Rajaz je napisao/la:Upravo, jedan od najvećih koji su igrali fudbal.
A evo nam Lea protiv Sociedada
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
27.10.2020
David Alaba: "Sutra ćemo slaviti rezultatom 4:0 a ja se nadam da ću biti spreman za finale Lige prvaka u Berlinu."
Rafinha (Bayern): "Nadoknadit ćemo zaostatak i proći ćemo u finale. Siguran sam da ćemo odigrati vrhunsku utakmicu. Evidentno je da želimo u Berlin, ali iako to ne ostvarimo, iza sebe imamo sjajnu sezonu."
Prijete momčine opasno.Benatia: "Neće biti lako, ali svi koji ne vjeruju u naš prolaz trebaju ostati kod kuće. Imamo sjajnu ekipu i možemo nadoknaditi zaostatak."

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Hoće li Noer opet pokazati ko je šef? [GRINNING FACE WITH SMILING EYES]
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
kad su vec ovako realni da se i ja pridruzim : "J3bem Emily Ratajkowski veceras"messilla je napisao/la:David Alaba: "Sutra ćemo slaviti rezultatom 4:0 a ja se nadam da ću biti spreman za finale Lige prvaka u Berlinu."Rafinha (Bayern): "Nadoknadit ćemo zaostatak i proći ćemo u finale. Siguran sam da ćemo odigrati vrhunsku utakmicu. Evidentno je da želimo u Berlin, ali iako to ne ostvarimo, iza sebe imamo sjajnu sezonu."Prijete momčine opasno.Benatia: "Neće biti lako, ali svi koji ne vjeruju u naš prolaz trebaju ostati kod kuće. Imamo sjajnu ekipu i možemo nadoknaditi zaostatak."
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Donnie Darko
- Kontakt:
miki_92 je napisao/la:kad su vec ovako realni da se i ja pridruzim : "J3bem Emily Ratajkowski veceras"
Kako god, večeras 1:1 svi sretni i zadovoljni, Barca što je u finalu, Bayern što nije ponovo ponižen.
Samo yebi, ne vadi.miki_92 je napisao/la:kad su vec ovako realni da se i ja pridruzim : "J3bem Emily Ratajkowski veceras"
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Smetljar ne popušta. Nastavi i dalje kuknjava, ko ti **** mater.Cesc Fabregas: "Svaki put pratim Barçine utakmice zbog Messija. Svjetski mediji također prate Barcelonu zbog svega što Messi radi za taj klub."
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Sto se primas na ove izjave, ovo su za navijacemessilla je napisao/la:David Alaba: "Sutra ćemo slaviti rezultatom 4:0 a ja se nadam da ću biti spreman za finale Lige prvaka u Berlinu."Rafinha (Bayern): "Nadoknadit ćemo zaostatak i proći ćemo u finale. Siguran sam da ćemo odigrati vrhunsku utakmicu. Evidentno je da želimo u Berlin, ali iako to ne ostvarimo, iza sebe imamo sjajnu sezonu."Prijete momčine opasno. [img]http://i.imgur.com/hjXinT6.gif[/img]Benatia: "Neće biti lako, ali svi koji ne vjeruju u naš prolaz trebaju ostati kod kuće. Imamo sjajnu ekipu i možemo nadoknaditi zaostatak."
Jedino u slucaju vaseg ranog crvenog uz gol ili da nekako gubite dva do poluvremena onda moze biti svasta, ovako tesko.
Ma pusti priče, sačekat' ćemo tekmu pa ćemo da vidimo šta se na terenu "priča". I u prvoj tekmi su prijetili na svakom koraku, pa na kraju nisu šuta na gol imali.
Ne valja davati lažnu nadu navijačima.muamerc je napisao/la:Sto se primas na ove izjave, ovo su za navijacedobro znas da i kod nas i kod vas niko ne vjerujuje da mozemo napraviti nesto ozbiljno.
Jedino u slucaju vaseg ranog crvenog uz gol ili da nekako gubite dva do poluvremena onda moze biti svasta, ovako tesko.
