FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Chinaglia » 27 nov 2015, 16:16

najbolje je ne dolazit' na forum dok se ovo ne završi

jedni pišu da Faraon folira i opet laže, drugi pišu da će reprogram biti potpisan, treći pišu da je već pola ekipe faktički "otišlo", četvrti pišu da niko nigdje ne ide i da će sve biti ok, na kraju, ko tu koga ebe, ozbiljno :roll:

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 27 nov 2015, 16:34

25.11.2015 u 09:36 AZMIR HUSIĆ: JA NEKE STVARI NE MOGU DA RIJEŠIM, NIJE MI SVEJEDNO Predsjednik Slobode o svojoj ostavci Mnoge u BiH, posebno Tuzlake, iznenadila je odluka Azmira Husića da se povlači sa pozicije predsjednika FK Sloboda. Sloboda je lider u Premijer ligi BiH nakon 16 kola i Husić je sigurno najzaslužniji za sjajnu sezonu Crveno-crnih, no on se vratio u SAD i nema više namjeru da radi na Tušnju. "Pokazali smo da ispravnim radom i ispravnim ulaganjem sredstava može od ništa da se napravi nešto. Uradili smo sve da pokažemo da možemo, da znamo i umijemo. Svi su bili digli ruke, mnogi su slamali ono što gradimo, ali za kratko vrijeme smo doveli Slobodu u sami vrh bh. fudbala. Nije bilo nimalo lako, imali smo podršku od grada, onoliko koliko se moglo, ali za neke veće uspjehe treba više. Govorio sam ljudima koji vode grad da moramo donijeti odluku šta ćemo sa Slobodom. Uvijek sam imao pozitivne odgovore, kako ću imati maksimalnu podršku. Djelimično se to ispoštovalo. No, nije samo u tome problem. Trebamo znati da Sloboda treba veću podršku kada je grad u pitanju. Mogu napraviti puno toga sa Slobodom bez ikakve druge pomoći, ali mnogo toga nam je stavljeno na teren. Više puta se pojavljuje sudska policija na stadionu", kazao je Husić u razgovoru za RTV Slon, te je nastavio: "Lično su mi ljudi iz grada obećali da su uz nas, ali ta podrška nekako izostane. Neki ljudi iz nekog razloga to blokiraju, ne znam iz kojeg, možda jer ne vole ovaj sport. Ja sam sportista čovjek. Volim i šah da gledam. Uglavnom, dolazimo u situaciju gdje smo prvi na tabeli i moramo da radimo sve po pitanju licenci. Šta ti vrijedi biti prvi, ako ne možeš da igraš Evropu? Ljudi to olako shvataju, kao riješit će Azmir. Ja neke stvari ne mogu da rješavam. Jednostavno, osjećam da sam sam u svemu ovome. Ni meni kao čovjeku nije svejedno. Popuštao sam više puta, ali ovako mora da bude. Meni je žao što me se nije bar još malo podržalo da Tuzla ostvari trofej. Želio bih itekako da Sloboda uzme trofej i to mi je životna želja." "Hoću sigurnu, stabilnu i jaku Slobodu. Financijsku situaciju smo sredili, plate ne kasne, imamo dobre rezultate, dobre igrače, spremali smo i određena pojačanja da ostanemo prvi, međutim drugi faktori su se ukazali", ističe Husić, koji je potom govorio o stadionu Tušanj. "Tušanj je Slobodin i treba da bude njen. Tu treba da uživa Sloboda, da uživaju navijači, igrači, treneri, rukovodstvo... Nekad imamo predosjećaj kao da igramo na strani. Broji se kao naše, ali ništa to nije naše. Maltene moramo da pazimo kuda prolazimo." Prvi čovjek crveno-crnih ima veliku podršku vjernih navijača Slobode. "Navijači su jedini iskreni, ti koji vole i koji osuđuju dobro i loše. Oni su ti koji podržavaju one koji rade ispravno za njihov klub. Žao mi je tih navijača, htio sam zajedno s njima proslaviti ono što desetinama godina nismo proslavili. Bili smo tako blizu, ali još se nadam. Možda za nekog razloga ja lično smetam, možda me neko ne doživljava kao građanina Tuzle. Sigurno da sam puno uradio, a kad sam kao pojedinac bio spreman to sve da uradim, žao mi je što to niko nije prepoznao. Tu sam najmanje tražio svoj interes, tražio sam zadovoljstvo, a meni je to da Sloboda igra dobro i da osvaja trofeje". Jeste li ponosni na ono što ste uradili sa Slobodom? "Preponosan sam na ono što sam uradio za Slobodu. Uradio sam za klub više nego što sam mislio da ću uraditi. Kako su se stvari slagale, imao sam volje i elana da još više uradim. Sloboda je bila u velikoj dubiozi i za kratko vrijeme sam uspio da je spasim. Teško da će se odluka promijeniti, no u svakom slučaju sam uz Slobodu. Tu sam da pomognem. Obezbijedit ću sve što treba u preostalom dijelu polusezonu, ali dalje će se nekako morati bez mene. Bio je plan da se početkom januara vratim u Tuzli zbog obaveza prema Slobodi. Do aprila-maja ću biti ovdje, pa idem na Euro, a prije toga bih trebao doći u Tuzlu", završava Husić. Izvor: rtvslon.ba/kameleon.ba

