FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
jedino sto je sigurno da ce sa istoka letiti carape u teren da ayla ima sta obuci
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Da al nije to poenta,jel liga ko liga nije razvojna niti je ikad bila.pitara je napisao/la: ↑13 dec 2022, 13:44Vala mu je to jedina rečenica sa kojom se slažem u potpunosti, ako ne možeš sa 17 18 godina igrati a sa 19 biti nivo iznad ove lige, popišam ti se na takav talenat. Ovu ligu igraju Merso, Bekrić, Jakovljević, Komazec, ljudi unučad imaju a opet su više nego dobri za ovaj cirkus od lige.
Kakav si ti perspektivni fudbaler ako sa 22 23 godine igraš ovdje i nisi ništa plaho bolji od ovih đuturuma
Jedno je imati misljenje da treba mladog igraca gurnut,a skroz nesto drugo je izjaviti da je ova liga razvojna,kako je razvojna a u istoj igraju i medju boljim su eto npr ti igraci koje si ti spomenuo .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Cuj ,ono vjeruje Mirzihurem je napisao/la: ↑13 dec 2022, 13:38Naravno da sam navijač Sarajeva ali ne ulazim na temu osim rijetko, zbog bljuvotina iz kola u kolo, iz dana u dan. Slična tema ne postoji na dunjaluku. Kod pojedinih forumasa/navijača ne postoje granice i to je žalosno. Cast dobrima, naravno.Shategabri je napisao/la: ↑13 dec 2022, 13:24Šta je ispunio?hurem je napisao/la: ↑13 dec 2022, 12:53Mirvic vam je ispunjavao sve zelje, od trenera preko igrača. Svi ste mu davali podršku i aminovali pojačanja. Bilo je tu i pogrešnih poteza, naravno.
Nije išlo. Ne zbog njega jer je on svoj dio posla bio poprilično dobro odradio.
Sada je odlučio pokušati na drugi, od strane navijača neodobravajuci način...možda koliko toliko upali.
Opet ću reći...Mirza je 5x bolji izbor od Robija!
Sretno i Varesanovicu i Mirvicu.
Nek je udario kontru. Drago mi je zbog toga.
Drago mi je i sto su se mnogi spustili na zemlju s obzirom koliko su se u avgustu bili uzdigli, uzoholili.
Šta?!!
Tačno, imao je podršku, ispoštovan maksimalno, jer je i on sam obećavao i činilo se da dobro radi.
Ispostavilo se da nije uradio ništa kako treba. Čuj nije zbog njega?! Nego zbog koga je?!
I ne samo to, umjesto da kaže ok pogriješio sam, učiću na svojim greškama, on postavi na klupu kluba jedinu osobu koju ne bi trebao postaviti.
Nema tu šta da upali. Atmosfera u klubu je za qrc. Ovo je osuđeno na propast i prije nego je počelo.
Jel ti drago i kako se Mirza ponašao u prošlom mandatu?
Ako si mu neka rodbina, onda te razumijem.
Ako si navijač FKS, onda ne razumijem.
Ako nisi ni jedno ni drugo, onda voz sa teme!
Doveo je Dudica, zahvalio se igračima starosjediocima, doveo ciljana pojačanja na preporuku trenera i struke...90% ste aminovali. Titulu ste još u avgustu najavljivali jer vam je toliko potaman sve bilo...i odjednom Mirvic ništa ne valja?!
Naravno da sam u trenutku bio razočaran kada sam pročitao da je Varešanovic novi trener ali sam vise bio razočaran kada sam bio pomislio da je Robi haman gotova stvar. Tako da izmedju njih dvojice biram Mirzu i dat ću mu šansu u ovom totalnom rasulu.
Meni ništa ne bi značila ni bolja trenersku imena...čega su oni garancija? - ničega.
Sablic, Vasoski, Dudic...svima njima su navijači prostrli crveni tepih kad su dolazili a dobili smo jedno veliko NIŠTA.
Sad prostiru crni tepih - mozda na dobro izadje.
