U kojim novinama druže ?katarakta je napisao/la:Sad čitam u novinama. Na adresu grada stigle tri ozbiljne ponude investitora. Uključuju i renoviranje stadiona...
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ja sam igrač Slobode, kluba sa kojim namjeravam da osvojim titulu prvaka Premijer lige i titulu Kupa Bosne i Hercegovine. Tuzla je moj grad!
- Probisvjet
- Kontakt:
Da to je taj smrad koga ce Jasmin morati smaknuti da dobije izbore.krmpotich je napisao/la:Ovaj smrdo je najveći kočničar i on blokira cijelu pričuPropali kosarkas bez zrna talenta koji lijeci svoje frustracije kroz prćiju zvana OKK:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Novine Faktor. Slikao bi, al ne valja mi kamera. Neće se vidjetNaIrcuJeTop je napisao/la:U kojim novinama druže ?katarakta je napisao/la:Sad čitam u novinama. Na adresu grada stigle tri ozbiljne ponude investitora. Uključuju i renoviranje stadiona...
Niko, niko, samo Sloboda
-
- Kontakt:
Vidi ga, i usi mu kupiraneProbisvjet je napisao/la:Da to je taj smrad koga ce Jasmin morati smaknuti da dobije izbore.krmpotich je napisao/la:Ovaj smrdo je najveći kočničar i on blokira cijelu pričuPropali kosarkas bez zrna talenta koji lijeci svoje frustracije kroz prćiju zvana OKK:
-
- Kontakt:
Novine Faktor. Slikao bi, al ne valja mi kamera. Neće se vidjet[/quotekatarakta je napisao/la:NaIrcuJeTop je napisao/la:U kojim novinama druže ?katarakta je napisao/la:Sad čitam u novinama. Na adresu grada stigle tri ozbiljne ponude investitora. Uključuju i renoviranje stadiona...
Sad sam gledao nema ništa na njihovom portalu pretpostavljam da će naknadno objaviti to isto u online izdanju .
Ja sam igrač Slobode, kluba sa kojim namjeravam da osvojim titulu prvaka Premijer lige i titulu Kupa Bosne i Hercegovine. Tuzla je moj grad!
Dnevni avaz, petak ,27. novembra 2015 ŠTA,ZAPRAVO, STOJI IZA OSTAVKE PREDSJEDNIKA SLOBODE
Nezvanično, kamen spoticanja je potpisivanje reprograma dugova,
Koji se tiče izlaska u Evropu
Tihi sukob koji je godinama tinjao na relaciji općinske vlasti-čelnici Slobode, u ovom slučaju
Predsjednik Azmir Husić,prerastao je poslednjih dana u Tuzli u otvoreni sukob,ma koliko ga neke strane željele prikazati na drugačiji način.Zaista i ne trebada čudi što je bilo niskih udaraca.
OTPIS KAMATA
Dvije ključne stvari preovladavaju u poslednjem slučaju u Slobodi.Krajem mjeseca istječu prijave za reprogram duga Komisiji za licenciranje , a kako saznajemo , Sloboda, Čelik i Borac nisu dostavili dokumentaciju , dok je drugi problem stadion Tušanj.
Šta, zapravo, stoji iza ostavke Predsjednika Slobode Husića ? Husiću se žurilo sa dostavljanjem licence za reprogram dugova prema Poreznoj upravi , koja je otpisala kamate , a ostavila glavnicu..
Špekulira se da Tuzlaci duguju državi skoro dva i po miliona maraka i kroz potpisani reprogram mogli bi igrati u Evropi naredne godine.Ukoliko bi bili i prvaci države , po automatizmu bi im pripalo 500 000 eura za izboreno mjesto u Ligi prvaka u kvalifikacionim utakmicama .Nešto manje novca zaradilo bi se igranjem u Evropskoj ligi, odnosno u kvalifikacijama,ali ni taj novac nije zanemarljiv.
