Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

AlenHalilovic
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la AlenHalilovic » 22 feb 2013, 23:12

Prije bi reko da mu jos sline vjesi niz nos :mrgreen:
Zadnja izmjena: AlenHalilovic, dana/u 22 feb 2013, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.

Alen81
Kontakt:

Post Postao/la Alen81 » 22 feb 2013, 23:12

Cartman je napisao/la:Je li ovaj Alen81 ozbiljan ili je pijan?
znaš li ti legendo za šalu? :?

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 22 feb 2013, 23:13

Ljaja ce se kad tad vratiti u reprezentaciju Srbije i zajedno sa ostalim talentima u buducnosti praviti show!

Nece ni Tole i Miha do vijeka... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 feb 2013, 23:14

Alen81 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Je li ovaj Alen81 ozbiljan ili je pijan?
znaš li ti legendo za šalu? :?
:lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Alen81
Kontakt:

Post Postao/la Alen81 » 22 feb 2013, 23:15

AlenHalilovic je napisao/la:Prije bi reko da mu jos sline vjesi niz nos :mrgreen:
Bez vrijeđanja molim :twisted:

Alen81
Kontakt:

Post Postao/la Alen81 » 22 feb 2013, 23:18

marconato je napisao/la:Ljaja ce se kad tad vratiti u reprezentaciju Srbije i zajedno sa ostalim talentima u buducnosti praviti show!

Nece ni Tole i Miha do vijeka... ;)
Ako se covijek osjeca srbinom neka i dalje igra za srbiju ionako mu amidža rasim nikad ne bi dao da zaigra za nas :mrgreen:

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 22 feb 2013, 23:48

Kakve smo qrate srece, od svih hajmo reci bosnjackih prezimena da se bas preziva Ljajic :( Zar se nije lijepo mogao prezivati recimo Pramenkovic :lol:

Mozda nekad da zaigra za Kosovo ali za nas sigurno nece moci nikad...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 23 feb 2013, 01:27

Mi, Bosanci, bi trebali kolektivno samoubistvo napraviti.

Koji smo mi yebiguza narod, to je za nepovjerovat. Pored svih lijepih osobina i karakteristika koje nam je bog dao, našla se jedna loša, koja je i najgora - paraziti smo.

Mi se brinemo za budućnost i govorimo kako ovaj ili onaj odande i odande neće da igra za Bosnu. O kakvoj budućnosti pričate? Budućnost je i hiljadu, milijardu godina unaprijed.

Šta će se desiti sa reprezentacijom kroz 30 ili 50 godina? Znam. Boli vas briga, mnogi od nas neće(mo) biti vjerovatno ni živi. Budućnost je amanet, što bi naš narod rek'o.

Dobar je smjer na koji se cilja po ovoj temi, misli se za naprijed, al' fokus je loš totalno. Namjesto da na sva zvona trubimo kako NAŠ Sarajevo, Željezničar, Borac, Široki, Velež i drugi nisu u stanju napraviti solidnog igrača, ma solidnog, ne vrhunskog ala Nemanja Vidić, mi ovde pričamo o tome da li će ovaj ili onaj igrati za BiH.

Ako se već razmišlja o budućnosti, nema puno pametovanja, ona se uzme u svoje ruke i ne daš joj da te iznenadi taman kad bi sad uragan pogodio BiH. Ovako... ovi momci po drugim državama će se razviti i pitaćemo se hoće li igrati za BiH ili ne. Kakvo je to planiranje za budućnost? To je bolje nazvati kreiranje neizvijesnosti.

Ohladite malo sa tim momcima. Oni imaju apsolutno pravo izabrati državu gdje su rasli. Čak je i nemoralno, licemjerno i nepošteno izabrati BiH namjesto te države. Ajde da vidimo šta ćemo od našeg domaćeg fudbala. On je belaj.

I samo da se zna, ja neću prihvatiti odgovor da se nema para i da je sve korumpirano, da ništa ne valja i slične odgovore. Nije istina da ništa ne valja. I nije istina da se nema para. Ako ima korupcije, sa njom se mora pozabaviti. Nju volja naroda može riješiti uvijek, na jedan, dva, tri. Ništa nije stalno i nepromijenjivo.

Ovo što pišem boli, boli i mene misao da Kolašinac i Hajrović nije naš. I ja bih volio da su oni Bosanci, potekli iz šehera, al' znam da nije istina. Moramo se jednom prizemljit i počet raditi. Fokus vazda mora biti domaći fudbal, temeljen na domaćim igračima. Samo na njemu reprezentacija Bosne i Hercegovine može postaviti sigurne temelje za svoju budućnost.

