Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

let3
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la let3 » 19 avg 2014, 22:53

šta je falilo Wengeru da je stavio Alexisa u sami špic, a Chamberlaina kao podršku sa krila (za ovog potonjeg se prekasno sjetio da ga uvede u igru)...yebeš ga, ako ne bi zabili gol veceras, bilo je prostora

kako me mucki voajer povali na kladari :thumbdown: :puke: moraju se zemljaci gurati i ispunuti ta kvota i jbg

Barcod
Kontakt:

Post Postao/la Barcod » 19 avg 2014, 22:53

Ovo je prolaz al eto brate ima ovde mjesta za još toga za napraviti ...
Giroud prica za sebe :kafa:
Arsenal All The Way !

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 19 avg 2014, 22:54

Kako losa utakmica nevjerujem,pa losi smo bili protiv CP ali ovo je katastrofa,pa nelicimo na ekipu,hvala bogu vraca se Ozil,ali bez Ramba u revansu bit ce tesko,ocekujem pobjedu,ali bogami ocekivao sam je i veceras,kako je Wenger glup nevjerujem,pa meni doslo da placem :thumbdown: dok nam je Cazorle,Girouda,Artete mi nismo nista nego prosjecna ekipa na kojoj ce se svaki malo veci klub izivljavati :crazy:

Neka nam je Bog na pomoci ;)
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 19 avg 2014, 22:56

Posto ja dobro ne vidim, nek mi neko objasni sta su to Wilshare i Ramsey veceras bili bolji od Girouda? Sto se tice Ramseya, govorim za veceras, a generalno je najbolji igrac Arsenala. Dakle jednu stvar gdje su ova dvojica, a posebno Jack bili bolji. Cazorlu, Artetu necu ni spominjat. Za Artetu i znamo da je los, ali Cazorla je uzas za sebe.

Inace: Dobri:Chambers,Wojo,Deb,Alexis Solidni:Kos,Monr(nije los nocas bio) Ostalo sve lose.

p.s. Kolege, previse dramaticno sve shvatate. Jedna utakmica s pocetka sezone gdje jos Arsenal nije usao u formu, a vec se predvidjaju neki ogromni porazi od nekih "vecih" ekipa.
Zadnja izmjena: AllGunsBlazing, dana/u 19 avg 2014, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
Celik!3,2,2.

recoba20
Kontakt:

Post Postao/la recoba20 » 19 avg 2014, 22:56

topnik1 je napisao/la:Kako losa utakmica nevjerujem,pa losi smo bili protiv CP ali ovo je katastrofa,pa nelicimo na ekipu,hvala bogu vraca se Ozil,ali bez Ramba u revansu bit ce tesko,ocekujem pobjedu,ali bogami ocekivao sam je i veceras,kako je Wenger glup nevjerujem,pa meni doslo da placem :thumbdown: dok nam je Cazorle,Girouda,Artete mi nismo nista nego prosjecna ekipa na kojoj ce se svaki malo veci klub izivljavati :crazy:

mogao bih ja tebe citirati a ne ti mene i to prije nove godine. Sretno u uzvratu

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 19 avg 2014, 22:58

Bezveze rezultat,ali prolaz neće doći u pitanje!

P.S. Joel zaslužuje da igra a ne da gleda Santi-a!!
A.F.C. Bournemouth!

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 19 avg 2014, 22:59

topnik1 je napisao/la:Kako losa utakmica nevjerujem,pa losi smo bili protiv CP ali ovo je katastrofa,pa nelicimo na ekipu,hvala bogu vraca se Ozil,ali bez Ramba u revansu bit ce tesko,ocekujem pobjedu,ali bogami ocekivao sam je i veceras,kako je Wenger glup nevjerujem,pa meni doslo da placem :thumbdown: dok nam je Cazorle,Girouda,Artete mi nismo nista nego prosjecna ekipa na kojoj ce se svaki malo veci klub izivljavati :crazy:

zasluga voajera na klupi :kafa:

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 19 avg 2014, 22:59

rutinski prolazimo ovo, jer ovako losu utakmicu ne pamtim pa izvukosmo remi... Da nam je ubost Cavania svanulo bi nam istog trenutka :mrgreen: Inaca Cazorla vcrs ubjedljivo najgori igrac Arsenala, u pet deka sa zirom