Husić je , prema našim saznanjima, tražio od Općine da ona bude garant i potpisnik reprograma na deset godina, a mjesečna rata bi, u tom slučaju, iznosila nešto više od 18 000 km.Za uzvrat bi se sredstva koja Sloboda dobije od općine u tranšama od 60 000 km mjesečno preusmjerila na vraćanje reprograma i dobivanje inozemne licence.
Na taj način ispunili bi se uvjeti za nastup u Evropi,koji bi donijeli pozamašan dio kolača pretvorenog u evropsku valutu.
ČISTI PAPIRI
Druga važna stvar je da se od Općine tražilo ukidanje preduzeća Javne ustanove gradski stadion Tušanj i vraćanje stadiona u vlasništvo Slobode.
Ispod ove crte Husić ne ide i to je, također, bio jedan od razloga za njegovu ostavku , jer u Americi ,navodno ,već ima poslovne partnere koji bi bili spremni doći u Slobodu i investirati pod uvjetom da su dokumenti čisti.Suština je jednostavna u ovom slučaju. E.M. Prenešeno iz "Dnevnog avaza"
Tihi sukob koji je godinama tinjao na relaciji općinske vlasti-čelnici Slobode, u ovom slučaju
Predsjednik Azmir Husić,prerastao je poslednjih dana u Tuzli u otvoreni sukob,ma koliko ga neke strane željele prikazati na drugačiji način.Zaista i ne trebada čudi što je bilo niskih udaraca.
OTPIS KAMATA
Dvije ključne stvari preovladavaju u poslednjem slučaju u Slobodi.Krajem mjeseca istječu prijave za reprogram duga Komisiji za licenciranje , a kako saznajemo , Sloboda, Čelik i Borac nisu dostavili dokumentaciju , dok je drugi problem stadion Tušanj.
Šta, zapravo, stoji iza ostavke Predsjednika Slobode Husića ? Husiću se žurilo sa dostavljanjem licence za reprogram dugova prema Poreznoj upravi , koja je otpisala kamate , a ostavila glavnicu..
Špekulira se da Tuzlaci duguju državi skoro dva i po miliona maraka i kroz potpisani reprogram mogli bi igrati u Evropi naredne godine.Ukoliko bi bili i prvaci države , po automatizmu bi im pripalo 500 000 eura za izboreno mjesto u Ligi prvaka u kvalifikacionim utakmicama .Nešto manje novca zaradilo bi se igranjem u Evropskoj ligi, odnosno u kvalifikacijama,ali ni taj novac nije zanemarljiv.
Husić je , prema našim saznanjima, tražio od Općine da ona bude garant i potpisnik reprograma na deset godina, a mjesečna rata bi, u tom slučaju, iznosila nešto više od 18 000 km.Za uzvrat bi se sredstva koja Sloboda dobije od općine u tranšama od 60 000 km mjesečno preusmjerila na vraćanje reprograma i dobivanje inozemne licence.
Na taj način ispunili bi se uvjeti za nastup u Evropi,koji bi donijeli pozamašan dio kolača pretvorenog u evropsku valutu.
ČISTI PAPIRI
Druga važna stvar je da se od Općine tražilo ukidanje preduzeća Javne ustanove gradski stadion Tušanj i vraćanje stadiona u vlasništvo Slobode.
Ispod ove crte Husić ne ide i to je, također, bio jedan od razloga za njegovu ostavku , jer u Americi ,navodno ,već ima poslovne partnere koji bi bili spremni doći u Slobodu i investirati pod uvjetom da su dokumenti čisti.Suština je jednostavna u ovom slučaju. E.M. Prenešeno iz "Dnevnog avaza"
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 27 nov 2015, 11:37, ukupno mijenjano 3 puta.
