Navijacki izvjestaji (PL BIH)

Cokituki
Kontakt:

Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)

Post Postao/la Cokituki » 28 dec 2020, 23:26

wolfie je napisao/la:
28 dec 2020, 23:12
Rekoh ne znam, tvoje je da me ispraviš drug moj. :bih:

@Fajter

Ili ono nešto O suzana ti voliš partizana, nananana sa sebe skini sve. :rol:
Inicirao si odmah sa time 'ne znam', da nema zato moja reakcija, jer kako bolan da od 87. pa na ovamo ne znas da li ima orginalna pjesma Hz? :D

Ima, samo sto nisu leteci medvjedici :thumbup:

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 28 dec 2020, 23:28

Cokituki je napisao/la:
28 dec 2020, 23:26
wolfie je napisao/la:

@Fajter

Inicirao si odmah sa time 'ne znam', da nema zato moja reakcija, jer kako bolan da od 87. pa na ovamo ne znas da li ima orginalna pjesma Hz? :D

Koja je originalna pjesma HZ?

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 28 dec 2020, 23:29

Steelman je napisao/la:
28 dec 2020, 23:25
Za vas sam zaboravio, slušao sam jednom jednu fakat dobru:

:thumbup:
Cokituki je napisao/la:
28 dec 2020, 23:26
wolfie je napisao/la:

@Fajter

Bojim se da nisi shvatio o kojim pjesmama je riječ...
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.

Fighter1926
Kontakt:

Post Postao/la Fighter1926 » 28 dec 2020, 23:30

wolfie je napisao/la:
28 dec 2020, 23:22
Fighter1926 je napisao/la:
28 dec 2020, 23:19
wolfie je napisao/la:

@Fajter

Bio sam na njihovom derbiju par puta, to se ne moze opisati, kakva su to prepucavanja i organizacije...znaci na Marakani ulazim na istok blize sjeveru, na isti ulaz ulazi grupa njih 30tak 40 + godina sve u duksevima delije sever, to kod nas ne mozes vidjeti,svaki navijac nebitno za koga navija treba otici pogledati taj derbi...
Slažem se da obilazak tog derbija treba da uđe u navijačku kulturu.

Sva sreća pa mi imamo ovaj naš sarajevski, mogu mislit koji je smor grupama koje su same u gradu. :mrgreen:
Zato imamo vas i horde, mada mi ja sa vama za nijansu jaci u navijackom smislu, mislim da je to krenulo nekad tamo 09-10 kad smo se borili za titulu, plus desavanja medjusobna :mrgreen:
U zivotu je vazno biti BORAC!!!

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 28 dec 2020, 23:31

28 dec 2020, 23:30
wolfie je napisao/la:
28 dec 2020, 23:19

Bio sam na njihovom derbiju par puta, to se ne moze opisati, kakva su to prepucavanja i organizacije...znaci na Marakani ulazim na istok blize sjeveru, na isti ulaz ulazi grupa njih 30tak 40 + godina sve u duksevima delije sever, to kod nas ne mozes vidjeti,svaki navijac nebitno za koga navija treba otici pogledati taj derbi...

Sva sreća pa mi imamo ovaj naš sarajevski, mogu mislit koji je smor grupama koje su same u gradu. :mrgreen:
Zato imamo vas i horde, mada mi ja sa vama za nijansu jaci u navijackom smislu, mislim da je to krenulo nekad tamo 09-10 kad smo se borili za titulu, plus desavanja medjusobna :mrgreen:
Ma znam na šta asociraš, i kod nas je realno vrh atmosfera oko Grbavice kad nam gostujete, ali ne znaš šta je hodati gradom u obilježju grupe, sad pa sad su 10orica oko tebe. :rol:

Fighter1926
Kontakt:

Post Postao/la Fighter1926 » 28 dec 2020, 23:35

wolfie je napisao/la:
28 dec 2020, 23:31
28 dec 2020, 23:30
wolfie je napisao/la:

Ma znam na šta asociraš, i kod nas je realno vrh atmosfera oko Grbavice kad nam gostujete, ali ne znaš šta je hodati gradom u obilježju grupe, sad pa sad su 10orica oko tebe. :rol:
Vjerujem, ali dobro imate i medjusobni respekt, tipa na alipasinu kontam da ste raja...
Evo jedna vasa najdraza

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 29 dec 2020, 07:38

28 dec 2020, 23:35
wolfie je napisao/la:
28 dec 2020, 23:31

Vjerujem, ali dobro imate i medjusobni respekt, tipa na alipasinu kontam da ste raja...
Evo jedna vasa najdraza
Cini ti se, vjeruj mi :mrgreen:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 29 dec 2020, 08:04

