kako me mucki voajer povali na kladari

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
mogao bih ja tebe citirati a ne ti mene i to prije nove godine. Sretno u uzvratutopnik1 je napisao/la:Kako losa utakmica nevjerujem,pa losi smo bili protiv CP ali ovo je katastrofa,pa nelicimo na ekipu,hvala bogu vraca se Ozil,ali bez Ramba u revansu bit ce tesko,ocekujem pobjedu,ali bogami ocekivao sam je i veceras,kako je Wenger glup nevjerujem,pa meni doslo da placemdok nam je Cazorle,Girouda,Artete mi nismo nista nego prosjecna ekipa na kojoj ce se svaki malo veci klub izivljavati
![]()
Neka nam je Bog na pomoci
zasluga voajera na klupitopnik1 je napisao/la:Kako losa utakmica nevjerujem,pa losi smo bili protiv CP ali ovo je katastrofa,pa nelicimo na ekipu,hvala bogu vraca se Ozil,ali bez Ramba u revansu bit ce tesko,ocekujem pobjedu,ali bogami ocekivao sam je i veceras,kako je Wenger glup nevjerujem,pa meni doslo da placemdok nam je Cazorle,Girouda,Artete mi nismo nista nego prosjecna ekipa na kojoj ce se svaki malo veci klub izivljavati
![]()
Kad budete igrali bar play off onda se javi do tadrecoba20 je napisao/la:mogao bih ja tebe citirati a ne ti mene i to prije nove godine. Sretno u uzvratutopnik1 je napisao/la:Kako losa utakmica nevjerujem,pa losi smo bili protiv CP ali ovo je katastrofa,pa nelicimo na ekipu,hvala bogu vraca se Ozil,ali bez Ramba u revansu bit ce tesko,ocekujem pobjedu,ali bogami ocekivao sam je i veceras,kako je Wenger glup nevjerujem,pa meni doslo da placemdok nam je Cazorle,Girouda,Artete mi nismo nista nego prosjecna ekipa na kojoj ce se svaki malo veci klub izivljavati
![]()
A i tad' ih razocarasuhi je napisao/la:Kapiten u kadru samo kad faul napravi
AllGunsBlazing je napisao/la:Posto ja dobro ne vidim, nek mi neko objasni sta su to Wilshare i Ramsey veceras bili bolji od Girouda? Sto se tice Ramseya, govorim za veceras, a generalno je najbolji igrac Arsenala. Dakle jednu stvar gdje su ova dvojica, a posebno Jack bili bolji. Cazorlu, Artetu necu ni spominjat. Za Artetu i znamo da je los, ali Cazorla je uzas za sebe.
Inace: Dobri:Chambers,Wojo,Deb,Alexis Solidni:Kos,Monr(nije los nocas bio) Ostalo sve lose.
p.s. Kolege, previse dramaticno sve shvatate. Jedna utakmica s pocetka sezone gdje jos Arsenal nije usao u formu, a vec se predvidjaju neki ogromni porazi od nekih "vecih" ekipa.
GameFKS je napisao/la:Wenger uopšte ne pravi izmjene u pravo vrijeme, čekao do 89 minute da promijeni nešto.
AA23 je napisao/la:AllGunsBlazing je napisao/la:Posto ja dobro ne vidim, nek mi neko objasni sta su to Wilshare i Ramsey veceras bili bolji od Girouda? Sto se tice Ramseya, govorim za veceras, a generalno je najbolji igrac Arsenala. Dakle jednu stvar gdje su ova dvojica, a posebno Jack bili bolji. Cazorlu, Artetu necu ni spominjat. Za Artetu i znamo da je los, ali Cazorla je uzas za sebe.
Inace: Dobri:Chambers,Wojo,Deb,Alexis Solidni:Kos,Monr(nije los nocas bio) Ostalo sve lose.
p.s. Kolege, previse dramaticno sve shvatate. Jedna utakmica s pocetka sezone gdje jos Arsenal nije usao u formu, a vec se predvidjaju neki ogromni porazi od nekih "vecih" ekipa.
Prvo :
Koliko naših igrača treba da daje loptu onom balvanu smotanom?
Koliko puta moraju mu ubaciti loptu da bi on jednu ubacio u gol?
Koliko on šansi treba da dobije da bi ubacio **** loptu u gol???
Ramsey mu je namjesti perfektno pred kraj prvog, Wilshere mu je davao lopti, kreirali su šanse, ali ova klada ne zna ni da se namjesti glavom a kamoli išta..
Sanogo je bolji igrač od njeg za Arsenal, bolje se uklapa, više učestvuje..
Giroud neke pasove, neku viziju hoće?mi goreg napadača nismo odavno imali ko njega.. dok se god ne dovede novi napadač ili Alexis prebaci u špic nama je plafon 4. mjesto..