Ja ogromno očekujem od transfera Svrake. Nisam Željovac, al' nadam se da će milione uzeti na njemu i da će otići u odličan klub. I dao bog Želji, pa i Sarajevu, ako budu znali, još milion takvih transfera.

Svo mudro slovo njihovog zanata je pravilno odgajati igrače, steći reputaciju nekog ko zna napraviti igrača i prodati ga u svijet. Ja ne vjerujem da je to toliko teško.

Eno Mamića, živi dokaz da nije. Zna čovjek šta želi i postigao je fantastične rezultate za naše podneblje. Naši klubovi lafo ambiciozni, a glavna im je parola, kad ih pitaš za planove:" Osvojiti ligu, kup i u Europi pokušati nešto više." Majku mu, šta je to nešto više? Lupi da želiš ući u grupnu fazu lige prvaka makar, ako te j' stid pričato kako je želiš osvojiti. Sto put ponovi i povjerovaćeš, a i drugi će. A na kraju, uspijevaju samo oni koji vjeruju.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 23 feb 2013, 02:02

I ovaj Seferović je mrcina opet go dade ima štofa u njemu al ajde neću više o tome,nego čitam dosta novina prenosi izjavu Sušića pomalo arogantnu u kojoj kaže Kolašinac zna šta mu je činiti,mislim ok ja sam na zemlji i ne vjerujem da momak želi igrati za nas sve dok ne vidim uživo intervju da to kaže iz svojih usta zbog svih slučajeva Švicaraca ali brine me ovaj nonšalantni odnos selektora mislim bilo je svakakvih provala na press konferencijama ali ove zadnje stvari oko Halilovića pa Kolašinca nemoguće je na ovakav način voditi skauting i pokušati nekoga angažovati da igra za nas..Imam osjećaj da NSBiH i SUšić su na "Vi"
Zadnja izmjena: zgembo89, dana/u 23 feb 2013, 04:11, ukupno mijenjano 1 put.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 feb 2013, 02:04

Al' upali brat jednu hepo kocku ovde. :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Majstor10
Kontakt:

Post Postao/la Majstor10 » 23 feb 2013, 03:57

SEAD KOLASINAC protiv Galatasaraya

[youtube][/youtube]

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 23 feb 2013, 08:25

Rockefeller je napisao/la:Mi, Bosanci, bi trebali kolektivno samoubistvo napraviti.

Koji smo mi yebiguza narod, to je za nepovjerovat. Pored svih lijepih osobina i karakteristika koje nam je bog dao, našla se jedna loša, koja je i najgora - paraziti smo.

Mi se brinemo za budućnost i govorimo kako ovaj ili onaj odande i odande neće da igra za Bosnu. O kakvoj budućnosti pričate? Budućnost je i hiljadu, milijardu godina unaprijed.

Šta će se desiti sa reprezentacijom kroz 30 ili 50 godina? Znam. Boli vas briga, mnogi od nas neće(mo) biti vjerovatno ni živi. Budućnost je amanet, što bi naš narod rek'o.

Dobar je smjer na koji se cilja po ovoj temi, misli se za naprijed, al' fokus je loš totalno. Namjesto da na sva zvona trubimo kako NAŠ Sarajevo, Željezničar, Borac, Široki, Velež i drugi nisu u stanju napraviti solidnog igrača, ma solidnog, ne vrhunskog ala Nemanja Vidić, mi ovde pričamo o tome da li će ovaj ili onaj igrati za BiH.

Ako se već razmišlja o budućnosti, nema puno pametovanja, ona se uzme u svoje ruke i ne daš joj da te iznenadi taman kad bi sad uragan pogodio BiH. Ovako... ovi momci po drugim državama će se razviti i pitaćemo se hoće li igrati za BiH ili ne. Kakvo je to planiranje za budućnost? To je bolje nazvati kreiranje neizvijesnosti.

Ohladite malo sa tim momcima. Oni imaju apsolutno pravo izabrati državu gdje su rasli. Čak je i nemoralno, licemjerno i nepošteno izabrati BiH namjesto te države. Ajde da vidimo šta ćemo od našeg domaćeg fudbala. On je belaj.

