GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
4
11%
- Ademi
9
24%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
41%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 37

Lillard
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Lillard » 02 nov 2013, 18:56

Represija se i dalje nastavlja!

Na stadionu Maksimir, točniju na ulazu na istočnu tribinu otvoren je samo jedan ulaz i radi samo jedna blagajna, a tu su još i detaljni pregledi na ulazu. Oni koji nisu imali osobnu nisu mogli ući na stadion, a novac za kartu im nije vraćen. Do kraja prvog poluvremena ušlo je jedva 100-tinjak navijača. Čim se završilo prvo poluvrijeme blagajne su se zatvorile te je 100-tinjak ljudi ostalo bez karte. Napomenimo još i da je uhićen snimatelj od Bad Blue Boysa.

Hajde mi recite gdje ovo ima. Ehh, svaki danom guraju te sve nize i nize. ****!!!!
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 03 nov 2013, 10:42

'Što u slučaju Alena Halilovića radi pravobraniteljica za djecu?' javno se zapitala Torcida u svom redovitom tjednom rezimeu događanja u hrvatskom nogometu. Navijači splitskog kluba početkom sezone započeli su objavljivati 'zbirna izvješća' svakog prethodnog kola, kao svojevrsnu parodiju na često tragikomične prošlogodišnje izvještaje Hrvatskog helsinškog odbora, no iz kola u kolo Torcidini uraci poprimaju sve ozbiljnije dimenzije.

Ovoga tjedna bavili su se Halilovićem i njegovim ugovorom s Dinamom, odnosno uvijenom prijetnjom Zorana Mamića da 'igrač može otići, ali postoje alati protiv toga i ugovori s njegovom obitelji'.

'Podsjetimo što se tu događa: Zdravko je s dečkom 2012. potpisao ugovor na pet godina. Kako je po svim pravilnicima UEFA-e i FIFA-e s igračima mlađim od 18 godina ZABRANJENO potpisati ugovor DULJI od tri godine - Zdravko to odradi tako da potpiše jedan na tri, a onda još jedan na dulji rok koji se antidatira na dan kada nogometaš napuni osamnaest. Kao i u mnogim 'veleumnim' prevarama kojima 'drma' hrvatskim nogometom, pitamo se kako se nitko na svijetu to nije sjetio - jer to, priznat ćete, nije neka velika mudrost. Zaista, kako nitko nema B-momčad u istom rangu (ali tako da je pravno sve čisto), kako nitko ne zaobilazi pravilo o trogodišnjem ugovoru s mladim igračima, kako…?' pita se Torcida.

'Pa, lako - nitko drugi nije pod pokroviteljstvom HNS-a. Čak je Vlado Iveta svojedobno pojasnio kako 'maloljetnik može potpisati ugovor najdulje na tri godine, ali je isto tako moguće da taj ugovor ima nekakav aneks koji stupa na snagu kad napuni 18 godina, ugovor dulji od tri godine HNS ne bi verificirao'. Eto, tajnik Hrvatskoga nogometnog saveza objasnio je kako su svi drugi klubovi na svijetu glupi, a FIFA/UEFA vrlo neinteligentna organizacija kad je tako jednostavno prekršiti njihovo pravilo', nastavljaju splitski navijači. Predviđaju da Halilović očito planira poništiti nezakoniti aneks i ne produljiti ugovor s Dinamom, što braću Mamić čini jako nemirnima, a i da je njegov poziv u hrvatsku reprezentaciju - u kojoj nije odigrao ni minute - za cilj imao isključivo povećavanje cijene.

'Napomenimo i da je Zdravko, prema medijskim objavama na svojim stranicama, i s Dinom Špeharom, Markom Kolarom i Tinom Jedvajem potpisao sedmogodišnje ugovore kad su imali 17 godina. Pitamo se je li sportska inspekcija i ovo proučila? A što radi pravobraniteljica za djecu kad se na slobodu izbora jednog još uvijek djeteta utječe sljedećim riječima: a teoretski oni mogu to ne ispoštovati, ali isto tako postoje alati i protiv toga.' Možda bi njezina dužnost bila da priupita dotične: a koji su to i jesu li pravni ili su možda baš pravi alati?' oštri su u Torcidi.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 07 nov 2013, 16:00

Mamić najavio rat: 'Hajduk je kriv za 80 posto gadljivih stvari u našem nogometu!'

Ukoliko se ponašanje Hajdukovih čelnika ne popravi, obećavam im da još sljedećih deset godina neće osvojiti naslov! - odlučno je poručio prvi čovjek Dinama.

