

pazzoetoogol
Kontakt:

Post Postao/la pazzoetoogol » 25 feb 2011, 23:03

robovi88 je napisao/la:
pazzoetoogol je napisao/la:znaci po logici tek tamo oko 2020 godine ocekivati da Italija vrati izgubljeno mjesto u ligi prvaka, i to ako rezultati budu na nivou tog vracanja :roll: :roll:
sad idu 3 u LP i cetvrti u doigravanje za LP ??? :?
DA, http://www.football-italia.net/feb25k.html :(
non siamo mai stati in B ! FORZA INTER

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 26 feb 2011, 10:34

Ne, 2 idu direktno u LP, treci u doigravanje.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 26 feb 2011, 10:45

Italia je napisao/la:prosle godine je Juve doveo Diega.. niko ne moze reci da nije bio top 5 veznjaka na svijetu tada..

a Juve ima veoma bogatog vlasnika.. Agnelli ima dosta novca, ali Juve je ozivio tek ove sezone.. jer otkako su se vratili u Serie A transferima se bavio (inace moj miljenik :mrgreen: ) Alessio Secco koji je tako mocno kupovao igrace da je to strasno.. ono bez ikakvog razmisljanja, naleti na dobrog igraca i kupi ga.. tako je dao 25 miliona za Mela, 25 mil za Diega , jeste vrijedio toliko ali kad se vec dovodio Diega i igrala formacija 4-3-1-2 morao se obezbjediti ili jedan brzi napadac tipa Aguero ili dva predobra beka.. a ne igrati sa trequatristom, u napadu sa dva sidrasa, a na bekovima Molinaro i Grygera (nema potrebe spominjati kakav je Molinaro centarsut imao).. sve je to neplanski bilo, sad je tu dosao Marotta i polako to ide.. polako ali pametno.. ne moramo ove sezone nista biti zapazeni, ali vec sljedece i posle te sezone bit cemo neko i nesto.. pametne kupovine Quagliarelle, Krasica, Bonuccija i Matrija mnogo znace za klub.. dodati jos sljedece sezone 2 beka ili jednog jer Chiellini sve vise igra na beku, i mi imamo apsolutno odlican tim.. i da nas povrede zaobidju, svi znamo gdje je Juve bio prije povrede Quagliarelle.. borili smo se za Scudetto, a sad ne mozemo ni ligu prvaka.. nije u Juvetu toliko crno koliko se misli.. ovo je prva prava sezona za Juve otkako smo se vratili.. ne tako los trener (Ranieri, Ferrara, Zacc), dobra uprava, dobar predsjednik.. bit ce to dobro..
Problem oko Diega je taj sto je on precenjen.
Decko nista nije napravio u Portu i Juventusu, a u Wolfsburgu je slab.
Jedino gde je igrao je Werder.
On nikako nije spadao u top 5 ili top 10 bilo cega i bilo koga. To je medijski hajp oko njega, a ne kvaliteti koje poseduje, ucinio da ga ljudi dozivljavaju kao extra klasu.
Lepo je Moggi rekao da takav igrac nije potreban Juventusu.
Ja licno mislim da je Marotta uradio dobar posao s obzirom na finansije.
Jedino se zeznuo za Martineza, ali je povukao 6-7 vrsnih poteza na mercatu i Juventus deluje homogenije i kvalitetnije nego prosle godine. E sad sto treba nekoliko godina da prodje, pa da se Seccove brljotine izbrisu, to je druga stvar.
Takodje, smatram da je Delneri zalutao u Juventus i da on ne bi smeo da trenira klub takvog formata.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 26 feb 2011, 11:40

@MaGiCa de Boga ti, ti valjda znas sad ovi govore da idu 2 u LP a treci u doigravanje a drugi govori da 3 idu u LP a cetvrti u doigravanje :?

De Bogati mi objasni kolko ih ide direktno a koji u doigravanje ? :roll:
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 26 feb 2011, 11:43

od sezone 2012/13 Italija ce u LP imati 3 predstavnika.2 idu direktno,dok treci ide u kvalifikacije...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

polga
Kontakt:

Post Postao/la polga » 26 feb 2011, 11:44

robovi88 je napisao/la:@MaGiCa de Boga ti, ti valjda znas sad ovi govore da idu 2 u LP a treci u doigravanje a drugi govori da 3 idu u LP a cetvrti u doigravanje :?

De Bogati mi objasni kolko ih ide direktno a koji u doigravanje ? :roll:
Pa pise ti sve na ovom gore linku.

Italija je imala, i jos sljedecu sezonu ce imati 4 kluba koja idu u LP-a, 3 direktno, cetvrti u doigravanje.

Od 2012/2013, Italija ce imati tri predstavnika, dva direktno i jedan kroz doigravanje, dok ce u Njemackoj biti 4 predstavnika u LP-a, tri direktno, jedan u doigravanje.

