Točno.Nail for Real je napisao/la:Walton je trebao nogu dobiti odavno, i prije LeBrona.
A bio bi urnebes kad bi Kidd bio zamjena
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Točno.Nail for Real je napisao/la:Walton je trebao nogu dobiti odavno, i prije LeBrona.
Epidaurus je napisao/la:Da, Walton je kriv za silne povrede ove i prosle sezone, medicinski tim je inace irelevantan segment fransize. Waltonovo vodjenje ekipe je sasvim ok, problemi su u drugim stvarima kao npr nedovoljno dobar tim za razvoj igraca (nedostatak trenera za sut sto je glavna bolja ove 2 sezone) i apsolutno katastrofalan izbor igraca ljetos nakon potpisa LeBrona.
Potpis.NEZALAGANJE je napisao/la:Problem Waltona je sto ga James izgleda "ne mirise" i tu sva prica zavrsava.Jednostavno,lik voli da vodi racuna i da se pita o svemu i to je to.Zato ce ovaj i biti smijenjen ubrzo.
Walton je i imao od koga pokupiti toliko znanje.Pocevsi od svog oca,pa do Jacksona i vrhunskih igraca u cijem je okruzenju bio,iako razumijem,sta zelis reci.AshburtonG je napisao/la:Potpis.NEZALAGANJE je napisao/la:Problem Waltona je sto ga James izgleda "ne mirise" i tu sva prica zavrsava.Jednostavno,lik voli da vodi racuna i da se pita o svemu i to je to.Zato ce ovaj i biti smijenjen ubrzo.
Walton, doduse, i odaje taj "pokupio sam svu pamet svijeta" mentalitet, koji tesko prolazi kod egocentrika, koji su uz to i top3 igraca svih vremena.
Ok.Ne znam zašto sam uopće pokusao ulazit u raspravu sa fanom Lakersa.Neka Waltona još dugo tamo što se mene tiče,točno takvog trenera ta franšiza i zaslužuje.Epidaurus je napisao/la:Da, Walton je kriv za silne povrede ove i prosle sezone, medicinski tim je inace irelevantan segment fransize. Waltonovo vodjenje ekipe je sasvim ok, problemi su u drugim stvarima kao npr nedovoljno dobar tim za razvoj igraca (nedostatak trenera za sut sto je glavna bolja ove 2 sezone) i apsolutno katastrofalan izbor igraca ljetos nakon potpisa LeBrona.
Pa da si pogledao vise od 2 utakmice Lakersa znao bi da je Walton tu najmanji problem. Nek ga se otjera ako ima neko bolje rjesenje, Kidd i Jackson su klasicni cirkusanti koji veze nemaju. Walton nije kriv sto je ekipa suterski do zla Boga limitirana i sto ekipa ima problema s povredama.SiamoNoi je napisao/la:Ok.Ne znam zašto sam uopće pokusao ulazit u raspravu sa fanom Lakersa.Neka Waltona još dugo tamo što se mene tiče,točno takvog trenera ta franšiza i zaslužuje.Epidaurus je napisao/la:Da, Walton je kriv za silne povrede ove i prosle sezone, medicinski tim je inace irelevantan segment fransize. Waltonovo vodjenje ekipe je sasvim ok, problemi su u drugim stvarima kao npr nedovoljno dobar tim za razvoj igraca (nedostatak trenera za sut sto je glavna bolja ove 2 sezone) i apsolutno katastrofalan izbor igraca ljetos nakon potpisa LeBrona.
Jackson koji je napravio temelj najvece dinastije od one bullsa nije nikakva neznalica i cirkusantEpidaurus je napisao/la:Pa da si pogledao vise od 2 utakmice Lakersa znao bi da je Walton tu najmanji problem. Nek ga se otjera ako ima neko bolje rjesenje, Kidd i Jackson su klasicni cirkusanti koji veze nemaju. Walton nije kriv sto je ekipa suterski do zla Boga limitirana i sto ekipa ima problema s povredama.SiamoNoi je napisao/la:Ok.Ne znam zašto sam uopće pokusao ulazit u raspravu sa fanom Lakersa.Neka Waltona još dugo tamo što se mene tiče,točno takvog trenera ta franšiza i zaslužuje.Epidaurus je napisao/la:Da, Walton je kriv za silne povrede ove i prosle sezone, medicinski tim je inace irelevantan segment fransize. Waltonovo vodjenje ekipe je sasvim ok, problemi su u drugim stvarima kao npr nedovoljno dobar tim za razvoj igraca (nedostatak trenera za sut sto je glavna bolja ove 2 sezone) i apsolutno katastrofalan izbor igraca ljetos nakon potpisa LeBrona.
