Nema to srama,Mostar je to96BadBoy je napisao/la:Mene bi sramota bila
Sent from my Picasso using Tapatalk
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Nema to srama,Mostar je to96BadBoy je napisao/la:Mene bi sramota bila
skripar96 je napisao/la:Nema to srama,Mostar je to96BadBoy je napisao/la:Mene bi sramota bila
Miro Kraljevic ne zna nabrojiti 3 igraca Sirokog. Postavljen je tu jer eto kad imas 2 glavna covjeka od po 100 miliona maraka glupo bi bilo dati jednom da bude predsjednik a ne drugom. Pa eto nek bude gradonacelnik,da se nitko ne ljutihskzmostar je napisao/la:skripar96 je napisao/la:Nema to srama,Mostar je to96BadBoy je napisao/la:Mene bi sramota bila
Ako je Miro Kraljevic predsjednik kluba NK Sirokog a u isto vrijeme nacelnik opcine Siroki i dugogodisnji clan HDZ -a zar vi onda niste u sukobu interesa kad nazivate Zrinjski rezimskim ili se vodite logikom da ako je Miro Kraljevic nacelnik koji odgovara Draganu vodji HDZ-a BiH i po statusu u HDZ -u rangiran ispod Dragana i njegov poslusnik dali to u nogometnom svijetu izgleda kao da ste vi postali filijala Zrinjskog?
Dahskzmostar je napisao/la:Znaci vama je predsjednik kluba istaknuti HDZ-ovac i nacelnik opcine a mi smo rezimski klub?
Ne zna on ko je Brko. Nije Brko politicar,on je samo za zamezit i derneke s jaGnjetinom.jozo121 je napisao/la:Gdje ćeš bolan ovog našeg brku usporediti s velikim vođom, s dobročiniteljem našim, ...
Nije čak najveći ni u Hercegovini.skripar96 je napisao/la:Koji debil moras bit da se ljutis na ovakve zajebancije. Moramo se malo podgrijat pred najveci derbi bh nogometa...
A u Gabeli sve po starom,suci guraju Zeljkana
Čime su nas pogurali?skripar96 je napisao/la:Koji debil moras bit da se ljutis na ovakve zajebancije. Moramo se malo podgrijat pred najveci derbi bh nogometa...
Nisu pogurali, loptu iz gola izguraliRas je napisao/la:Čime su nas pogurali?skripar96 je napisao/la:Koji debil moras bit da se ljutis na ovakve zajebancije. Moramo se malo podgrijat pred najveci derbi bh nogometa...
Jedva do linije došla, malo objektivnosti!Esport je napisao/la:Nisu pogurali, loptu iz gola izguraliRas je napisao/la:Čime su nas pogurali?skripar96 je napisao/la:Koji debil moras bit da se ljutis na ovakve zajebancije. Moramo se malo podgrijat pred najveci derbi bh nogometa...
Sent from my Picasso using Tapatalk![]()
![]()
![]()
Sa koje straneRas je napisao/la:Jedva do linije došla, malo objektivnosti!Esport je napisao/la:Nisu pogurali, loptu iz gola izguraliskripar96 je napisao/la:Koji debil moras bit da se ljutis na ovakve zajebancije. Moramo se malo podgrijat pred najveci derbi bh nogometa...
Čime su nas pogurali?![]()
![]()
![]()
grbavicka je napisao/la:gledam milion puta i ne mogu uopste da utvrdim da li je lopta presla liniju zaista tesko odluciti... ali kako god... zasluzena pobjeda, iako se gosk pokazao dobrom ekipom, nisu dzaba pobjedili sarajevo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.