28 dec 2020, 22:21
marconato je napisao/la:
28 dec 2020, 18:49
28 dec 2020, 11:05
Do slucaja Taton Grobari su bili broj 1, od preletaca u originalnoj ekipi sa Kimijem, Kicom, Dzonijem je jedino bio Prelic (mislim da je on prvo pratio rad ), ali kasnije je postao bitna uloga na jugu i mislim da je bio jos Vavic, ali nisam siguran, poslije slucaja Taton Dzoni je doveo danasnje janicare kao svoje obezbjedjenje, kasnije sve vise nije vrijedno pomena...pokojni Kico je htio da napravi promjene, ali zna se kako je to zavrsilo...
Grobari nikada nisu bili br. 1. Kada kazem nikada, mislim na period posle rata! Taj Alcz jeste bio respektabilan, ali takvih si na severu imao i danas dan imas par ekipa.
Ne znam na osnovu cega mislis da su bili br 1, kada se zna kakvu organizaciju imaju Delije decenijama i kakve glave na severu stoje...
Kad smo vec kod pomenutih preletaca, nijedan od njih nije bio vidjeniji na severu, a u alcz su postali to sto su postali. To ti nesto govori...
**** nisi relan, tad nije samo alcatraz bio jak, sjenke, hantersi,YB,AR, Padinjak, nije im bilo gostovanja ispod 3 milje, kakva su izdanja imali, plus basket, a da ne pricamo o Young erotici i maltretiranju brigata ranijih godina dok nisu popadali, u tom periodu su jedino mogli parirati BBRS sa Dunjicem, a i koliko znam da je jedan iz BBRS bio gost Torcidi na Poljudu....
PS boysi su do 2008 bili top ekipa, urbana, ali i kasnije su i oni imala pucnjava i slicnih stvari...
Cekaj, a Delije nisu imali BBRS, UB, Brigate, Heroes, Hijene, IB itd?
Sto se brojke tice, Grobari su samo u tom periodu imali cesto skoro pun jug na obicnim utakmicama, ali njihov pun jug je tek pola severa na Marakani. Delije su tada po pravilu imali minimum 4-5.000 u kopu, sve do cuvene "mobilizacije" 2009. I brojke od po 10-ak k ljudi u kopu. Sto se gostovanja tice, tu tek ne treba da mi pticas nista, dobro se sjecam nasih i njihovih izdanja po Subotici, Smederevu, Kruševcu...
I da, pogledaj nasa evropska gostovanja tada. Nista njihovo se ne moze mjeriti sa Liberecom, Solunom, Pragom, godinu posle (slucaja Taton) Bratislavom...

P.S. Ja ne sporim da su oni tada bili najjaci u poslednjih 20 god., ali otkud ti da su bili br. 1 kada Delije taj nivo manje-vise drze sve to vrijeme?!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Grey5
Kontakt:

Post Postao/la Grey5 » 29 dec 2020, 10:45

Bubnjeva zvuk odjekuje, sever u transu luduje 2010,toliko o tome da su grobari ikad bili najjaci u srbiji.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 29 dec 2020, 11:50

Cuj HZ nemaju pjesme realno jedna od grupa sa najboljim pjesmama mrsko mi sad ovdje postavljati sve. Sto se tice Grobara i Delija ja to na drugi nacin gledam,vise postujem manje grupe koje nisu u tom svijetu kriminala,otmica,droge,ubistava. Vidjeniji ljudi im umijesani u teski kriminal mimo tribine sto svjedoce razne likvidacije,Velja Nevolja i Principi imaju arsenal klipova na youtube gdje su oteli clana Delija,Grobara itd gdje mora da kaze da su p i slicne nebuloze

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 29 dec 2020, 12:12

28 dec 2020, 23:05
dejavu je napisao/la:
28 dec 2020, 22:54
Mentalitet zapad vs mentalitet istok, jednostavno.

ps.
Oni su br 1 po pjesmama ubjedljivo....
Jesi slusao isti san 1

Mada ovo mi je njihova najjaca stvar

Grupa JNA je jedina prica na kojoj im iskreno zavidim.

Meni je najjaca:
"Beleti" takodje ima jake stvarke:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 29 dec 2020, 14:03

Ovo mi je uvijek nesto najjace bilo, al' uvijek.

Budala
Kontakt:

Post Postao/la Budala » 29 dec 2020, 14:12

🤘
Pivo, tučnjava i nogomet!