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 19 avg 2014, 23:01

recoba20 je napisao/la:

mogao bih ja tebe citirati a ne ti mene i to prije nove godine. Sretno u uzvratu
Kad budete igrali bar play off onda se javi do tad :wave:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 19 avg 2014, 23:01

Wenger uopšte ne pravi izmjene u pravo vrijeme, čekao do 89 minute da promijeni nešto.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 19 avg 2014, 23:02

suhi je napisao/la:Kapiten u kadru samo kad faul napravi :mrgreen:
A i tad' ih razocara :mrgreen:
#miasanmia

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 19 avg 2014, 23:06

arteta je mila majka za onog zalizanog panja u napadu sto zna samo ku.rac uvlaciti gdje treba, ye.bo dmf treba nam napadac, lik u stanju nije lopte primiti, jedino sto su alexis ox i scezni odigrali da vallja, a cileanca jedino borbenost vadi inace je i on trenutno **** vidjet cemo ga kasnije
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 19 avg 2014, 23:07

katastrofalne partije remzija i girouda,a tu je i kazorla :roll:
Chambers ponajbolji.
A veceras je bas falio Ozil da malo poveze to,ali ne vjerujem da bi i to pomoglo igracu kakav je giroud
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 19 avg 2014, 23:10

onog tokmaka loptama da hrane i fabregas iniesta xavi i ozil opet u stanju ne bi bio da zabije go, wenger otiso skroz **** ga kolektivno u supak svi retardi koji igraju u arsealu
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 19 avg 2014, 23:10

AllGunsBlazing je napisao/la:Posto ja dobro ne vidim, nek mi neko objasni sta su to Wilshare i Ramsey veceras bili bolji od Girouda? Sto se tice Ramseya, govorim za veceras, a generalno je najbolji igrac Arsenala. Dakle jednu stvar gdje su ova dvojica, a posebno Jack bili bolji. Cazorlu, Artetu necu ni spominjat. Za Artetu i znamo da je los, ali Cazorla je uzas za sebe.

Inace: Dobri:Chambers,Wojo,Deb,Alexis Solidni:Kos,Monr(nije los nocas bio) Ostalo sve lose.

p.s. Kolege, previse dramaticno sve shvatate. Jedna utakmica s pocetka sezone gdje jos Arsenal nije usao u formu, a vec se predvidjaju neki ogromni porazi od nekih "vecih" ekipa.

Prvo :

Koliko naših igrača treba da daje loptu onom balvanu smotanom?
Koliko puta moraju mu ubaciti loptu da bi on jednu ubacio u gol?
Koliko on šansi treba da dobije da bi ubacio **** loptu u gol???

Ramsey mu je namjesti perfektno pred kraj prvog, Wilshere mu je davao lopti, kreirali su šanse, ali ova klada ne zna ni da se namjesti glavom a kamoli išta..

Sanogo je bolji igrač od njeg za Arsenal, bolje se uklapa, više učestvuje..

Giroud neke pasove, neku viziju hoće? :roll: mi goreg napadača nismo odavno imali ko njega.. dok se god ne dovede novi napadač ili Alexis prebaci u špic nama je plafon 4. mjesto..

Nego, Cazorla :shock: :shock: :shock:

Koliko je postao beskoristan na terenu da to nije normalno, u drugom se poluvremenu nije ni čuo, pegla lopte, vraća nazad a igra krilo..

Joel da je pametan otišo bi iz Arsenala i našao sebi klub koji će ga cijeniti, Wenger mu opet ne daje šansu niti će dati protiv Evertona..

Arteta, Arteta je bio večeras spejs šatl za jezikoplazca i peglatora, mozda je dobro sto se povrijedio da se DMF dovede konacno..

Alexis :thumbup: nadam se samo da se njemu nije smučilo dosad igrat s onom kladom u napadu, čim dodje Ozil tu biće to dobro, sad se vidi koliko Ozil čini našu igru

Odbrana je bila dobra, 2 puta ispali ali dobro je prošlo..

Naši najgori igrači definitivno : Giroud, Cazorla, Arteta

Wilshere se popravio dosta u zadnje vrijeme, imao je odličnih startova u prvom poluvremenu i konstantnije igra, ne griješi toliko, mislim da ide kako treba sad :bale:

Sljedeći meč dati Joelu i Oxu šansu, a Alexis u špic, ispred onog Girouda može svako igrati bez problema, Sanogo je igračina za njega i pokazao je to dosad

slika

ova igračina kad dodje sljedeći meč :tokralju: :tokralju: :tokralju:

jel se ovo Ramsey vratio na forum :lol: :lol: :lol: :lol: ko li je to opet ušao na acc :lol:
Zadnja izmjena: AA23, dana/u 19 avg 2014, 23:14, ukupno mijenjano 2 puta.