Više vjerujem Mirzi koji će imati motiva da popravi, ispravi svoju sliku nego Robiju koji bi došao na klupu Sarajeva ONAKO, ali bukvalno onako.
Zaista mu želim svu sreću, i zbog njega samog ali i navijača, a najviše zbog kluba i boljih rezultata.

New era,milioneri,investitori,ulaganja,najbolji klub na Balkanu i dovedes lika koji je u trenerskom svijetu goli qurac. Ni u ovoj jadnoj BHPL nije mogao posao naci !

Dovedu nam tog jadnog luzera i trebali bi biti sretni

Trebali bi vjerovati ?

Vjeruje se u boga,u drugi svijet a u ovozemaljskim stvarima se vodimo cinjenicama i podacima. Recimo iz Mirzinog CV-je se vidi da on nije goli qurac,nego gola qurcina

Otpor,bojkot !! Presli su sve granice,dosta je bilo.
Onu poganu seljanku kad vidim,tri dana nemam napretka.
-
- Kontakt:
Sve je tako. Al mi imamo Mirvica i Tana to su vlasnici i njih treba mjenjati ako mislimo neke ozbiljne promjene. A to se moze promjeniti da neko kupi od njih dioniceShategabri je napisao/la: ↑13 dec 2022, 13:39Pa evo, recimo Mulalić slobodan i sutra ga postave za trenera FKS.bordobijeli je napisao/la: ↑13 dec 2022, 13:37Ja mislim da nije dobro uplitanje navijaca u to ko ce biti trener. Bio to Mirza, Vinko, Husref ili Ancelotti. Ne vidim izlaz iz ove krize sve lošija i lošija situacija.Shategabri je napisao/la: ↑13 dec 2022, 13:27
Pa i taj argument im je izbijen. Ko može tvrditi da je Mirza optimalno riješenje za FKS u ovom trenutku. Uzmemo li njegove trenerske kvalitete, gdje je on to radio posljednjih godina? Niko ga nije tražio. Znači ništa. Penzija. I sad će on kao preporoditi FKS.
U ovim uslovima nas Ancelotti ne bi podigao a ne anonimus Varešanović.
Navijači su samo reagovali na upošljavanje osobe koja je praktično guzixcom zalupila vrata FKS.
Nije se sufiliralo postavite ovog, postavite onog.
Prigovoreno je za ovu personu, čisto sumnjam da bi bilo za neki drugi izbor bilo ove priče.
I mi šutimo. Jel treba tako?
Po meni ne bi valjalo kad bi se direktno sufliralo koga da se postavi za trenera.
Izraziti nezadovoljstvo kao ovaj put je potpuno opravdano.
Na kraju krajeva, koji su to argumenti da je izbor Varešanovića dobra stvar u ovom momentu za klub?
Ovo je potez očajnika.
I šta je bila svrha priče sa Prosinečkim? Naručeni tekstovi da se skrene pažnja?
E nisu stvarno trebali!
hahahahhahaahahhhaahhhahahahaahahhhahahaahahahhahaahahhaha
oj trave za stožine, popali ovo nek niko ne igra
oj trave za stožine, popali ovo nek niko ne igra
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Valja slušati Mirzine izjave poslije utakmice , i ono njegovo kroz zube price
sad ce popravke ovog terena pa opet Zenica nam ne gine
FC United Of Manchester !
-
- Kontakt:
Ma dobro to je u istoj rečenici faktički rekao, i u nekom pogledu nije, a trebala bi biti razvojna, kao što je npr. Belgija, a odavde idu igrači sa 20 21 godinom dalje ako su talenti, a nisu jer su im treneri u omladinskim pogonima katastrofa, a ne da budu ovdje do 27emiky_hz je napisao/la: ↑13 dec 2022, 13:47Da al nije to poenta,jel liga ko liga nije razvojna niti je ikad bila.pitara je napisao/la: ↑13 dec 2022, 13:44Vala mu je to jedina rečenica sa kojom se slažem u potpunosti, ako ne možeš sa 17 18 godina igrati a sa 19 biti nivo iznad ove lige, popišam ti se na takav talenat. Ovu ligu igraju Merso, Bekrić, Jakovljević, Komazec, ljudi unučad imaju a opet su više nego dobri za ovaj cirkus od lige.