Pročitajte više na: http://www.kameleon.ba/index.php/lifest ... i-svejedno
Copyright © kameleon.ba
Ja volim FK Tuzla City

zeza
Kontakt:

Post Postao/la zeza » 27 nov 2015, 16:37

:bih: Nije jos gotovo.Kraj je tek kad bude kraj,do tada se igra!!!Glavu gore.Nedjelja je bitna,vec ono sa treninga je urodilo pravom porukom.U nedjelju svi na istok,JAKO JE BITNA BROJKA :bih:
Jesul vrapcicani jos u igri za opstanak?;-);-)

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 27 nov 2015, 16:41

Chinaglia je napisao/la:najbolje je ne dolazit' na forum dok se ovo ne završi

jedni pišu da Faraon folira i opet laže, drugi pišu da će reprogram biti potpisan, treći pišu da je već pola ekipe faktički "otišlo", četvrti pišu da niko nigdje ne ide i da će sve biti ok, na kraju, ko tu koga ebe, ozbiljno :roll:
pa ti se vodi sa tri stvari koje znas...prva je da nemamo predsjednika trenutno i da je napustio klub, druga da imamo okupljanje u nedjelju u 5 do 12 gdje nas treba biti sto vise, i treca da moramo uraditi sve sto mozemo da pritisnemo odgovorne da nam vrate predsjednika.

ne znam sta ti/vam/nam vise treba da znate/znamo....ostalo se ne tice nas..il nam je toliko mrsko doc u nedjelju pa sad vagamo situaciju pa nam treba vise informacija
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

TZ075
Kontakt:

Post Postao/la TZ075 » 27 nov 2015, 16:42

Tako je momci pustite pricee najbitnije je doc u nedeljuuuu!!!
Svi na istok 5 do 12!!!
I zivote svoje za crveno crne boje!!!
1919
1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 27 nov 2015, 16:46

Ovdje kada udjes par postova pozitive i onda red negative.covjek vise ne zna sta da misli o svemu ovome..svi puni informacija,a svaki drugi razlicit post..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 nov 2015, 16:49

ultrasstyle

svima nam je dovoljno muka zbog odlaska predsjednika, a ne treba mi još više muke čitajući raznozarne info, koje su možda istinite, a možda su mahalske, kontaš :roll: ako neko ima neke provjerene info, neka ih iznese, a i ne mora ako ne želi, al' ne moraju ovi pisat' neprovjerene info samo da bi se nešto napisalo, još više nam pristaju na muku jebt

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 27 nov 2015, 16:56

boomerang5 je napisao/la:Stvarno si naivan ako mislis da ce to imati nekog instant efekta kao sto mnogi prizeljkuju. Par dana je nista, pogotovo ako uzmes u obzir da je to par dana sto si ti naveo subota i nedelja :facepalm:

Malo se raspitaj, vec pola ekipe se snaslo i ide negdje. Mislim, to je i za ocekivati, jer ih boli tu.ki za slobodom, tu su samo zbog para. Pozz i vidimo se u nedelju ;)

P.S: koga ces bolan ti spasiti od gašenje o čemu vi. Ako im bude to u interesu to ce i uraditi, bas kao sto su i sa Ditom. Ako ce neko reci sad, necemo dozvoliti, armija navijaca, ovo ono- sve ćemo vidjeti u nedelju. Sudeći po broju ljudi koji je dolazio na tekme kad je Sloboda 1.(PRVA) na tabeli i ima realne šanse za prvi trofej u historiji, onda zaista imamo ogromnu ARMIJU koja će natjerati da drhte pred nama i instant sve ispotpisuju i još nas pomilke po damu. :roll:
Nažalost i ja čitav dan slušam o ovom ...kontam šuplja . ...to je rezervna opcija nekih, ako uskoro ne krene kako treba . . ..jebote šta nas snađe . . .