Treba biti odmjeren kao Mueller i ostali.

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
@Donniele FU
, ima ona i boljih izdanja, cekiraj reddit
sta se lozis na izjave ovog smetljara londonskog
messilla je napisao/la:Samo yebi, ne vadi.miki_92 je napisao/la:kad su vec ovako realni da se i ja pridruzim : "J3bem Emily Ratajkowski veceras"
sta se lozis na izjave ovog smetljara londonskog
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
messilla je napisao/la:Smetljar ne popušta. Nastavi i dalje kuknjava, ko ti **** mater.Cesc Fabregas: "Svaki put pratim Barçine utakmice zbog Messija. Svjetski mediji također prate Barcelonu zbog svega što Messi radi za taj klub."
btw.
eto sad si dobio svoje, gledaj kako Raketa podiže trofej LP u Berlinu i mezi bijele bubregeGaizka Mendieta: "Očekivalo se da će mu trebati neko vrijeme da se prilagodi klubu kao što je Barcelona, međutim Rakitić me iznenadio jer oduševljava već u svojoj prvoj sezoni. Uistinu izgleda kao da je već godinama tamo."
"Ivan je sjajan igrač koji zahvalno sudjeluje u napadu i u odbrani. On pokriva nevjerojatan dio terena, uključen je u dosta toga, sjajno sudjeluje u asistencijama i golovima, a to smo vidjeli i kod Messijevog drugog gola Bayernu."
"Smatram da bi ga svaki trener volio imati u svojoj ekipi. Navijači ga vole, a to smo također mogli vidjeti kada je napuštao travnjak u utakmici protiv Bayerna."
"Prodaja Fabregasa i dovođenje Rakitića je bio fenomenalan potez Barcelone."
Ma strahovito. Smetljar je do juče ljubio grb, kleo se u isti, da ne spominjem raznorazne izjave...a pogledaj sad. Najgora vrsta ljudi.miki_92 je napisao/la:sta se lozis na izjave ovog smetljara londonskog
let3 je napisao/la:eto sad si dobio svoje, gledaj kako Raketa podiže trofej LP u Berlinu i mezi bijele bubrege
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Nek smo otjerali ovu prevaru. Cim je on dosao pozdravili smo se s LP, evo ga otiso i odmah smo u finalumessilla je napisao/la:Smetljar ne popušta. Nastavi i dalje kuknjava, ko ti **** mater.Cesc Fabregas: "Svaki put pratim Barçine utakmice zbog Messija. Svjetski mediji također prate Barcelonu zbog svega što Messi radi za taj klub."
27.10.2020
Goal.com piše da je Dani pristao na novi dvogodišnji ugovor.
Realno i zaslužio je partijama u posljednje vrijeme. Ali po meni se mora dovesti još jedan desni bek na zimu, koji bi se nadmetao i dijelio minute sa Danijem.
Realno i zaslužio je partijama u posljednje vrijeme. Ali po meni se mora dovesti još jedan desni bek na zimu, koji bi se nadmetao i dijelio minute sa Danijem.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ima Douglas, samo jos nije dobio sansu da se dokaze
Salu sa strane Danija treba uvijek nabrijati nekako da dobro igra. Najbolje da mu niko ne kaze raspored utakmica i da mu prije svake utakmice kazu da igra protiv Reala
Salu sa strane Danija treba uvijek nabrijati nekako da dobro igra. Najbolje da mu niko ne kaze raspored utakmica i da mu prije svake utakmice kazu da igra protiv Reala
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Nadam se da Neymar neće praviti nikakve gluposti večeras (tu najviše mislim na simuliranje) jer ako dobije žuti propustit će finale kao i Alves i Pique ako ga dobiju.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Osim što neće.Petardaa je napisao/la:Nadam se da Neymar neće praviti nikakve gluposti večeras (tu najviše mislim na simuliranje) jer ako dobije žuti propustit će finale kao i Alves i Pique ako ga dobiju.