Ako forsiraš igrača u 6-7 utakmica u nizu da ti igra na oko 40 minuta u prosjeku tko je kriv nego trener?Naravno da će doć do ozljede prije ili kasnije.Epidaurus je napisao/la:Pa da si pogledao vise od 2 utakmice Lakersa znao bi da je Walton tu najmanji problem. Nek ga se otjera ako ima neko bolje rjesenje, Kidd i Jackson su klasicni cirkusanti koji veze nemaju. Walton nije kriv sto je ekipa suterski do zla Boga limitirana i sto ekipa ima problema s povredama.SiamoNoi je napisao/la:Ok.Ne znam zašto sam uopće pokusao ulazit u raspravu sa fanom Lakersa.Neka Waltona još dugo tamo što se mene tiče,točno takvog trenera ta franšiza i zaslužuje.Epidaurus je napisao/la:Da, Walton je kriv za silne povrede ove i prosle sezone, medicinski tim je inace irelevantan segment fransize. Waltonovo vodjenje ekipe je sasvim ok, problemi su u drugim stvarima kao npr nedovoljno dobar tim za razvoj igraca (nedostatak trenera za sut sto je glavna bolja ove 2 sezone) i apsolutno katastrofalan izbor igraca ljetos nakon potpisa LeBrona.
Preporucujem ti da pogledas rotaciju Lakersa u tim utakmicama gdje je igrao oko 40 minuta, mozda ti bude jasnije cemu takva minutaza. Il je mozda trebao drzat Ennisa na parketu 20+ minuta u situaciji gdje ti svaka pobjeda znaci jer nemas vlastiti pick. Uostalom nije Lonzo veteran sa 10+ sezona da mu par utakmica sa vecom minutazom bude kobno.SiamoNoi je napisao/la: Ako forsiraš igrača u 6-7 utakmica u nizu da ti igra na oko 40 minuta u prosjeku tko je kriv nego trener?Naravno da će doć do ozljede prije ili kasnije.
Nije lonzo veteran da se povrijedi nakon par tekmi visoke potrosnje?Bravo,upravo si priznao da je bitan dio navodno najboljeg paketa za ADa komad staklaEpidaurus je napisao/la:Preporucujem ti da pogledas rotaciju Lakersa u tim utakmicama gdje je igrao oko 40 minuta, mozda ti bude jasnije cemu takva minutaza. Il je mozda trebao drzat Ennisa na parketu 20+ minuta u situaciji gdje ti svaka pobjeda znaci jer nemas vlastiti pick. Uostalom nije Lonzo veteran sa 10+ sezona da mu par utakmica sa vecom minutazom bude kobno.SiamoNoi je napisao/la: Ako forsiraš igrača u 6-7 utakmica u nizu da ti igra na oko 40 minuta u prosjeku tko je kriv nego trener?Naravno da će doć do ozljede prije ili kasnije.
Neda mi se gledat.Imao je Carusa na raspolaganju vjerojatno.Mogao je pozvat nekog iz G lige.U sezoni gdje si već imao dovoljno prilike testirati svoj pick prve runde i vidjeti o kakvom se igraču radi ne forsiraš najveci asset na rosteru da igra 40 minuta kroz dva tjedna.Kraj priče.Epidaurus je napisao/la:Preporucujem ti da pogledas rotaciju Lakersa u tim utakmicama gdje je igrao oko 40 minuta, mozda ti bude jasnije cemu takva minutaza. Il je mozda trebao drzat Ennisa na parketu 20+ minuta u situaciji gdje ti svaka pobjeda znaci jer nemas vlastiti pick. Uostalom nije Lonzo veteran sa 10+ sezona da mu par utakmica sa vecom minutazom bude kobno.SiamoNoi je napisao/la: Ako forsiraš igrača u 6-7 utakmica u nizu da ti igra na oko 40 minuta u prosjeku tko je kriv nego trener?Naravno da će doć do ozljede prije ili kasnije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.