Zdravko Mamić vratio se iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. Kaže da je preko interneta pratio što se događa kod nas i odmah se osvrnuo na događaje iz posljednjeg kola.

- Ukoliko se ponašanje Hajdukovih čelnika ne popravi, obećavam im da još sljedećih deset godina neće osvojiti naslov!

Mamiću su očigledno zasmetale opservacije o suđenju nakon utakmice Slaven Belupo - Hajduk u Koprivnici kojima se sugeriralo, barem se tako moglo zaključiti nakon izjave Igora Tudora, d a se Hajduku neće dozvoliti osvajanje naslova.

- Za 80 posto gadljivih stvari u hrvatskom nogometu zaslužna je ova garnitura Hajduka. Ljudi su upotrijebili legalne i ilegalne, te dosad nepoznate institute u nogometu, recimo Agenciju za zaštitu tržišnog natjecanja, ne bi li od sebe napravili žrtvu i homogenizirali svoje vlastito biračko tijelo u otporu protiv kompletnog hrvatskog nogometa, a ustvari skrivaju svoje nepravilnosti, netransparentnost, neznanje i sportski neuspjeh. Naravno i zloću. Na sve načine žele napakostiti u prvom redu Dinamu, ali i drugima.

Priča Mamić da se Hajduk zavadio s, kako kaže, "cijelim svijetom".

- Ma, svađaju se i s rasvjetnim stupovima na rivi. Pogledajte listu s kojima se svađaju: Zadar, Šibenik, Rijeka, Dinamo, HNS, Grad Zagreb... A 13 godina su ilegalno poslovali s blokiranim računom.

Naravno da je spomenuo i suce.

- Nisam sad radio temeljite analize, ali evo nabrzaka nešto o sucima. Zar kod 0:0 na Poljudu Fernandes nije zaustavljen bez ikakva razloga jer se nije radilo o zaleđu? Da ga se pustilo, vjerojatno bi bilo 1:0 za Dinamo. Na istoj utakmici kod 1:0 za Hajduk nije dosuđen čisti jedanaesterac za Dinamo. Protiv Lokomotive početkom drugog poluvremena Milović je trebao dobiti drugi žuti, odnosno crveni karton, pa bi se možda priča drukčije odvijala. Zar u Mladini nije dosuđen nepostojeći jedanaesterac za Hajduk, kojim se oteo prolaz Vinogradaru u četvrtfinale Kupa? Bilo je sudačkih grešaka i na utakmicama drugih klubova, većina to smatra dijelom nogometne igre, a samo Hajduk u svemu vidi zavjeru, unosi terminologiju koja šteti i kriminalizira hrvatski nogomet.

Mamić je među inim podvukao...

- Za mene su Hajduk i sve legende Splićana institucije, Torcida je velika navijačka institucija, ali ovo društvo koje danas vodi Hajduk je skupina smiješnih, nekompetentnih i zločestih ljudi. Moje zdravlje manje je važno, nije mi bitan ni mir ni komfor koji bih imao u nekom velikom klubu da prihvatim ponude. U Dinamu moram ostati zbog Hajduka, kako se slučajno ne bi dogodilo da oni pod ovom Upravom budu prvi! To ne bih mogao podnijeti. Hajdukov naslov prvaka ubio bi me brže od svih bolesti! Operacije ću zbog Splićana podnijeti stojećki.
Previše plačem.

- Zaista sam mislio otići iz hrvatskoga nogometa, činjenica jest da moje zdravlje nije u idealnom stanju. Također, već mjesecima u ladici držim ponude pet poznatih svjetskih klubova koji me zovu i žele da preuzmem njihov menadžment. Ali moram sve to zaboraviti i dogurati do brojke od deset uzastopnih naslova prvaka koje sam obećao Dinamovim navijačima.
Jel postoji još budala koja puši ovo? slikaslika

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 07 nov 2013, 20:40

Sljedece sezone ocekujemo atomski Dinamo...

MAMICU CIGANE ODLAZI IZ SVETINJE!

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 07 nov 2013, 21:04

slika

Atomski Dinamo :lol:
Europski Dinamo :lol:
Europsko proljeće :lol:
Pojačanja :lol:
Sammir reprezentativac :lol:
Halilović reprezentativac :lol:
Mamaraaaaaa :lol:

P.S. Onoj gamadi u klubu ne vjerujem ništa, pa tako ni za to silno interesiranje za Halilovića, ali ako je ikad iko ponudio više od 5 mil za njega, onda ja vrijedim duplo.

