AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- LegendKiller
- Kontakt:
Re: AC Milan
Maldinija sam uvijek poštovao i za mene je on najbolji igrač svih vremena (uopće, ne samo Milana), ali ovo što je pokazao kao direktor je nula. Naročito ako uzmemo u obzir koliko je kritikovao prethodne. Ja sam mislio da on ima konkretan plan, da zna šta i kako raditi. Ali izgleda je on totalno bez plana bio.
Boban je druga priča. Za mene i nije neka igračka legenda Milana, ali onoliko rigati vatru na klub i upravu, a kad mu se ukazala priliku pokazati ne znanje veće nego oni koje je kritikovao, je katastrofa. Da ima imalo stida i srama, povukao bi se zauvijek iz fudbala i javnog života.
Vidim da se spominje otkaz njima dvojici, ali on što nije dobro jeste da im otkaz treba dati Gazidis. Ne vidim šta je on to doprinio klubu, po meni treba i njega tjerati i to što prije. Kakva je to ubleha.
Ja sam o tome i ranije pisao, ali mi imamo previše ljudi koji se kao nešto pitaju. Imaš Maldinija, Bobana, Gazidisa i Scaronia, ina kraju svega Eliota i svi neki direktori i nešto se pitaju. Tu ne može biti uspjeha, nema šanse.
Boban je druga priča. Za mene i nije neka igračka legenda Milana, ali onoliko rigati vatru na klub i upravu, a kad mu se ukazala priliku pokazati ne znanje veće nego oni koje je kritikovao, je katastrofa. Da ima imalo stida i srama, povukao bi se zauvijek iz fudbala i javnog života.
Vidim da se spominje otkaz njima dvojici, ali on što nije dobro jeste da im otkaz treba dati Gazidis. Ne vidim šta je on to doprinio klubu, po meni treba i njega tjerati i to što prije. Kakva je to ubleha.
Ja sam o tome i ranije pisao, ali mi imamo previše ljudi koji se kao nešto pitaju. Imaš Maldinija, Bobana, Gazidisa i Scaronia, ina kraju svega Eliota i svi neki direktori i nešto se pitaju. Tu ne može biti uspjeha, nema šanse.
Rekao sam na početku sezone da o Boban i Maldiniu ćemo suditi na kraju sezone. Maldini je kao igrač mi bio omiljeni igrač, kao direktor..... Boban je uvijek bio lafinaš. Ipak nula iskustva je presudno u svemu ovome.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Realno, sami su krivi iz uprave kluba. Dovedeš dva neiskusna čovjeka sa nula radnog staža i onda se čudiš kad naprave greške. Mada ako ćemo biti iskreni, odradili su bolji merkato nego npr. jedan Leonardo.
Maldini treba biti pomoćni SD, kao što je bio prošle godine, nezahvalno ga je bilo gurnuti na ovakvu poziciju preko noći.
Boban je u FIFI radio administrativne poslove, dakle neko ko je trebao raditi uz Gazidisa, a ne na silu praviti od njega sportskog direktora koji će učestvovati u dovođenju igrača i trenera, iako nikad to u životu nije radio (Maldini je bar imao onaj kratki period rađenja uz Leonarda). I da stvar bude gora, ne da su ga samo postavili na tu poziciju nego su ga uparili sa jednako zelenim Maldinijem što je blago rečeno bio idiotizam.
A tek onaj Massara, mislim da ni on ne zna koju funkciju obnaša. Roma ljetos mahnito tražila novog SD-a iako su ga imali u Massari... pametnom dovoljno.
Po meni i Maldini i Boban obavezno trebaju ostati, ali na svojim pravim pozicijama jer mislim da su ljudi koji itekako imaju šta pružiti ovom klubu. Glavni sportski direktor na ljeto spada pod obavezno.
Maldini treba biti pomoćni SD, kao što je bio prošle godine, nezahvalno ga je bilo gurnuti na ovakvu poziciju preko noći.