Ja volim FK Tuzla City
Ako je info iz Faktora onda je info 100% tacan, jer je gl.i odgovorni urednik nas covjek. Šećkan koji je bio dopisnik za Oslobodjenje sada tamo kolo vodikatarakta je napisao/la: Novine Faktor. Slikao bi, al ne valja mi kamera. Neće se vidjet

Volio bih da uspijete, ali ovaj momak iz Avaza ne zna fakat koliko se dobije za plasman u Ligu prvaka iz nase lige a procitao sam i da je transa od Opcine koju dobijete puno manja. Cuj 60000 KM mjesecno!?sloboda72 je napisao/la:Dnevni avaz, petak ,27. novembra 2015 ŠTA,ZAPRAVO, STOJI IZA OSTAVKE PREDSJEDNIKA SLOBODE
Tihi sukob koji je godinama tinjao narelaciji općinske vlasti-čelnici Slobode, u ovom slučaju
OTPIS KAMATA
Špekulira se da Tuzlaci duguju državi skoro dva i po miliona maraka i kroz potpisani reprogram mogli bi igrati u Evropi naredne godine.Ukoliko bi bili i prvaci države , poautomatizmu bi im pripalo 500 000 eura za izboreno mjesto u Ligi prvaka u kvalifikacionim utakmicama .Nešto manje novca zaradilo bi se igranjem u Evropskoj ligi, odnosno u kvalifikacijama,ali ni taj novac nije zanemarljiv.
Husić je , prema našim saznanjima, tražio od Općine da ona bude garant i potpisnik reprograma na deset godina, a mjesečna ratabi, u tom slučaju, iznosilanešto više od 18 000 km.Za uzvrat bi se sredstva koja Sloboda dobije od općine u tranšama od 60 000 km mjesečno preusmjerila na vraćanje reprograma i dobivanje inozemne licence.
ČISTI PAPIRI
Druga važna stvar je da se od Općine tražilo ukidanje preduzećaJavne ustanove gradski stadion Tušanj i vraćanje stadiona u vlasništvoSlobode.
Ispod ove crte Husić ne ide i to je, također, bio jedan od razloga za njegovu ostavku , jer u Americi ,navodno ,već ima poslovne partnere koji bi bili spremni doći u Slobodu i investirati pod uvjetom da su dokumenti isti..Suština je jednostavna u ovom slučaju. E.M.

- Probisvjet
- Kontakt:
Stadion treba da pripadne Slobodi jer je od Slobode i otet. Onda bi se omogucilo investiranje i Tusanj bi dobio sasvim drugi izgled. Gospodarenje stadionom bi donjelo i dosta drugih pogodnosti.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Mislim da stadion nije "otet" Slobodi kad je otet da bi nam ga oduzeli i prodali radi namirenja dugovaProbisvjet je napisao/la:Stadion treba da pripadne Slobodi jer je od Slobode i otet. Onda bi se omogucilo investiranje i Tusanj bi dobio sasvim drugi izgled. Gospodarenje stadionom bi donjelo i dosta drugih pogodnosti.

Tuzlom vlada SDP, imaju sa Bosom i Alternativom nadpolovičnu većinu u vijeću.tuzlak1987 je napisao/la:Kada se bude razmatralo za Slobodu novac, SDA i SBB protiv milion posto.. Koliko god nam SDP bio los opet je pored TZ alternative, boss i tih sitnih najveci adut..
Ja volim FK Tuzla City
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sa vracanjem stadiona Slobodi grad ne bi morao nikako nista niti investirati tuThranduil je napisao/la:Mislim da stadion nije "otet" Slobodi kad je otet da bi nam ga oduzeli i prodali radi namirenja dugovaProbisvjet je napisao/la:Stadion treba da pripadne Slobodi jer je od Slobode i otet. Onda bi se omogucilo investiranje i Tusanj bi dobio sasvim drugi izgled. Gospodarenje stadionom bi donjelo i dosta drugih pogodnosti.Sad kad se srede ti reprogrami i sve onda ga lagano vratiti Slobodi ne bil se probalo šta napraviti s njim. Sa vraćanjem stadiona FK, Grad ne bi morao više izdvajati 300.000 godišnje za tu ustanovu bilo bi dovoljno 100.000

A KO TO ČINI VEĆINU U GRADSKOM VIJEĆU. PROSVIJETLI NAS.Tuzlak04 je napisao/la:Puno je to para da bi načelnik sam odlučio. Znači, ne zavisi samo od načelnika . Vjerovatno postoje pravilnici, kad smije potpisivati sam, a kad treba tražiti saglasnost. . . . .I u državnim firmama, direktor ima ograničenje na iznos (do 10 000,00 KM po projektu), a preko toga uošte nije ovlašten da potpisuje . . .znači, treba posjetiti mnoge ljude, a ne samo načelnika. Pravimo pritisak na pogrešnom mjestu. Suparničke stranke će jedva dočekati da kažu, nije dao načelnik jer računaju na naše neznanje, a oni koji su direktno krivi, ostaju nedodirnuti. SDP nema većinu (11 od 31) i neće moći izglasati i pored najbolje volje. Nije da ih branim, ali treba ići kako treba i prozivati koga trebaMortus je napisao/la:Pošto niko nije htio da mi odgovori na pitanje kako je Đasmin ispratio salvu zvižduka i skandiranja pred oko 4000 ljudi u Mejdanu, reći ću Vam a i sebi da se čovjek ponio hladnokrvno kao da je gluh (bez emocija, dok se Bego smješkao). Tako da i to imamo na umu za nedjelju jer se bojim da se nece ni počešat ako nas ne bude veliki broj i ako ne budemo glasni i jasni.