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 nov 2015, 17:00

konkretno mislim na post od boomeranga, kaže da se već pola ekipe snašlo i da odlazi

taj post ima smisla samo ako su Azmir Husić ili Saša Vugdalić javili igračima da je odluka konačna i da ne postoji ni 1% šanse da se predsjednik vrati, ali čisto sumnjam u to jer se i dalje vode ti neki razgovori Faraona i Azmira, pa taj sastanak što je bio, pa ovaj tek što će biti, kontate, sve to govori da postoji šansa da se Azmir vrati, pa nije ni on lud da odustane tako lako poslije svega što je napravio, a da postoji mogućnost da grad ispoštuje to što on traži, čak štaviše, možda je sve ovo igra i možda se on vrati neovisno o odluci grada

na kraju krajeva, pauza traje dva i po mjeseca, više nego dovoljno vremena za igrače da nađu novi klub (a neće im biti problem, u formi su, fizička sprema odlična) ako dođe do toga, prema tome, nema uopšte potrebe da oni već sada traže novi klub (osim ako odluka predsjednika nije konačna i ako su igrači o tome obavješteni), može im se reći da se strpe nekoliko sedmica, pa i mjesec dana ako treba, da se sve ovo rješi

ako nemate provjerene info, onda nas poštedite svakakvih pisanja, samo nam još više prisjedate na muku

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 27 nov 2015, 17:04

Igraci alo su se snasli,to je njihova stvar,svako normalan bi tako,ali oni ce prije ostat u Slobodi ako se ovo sve.rijesi na najbolji nacin,vjerujem da ce sve ispasti kako treba..NEMA PREDAJE!!!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 nov 2015, 17:07

na kraju krajeva, ebo ba igrače, neka idu svi ako žele, ebo ba i sezonu, evropu i titulu, neka se nama vrati Azmir i da se sve ovo rješi najbolje po klub, a igrača, evrope i titule će biti :salut:

DarioTZ
Kontakt:

Post Postao/la DarioTZ » 27 nov 2015, 17:09

Inace ne pisem ali da dam komentar na ovo o igracima, koliko ja znam svi igrace slobodu su pod ugovorom i to profesionalnim ne amaterskim, i isto tako slobodu mogy napustit po isteku ugovora, ili u slucaju neplacanja plate, nesto kao sto je hajrovic napustio galatu, ili sporazumni raskid ugovora, sto nije u slobodinu korist ali nikako .. tako da pustite mahalske i 5 do 12 na istok, Svi za Slobodu

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 27 nov 2015, 17:14

SVI NA ISTOK U NEDELJU!!!

Ovdje samo 2-3 momka imaju prave informacije i to se do sad dalo primjetit..malo vise postovanja za njih i njihove postove !

zeza
Kontakt:

Post Postao/la zeza » 27 nov 2015, 17:16

Svi igraci su se snasli vec.Svi su u Slobodi.I avi imaju vazece ugovore.
NEDJELJA!!!!!
KO JE PRVI????
Jesul vrapcicani jos u igri za opstanak?;-);-)

katarakta

Post Postao/la katarakta » 27 nov 2015, 17:20

Jeste mi smijesni :D malo opusteno. Igrice ce se igrat. Gledajte sta pise target, sta doda solinas i to je to
Niko, niko, samo Sloboda

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 27 nov 2015, 17:27

NKMramor je napisao/la:Tušanj ako dođu investitori iz Dubaija... :lol: :lol:
slika
Ma to je natkrivena "Panonika".
Ja volim FK Tuzla City

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 27 nov 2015, 17:29

Licno mene je uvijek bilo strah pesimista jer na koncu se to pretvori u njihove zelje kako bi se potvdila njihova argumentacija, puno je bolje biti optimista na operzu.
Najmanje sto nam sad treba je pesimizam, sve dok ima i 1% sanse trebamo se boriti. Nasu generaciju je zadesilo da nam je klub na raskrsnici ili smo dole ili smo gore, pa radi nase buducnosti i nasih potomaka moramo uraditi sve sto je u skladu sa nasim mogucnostima, a ako izgubimo ovu bitku odgovorni cemo biti i mi.
Imamo sansu u nedelju i aka budemo na pravom nivou i pokazali ljubav i podrsku vjerujem da bar Azmir nece ostati ravnodousan..pa i on je covjek svakom godi podrska i poluarnost. Po meni glavni cilj je da se on vrati, a evropa i titula moze jos sacekati.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 27 nov 2015, 17:41