Kakav si ti perspektivni fudbaler ako sa 22 23 godine igraš ovdje i nisi ništa plaho bolji od ovih đuturuma
Jedno je imati misljenje da treba mladog igraca gurnut,a skroz nesto drugo je izjaviti da je ova liga razvojna,kako je razvojna a u istoj igraju i medju boljim su eto npr ti igraci koje si ti spomenuo .
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Završit ćemo 7. na kraju tabele, slobodno zapišite.
Doduše, ako Tuzla dovede Dudića, plus Sloboda s planiranim pojačanjima, i Posušje koje je stabilno, moglo bi se doći otprilike na 9. mjesto, što je i više nego dovoljno za mirno proljeće i ne moramo brinuti o ispadanju iz lige.
Doduše, ako Tuzla dovede Dudića, plus Sloboda s planiranim pojačanjima, i Posušje koje je stabilno, moglo bi se doći otprilike na 9. mjesto, što je i više nego dovoljno za mirno proljeće i ne moramo brinuti o ispadanju iz lige.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Zahvaljujem.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑13 dec 2022, 13:31Bistro "Sami" na Grbavici, odmah iza apoteke Kovačići. Ja tu sva prvenstva odgledam.GalileoGalilei je napisao/la: ↑13 dec 2022, 13:20Pitari moji, jedno off topic pitanje.. Ima li neko neki dobar pub, kafić, bilo šta za preporučiti da se pogleda utakmica večeras? Freaky's popunjen, vjerovatno i onaj na Vilsonovom. Jedino što mi naumpada su oni kafići na Čvili u nizu i Twill na Otoci. Nebitno mi je gdje, samo da je dobra atmosfera, a ne da mi je zvuk smanjen i muzika pojačana.
Restoran Bosna u Milana Preloga, blizu Selex pumpe.
U oba objekta je vrhunska atmosfera, cijene super, jabuka top, izdašna meza. Moguća interakcija između gostiju. Topla preporuka.
Svaka čast Hordama na saopštenju, sve su dobro rekli. Sve ostalo u Klubu je očaj, nemam više snage, ni volje pisati i nervirati se.
- Shategabri
- Kontakt:
Nisam od tih, recimo da sam od početka bio skeptik za Dudića, rekao sam da tek trebamo da vidimo kako će se pokazati na ovom nivou. Ispalo je, nažalost, da sam u pravu. Volio bih da me je demantovao.hurem je napisao/la: ↑13 dec 2022, 13:38Naravno da sam navijač Sarajeva ali ne ulazim na temu osim rijetko, zbog bljuvotina iz kola u kolo, iz dana u dan. Slična tema ne postoji na dunjaluku. Kod pojedinih forumasa/navijača ne postoje granice i to je žalosno. Cast dobrima, naravno.Shategabri je napisao/la: ↑13 dec 2022, 13:24Šta je ispunio?hurem je napisao/la: ↑13 dec 2022, 12:53Mirvic vam je ispunjavao sve zelje, od trenera preko igrača. Svi ste mu davali podršku i aminovali pojačanja. Bilo je tu i pogrešnih poteza, naravno.
Nije išlo. Ne zbog njega jer je on svoj dio posla bio poprilično dobro odradio.
Sada je odlučio pokušati na drugi, od strane navijača neodobravajuci način...možda koliko toliko upali.
Opet ću reći...Mirza je 5x bolji izbor od Robija!
Sretno i Varesanovicu i Mirvicu.
Nek je udario kontru. Drago mi je zbog toga.
Drago mi je i sto su se mnogi spustili na zemlju s obzirom koliko su se u avgustu bili uzdigli, uzoholili.
Šta?!!
Tačno, imao je podršku, ispoštovan maksimalno, jer je i on sam obećavao i činilo se da dobro radi.
Ispostavilo se da nije uradio ništa kako treba. Čuj nije zbog njega?! Nego zbog koga je?!
