Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Najgore je kad dodje period da se ja moram nasladjivat sto im ne ide, za onog Zazu imam nulti prag tolerancije...
Kolaps jeste danas, ali za koji dan neće biti vjerovatno.ultrasstyle_tz je napisao/la:A.Sandro i Draxler (mada ko zna u kojem pravcu ce on otici) nije lose...mada opet kad covjek skonta da gubi Vidala, nije mu odmah dobroPogba je napisao/la:Ultras, pa imaš opciju da dovedeš Alexa Sandra i Draxlera uz još nešto, tu negdje dobijaš na balansu. Apsolutno sam za Draxlera jer nam ofanzivna igra trpi puno, trpila bi ovako. Evidentno je da smo popunjeni u vezi, Pogba-Marcha-Pereyra-Sturaro-Khedira pa i Asa, vide to kao dovoljno i žele prodati dok se može, jedina logika, nije da se nije pričalo zadnjih mjesec dana, bilo je nagovještaja.
skontam da si izgubio sva 3 match winnera..Teveza i Vidala koji vuku ekipu i Pirla koji jednim slobodnjakom donosi bodove..ko ce sad donijeti bodove, razbiti bunker, podnijeti teret...previse igraca zadatka, a gubis i zadnjeg koji pravi razliku...imat cemo 11 savrsenih timskih igraca koji ce biti ko muhe bez glave na terenu, jer nemaju vodju ( ono realno ne ocekujes da Draxler povede Juve u prvoj sezoni) i igrati samo na snagu...
ovo je kolaps bapokusao sam realno sagledati, smireno, al debakl je ovo kako god okrenem hahaha ..najbolji vezni na svijetu za 40 mil..
Rekao si suštinu, nemamo match winnera, ili ih imamo jako malo i moralo se nešto uraditi. Sada, možemo mi pričati ovako ili onako, zašto se Dybala toliko platio, mogao je Vidal ostati, a da se ne troši za anonimusa toliko itd. Poenta je da bi mi bili beton, ali bi nam nešto falilo kao i ove sezone, napadačke opcije. Moralo se korjenito riješiti ovo, najavio sam ja revoluciju samo što mi niko to nije vjerovao, svjedoci ste.
Ne bih dao Vidala ni za koga da se razumijemo, ali za ofanzivno jaki Juve sam spreman rizikovati, za drugačiji, mlađi i poletniji Juve apsolutno. Vidjet ćemo, znaju oni da je ozbiljno ovo što rade i morat će nadoknaditi to navijačima.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Burberry46
- Kontakt:
Vidal
Lakse bi prebolio Pogbu, veliki ce ovo nedostatak biti ako ga prodaju!
Onda nam dolazi playmaker i ide mu 10 -tka
Onda nam dolazi playmaker i ide mu 10 -tka
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Bukvalno se tresem! Usput, fb stranica je preplavljena natpisima o Vidalu ! Predlazem i drugima da se pridruze ! #SaveVidal
Max Allegri
Vidala prodati
3 glavna igraca nam odose bravo Marotta
Sad vec mogu reci da smo ocajno odradili jos jedan prelazni rok sezona ce biti vesela blago receno
3 glavna igraca nam odose bravo Marotta
Sad vec mogu reci da smo ocajno odradili jos jedan prelazni rok sezona ce biti vesela blago receno
Očekivao sam da se prije proda Pogba (naravno ne ovo ljeto) nego Vidal, žrtvovanje Vidala za Oscara ili Cuadrada se, po meni, ne isplati. Da li se očekuje da naš novi ratnik bude Sturaro? Moguće, ali preteško će on Artura da zamjeni i za par godina a ne ove godine.
Što se tiče Gotzea, mislim da je u njega ogromna plata,tako da....otpiši.
Što se tiče Gotzea, mislim da je u njega ogromna plata,tako da....otpiši.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
upravo, i ja sam bio za tu revoluciju kad su nas zajedno pobili ovdje..ali revoluciju preko Pogbe ciji uticaj na igru je daleko manji, a cijena puno veca...sad nam fale najmanje 2 ofanzivna vezna i to kvalitetna...jedan za jedan cemo samo izgubiti na kvaliteti
toliko o tome da Juve ne prodaje najbolje igrace (ako dodje do ovog naravno bit ce to jos jedno lazno obecanje)..a isto tako i znak da Pogba sigurno ide jer klub prodaje najbolje..pa zar nije bolje prodati Pogbu odmah pa zadrzati Vidala
Pogbu mozes nadomjestiti sa 80 miliona koliko bi sad 5 timova dalo za njega, cak i jaci da budes..Vidala ne mozes sa 40, jos plus na to dodas da ti i Pogba sigurno ide
u sezoni kad ostvaris iskorak u LP i ocekujes kontinuitet ti se bukvalno raspadnes- bravo debili
toliko o tome da Juve ne prodaje najbolje igrace (ako dodje do ovog naravno bit ce to jos jedno lazno obecanje)..a isto tako i znak da Pogba sigurno ide jer klub prodaje najbolje..pa zar nije bolje prodati Pogbu odmah pa zadrzati Vidala
Pogbu mozes nadomjestiti sa 80 miliona koliko bi sad 5 timova dalo za njega, cak i jaci da budes..Vidala ne mozes sa 40, jos plus na to dodas da ti i Pogba sigurno ide
u sezoni kad ostvaris iskorak u LP i ocekujes kontinuitet ti se bukvalno raspadnes- bravo debili
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Bolje prelazne rokove Marotta radio sa 20KM u dzepu... ovako kad je imao preko 60mil debelo usr.ao....
Nadam se da nije istina i da ce uskoro abd nnas King sve demantirati...