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 29 dec 2020, 14:15

zagor1987 je napisao/la:
29 dec 2020, 11:50
Cuj HZ nemaju pjesme realno jedna od grupa sa najboljim pjesmama mrsko mi sad ovdje postavljati sve. Sto se tice Grobara i Delija ja to na drugi nacin gledam,vise postujem manje grupe koje nisu u tom svijetu kriminala,otmica,droge,ubistava. Vidjeniji ljudi im umijesani u teski kriminal mimo tribine sto svjedoce razne likvidacije,Velja Nevolja i Principi imaju arsenal klipova na youtube gdje su oteli clana Delija,Grobara itd gdje mora da kaze da su p i slicne nebuloze
NE govorimo o pjesmama koje se pjevaju na tribini, već o snimljenim pjesmama, ne znam kako vam nije jasno.

Jedina pjesmaa koja mi pada na pamet jeste ona evo lopte evo igrališta ili kako već ide.

Budala
Kontakt:

Post Postao/la Budala » 29 dec 2020, 14:19

🤘
Pivo, tučnjava i nogomet!

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 29 dec 2020, 14:21

:bih:

Steelman
Kontakt:

Post Postao/la Steelman » 29 dec 2020, 14:29

Uvijek mi je bilo bezveze kad dodjem na neki stadion pa cujem kako Halid pjeva pred tekmu ili pjesme poput Pukni zoro i slicno. I to je jos i dobro sta su neki znali pustati. Zna se sta je stadion, ne moze svasta. Posebno sto gradovi, klubovi i sve grupe imaju sta ponuditi i treba isforsirati da se osjeti navijacko ozracje i taj gradski urbani štih.

Na regionalnoj sceni Grupa JNA radi odlicne stvari, ljudi su izbacili par albuma sto zasluzuje postovanje i napravili su fin lom gdje god su svirali. Takodje imaju i drugi dobrih pjesama kao sto su Huk tribine, Nacin zivota, Uzalud mi ljudi govore, a Dobro znaj se moze tekstualno izdvojiti. Od "zadrtijih" mogu se izdvojiti Cuvari zagrebacke casti i Gvozdeni odred, dobar zvuk. Sa nase scene od Lesinara je dobra Pokazi da mozes da najbolji si ti, od Ultrasa Ne placi mama iako studijska verzija je slabija od live verzije, Zabranjeno pusenje za Zeljeznicar, cudi me da Visosti Hz s obzirom da su prije rata nastali, a kasnije se opet ozivjela ta prica, nisu uradili koju studijski obradjenu pjesmu. I RA ima nesto studijski obradjenih pjesama.

Ipak, zna se koja pjesma dominira u regiji i tesko da ce ikad biti nadjebana...

A ova stvar i spot je bas onakva kakva treba biti...

Old school je neprevazidjen, omladina treba samo da kopa i nadogradjuje. Za ovu ekipu ovdje cu izdvojiti neke nase, jer proslo je vise od 10 godina otkako je grupa odradila album, kasnije su izlazili neki singlovi. Stavio sam ranije jednu, sad cu neke druge...
Ima tu jos dosta pjesama koje nisam stavio, koga zanima lako istrazi, ali evo za kraj cu izdvojit jos jednu...

Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!

BAŠ ČELIK

Ortega10
Kontakt:

Post Postao/la Ortega10 » 29 dec 2020, 19:09

' $ је ' - првенствено & ' " не " $ ", ? % се ? $ о " у ", $ & &.

' ? " тзв. ' $, увезен је нус $ " ". $ су ? ? у врху група, ", ", % $ ". ? Татон " је својеврстан ? на торту. & $ ? $. " & " $ " ? & & су " " " $ " ". Све наравно у $ са " тзв. & ? за " а " су $ $ $ " наравно ?. ? су своје $ " на тај " ?, ? " ? " &. То је ", ? не " $ ? за " " &. ? & ?.
Ствар је $, " су " " су $ ' $ % ?, а " " " на $ појаву. Јасно, $ је то на " ' $ је " у ". %, ' ? " " " " ?. $ " 20 $.

" & је по ". За " " " " " ".
$ не $ " не '.

$ ствар & је $ $ сцена $ на ' на " јесте је наравно $ $ $. " то ".

", ' " у врху & групе. Потпуно је јасно & " са " " % " & ¥. ' $ су те појаве ? $ ", а ', ? " $ $.

Тзв. " $ $ ? јасно & ", ? он " " & " сцене. - '.

$ је ? 1999.та. $ $ $ " са " су ? ?. ' " $ ?, у % " на % '. $ $ ?, ? " " ' ?. ' " ".
У " " $ је јасно % " & " &. ¥ су " на " " " ? органе. Органе " " ? $ се " &. Јер на тај " ?, $. ". & " степена " се & на ?, $ " $ $ $ ? осуђен је на пропаст.

