Umjesto Pionteka metnut kardan, pa majku mu prije bi tako uš'o neki odbitak nego što će poljak zabit gol. Vratit mu 19 broj pod hitno, 9-tku rezervisat Ibri.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- muha milanez
- Kontakt:
Re: AC Milan
Kessie, Paqueta, Biglia, Piontek
Umjesto Pionteka metnut kardan, pa majku mu prije bi tako uš'o neki odbitak nego što će poljak zabit gol. Vratit mu 19 broj pod hitno, 9-tku rezervisat Ibri.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Bar nismo izgubili. 
Laganim koracima se penjemo na vrh, sa četrnaestog na trinaesto mjesto.
Laganim koracima se penjemo na vrh, sa četrnaestog na trinaesto mjesto.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Nauči ti prvo čitati glavonja, pa onda reci da je neko rekao da je Biglia dobar...
Rekao je znalac ( doktor fudbala za tebe i tebi slične) 100 puta da je Biglia najmanji problem ove ekipe, da je daleko od dobrog kao i svi u ekipi osim Donnarumme, samo tebi fali "skada u vigla" da to razumiješ!
Zadnja izmjena: stiputo, dana/u 24 nov 2019, 11:27, ukupno mijenjano 1 put.
- Beduin
- Kontakt:
Isco - sad ili nikad ga dovesti, nebitno pod kojim uslovima, makar na posudbu.
I onog malog Vinicius Jr. probati uzeti od Reala. Obrstiti maksimalno tamo, jer ce drasticne promjene tamo biti.
I onog malog Vinicius Jr. probati uzeti od Reala. Obrstiti maksimalno tamo, jer ce drasticne promjene tamo biti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
A zašto bi iko došao u ovaj Milan, kad svi imaju mogućnost boljeg izbora?
Ja ne znam šta im to možemo ponuditi osim imena i titule "Milan", koja već odavno nije dovoljna. Niti rezultata, niti trenera, niti igrača, niti evropskih takmičenja, niti jake finansijske moći... nemamo apsolutno ništa čime bi privukli iole jačeg igrača.
Ja ne znam šta im to možemo ponuditi osim imena i titule "Milan", koja već odavno nije dovoljna. Niti rezultata, niti trenera, niti igrača, niti evropskih takmičenja, niti jake finansijske moći... nemamo apsolutno ništa čime bi privukli iole jačeg igrača.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Beduin
- Kontakt:
To su price za malu djecu. Ako je visak u Realu, a mi na vrijeme uletimo i dadnemo finu platu on dolazi kod nas. Naravno, mnogi gledaju da igraju LP, ali Seria A zadnjih godina je sve popularnija, i zasto ne igrati u jednom Milanu. Uz par dobrih igraca se lahko izdici iz ovog sivila, samo treba potrefiti.
Isco i Vinisijus bi nam odlicno sjeli, uz Ibru i dobrog desnog beka (a i CB takodjer).
U biti nama fali mnogo toga, ali korak po korak ciljano dovoditi igrace. A ima se dosta toga i za rijesiti, dok se mogu uzeti neke pare.
Isco i Vinisijus bi nam odlicno sjeli, uz Ibru i dobrog desnog beka (a i CB takodjer).
U biti nama fali mnogo toga, ali korak po korak ciljano dovoditi igrace. A ima se dosta toga i za rijesiti, dok se mogu uzeti neke pare.
075 ❤
075 ❤
Pa problem je što se ni sa platama ne možeš tako olako razbacivati. Nije fazon u tome što se nema nego je fazon u FFP.
Trenutno postoji bar deset klubova koji su atraktivniji od Milana iz ovog ili onog razloga (veće ambicije, bolji igrački kadar ili trener) i koji bi bolje platili igrače poput Isca. Ne možemo se mi nositi sa klubovima iz EPL ili jačih igrača poput PSG i ostalih, a pogotovo ne ovakav Milan koji radi FFP ima ograničena sredstva.
Zato i kažem da imamo nula mogućnosti jer mi kao klub nemamo šta ponuditi takvim igračima niti ih imamo čime privući. Ni jednu jedinu stvar, počevši od novca pa do ostalih jednako bitnih stvari.
Trenutno postoji bar deset klubova koji su atraktivniji od Milana iz ovog ili onog razloga (veće ambicije, bolji igrački kadar ili trener) i koji bi bolje platili igrače poput Isca. Ne možemo se mi nositi sa klubovima iz EPL ili jačih igrača poput PSG i ostalih, a pogotovo ne ovakav Milan koji radi FFP ima ograničena sredstva.