Nego, Cazorla![]()
![]()
![]()
Koliko je postao beskoristan na terenu da to nije normalno, u drugom se poluvremenu nije ni čuo, pegla lopte, vraća nazad a igra krilo..
Joel da je pametan otišo bi iz Arsenala i našao sebi klub koji će ga cijeniti, Wenger mu opet ne daje šansu niti će dati protiv Evertona..
Arteta, Arteta je bio večeras spejs šatl za jezikoplazca i peglatora, mozda je dobro sto se povrijedio da se DMF dovede konacno..
Alexisnadam se samo da se njemu nije smučilo dosad igrat s onom kladom u napadu, čim dodje Ozil tu biće to dobro, sad se vidi koliko Ozil čini našu igru
Odbrana je bila dobra, 2 puta ispali ali dobro je prošlo..
Naši najgori igrači definitivno : Giroud, Cazorla, Arteta
Wilshere se popravio dosta u zadnje vrijeme, imao je odličnih startova u prvom poluvremenu i konstantnije igra, ne griješi toliko, mislim da ide kako treba sad
Sljedeći meč dati Joelu i Oxu šansu, a Alexis u špic, ispred onog Girouda može svako igrati bez problema, Sanogo je igračina za njega i pokazao je to dosad
ova igračina kad dodje sljedeći meč![]()
![]()
jel se ovo Ramsey vratio na forum![]()
![]()
![]()
ko li je to opet ušao na acc
AaronRamsey je napisao/la:AA23 je napisao/la:AllGunsBlazing je napisao/la:Posto ja dobro ne vidim, nek mi neko objasni sta su to Wilshare i Ramsey veceras bili bolji od Girouda? Sto se tice Ramseya, govorim za veceras, a generalno je najbolji igrac Arsenala. Dakle jednu stvar gdje su ova dvojica, a posebno Jack bili bolji. Cazorlu, Artetu necu ni spominjat. Za Artetu i znamo da je los, ali Cazorla je uzas za sebe.
Prvo :
Koliko naših igrača treba da daje loptu onom balvanu smotanom?
Koliko puta moraju mu ubaciti loptu da bi on jednu ubacio u gol?
Koliko on šansi treba da dobije da bi ubacio **** loptu u gol???
Ramsey mu je namjesti perfektno pred kraj prvog, Wilshere mu je davao lopti, kreirali su šanse, ali ova klada ne zna ni da se namjesti glavom a kamoli išta..
Sanogo je bolji igrač od njeg za Arsenal, bolje se uklapa, više učestvuje..
Giroud neke pasove, neku viziju hoće?mi goreg napadača nismo odavno imali ko njega.. dok se god ne dovede novi napadač ili Alexis prebaci u špic nama je plafon 4. mjesto..
Nego, Cazorla![]()
![]()
![]()
Koliko je postao beskoristan na terenu da to nije normalno, u drugom se poluvremenu nije ni čuo, pegla lopte, vraća nazad a igra krilo..
Joel da je pametan otišo bi iz Arsenala i našao sebi klub koji će ga cijeniti, Wenger mu opet ne daje šansu niti će dati protiv Evertona..
Arteta, Arteta je bio večeras spejs šatl za jezikoplazca i peglatora, mozda je dobro sto se povrijedio da se DMF dovede konacno..
Alexisnadam se samo da se njemu nije smučilo dosad igrat s onom kladom u napadu, čim dodje Ozil tu biće to dobro, sad se vidi koliko Ozil čini našu igru
Odbrana je bila dobra, 2 puta ispali ali dobro je prošlo..
Naši najgori igrači definitivno : Giroud, Cazorla, Arteta
Wilshere se popravio dosta u zadnje vrijeme, imao je odličnih startova u prvom poluvremenu i konstantnije igra, ne griješi toliko, mislim da ide kako treba sad
Sljedeći meč dati Joelu i Oxu šansu, a Alexis u špic, ispred onog Girouda može svako igrati bez problema, Sanogo je igračina za njega i pokazao je to dosad
ova igračina kad dodje sljedeći meč![]()
![]()
jel se ovo Ramsey vratio na forum![]()
![]()
![]()
ko li je to opet ušao na acc
kakva igracina kalja ovim tetovazama sliku islama i arsenalajednom rijecju izaludno bacene pare :
Hahah jeste zato ostavlja mrtvog Žirua u igri. Pravi izmjene ko svojevremeno Jović u Sarajevu.AaronRamsey je napisao/la:GameFKS je napisao/la:Wenger uopšte ne pravi izmjene u pravo vrijeme, čekao do 89 minute da promijeni nešto.
sto ti nisi trener arsenala kad si tako pametan ti znas zasto on nije mijenjao nista vođa je predvidio raspad igre kod ramboa i cuvo je izmjenu za pravi cas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.