I ne samo to, umjesto da kaže ok pogriješio sam, učiću na svojim greškama, on postavi na klupu kluba jedinu osobu koju ne bi trebao postaviti.
Nema tu šta da upali. Atmosfera u klubu je za qrc. Ovo je osuđeno na propast i prije nego je počelo.
Jel ti drago i kako se Mirza ponašao u prošlom mandatu?
Ako si mu neka rodbina, onda te razumijem.
Ako si navijač FKS, onda ne razumijem.
Ako nisi ni jedno ni drugo, onda voz sa teme!
Doveo je Dudica, zahvalio se igračima starosjediocima, doveo ciljana pojačanja na preporuku trenera i struke...90% ste aminovali. Titulu ste još u avgustu najavljivali jer vam je toliko potaman sve bilo...i odjednom Mirvic ništa ne valja?!
Naravno da sam u trenutku bio razočaran kada sam pročitao da je Varešanovic novi trener ali sam vise bio razočaran kada sam bio pomislio da je Robi haman gotova stvar. Tako da izmedju njih dvojice biram Mirzu i dat ću mu šansu u ovom totalnom rasulu.
Meni ništa ne bi značila ni bolja trenersku imena...čega su oni garancija? - ničega.
Sablic, Vasoski, Dudic...svima njima su navijači prostrli crveni tepih kad su dolazili a dobili smo jedno veliko NIŠTA.
Sad prostiru crni tepih - mozda na dobro izadje.
Više vjerujem Mirzi koji će imati motiva da popravi, ispravi svoju sliku nego Robiju koji bi došao na klupu Sarajeva ONAKO, ali bukvalno onako.
Zaista mu želim svu sreću, i zbog njega samog ali i navijača, a najviše zbog kluba i boljih rezultata.
Također, nisam pristalica taktike autobuska stanica gdje otjeraš 10, dovedeš 10 igrača. To je neozbiljno i tako nikad niko nije ništa napravio.
Mirvić je sve te poteze hvalio na sva usta, dakle jeste išao niz dlaku navijačima, al nije ni njemu bilo mrsko da se pohvali.
Sad kad je sve propalo, kad treba pokušati dići klub, nema više onog odnosa sa navijačima, izbjegava ko dužnik kamatare, uvija i šlag na tortu - zaposli osobu koja će podići tenzije.
Slažem se, situacija je takva da kakvo god ime na klupi, nema garancije da će nešto napraviti.
Ja Mirzi ništa ne vjerujem, iskreno mislim da će ovaj mandat neslavno završiti.
Na krivom je konju dojahao.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Varešanović , Repuh , Obuća

- Shategabri
- Kontakt:
Čuo sam da smo svakako yebani s podlogom i da će trava svakako biti za qrc.
Da je hranidbeni sloj mimo standarda.
naravno qovna iz saveza tvrde da je sve ok.
Koševo Zapad
- skullcrusher
- Kontakt:
Horde su sve fino objasnile stoposto treba bojkotovati, ne trazimo mi da biramo trenere i igrace ne lupajte al ovo je jadno da jadnije biti ne moze ovo im ne smije tek tako proci, dzaba ih pojedinci brane ili pokusavaju ublaziti trenutnu sliku a TO JE KATASTROFA.
Zadnja izmjena: skullcrusher, dana/u 13 dec 2022, 13:59, ukupno mijenjano 1 put.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Teren izgleda oslikava stanje u klubu.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- f0rest1946
- Kontakt:
Oj terena Vico svu ti familiju ****!
Kakva je ovo trava tito ****, bolja trava bila jad se A
VAHIDIN MUSEMIC RODIO..
Ja koji sam pidrzava 100% Mirvica pokusavam 2 sata citajuci i gledajuci interviju uljanog i one zenske (direktorice) sto je spolni organ promjenila da budem bar neutralan al neide
VAHIDIN MUSEMIC RODIO..
Ja koji sam pidrzava 100% Mirvica pokusavam 2 sata citajuci i gledajuci interviju uljanog i one zenske (direktorice) sto je spolni organ promjenila da budem bar neutralan al neide
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], jurisicduska, keli, miguelramos i 26 gostiju.