Zato i kažem da imamo nula mogućnosti jer mi kao klub nemamo šta ponuditi takvim igračima niti ih imamo čime privući. Ni jednu jedinu stvar, počevši od novca pa do ostalih jednako bitnih stvari.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Eh da je tu tata Berluskoni pa da organizuju bunga bunga zabave za igrace to bi bila druga stvar, jbg u zlatno doba je to radio, sjecam se Crespa kad je odlazio iz Milana u suzama izjavi " ovdje je raj na zemlji "....eh Boze dragi to je bio Milan, sa naglaskom BIO....
- Sarrifufna
Pratite li bivseg vlasnika, vec je 4 dana na drustvenim mrezama.
pocasni precjednik @ FK Formula
- Beduin
- Kontakt:
Sta kaze samoprozvani znalac, Bigla najmanji problem, a njegova pozicija je u biti najbitnija na sredini terena. Od tog igraca krece organizacija igre, od njega u velikom dijelu zavisi defanziva i opstrukcija igre, njegova greska na sredini ponajvise ugrozava sopstveni gol, a Bigla upravo sve to demonstrira kada igra - nista od toga ne funkcionise niti doprinosi nasoj igri. Ali bukvalno nista j3bote.
075 ❤
075 ❤
Hajde ti Dipsy prvo nauči da se piše BIGLIA, a ne Bigla, kako pišeš u svakom postu više puta!Beduin je napisao/la: ↑23 nov 2019, 23:56Sta kaze samoprozvani znalac, Bigla najmanji problem, a njegova pozicija je u biti najbitnija na sredini terena. Od tog igraca krece organizacija igre, od njega u velikom dijelu zavisi defanziva i opstrukcija igre, njegova greska na sredini ponajvise ugrozava sopstveni gol, a Bigla upravo sve to demonstrira kada igra - nista od toga ne funkcionise niti doprinosi nasoj igri. Ali bukvalno nista j3bote.
Analizira "stručnjak" nečiju igru, ni ime mu ne zna.
Kakav troll i bot!
P.S.
Botino, pročitaj opet da je Biglia smeće, kao i cijela ekipa osim Donnarumme ( koji je jedini WC kod nas), pa možda od 7 puta shvatiš šta je napisano!
Problem je cijeli klub i rukovodstvo, a najmanje Biglia kao pojedinac, imamo 10 takvih u ekipi, ali hajde ti to Tinky Winkyju objasni...
- Beduin
- Kontakt:
Javite ovom krmku da ne citam njegove poruke, bespotrebno mi notifikacije dolaze od njega.
Al' posto on mene cita, neka procita i ovo da mi samo moze zasvirati na fruli. Jednom gov.no, uvijek gov.no, pa vjerujem da svakako nista cool necu procitati od tog hajvana.
Al' posto on mene cita, neka procita i ovo da mi samo moze zasvirati na fruli. Jednom gov.no, uvijek gov.no, pa vjerujem da svakako nista cool necu procitati od tog hajvana.
075 ❤
075 ❤
- Fantasista
- Kontakt:
Vjerovatno te opet nazvao goničem kamila 
-
celikmilan
- Kontakt:
Nije. Tinky Winky i Dipsy.
- Beduin
- Kontakt:
Kako igra Bresa na kraju ce Tonalija prodati za 25mil prvom koji ponudi.
Vrijeme je i Maldini Jr. da dobije svoju minutazu i pokaze ima li kuveta od njega. Barem cu se manje nervirati, nego kad igra Hakan ili drugi blesani.
Vrijeme je i Maldini Jr. da dobije svoju minutazu i pokaze ima li kuveta od njega. Barem cu se manje nervirati, nego kad igra Hakan ili drugi blesani.
075 ❤
075 ❤
Vidim da su nase princeze opet odigrale fenomenalnu utakmicu i uzeli bod ultra jakom Napoliju..
Sloboda Tuzla !!!
Jednom kada dodje iole normalan trener u klub, prvo sta ce uraditi je to da ce se rijesiti Pionteka i Paqete, prvi je potonuo skroz na skroz, a drugi konta da igra na igralistu, sveki dodir mu je bio potez viska. Nije Milan bio dobar protiv Juventusa, nego je Juve bio uzasan, pa je dozvolio Milanu da nesto odigra...Biglia isto nije za kluba, ali razumijem trenera, jer je Alzirac bio ocaj nepar tekmi, nekako sam od njega najvise ocekivao s obzirom da igra u Seria A. 
Ma ne vrijedi više ni komentarisati igrače i igru, na trećini sezone mi smo bliži ispadanju nego Europi, ne znam o čemu se više tu ima diskutovati.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Zamrlo sve, izgleda kako klub igra tako i navijači. Sprema se smjena Maldinia i Bobana. Vidjet ćemo na šta će ovo sve izaći
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Trenutno korisnika/ca: rossonero85 i 2 gosta.