boomerang5 je napisao/la:Ja ovdje ništa ne razumijem. Diže se neka halabuka ''post mortem''. Čovjek je otišao i rekao da se neće vraćati. Znamo da su gradske vlasti pakaši teški i da samo gledaju kako nas zaj.ebati. O ulagačima je priča koja se stalno vrti, ali od toga nema ništa, jer se ova priča uvijek ''prekasno'' aktivira i kao po običaju režirano, priča krene u nekom, hajmo reći povoljnom trenutku i traje 5-6 dana, pa će tako i sad. Koliko znam , rok za slanje aplikacije je u ponedeljak. Tako da, možemo od danas oficijalno potvrditi, od Evrope za nas nema ništa. Ekipa će se raspasti , to se da naslutiti i po intervjuima igrača ( zeba). Ovaj ''miting'' u nedelju ( treba biti realan- neće se odazvati ni 1000 ljudi), više može biti apel za ubuduće, ali to se isto tako može raditi i sutra, prekosutra i bilo koji od 365 dana. Dakle, taj što vi govorite pritisak, neće ama baš nikakav uticaj imati na to da li će se Azmir vratiti, da li će sad šta pripasti nama od tog kolača (5,5 miliona kredita), da li će biti šta od reprograma. Za to sve je kasno i povratka nema. Priča je tu gotova, nije pesimizam, nego realnost.
Ako Husićeva ostavka bude neopoziva tek tada nastaju problemi ,vidjećeš.
Ima još jedna činjenica, HUSIĆ ĆE BITI PRISUTAN U TUZLI I VODITI SLOGU.PRIZNAJ DA JE NJEGOVO PRISUSTVO U TUZLI PERMANENTNI PROBLEM BARABAMA KOJI BI DA SLOBODE NEMA.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 27 nov 2015, 17:51, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja volim FK Tuzla City

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 27 nov 2015, 17:42

Malo popustite sa carsijskim mahalskim supljacima.
Kapiten i trener izjave da ce igrat za Klub predsjednika i navijace svim srcem,i pisete ovdje pola ih se snaslo.
Ko se snasao bolan.jel to neki igrac izjavio.jel to sasa izjavio.husref
Ljudi treniraju kao da se nista ne desava.svima je sve ispostovano i sad treba samo da igraju.
Prelazni rok pocinje u Januar.znaci dovidjenja prijatno.
Neslusajte sta kaze deka u radnji dok kupuje jogurt,bivsi trener koji je pokro boga oca i mrzi azmira iz DNA duse.
Il bilo KO.
Igracima i husrefu su date instrukcije i gotovo .
Ja nemogu Ali vi mozete.
Svi na istok nek gori stotine baklji nek se pjeva i luduje nek se ori öd tusnja do slavinovica,to je NASA briga.
Sve drugo nije u nasim rukama,nek se kolju iz medju sebe,Nase je da sacekamo rezultat.
Investitor ceka samo poziv da gradi tusanj,deugi ceka poziv na potpis ugovora.
Nek nam je hairli braco
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 27 nov 2015, 17:53

boomerang5 je napisao/la:Stvarno si naivan ako mislis da ce to imati nekog instant efekta kao sto mnogi prizeljkuju. Par dana je nista, pogotovo ako uzmes u obzir da je to par dana sto si ti naveo subota i nedelja :facepalm:

Malo se raspitaj, vec pola ekipe se snaslo i ide negdje. Mislim, to je i za ocekivati, jer ih boli tu.ki za slobodom, tu su samo zbog para. Pozz i vidimo se u nedelju ;)

P.S: koga ces bolan ti spasiti od gašenje o čemu vi. Ako im bude to u interesu to ce i uraditi, bas kao sto su i sa Ditom. Ako ce neko reci sad, necemo dozvoliti, armija navijaca, ovo ono- sve ćemo vidjeti u nedelju. Sudeći po broju ljudi koji je dolazio na tekme kad je Sloboda 1.(PRVA) na tabeli i ima realne šanse za prvi trofej u historiji, onda zaista imamo ogromnu ARMIJU koja će natjerati da drhte pred nama i instant sve ispotpisuju i još nas pomilke po damu. :roll:
Sudeci po avataru imas puno vise problema na temi predvidjenoj za svoj klub koji puni Mejdan svaki drugi vikend :rol: :rol: :rol:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Tzhc075 i 2 gosta.