Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid CF
Trebali su ih snajperom gadjati.
geoxx je napisao/la:Trebali su ih snajperom gadjati.
Ma jok trebali su im se naguzit pa da ih izjebu i u praksi kad su vec teoretski.
- Consigliere
- Kontakt:
Jes vala... Navijacima je najteze. Navijaju za klub koji je samo Evropski i Svjetski prvak, te osvajac Kupa Kralja i Evropskog Superkupa. E, da je tu Ligu pa bi mozda i valjalo, ovako nista!Dzoni je napisao/la:geoxx je napisao/la:Trebali su ih snajperom gadjati.
Ma jok trebali su im se naguzit pa da ih izjebu i u praksi kad su vec teoretski.

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

licno bih volio kanarinca vidjet na beku dole ..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- Consigliere
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Hocemo reprizu! Koja je ovo borba bila!
Hocemo reprizu! Koja je ovo borba bila!

Consigliere je napisao/la:Jes vala... Navijacima je najteze. Navijaju za klub koji je samo Evropski i Svjetski prvak, te osvajac Kupa Kralja i Evropskog Superkupa. E, da je tu Ligu pa bi mozda i valjalo, ovako nista!Dzoni je napisao/la:geoxx je napisao/la:Trebali su ih snajperom gadjati.
A igracima jos teze jer inace svi igraju za vrecu brasna i kilu soli.

To me najvise nervira. Razumijem, Iker je legenda kluba, i dao je mnogo klubu, a niko ne govori sta je njemu klub dao. Karinu bi bio legenda kakva jeste da je karijeru poceo u Real Ferrolu
naprijed rejal
- Consigliere
- Kontakt:
**** bi mi bili legendarni klub da fudbal nije izmisljenSveti je napisao/la:To me najvise nervira. Razumijem, Iker je legenda kluba, i dao je mnogo klubu, a niko ne govori sta je njemu klub dao. Karinu bi bio legenda kakva jeste da je karijeru poceo u Real Ferrolu

Karine bi bio fudbal izmisljen da se nije razvio homosapiens sa mogucnoscu inteligentnog razmisljanja 

naprijed rejal
- Motokultivator
- Kontakt:
Dao mu je klub oko 100 mill eura
Nije Real mali klub da se legendama pada na noge i trpe do 37,8 godine (sto bi rekli na toj razini koji zah. klub poput Reala - ne mogu potrcati) dok im je plata godisnja kao eto recimo 6,7 mill
OK budi tzv. legenda pa sa 37,8 eto igraj za 1mill
USA, Katar, Australija

Nije Real mali klub da se legendama pada na noge i trpe do 37,8 godine (sto bi rekli na toj razini koji zah. klub poput Reala - ne mogu potrcati) dok im je plata godisnja kao eto recimo 6,7 mill

OK budi tzv. legenda pa sa 37,8 eto igraj za 1mill

USA, Katar, Australija

You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
x
- Consigliere
- Kontakt:
Normala.Sveti je napisao/la:Karine bi bio fudbal izmisljen da se nije razvio homosapiens sa mogucnoscu inteligentnog razmisljanja

btw.
Ali cenzurisu rijec k.arina, ali ne i varijacije: karine, karinu...

- Motokultivator
- Kontakt:
http://videos.marca.com/v/mVXhJIj93zC-g ... james.html" onclick="window.open(this.href);return false;
James spreman za 1/4 LP
James spreman za 1/4 LP

x
x
ma,ne znam sto koji qrac cenzurisu te rijeci kad opet svako iznadje nacin da je napiseConsigliere je napisao/la:Normala.Sveti je napisao/la:Karine bi bio fudbal izmisljen da se nije razvio homosapiens sa mogucnoscu inteligentnog razmisljanja![]()
btw.
Ali cenzurisu rijec k.arina, ali ne i varijacije: karine, karinu...

naprijed rejal
Monako, Porto, PSG ,Juventus, Barselona, Bajern, Atletiko Madrid
To je to za petak. Prizeljkuju su naravno prva dva prije svih al kad kromanjonce vidim u zdrijebu i sa ovim ostalim bi bio zadovoljan.
To je to za petak. Prizeljkuju su naravno prva dva prije svih al kad kromanjonce vidim u zdrijebu i sa ovim ostalim bi bio zadovoljan.
Psg bi izbacili ubjedjen sam.... Lezi nam njihova igra
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
- Motokultivator
- Kontakt:
Monaco samo zbog 2004 g. 

x
x
Mislim da smo dobili najgoreg mogućeg protivnika.
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
**** ti kromanjonce.
Pa i niste bas, rekao bih da ste prosli bolje nego sto sam ocekivao. Mislio sam da ce biti duela sa Barcom ili Bayernom, PSGom mozda ali Atletico je sigurno premostiva prepreka, pogotovo ovaj Atletico koji igra los fudbal vec duze vremena. Podbacili su obje utakmice protiv Leverkusena, pogotovo onu prvu gdje su bili stvarno ocajni, u drugom je to vec bilo z nijansu bolje ali vise su Nijemci bili losi nego ATLM dobar. U ligi su takodjer losi, top4 nije upitan iz prostog razloga sto konkurenti, ruku na srce, nisu dorasli tim pozicijama pa mogu i iduce sezone igrati LP. Real u ovom grcu ne moze igrati jos dugo, tako to obicno bude sa Realom. Upadne se u krizu pa se onda izvadi i igra bolje nego prije iste uopste. Ostaje ta boljka da vam gradski rival bas i ne lezi najbolje ali sam siguran da mozete lakse od ocekivanog preskociti nimalo spektakularni Atletico.Garfield je napisao/la:Mislim da smo dobili najgoreg mogućeg protivnika.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
PSG bez Verrattia/Ibrahimovice je svakako laksi protivnik , samo bi Bayern bio tezi a i to pitanje.
Real 2 godine ne moze dobit Atletiko kako treba i to nije slucajno , Carlo je toliko predvidljiv da Cholo vec masti brk jednom kad vidi BBC u vrhu napadu.
Real 2 godine ne moze dobit Atletiko kako treba i to nije slucajno , Carlo je toliko predvidljiv da Cholo vec masti brk jednom kad vidi BBC u vrhu napadu.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.