Trebali bi sigurno i na licu mjesta razmotriti neke alternative šta poslije nedjeljnog skupa, da se ne prepusta sve slucaju i skandiranju.
Možda ga posjetit u rezidenciji sutra dan da se zajedno slika sa navijačima kada bude stavio potpis na reprogram, ponijeti mu i šal Slobode da ogrne jer je jako zima
Da ne pričamo da i unutar SDP ima ljudi kojima se jeebe za Slobodom . ..
Ja volim FK Tuzla City
TAKO JE, MI NEMAMO VIŠE ŠTA IZGUBITI.Mortus je napisao/la:Gadonačelnik neće sam odlučiti, ali on treba potpisati, na njemu je da sjedne sa stranačkim kolegom predsjednikom Gradskog vijeća Jozom Nišandžićem i izlobira sta treba da bi se na Vijecu donijela valjana odluka.
Svakako adresa je jasna ZAVNOBiH-a 11, 75000 Tuzla, BiH tu sjede i Gradonačalnik ali i rukovodeći Gradskog vijeća, zašto je to teško razumjeti, to je jedino i pravo mjesto na kojem treba tražiti rješenje problema.
Najvažnije je u nedjelju napunit istok, a JOŠ VAŽNIJE ne treba na tome stati, tj. treba vršiti pritisak sve dok se ne ispune naši zahtjevi i to na gore navedenoj adresi...
Ja volim FK Tuzla City
Sto se tice investitora 3 ozbiljne ponude jedna je iz Dubajia a druge dvije su ja mislim jedna Texsas i druga je isto iz Amerike. Svodi se da bi uradili wi fi na stadionu, reflektore, sanitarne cvorove tribinu natkrili stadion i jos mnogo mnogo toga.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Target odosmo daleko.da bi rjesiti ove goruce probleme,recimo reprogram.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Ko je vidio ba da ima problema za reprogram reprogram rijesen.solinas je napisao/la:Target odosmo daleko.da bi rjesiti ove goruce probleme,recimo reprogram.

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Gradsko Vijece je jucer usvojilo odluku da ce se dignuti kredit od 5,5 miliona KM. 

Pa hajde ako imas info podjeli sa momcimaTaRgEt_ je napisao/la:Ko je vidio ba da ima problema za reprogram reprogram rijesen.solinas je napisao/la:Target odosmo daleko.da bi rjesiti ove goruce probleme,recimo reprogram.
"Modra boja,na bijelome platnu,
solinas je napisao/la:Pa hajde ako imas info podjeli sa momcimaTaRgEt_ je napisao/la:Ko je vidio ba da ima problema za reprogram reprogram rijesen.solinas je napisao/la:Target odosmo daleko.da bi rjesiti ove goruce probleme,recimo reprogram.
Pa da mi opet kazu pojedini da sam mahnit, lud i da lupam i da pojedini na p.p mi psuju i slicno. Nemam razloga
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.