Jednostavno. :D
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 26 feb 2011, 11:52

ovo što se spominje ovde da serie A ne zaostaje za primerom nikako ne odgovara istini...jeste da je i primera dosta opala, u sustini je cine barca i real i oni su sila, al ostale ekipe nisu na visokom nivou....ipak talijanska liga je mnogo vise pala, mnoge utakmice se ne mogu vise ni gledat, jer kvalitet igre bude jako loš...prije sam sa uzitkom gledao duele juvea i intera, intera i milana, milana i juvea, rome i milana i slicno....a pravo dobra utakmica ove sezone je bila u ovoj sezoni kada su igrali milan i juve i juve pobijedio...u utakmici je bilo sanse , tempa...derby d'italia izmedju juvea i intera je bio ispod nivoa svih ranijih...totalno dosadna utakmica...juventus cak i gotivim , volim ga cesto pogledat, al i juve je dosta pao, treba mu vremena da se vrati u evropski vrh...sve italijanske ekipe trebaju totalno da se reformisu....reprezentacija italije je na dobrom putu, u utakmici protiv njemacke dobro odigrali, par igraca ima potencijala a prandeli je sjajan trener....znaci treba biti realan....al da su utakmice serie A neke ipak zanimljive i mnogo bolje od utakmica francuskog prvenstva to stoji...znaci ni u cemu ne treba pretjerivat....ja licno naravno da se radujem napredovanju bundeslige i bayerna, al da zlobnicki gledam prema seriji A to ne
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 26 feb 2011, 12:17

effe_sa je napisao/la:ovo što se spominje ovde da serie A ne zaostaje za primerom nikako ne odgovara istini...jeste da je i primera dosta opala, u sustini je cine barca i real i oni su sila, al ostale ekipe nisu na visokom nivou....ipak talijanska liga je mnogo vise pala, mnoge utakmice se ne mogu vise ni gledat, jer kvalitet igre bude jako loš...prije sam sa uzitkom gledao duele juvea i intera, intera i milana, milana i juvea, rome i milana i slicno....a pravo dobra utakmica ove sezone je bila u ovoj sezoni kada su igrali milan i juve i juve pobijedio...u utakmici je bilo sanse , tempa...derby d'italia izmedju juvea i intera je bio ispod nivoa svih ranijih...totalno dosadna utakmica...juventus cak i gotivim , volim ga cesto pogledat, al i juve je dosta pao, treba mu vremena da se vrati u evropski vrh...sve italijanske ekipe trebaju totalno da se reformisu....reprezentacija italije je na dobrom putu, u utakmici protiv njemacke dobro odigrali, par igraca ima potencijala a prandeli je sjajan trener....znaci treba biti realan....al da su utakmice serie A neke ipak zanimljive i mnogo bolje od utakmica francuskog prvenstva to stoji...znaci ni u cemu ne treba pretjerivat....ja licno naravno da se radujem napredovanju bundeslige i bayerna, al da zlobnicki gledam prema seriji A to ne
I holandska liga ima kvalitetniji fudbal od Serie A ili Primere, ako gledamo zanimljivost utakmica na osnovu broja sansi ili golova. To nije ono sto ja cenim u fudbalu.
Primera je opala u kvalitetu u odnosu na 2001. godinu - gde su tada bili Sociedad, Celta, Betis, Valencia, Deportivo, Mallorca, Zaragoza, Alaves, a gde su sad? Digli su se Barca i Real, koji su nikad jaci u svojoj istoriji (mitoloska vremena pre 1970. ne racunam ovde), Atletico je jak, kao i Villarreal i Sevilla. Sve drugo je palo u kvalitetu.
Medjutim, u spanskom fudbalu se uvek moglo vise videti nego u italijanskom, tako da to i nije nekakav reper. A trulex derbija imas svuda. Kako je los bio derbi Manchestera, onaj prvi ovosezonski - za plakati.
Uostalom u sudaru 3ih ekipa Primere i Serie A - Napoli je totalno nadigrao Villarreala. Onako ofanzivno Napoli nije odigrao u Serie A ove sezone, sem protiv fenjerasa, ni kod kuce ni na strani. Jbga, stil calcia je takav da se ne dopusta otvorenija igra.
To je nekad donosilo rezultate, vise ne donosi, ali ne mora da znaci da je liga trulija zbog toga sto se tako igra.
Svaka liga petice je pala u odnosu na svoj kvalitet iz 90ih, sem Premiershipa koji je drasticno skocio kvalitetom.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 26 feb 2011, 12:23

Po 1001 put: Kako da se promjeni anketa i ko to radi, moderator ili admin?
Ako se ostali slažu bilo bi lijepo da stavimo novu anketu: "Koliko će italijanskih ekipa igrati u četvrtfinalu LP?" pa opcije: nijedna, 1, 2 ili 3.. Ja imam osjećaj da će bar 1 iznenediti i proći, baš me zanima šta drugi misle :?:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 26 feb 2011, 12:39

ja mislim da ce jedna itlijanska ekipa sigurno proci u 1/4 finala,inter,milan,roma,svi su porazeni doma ali svi oni i dalje imaju sansu za prolazak jer su porazi sa jednim golom osim rome koja mislim da ima nesto manje sanse za prolazak ali ih nikako netreba otpisati jer ukoliko pruze dobru partiju i oni itekako mogu postici ta 2-3 gola sahtaru pogotovo sada kad ranieri kloc nije vise tu,znaci milan i inter imaju realne sanse za prolazak uz naravno dobru partiju u gostima,roma manje ali ne i nemoguce... ;) 8-)
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 26 feb 2011, 12:50

