donDondon je napisao/la: ↑10 maj 2021, 08:43
jos jedan vikend prodje jos jedna tekma bez pobjede i ona ubleha jos uvijek na klupi,sta se ceka
samo me strah da kad on ode da nece druga drzavno negatorska persona za nase prostore doci u klub
Petrovic u olimpiku Baka u Zelji ,Vinko kod nas,Vico u savezu,onaj iz svinjskog odmah poslije Vice,bugarin selektor,Misimovic u savezu, i dodjemo do toga da se plasimo da nam trener ima pritisak iz Banja luke a svoje smo sve otjerali od kodre,Cale do Husrefa
onako interesantan mi podatak,ljudi koji ne priznaju drzavu najvise se o nju i okoriste,vidi samo kako ovi lesinari kidaju kradu za titulu a glavna im parola da im titula ne treba jer Bosna nije njihova drzava,Zrinja isto kao herceg bosna fazoni a ulaze lupaju po stadionu traze igrace po gradu da udaraju jer klubu visi izlazak u evropu
Vinko nisi trener za Sarajevo,olimpik je tvoj nivo gdje ces na kontre pokusavati otkinuti koji bod i igrati na opstanak,idi vinko sam ako ne dobijes sve do kraja
Što se ne bi otimali, cifra je u pitanju, koji milion ili par stotina hiljada, bitna razlika.
Titula nije samo ona kanta što ti je dodijele.
Dobro, koga mjesto Vinka? Najlakše smijeniti. Vratiti Ćalu?
Petrović kotira za neko trenersko ime na ovim prostorima, u Radniku je radio dobar posao, ok u Želji pokazao da mu više gode mali klubovi. S Olimpicom radi dosta dobro i u par sljedećih utakmica igraće za ostanak sa direktnim konkurentima iz dobre pozicije.
Baka...pa još jedan fail komšija, al njihov problem.
Vinko kod nas....ne vidim šta je problem. Doveden je sa solidnim CV-jem, sasvim zadovoljavajućim za trenera koji bi vodio ekipu do titule.
Ok, prigovara mu se za taj defanzivni odnos prema igri, eno ni Real ne umire u ljepoti sa Zidaneom, pa koga briga.
Vinku suditi na kraju sezone, shodno tome uzme li i ili ne titulu.
I pusti te teorije zavjere, eto sad nama neko Vinka kao trojanskog ubacio.
Tu nacionalnu konotaciju ne bih komentarisao, mi nismo nacionalno obojen klub, samo sport!