Nadam se da nije istina i da ce uskoro abd nnas King sve demantirati...
Ako ide, ide zato sto je on zelio transfer, a ne sto nama trebaju nekakve pare. Davno, jos u septembru sam rekao da ce Vidal napustiti Juve u sljedecoj sezoni. I proslo ljeto je bio nestabilan i ni sam nije znao odgovorit dal ide ili ostaje, vec je izbjegavao to pitanje. Cak bih i rekao da mu je tada i obecan transfer samo da ostane jos jednu godinu.
Nazalost, igraci odlaze iz klubova. Mozemo bit ponosi i reci da nas od 2006. do 2015. nije napustio nijedan igrac koji je htio nesto vise u karijeri, vec su ili ostajali do kraja svog trajanja ili su propadali
Uostalom, izuzev par zadnjih utakmica u ligi prvaka, Vidal nije ni sjena onog iz prethodnih sezona.
Nazalost, igraci odlaze iz klubova. Mozemo bit ponosi i reci da nas od 2006. do 2015. nije napustio nijedan igrac koji je htio nesto vise u karijeri, vec su ili ostajali do kraja svog trajanja ili su propadali
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Apsolutno netačno. Obojica znamo da nije tražio, da se ne lažemo. Puno je spekulacija bilo, prvenstveno se pisalo da ga Max u zadnje vrijeme nije mirisao zbog ponašanja i svojevrsne nediscipline, gupih kartona i slično. Naravno, ne znamo sa sigurnošću, ali ono što je sigurno je da je klub odlučio da je idealan tajming, a ne da je on htio van. Struka odlučila, isto kao što bi, da je Conte tu, stopirao ovo i dao ultimatum, on ili VIdal. Toliko ga je volio.Italia je napisao/la:Ako ide, ide zato sto je on zelio transfer, a ne sto nama trebaju nekakve pare. .
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 16 jul 2015, 00:16, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- masteRofPoker
- Kontakt:
ultrasstyle_tz je napisao/la:
skontam da si izgubio sva 3 match winnera..Teveza i Vidala koji vuku ekipu i Pirla koji jednim slobodnjakom donosi bodove..ko ce sad donijeti bodove, razbiti bunker, podnijeti teret...previse igraca zadatka, a gubis i zadnjeg koji pravi razliku...imat cemo 11 savrsenih timskih igraca koji ce biti ko muhe bez glave na terenu, jer nemaju vodju ( ono realno ne ocekujes da Draxler povede Juve u prvoj sezoni) i igrati samo na snagu...
ovo je kolaps bapokusao sam realno sagledati, smireno, al debakl je ovo kako god okrenem hahaha ..najbolji vezni na svijetu za 40 mil..
Sto posto. Imas 11 super poslusnih igraca i to je to.
Kako razbiti bunker?
Kako napraviti visak?
Kako presjeci bruka lopti i ubaciti se bezbroj puta iz drugog plana?
Pa jbt treba ima kes, ok, Ogbona+Nando+Isla = 30 miliona sigurno.
Sta je problem? Problem je sto je Khedira dzabaluka pa hajde sada da zaradimo jos bruka pa da se vidi kako Juve dobro posluje.
Ma mrs.
A pazite ljudi, taj Draxler nije dobre utakmice uvezao sigurno godinu i vise.
Ljut pa hajde.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- IlPrincipino
- Kontakt:
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Kako sad besmisleno djeluje dolazak Mandžukića, Zaze, precijenjivanje Dybale...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
- IlCapitano
- Kontakt:
Su Vidal posso dirvi: sostiene Allegri di aver allenato nella scorsa primavera 20 giocatori, e di averne gestiti 3, Tevez, Pirlo e Vidal
Šta znači ovo?
Šta znači ovo?
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
priznajem samo Ozila, Witsela i Sandra...3 za 1 i progutat cu ovo nekako, od toga jedan mora biti Ozil
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Pogba je napisao/la:Apsolutno netačno. Obojica znamo da nije tražio, da se ne lažemo. Puno je spekulacija bilo, prvenstveno se pisalo da ga Max u zadnje vrijeme nije mirisao zbog ponašanja i svojevrsne nediscipline, gupih kartona i slično. Naravno, ne znamo sa sigurnošću, ali ono što je sigurno je da je klub odlučio da je idealan tajming, a ne da je on htio van. Struka odlučila, isto kao što bi, da je Conte tu, stopirao ovo i dao ultimatum, on ili VIdal. Toliko ga je volio.Italia je napisao/la:Ako ide, ide zato sto je on zelio transfer, a ne sto nama trebaju nekakve pare. .
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
masteRofPoker@ ultrasstyle_tz@
Slazem se sa obojicom Vidala prodati je nevidena glupost takvi igraci su rijetki, sezona ce biti jako teska titula jos teze sa prodajom Vidala

Slazem se sa obojicom Vidala prodati je nevidena glupost takvi igraci su rijetki, sezona ce biti jako teska titula jos teze sa prodajom Vidala
- tuzlak1987
- Kontakt:
Meni su Zaza i Mandzukic na proslogodisnji uspjeh apsolutno bezveze dolasci od samog starta..Marchisio je napisao/la:Kako sad besmisleno djeluje dolazak Mandžukića, Zaze, precijenjivanje Dybale...
- BlueBosnian
- Kontakt:
+1tuzlak1987 je napisao/la:Meni su Zaza i Mandzukic na proslogodisnji uspjeh apsolutno bezveze dolasci od samog starta..
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
- IlFantasista
- Kontakt:
Meni je teren jedino mjerilo, samo cekam na nove pobjede i trofeje. 
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.