I samo da se zna, ja neću prihvatiti odgovor da se nema para i da je sve korumpirano, da ništa ne valja i slične odgovore. Nije istina da ništa ne valja. I nije istina da se nema para. Ako ima korupcije, sa njom se mora pozabaviti. Nju volja naroda može riješiti uvijek, na jedan, dva, tri. Ništa nije stalno i nepromijenjivo.

Ovo što pišem boli, boli i mene misao da Kolašinac i Hajrović nije naš. I ja bih volio da su oni Bosanci, potekli iz šehera, al' znam da nije istina. Moramo se jednom prizemljit i počet raditi. Fokus vazda mora biti domaći fudbal, temeljen na domaćim igračima. Samo na njemu reprezentacija Bosne i Hercegovine može postaviti sigurne temelje za svoju budućnost.

Ja ogromno očekujem od transfera Svrake. Nisam Željovac, al' nadam se da će milione uzeti na njemu i da će otići u odličan klub. I dao bog Želji, pa i Sarajevu, ako budu znali, još milion takvih transfera.

Svo mudro slovo njihovog zanata je pravilno odgajati igrače, steći reputaciju nekog ko zna napraviti igrača i prodati ga u svijet. Ja ne vjerujem da je to toliko teško.

Eno Mamića, živi dokaz da nije. Zna čovjek šta želi i postigao je fantastične rezultate za naše podneblje. Naši klubovi lafo ambiciozni, a glavna im je parola, kad ih pitaš za planove:" Osvojiti ligu, kup i u Europi pokušati nešto više." Majku mu, šta je to nešto više? Lupi da želiš ući u grupnu fazu lige prvaka makar, ako te j' stid pričato kako je želiš osvojiti. Sto put ponovi i povjerovaćeš, a i drugi će. A na kraju, uspijevaju samo oni koji vjeruju.
Tako je Rokfeler, sve sto si rekao si upravu! Posebno se slazem sa ovim boldiranim!

Pravda za Svicarsku!
Pravda za Belgiju!
Pravda za Njemacku!

Pravda za Papeta! :mrgreen:

Ja mislim, da bi se trebala sastati venredna sjednica NSBiH, te da se promjeni statut NS BiH...Treba uraditi doregistraciju NSBiH, u kojem bi naveli jos dvije djelatnosti kojem bi se NSBIH bavio, a to su: volontiranje i humanitarni rad...
Pravda za Papeta!

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 23 feb 2013, 08:54

Ko da je sam Pape ovaj sto je pisao da mu je normalno da Bosnje iz vana igraju za te zemlje gdje borave....... :lol:

Ko zna mozda i jeste, pa se prijavio da se zahvali Haretu, lejtasu i ostalim sto ga bez obzira sta rekao i ucinio brane kao da su oni sami to uradili........
Bezrezervna podrska do besvijesti za Papeta za sve sto ''radi'' za ovu repku i drzavu. 8-) ..
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 23 feb 2013, 09:01

Majstor10 je napisao/la:SEAD KOLASINAC protiv Galatasaraya

[youtube][/youtube]
Ovaj kad doda gas, kao da je neko ubrzao snimak. :mrgreen:

Neka vrsta tenka sa mlaznim pogonom.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 23 feb 2013, 09:05

Hypnose je napisao/la: Bezrezervna podrska do besvijesti za Papeta za sve sto ''radi'' za ovu repku i drzavu. 8-) ..
Vidjeces ti kad Pape dovede Messija u nasu repku, nemoj tako. Pa da vidim dali onda ovi pljuvaci imaju sta reci, lako je citirati Papetove recenice u kojima sam priznaje nerad i desinteres, nego haj ti to dokazi. :mrgreen: A ovaj Vlado samo zahebava, cuj Kolasinac ceka poziv Papeta, nemere to tako ba nema on pojma ovaj Jagodic. :mrgreen: Sve zajedno: Urota Jagodica, Schalke 04, saveza, forumasa i novinara protiv Papeta, i ustvari je sve drugacije nego sto izgleda.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 23 feb 2013, 09:12

Principatus je napisao/la:
Hypnose je napisao/la: Bezrezervna podrska do besvijesti za Papeta za sve sto ''radi'' za ovu repku i drzavu. 8-) ..
Vidjeces ti kad Pape dovede Messija u nasu repku, nemoj tako. Pa da vidim dali onda ovi pljuvaci imaju sta reci, lako je citirati Papetove recenice u kojima sam priznaje nerad i desinteres, nego haj ti to dokazi. :mrgreen: A ovaj Vlado samo zahebava, cuj Kolasinac ceka poziv Papeta, nemere to tako ba nema on pojma ovaj Jagodic. :mrgreen: Sve zajedno: Urota Jagodica, Schalke 04, saveza, forumasa i novinara protiv Papeta, i ustvari je sve drugacije nego sto izgleda.
Princi,

na osnovu jucerasnjih izjava, Jagodica i Susica, te onog poziva u Ljubljanu, kad Pape nije imao nista pojma o tome, po tvojoj ocjeni, na skali od 1 do 10 kako bi ocjenio komunikaciju na relaciji Pape-Jagodic-NSBiH? :lol:
Pravda za Papeta!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 23 feb 2013, 09:14