Ja mislim ko je postavio ovu anketu, on moze da je promijeni.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 26 feb 2011, 13:17

amell je napisao/la:ja mislim da ce jedna itlijanska ekipa sigurno proci u 1/4 finala,inter,milan,roma,svi su porazeni doma ali svi oni i dalje imaju sansu za prolazak jer su porazi sa jednim golom osim rome koja mislim da ima nesto manje sanse za prolazak ali ih nikako netreba otpisati jer ukoliko pruze dobru partiju i oni itekako mogu postici ta 2-3 gola sahtaru pogotovo sada kad ranieri kloc nije vise tu,znaci milan i inter imaju realne sanse za prolazak uz naravno dobru partiju u gostima,roma manje ali ne i nemoguce... ;) 8-)
Svi Italijani padaju. Nema tu igre za prolazak.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 26 feb 2011, 14:05

MaGiCa: moze se vise uzet parametara kod ocjenjivanja liga, ali cinjenica je da je kvalitet utakmica u seriji A opao, da italijanski klubovi nisu konkurentni u evropi ko sto su bili....prosle sezone su italijanske ekipe u evropskoj ligi pruzile katastrofalne partije i rano ispale....nekad odredjene ekipe prate i pechovi, al ipak je pokazatelj slabosti kada juve ne moze savladat lecha, kada roma gubi od shaktara (iako ova ekipa jeste kvalitetna, al roma bi tu prema rejtingu morala vise pruzit)....milan je djelovao isto nemocno, a inter je jedini pruzio dobru partiju....napoli nije bio los u evropskoj ligi i predstavlja osvjezenje i u domacem prvenstvu...ekipe poput napolija unose neku svjezinu, lazio obavlja sve bolji posao, kada su dosli u probleme sa finansijama poceli su izbacivat zanimljive igrace
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 26 feb 2011, 14:27

effe_sa je napisao/la:MaGiCa: moze se vise uzet parametara kod ocjenjivanja liga, ali cinjenica je da je kvalitet utakmica u seriji A opao, da italijanski klubovi nisu konkurentni u evropi ko sto su bili....prosle sezone su italijanske ekipe u evropskoj ligi pruzile katastrofalne partije i rano ispale....nekad odredjene ekipe prate i pechovi, al ipak je pokazatelj slabosti kada juve ne moze savladat lecha, kada roma gubi od shaktara (iako ova ekipa jeste kvalitetna, al roma bi tu prema rejtingu morala vise pruzit)....milan je djelovao isto nemocno, a inter je jedini pruzio dobru partiju....napoli nije bio los u evropskoj ligi i predstavlja osvjezenje i u domacem prvenstvu...ekipe poput napolija unose neku svjezinu, lazio obavlja sve bolji posao, kada su dosli u probleme sa finansijama poceli su izbacivat zanimljive igrace
Ako si pratio ono sto sam pisao, video si da su igre Italijana u EL produkt manje vise neozbiljnog pristupa, a ne manjka kvaliteta.
Glede LS se slazem. Samo je Inter bio ravnopravan i mogao do boljeg rezultata.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 26 feb 2011, 14:34

MaGiCa je napisao/la:
effe_sa je napisao/la:MaGiCa: moze se vise uzet parametara kod ocjenjivanja liga, ali cinjenica je da je kvalitet utakmica u seriji A opao, da italijanski klubovi nisu konkurentni u evropi ko sto su bili....prosle sezone su italijanske ekipe u evropskoj ligi pruzile katastrofalne partije i rano ispale....nekad odredjene ekipe prate i pechovi, al ipak je pokazatelj slabosti kada juve ne moze savladat lecha, kada roma gubi od shaktara (iako ova ekipa jeste kvalitetna, al roma bi tu prema rejtingu morala vise pruzit)....milan je djelovao isto nemocno, a inter je jedini pruzio dobru partiju....napoli nije bio los u evropskoj ligi i predstavlja osvjezenje i u domacem prvenstvu...ekipe poput napolija unose neku svjezinu, lazio obavlja sve bolji posao, kada su dosli u probleme sa finansijama poceli su izbacivat zanimljive igrace
Ako si pratio ono sto sam pisao, video si da su igre Italijana u EL produkt manje vise neozbiljnog pristupa, a ne manjka kvaliteta.
Glede LS se slazem. Samo je Inter bio ravnopravan i mogao do boljeg rezultata.
za juve se jedino moze reci da je imao neozbiljan pristup...napoli je davao sve od sebe da stigne sto dalje, a palermo npr nema kvalitet za evrope
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.