Boban je u FIFI radio administrativne poslove, dakle neko ko je trebao raditi uz Gazidisa, a ne na silu praviti od njega sportskog direktora koji će učestvovati u dovođenju igrača i trenera, iako nikad to u životu nije radio (Maldini je bar imao onaj kratki period rađenja uz Leonarda). I da stvar bude gora, ne da su ga samo postavili na tu poziciju nego su ga uparili sa jednako zelenim Maldinijem što je blago rečeno bio idiotizam.
A tek onaj Massara, mislim da ni on ne zna koju funkciju obnaša. Roma ljetos mahnito tražila novog SD-a iako su ga imali u Massari... pametnom dovoljno.
Po meni i Maldini i Boban obavezno trebaju ostati, ali na svojim pravim pozicijama jer mislim da su ljudi koji itekako imaju šta pružiti ovom klubu. Glavni sportski direktor na ljeto spada pod obavezno.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Fantasista
- Kontakt:
Ostali smo i bez Duartea, najmanje 4 mjeseca neće igrati.
Najbolje je klub funkcionisao kada su Berlu i Gale harali. Dakle bogotac i doktor, sad imamo 10 ljudi a niko ne radi svoj posao kako treba i naravno odluke i mišljenja im se ne podudaraju. Arsenalovci su odmah pisali da će nas Gazidis pokopat još više, ne znam koja je Massarina uloga. Boban i Maldini su izgubljeni ionako.
Najbolje je klub funkcionisao kada su Berlu i Gale harali. Dakle bogotac i doktor, sad imamo 10 ljudi a niko ne radi svoj posao kako treba i naravno odluke i mišljenja im se ne podudaraju. Arsenalovci su odmah pisali da će nas Gazidis pokopat još više, ne znam koja je Massarina uloga. Boban i Maldini su izgubljeni ionako.
- Beduin
- Kontakt:
Tako to ide kad se radi neorganizovano i bez koristenja mozga, imas Zapatu a ti ga pustas besplatno i kupujes Duartea za klupe. Samo se nadam Caldari da uhvati formu i pocne igrati kao u Atalanti, jer sa Musakiom ovo ocigledno ne ide, vide to i ptice na grani vise.
Eto zime, eto prilike za popravni, iako je ova sezona gotova, ali pokusati rasprodati ostali otpad i mic po mic sklapati ekipu, sad jedan dio, a na ljeto drugi, pa narednu sezonu docekati na jacim temeljima, uigravati ono najbolje. A za FFP ne znam kako ce, ali ce morati biti neka jaca prodaja poput Donarume ili Roma. to je jedino sto imamo kvalitetno za ponuditi. Ili imati neku ludu srecu pa tusnuti Bilju, Hakana, Paketu i/ili Susa za pristojne pare.
Eto zime, eto prilike za popravni, iako je ova sezona gotova, ali pokusati rasprodati ostali otpad i mic po mic sklapati ekipu, sad jedan dio, a na ljeto drugi, pa narednu sezonu docekati na jacim temeljima, uigravati ono najbolje. A za FFP ne znam kako ce, ali ce morati biti neka jaca prodaja poput Donarume ili Roma. to je jedino sto imamo kvalitetno za ponuditi. Ili imati neku ludu srecu pa tusnuti Bilju, Hakana, Paketu i/ili Susa za pristojne pare.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Mozemo li danas do pobjede 
- Fantasista
- Kontakt:
Očekujem da to čamuga Gervinho riješi danas.
Rade proslu najbokji na terenu ovu ga nema u prvoj.
Ja se stvarno nadam da cemo dns dobiti, a nek Benaser rijesi tekmu za rodjendan
Ja se stvarno nadam da cemo dns dobiti, a nek Benaser rijesi tekmu za rodjendan
Odvratna postava.
Otkud sad odjednom Jack i Kessie u sredini ili ovaj trio naprijed?
Otkud sad odjednom Jack i Kessie u sredini ili ovaj trio naprijed?
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Beduin
- Kontakt:
Nagrada Krunica klupa, a Kessiu prva postava.
Jack ponajbolji na lijevom krilu i onda ponovno bacanje na LCM, a mrtvi Hakan krilo.
Zbog ovakvih stvari se radujem porazima i otkazima trenera. Sreca njihova sto ni Parma nije Bog zna sta.
Jack ponajbolji na lijevom krilu i onda ponovno bacanje na LCM, a mrtvi Hakan krilo.
