FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Borac nece uzeti sve do kraja. Pitanje je samo jesmo li mi u stanju to napraviti?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Macabi Tel Aviv vs Macabi Haifa 2:0 35min
Macabi Tel Aviv vs Macabi Haifa 2:2 39min
Kakva ludnica od tekme
Macabi Tel Aviv vs Macabi Haifa 2:2 39min
Kakva ludnica od tekme

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Jedina nada je što se Savez još nije zvanično oglasio, ono jutros je Sport Centar preuzeo sa facebooka što su Lešinari sinoc dijelili.ado-hz je napisao/la: ↑09 maj 2021, 20:02Koja je logika da se gleda gol razlika u trokruznom sistemu???
Pa samim tim ekipa koja gostuje 2 puta nekome u trokruzjom sistemu u ovom slucaju Borac je gostovao na Kosevu dva puta ima vece sanse da zabije taj gol u gostima. To veze sa vezom nema niti ima ikakve logike tako da ne vjerujem u to ni 1%.
Onda ispade da je bolje da gostujes nekome 2 puta jer imas sansu da zabijes u te dvije utakmice gol u gostima. Sto je totalno nepravedno i nema nikakve logike.
Ipak mislim da se gleda ukupna gol razlika.
- 19BordoBijeli46
Da li vi mislite da ce Borac barem jednu utakmicu kiksat do kraja prvenstva?
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama
- forza_juve
- Kontakt:
U avgustu sam u BiH, smije li se neko kladiti da neće Borac sve dobiti ? Nešto formalno majica ili duks?
Nisam laznjak, 10 godina imam ovaj profil i ne pada mi na pamet da pravim novi heh
Nisam laznjak, 10 godina imam ovaj profil i ne pada mi na pamet da pravim novi heh
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
- Kockoglavi
- Kontakt:
Utorak. X ko vrata19BordoBijeli46 je napisao/la: ↑09 maj 2021, 20:18Da li vi mislite da ce Borac barem jednu utakmicu kiksat do kraja prvenstva?
Znavi oni su ih osvojili, samin tim imaju pravo da ih i izgube. Nemamo pravo negodovat taman da sve gube, jer pobogu, oni gube, sta ima vezeZoran28 je napisao/la: ↑09 maj 2021, 19:22Najjaca braca na dunjaluku kad napisu "prokockao +13"pa odakle mu, jel ih naslijedio od Husre, jesul mu pokonjena, jel dobio k'o vitre... ???
EKIPA osigurala +13, EKIPA prokockala +13 !!! Da nije bilo sudijskih lakrdija, imali bi nekuh 4-5 bodova prednosti, mozda i vise, i tu se sva prica zavrsava.
Naravno, to ne znaci da ne treba pricati o losoj igri, losem prelaznom roku, losim potezima Vinka...ali unatoc tome pricati i ukazuvati na lakrduie !!!

Vardar ispao u drugu ligu
Sjecam se da je ovdje prica bila kako se trebamo ugledati na njihov sistem, ima li neko ko je upratio sta im se desilo u medjuvremenu?

Amer Dupovac!
Ne vjerujem da ćemo dobit sve do kraja. Dat će nam kartona raznih boja kolko bude trebalo i svirat će dovoljno penala protiv nas ako im se već omakne da Borac kiksne.
Samo naprijed Saraj'vo!
Rekao je i onaj novinar Denis Huseinbegović da će Borac biti prvak ako budemo izjednačeni, javio mu Lale.Historicar je napisao/la: ↑09 maj 2021, 20:14Jedina nada je što se Savez još nije zvanično oglasio, ono jutros je Sport Centar preuzeo sa facebooka što su Lešinari sinoc dijelili.ado-hz je napisao/la: ↑09 maj 2021, 20:02Koja je logika da se gleda gol razlika u trokruznom sistemu???
Pa samim tim ekipa koja gostuje 2 puta nekome u trokruzjom sistemu u ovom slucaju Borac je gostovao na Kosevu dva puta ima vece sanse da zabije taj gol u gostima. To veze sa vezom nema niti ima ikakve logike tako da ne vjerujem u to ni 1%.
Onda ispade da je bolje da gostujes nekome 2 puta jer imas sansu da zabijes u te dvije utakmice gol u gostima. Sto je totalno nepravedno i nema nikakve logike.
Ipak mislim da se gleda ukupna gol razlika.
I još Lale demantovao da je govorio za sc.sport.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Ko nama paše? Zaboravi se

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Investitor digao sidro
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Kad se uzme ako Bog da titula, Vinku se gospodski zahvaliti na kraju sezone i svako na svoju stranu. Ruke se pruže, nismo jedno za drugo na duže staze. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Hvala tebra

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Pošto nema Oremuša, idealno za početi sa 3 nazad, da ne gledamo bar pidru
This time next year, we'll be millionaires!
Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83, rimljanin90, Rule_hz, Vanja8 i 28 gostiju.