P.S.S. Trebali su primit još bar 3!
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 07 nov 2013, 23:54

titani addy i šimunić nebi bakicu od 100 godina zaustavili,neznaš koji je veća rupa,na zimu 2 stopera podhitno,svaka čast šimuniću ali treba znat kad više nisi za nogomet

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 07 nov 2013, 23:58

To nema nikakve veze sa Simunicem, primjera radi. Kad je tebi promasen potpuni koncept same igre i kad nemas adekvatan blok ispred sebe, jos kad igras u atmosferi u kakvoj igras, samo je pitanje vremena tko ce u kojem momentu ispasti losiji tu vecer. Simunic i u ovim godinama moze bez problema izdominirati vecinu, a to sto igra u ovakvom Dinamu, to je deseta prica, tu da dovedes Messia i Ronalda u ovom momentu upitno je sta bi napravili.
...Život za Široki...

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 08 nov 2013, 00:09

u pravu si,jedino može na postavljenu igru igrat,ali kad mu se lik ubaci u prostor ili bude na širokom prostoru je 0.njemu i titanu addy-u lik uđe s leđa u sredinu i metne gol. svaka mu čast ali da ima neki bolji izbor, meni nebi igrao.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 08 nov 2013, 08:17

Da covjek ne povjeruje sta se vise desava u ovom Dinamo. Pa sve je u ku*cu. Onako dobro odigraju kuci i onda se odu u goste braniti umjesto da napadnu i tek kad prime gol idu naprijed. I ovo nije prvi put, svaki put im treba gol u mrezi da bi skupili muda i krenuli u napad. Ocekivao sam puno vise od ove ekipe, ali je vidljivo da ekipa ne stima. Soudanija mogu otpustit ovog trena, bilo bi mi drago. Ljudi pljuju po Sammiru, a ovaj je gori od njega, caci svome lopte dao nebi. Fernandes se malo uozbiljio, dodao je koju, ocito su napisi u novinama imali ucinka na njegovu igru. Kada bi ikako mogli, najbolje bi bilo dovest 20 novih igraca, jer je ovo sve otislo u 3pm. I sad kad su ispali, kad su rastereceni nek krenu po iduce dvije pobjede, nek poprave malo taj koeficijent. Ne mogu vjerovat da HNL najmanje koeficijenta skupi kad ima dva kluba u grupnoj fazi. Takodjer, Dinamu treba i za klupski, da nebi cekali zadnja kola u Ceskoj, Poljskoj, Austriji, Belgiji i gdje sve vec ne za mjesto nosioca.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 08 nov 2013, 10:36

http://www.jutarnji.hr/zoran-mamic-potj ... -/1138374/" onclick="window.open(this.href);return false; :lol: krivi ste vi igrači,pm igrate kao da vam se J**+ hoćete li spušiti ili pobijediti,svejedno vam je.bez ikakve želje i motivacije.glavno je samo pare pokupite,puj majku vam

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 08 nov 2013, 16:16

18 utakmica u skupinama europskih kupova (12 u Ligi prvaka, 6 u Europa Ligi)

Nijedna pobjeda

Dva remija

16 poraza

"Uspješnost": 2 od moguća 54 boda ili 3.7 posto

Gol razlika 5:47

Barcelono nisi sama, imaš brata sa balkana.

:mrgreen: :mrgreen:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 08 nov 2013, 16:21

Eno Rijeka izjednačila taj učinak u 4.kola.

Signore je napisao/la:Kada bi ikako mogli, najbolje bi bilo dovest 20 novih igraca, jer je ovo sve otislo u 3pm.
Samo jedno treba promijenit.
Izbori...

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 09 nov 2013, 12:48

Jedna lijepa priča..
...ako se tako ispriča.
Lillard je napisao/la:18 utakmica u skupinama europskih kupova (12 u Ligi prvaka, 6 u Europa Ligi)