AaronRamsey
Kontakt:

Post Postao/la AaronRamsey » 19 avg 2014, 23:12

GameFKS je napisao/la:Wenger uopšte ne pravi izmjene u pravo vrijeme, čekao do 89 minute da promijeni nešto.

sto ti nisi trener arsenala kad si tako pametan ti znas zasto on nije mijenjao nista vođa je predvidio raspad igre kod ramboa i cuvo je izmjenu za pravi cas :silent:
Ja te voliiiim, ja te voliiim, ja te voliiiiim ZENICOOOOO
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo

AaronRamsey
Kontakt:

Post Postao/la AaronRamsey » 19 avg 2014, 23:16

AA23 je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Posto ja dobro ne vidim, nek mi neko objasni sta su to Wilshare i Ramsey veceras bili bolji od Girouda? Sto se tice Ramseya, govorim za veceras, a generalno je najbolji igrac Arsenala. Dakle jednu stvar gdje su ova dvojica, a posebno Jack bili bolji. Cazorlu, Artetu necu ni spominjat. Za Artetu i znamo da je los, ali Cazorla je uzas za sebe.

Prvo :

Ramsey mu je namjesti perfektno pred kraj prvog, Wilshere mu je davao lopti, kreirali su šanse, ali ova klada ne zna ni da se namjesti glavom a kamoli išta..

Giroud neke pasove, neku viziju hoće? :roll: mi goreg napadača nismo odavno imali ko njega.. dok se god ne dovede novi napadač ili Alexis prebaci u špic nama je plafon 4. mjesto..

Koliko je postao beskoristan na terenu da to nije normalno, u drugom se poluvremenu nije ni čuo, pegla lopte, vraća nazad a igra krilo..

Joel da je pametan otišo bi iz Arsenala i našao sebi klub koji će ga cijeniti, Wenger mu opet ne daje šansu niti će dati protiv Evertona..

Arteta, Arteta je bio večeras spejs šatl za jezikoplazca i peglatora, mozda je dobro sto se povrijedio da se DMF dovede konacno..

Alexis :thumbup: nadam se samo da se njemu nije smučilo dosad igrat s onom kladom u napadu, čim dodje Ozil tu biće to dobro, sad se vidi koliko Ozil čini našu igru

Wilshere se popravio dosta u zadnje vrijeme, imao je odličnih startova u prvom poluvremenu i konstantnije igra, ne griješi toliko, mislim da ide kako treba sad :bale:

Sljedeći meč dati Joelu i Oxu šansu, a Alexis u špic, ispred onog Girouda može svako igrati bez problema, Sanogo je igračina za njega i pokazao je to dosad

slika

jel se ovo Ramsey vratio na forum :lol: :lol: :lol: :lol: ko li je to opet ušao na acc :lol:

kakva igracina kalja ovim tetovazama sliku islama i arsenala :sick: jednom rijecju izaludno bacene pare :

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 19 avg 2014, 23:19

AaronRamsey je napisao/la:
AA23 je napisao/la:

Prvo :

slika

kakva igracina kalja ovim tetovazama sliku islama i arsenala :sick: jednom rijecju izaludno bacene pare :

sad se preseravaš jarane

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 19 avg 2014, 23:20

AaronRamsey je napisao/la:
GameFKS je napisao/la:Wenger uopšte ne pravi izmjene u pravo vrijeme, čekao do 89 minute da promijeni nešto.

sto ti nisi trener arsenala kad si tako pametan ti znas zasto on nije mijenjao nista vođa je predvidio raspad igre kod ramboa i cuvo je izmjenu za pravi cas :silent:
Hahah jeste zato ostavlja mrtvog Žirua u igri. Pravi izmjene ko svojevremeno Jović u Sarajevu.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

AaronRamsey
Kontakt:

Post Postao/la AaronRamsey » 19 avg 2014, 23:22

sad se preseravaš jarane[/quote]

druze molio bi bez vredjanja mogo bi biti vrlo lako prijavljen a da to ni ne znas :nene:

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.