Zbog ovakvih stvari se radujem porazima i otkazima trenera. Sreca njihova sto ni Parma nije Bog zna sta.
075 ❤
075 ❤
- Fantasista
- Kontakt:
Dovoljno je 5 minuta da vidiš da su zalutali na teren.
Ne znam šta se Contiju odjednom desilo, ali nakon one utakmice sa Juventusom je postao fantastičan u defanzivi. 
Nije igra toliko loša, ali amo toliko anemični u napadu.
Nije igra toliko loša, ali amo toliko anemični u napadu.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Beduin
- Kontakt:
Moj Rope, pa ovo nije vidilo igre. Vezni red ne postoji, Hakan samo ceka loptu da pica sa 25-30m, dok Suso ima svoj prepoznatljiv stil.
Ja se samo nadam da cemo sto prije primiti gol pa da trener MOZDA reaguje, odnosno da i ovu ublehu otjeraju po svaku cijenu, j3bali ga Suso, Hakan i Kesa.
Ja se samo nadam da cemo sto prije primiti gol pa da trener MOZDA reaguje, odnosno da i ovu ublehu otjeraju po svaku cijenu, j3bali ga Suso, Hakan i Kesa.
075 ❤
075 ❤
Ima li BAR JEDNA POSTAVA ILI FORMACIJA, znači samo JEDNA, da odgovara forumskim selektorima?

Kriket je majka svih sportova...

Kriket je majka svih sportova...
- muha milanez
- Kontakt:
Koliko Kessie iritira sa ovim peljanjem lopte čak i u situacijama gdje se bez problema može oslobodit lopte, sivonja pravi..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ma ne možeš reći da se loše igra jer smo viđali deset puta gore od ovoga, ali je nevjerovatno koliko su neefikasni i bezidejni čim se dođe do šesnaeterca.
Ne pomaže to ni što su Suso i Piatek, uz još par drugih igrači manje.
Ne pomaže to ni što su Suso i Piatek, uz još par drugih igrači manje.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Fantasista
- Kontakt:
Pa u tome i jeste problem, pređu centar i onda ne znaju napad organizovat. Vidi se da nikakve ideje nema.
Hoće ljudi da gledaju vezni red : Kurrčića, Benna Seru i Kesedžiju Musu...
Suso je panj, a ovo su majstori, suptilni tehničari, sve trojica.

Prizivaju frajeri vezni red Empolija koji je ispao iz lige + pridruženi član otpada iz Atalante, zagarantovana dominacija i spektakl od igre.

Suso je panj, a ovo su majstori, suptilni tehničari, sve trojica.
Prizivaju frajeri vezni red Empolija koji je ispao iz lige + pridruženi član otpada iz Atalante, zagarantovana dominacija i spektakl od igre.
- Beduin
- Kontakt:
De iz ove utakmice izvuci mi neku smislenu akciju, lijep napad, par finih dodavanja, bilo sta sto se moze povezati sa dobrom igrom?
Pa mozda najbolji potez je ono dodavanje Bonaventure u petercu za Hakana
U zadnje 2 godine je izvrsena najveca kradja pri kupovini igraca u historiji Milana.
Hakan-Biglia-Silva-Paqueta-Piatek-Caldara-Reina(zbog plate, neosnovano).
Saberes i vidis za sta smo pare dali i pustis suzu. Ne moze se ni sjetiti ko joj skup je tu u zadnje 2 god.
075 ❤
075 ❤
- nextterrain
- Kontakt:
Jedino koji su nešto odrigali su Bennaser i Conti, ovo ostalo je stvarno užasno.
Hakan, Bona, Suso. Ne zna se ko više pegla loptu i stvarno su užasni, ne mogu akciju smislit. Ne pamtim unazad 3-4 godine kada je neko dao u prostor loptu i naš napadač da je išao 1vs1
Hakan, Bona, Suso. Ne zna se ko više pegla loptu i stvarno su užasni, ne mogu akciju smislit. Ne pamtim unazad 3-4 godine kada je neko dao u prostor loptu i naš napadač da je išao 1vs1
Trenutno korisnika/ca: rossonero85 i 1 gost.