Nijedna pobjeda

Dva remija

16 poraza

"Uspješnost": 2 od moguća 54 boda ili 3.7 posto

Gol razlika 5:47
Od 2005. u grupama europskih natjecanja omjer je 6 - 6 - 28 što će reći 24/120 bodova što će reći 20% uz gol razliku 30:77.
Uz sljedeće rekorde:
- najviše primljenih golova u jednoj sezoni LP
- najgora gol razlika u jednoj sezoni LP
- drugi najduži niz poraza u LP
- i trenutno je na putu za srušit rekord po najdužem nizu bez pobjede u grupama Europskih natjecanja, trenutno je na 18, mislim da je rekord 21
A u tome periodu su u Europi prezimili idući klubovi:
Slavia Prag, Steaua Bukurešt, Litex Loveč, Rapid Bukurešt, Levski Sofia, Austria Beč, GAK Graz, Allemania Aachen, PAOK, Standard Liege, Legia Varšava, Red Bull Salzburg, Metalist, Wisla Krakow, BATE Borisov, Viktoria Plzen, Lech Poznan, Aris, Sparta Prag, Young Boys, APOEL, Cluj, Kopenhagen, Hapoel Tel Aviv, Unirea Urziceni, Zurich, NEC, St.Ettiene, Aalborg, Aberdeen, AEK, Brann, Helsingborg, Rosenborg, Livorno, Dinamo Bukurešt, Lens, Zulte Waregem, Partizan, Anothorsis, Genk, Maccabi Haifa.
A na to se ove sezone spremaju:
Ludogorec, Esbjerg, Maccabi Tel Aviv, Slovan Liberec
Rekordići:
Najveći europski porazi, prva 2 su Lyon 1:7 i Real 2:6
Najveći europski poraz u Maksimiru: Lyon 1:7
Najviše primljenih golova u jednoj sezoni LP - Dinamo 22
Najgora gol razlika u jednoj sezoni LP - Dinamo, 3:22 ili ti -19
Najveći niz poraza u LP - Anderlecht 12, Dinamo 11
Najveći niz bez pobjede u europskim natjecanjima - Steaua 21, Dinamo 18
Izvršni odbor Dinama čine,između ostalih,sljedeće osobe:
http://www.jutarnji.hr/odvjetnik-dine-p ... ma/262523/" onclick="window.open(this.href);return false; Tomislav Prijevara Klijenta Svetina
http://globus.jutarnji.hr/hrvatska/tipu ... t-u-zatvor" onclick="window.open(this.href);return false; Darko Suspendirani Dekan Tipurić
http://www.vecernji.hr/hrvatska/afera-h ... iji-119919" onclick="window.open(this.href);return false; Heinz Čudna Transakcija Truskaller
http://www.jutarnji.hr/uskok-istrazuje- ... es/198168/" onclick="window.open(this.href);return false; Većeslav Zloupotreba Položaja HZZO Bergman
http://www.vecernji.hr/crna-kronika/biv ... jen-546672" onclick="window.open(this.href);return false; Boris Zloupotreba Položaja Fimi Vidić
slika

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 09 nov 2013, 20:52

Sammir izbacen iz Dinama ?? :o :o

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 09 nov 2013, 20:55

Sammir udaljen iz momčadi.

Zanimljivo je da se Samketa nije tjeralo nakon bezbroj ispada (dok su krimosi mislili da će moći izvući neku lovu), nego baš sada kada se shvatilo da će otići mukte, pa ono, kao: ''Nije sam otišao, mi smo ga potjerali. Htio je i produžiti ugovor, ali ne treba nam igrač koji ne poštuje klub i suigrače''.

:lol:
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 09 nov 2013, 21:20

Nisam ni sumnjao. Od reprezentativca do skart igraca. Ali ne krivim previse Sammira. On je tu samo pijun. Makar stvarno nije za ozbiljnog nogometa u zadnje vrijeme...

Otiso si Sammire ostala je tuga...

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 09 nov 2013, 22:56

bazero je napisao/la:Zanimljivo je da se Samketa nije tjeralo nakon bezbroj ispada (dok su krimosi mislili da će moći izvući neku lovu), nego baš sada kada se shvatilo da će otići mukte, pa ono, kao: ''Nije sam otišao, mi smo ga potjerali. Htio je i produžiti ugovor, ali ne treba nam igrač koji ne poštuje klub i suigrače''.
Baš to.

Potjerali još jednu legendu kluba slika :mrgreen:

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 09 nov 2013, 23:55

Kad nema rezultata moraju nešto smisliti,prvo Mamić mora na operacije pa im treba Magath da osvoji prvenstvo pa sad ovo sa Sammirom :lol: nije htio potpisati novi ugovor pa ga izbacili iz kluba jer neće ništa zaraditi na njemu :lol:.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 11 nov 2013, 11:42

" onclick="window.open(this.href);return false; :mrgreen:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 11 nov 2013, 13:46

http://www.24sata.hr/nogomet/kruno-jurc ... amo-340512" onclick="window.open(this.href);return false;

Pa nemo's mi to radit :lol: :lol:

Samo je jedan Kruno Jurcic!!!

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.