Za 10, to Susic samo baca bombe, da mi mislim da se nista ne desava. :mrgreen:

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 23 feb 2013, 09:17

Principatus je napisao/la:Za 10, to Susic samo baca bombe, da mi mislim da se nista ne desava. :mrgreen:
:lol:
Pravda za Papeta!

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 23 feb 2013, 09:20

Medo10 je napisao/la:
Medo10 je napisao/la: Prvo, varas se. Da to razjasnimo.
Nope.
Medo10 je napisao/la: Ahhh, cekaj, to je trebao da gleda utakmicu momka koji mu nece da se javi i koji je izradio savez, selektora i igrace(na celu sa Dzekom, Spahicem)?
Brkas vrijeme, znas bitno je staviti stvari u vremenski kontekst. Time me ne interesuje ova diskusija sa tobom, ne da mi se objasnjavati sve jos jedanput.
Medo10 je napisao/la: Ne, sine, igraj ti za Njemacku, sretno tebi bilo.
Dobro druze predsjednice, samo ce patriote igrati, koji su se 92 borili. S. Vranjes naprimjer.
Ili naprimjer Sead Kolasinac koji ima Njemacko drzavljanstvo. Koji zaradjuje 200.000 eura godisnje i nema vremena da iskoristi jedan slobodan dan da doleti do Bosne da sredi papire ili da barem pokrene proceduru. On toliko voli Bosnu i gaji tolike simpatije prema lijepoj nasoj da on ne moze naci jedan dan, od 365, da mrdne stvar sa mrtve tacke. Da Bog da on bio najbolji lijevi bek na svijetu, al' sve dok je on Svabo, sto i jeste, od njega nema koristi. A, kao drugo, znam ga licno. Momka su otjerali iz Karlsruhea, Hoffenheima i iz VFB-a jer je zesca budala i bio pijanica sa svojih 15-16 godina. Nemoj me shvatit pogresno, momak je talenat, ali to sto nece da mrdne guzicom mi nije nikakvo cudo.
Sa 16 godina, sa pivom u ruci i iglom u veni, a sa 19 u Ligi sampiona... Cudni su putevi Gospodnji... :lol:
Pravda za Papeta!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 23 feb 2013, 09:24

Znas koja je jedina istina? To da cete vi i dalje pljuvati, da ce Pape i dalje raditi ono sta zeli, da ce repka i dalje nizati pobjede, a ako dodje do smjene selektora, onda ce i taj mazlum ista g*vna u lice dobijati od strane ovih dobrih, bistrih, vrlih, inteligentnih i ozbiljnih forumasa.

Kada se upise pobjeda, doci cete s pricom kako je zasluga igraca, a ne teleceg pogleda. Tako ce biti iz utakmice u utakmicu, pobjede u pobjedu, do odredjenog kiksa, odnosno nepovoljnog rezultata, a tada ce ici prica da ste na sve to ukazivali mnogo ranije. Da ne zaboravim jos i da svi vi imate vece koeficijente inteligencije i od selektora i od "nas", "koji branimo selektora ma sta on uradio".

Da, bistriji ste, pametniji, s vecim nivoom inteligencije (nebitno je li neko nepismen ili glup do bola), te nadasve imate vece fudbalsko znanje od nas limitiranih (nebitno da li neko misli da se moze poslati poziv strancu u repku, pa da nas kazne sa oduzimanjem bodova u kvalifikacijama ili jednostavnim neigranjem u kvalifikacijama).

To je par stvari koje ce se vrtiti u krug, nebitno ko je selektor i nebitno kako repka igra. Sutra mozemo osvojiti Evropsko, Svjetsko, proci kvalifikacije bez primljenog gola i izgubljenog boda, ali prica ce ostati ista. Tako je bilo sa Cirom, tako je sa Papetom, tako ce biti sa bilo kojim jadnikom u buducnosti.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: IgmanskiVukovi i 7 gostiju.