& " се ? & $. $ све % се $ $ је тога.

У " " $ " 10 $ " 6-7 група & су ? у & " 1000+ $. ($, ", ", ?, " ?, ", $) $ то ' ". ($, ", " ?)
$ - % ? су тзв. групе $ ?. (", ¥/", $, $ ", ? ")
О ? ' ? је " ".

$ нову " " ' је %. $ ?. " ¥. Нове $ не $ на &. А оно / " $ $ ?. " ' " " ".

? сте УФ... % " & ¥.
" су $ " " " & " на " " је ? $ посао. " у $ $ је језгро те групе $ " $. ? је $ " " на $ ", " " у сусрет за $ &, " " & за ? " & " " % " " ' тзв. " ' (? &)... " је $. $ $ & је $ " ' $ $ не ". & је " ". % - се " на ту " " " $ на " група ".
" ', ' % & ? о " " " УФ, & " " & " $ језгра, " су " $ $ $ " ? " на " ". & " је $ ?. " тај $ - се " ? се % ? не $ ?. " су $ " на ? " (" &) ? 50-& ? $ 12 $ " су све ' ?, ? ?... ", & је $ се врате " " својој "... а не $ ?...
" & су " & $ ? фаца ? на & " " ¥.
? УФ су " " ? & & врста & " $ " &, тј. " $ " " су ? ту $ УФ "... " $ 1000 $ су ?...

% ?, $ са $ " " у & ' УФ-а ? " се " " за ТС ($ &). $. ? " ?. $ ? ' $ " у $ " " $ на " $ је $ се ова група $ " $ & $ ¥ ' него "...

Наравно, ? је / $ $ " $ је " у ". " ' су ' ? ? " врха групе " $ $ заставу " &... ' застава " је ?... ".

О ? " $ $ $ " СНС " $ ? - $. " је " ". $ $ ? групе " ? ? је пар трансова на " " $... $ $ су ? $ гостовања " ' по "...

О " је све $ ".

% " $ ', $ се па ", $ $ " група & $ ? & $ не $. Црвене ?. ? су у " $ ' " не " све оно % је $ грађено. У & " $ та " ? се $. & су у $, ? не ? $. Наравно, & " у $ " ранг " ".

О " ' & " " не " ". " $ ".
Уз " $ је & сцена у " % $ " $ $ " ? $ /...

Сцена ? ? " " $, Отрове, ", ", ?....

У & су стању $, ¥, ", ", "..." је " "....

% се ' ".... ЈНА $... & " за & ?, те ' - вас $.
" " $.

Fighter1926
Kontakt:

Post Postao/la Fighter1926 » 29 dec 2020, 20:51

Ortega10 je napisao/la:
29 dec 2020, 19:09
' $ је ' - првенствено & ' " не " $ ", ? % се ? $ о " у ", $ & &.

' ? " тзв. ' $, увезен је нус $ " ". $ су ? ? у врху група, ", ", % $ ". ? Татон " је својеврстан ? на торту. & $ ? $. " & " $ " ? & & су " " " $ " ". Све наравно у $ са " тзв. & ? за " а " су $ $ $ " наравно ?. ? су своје $ " на тај " ?, ? " ? " &. То је ", ? не " $ ? за " " &. ? & ?.
Ствар је $, " су " " су $ ' $ % ?, а " " " на $ појаву. Јасно, $ је то на " ' $ је " у ". %, ' ? " " " " ?. $ " 20 $.

" & је по ". За " " " " " ".
$ не $ " не '.

$ ствар & је $ $ сцена $ на ' на " јесте је наравно $ $ $. " то ".

", ' " у врху & групе. Потпуно је јасно & " са " " % " & ¥. ' $ су те појаве ? $ ", а ', ? " $ $.

Тзв. " $ $ ? јасно & ", ? он " " & " сцене. - '.

$ је ? 1999.та. $ $ $ " са " су ? ?. ' " $ ?, у % " на % '. $ $ ?, ? " " ' ?. ' " ".
У " " $ је јасно % " & " &. ¥ су " на " " " ? органе. Органе " " ? $ се " &. Јер на тај " ?, $. ". & " степена " се & на ?, $ " $ $ $ ? осуђен је на пропаст.

& " се ? & $. $ све % се $ $ је тога.

У " " $ " 10 $ " 6-7 група & су ? у & " 1000+ $. ($, ", ", ?, " ?, ", $) $ то ' ". ($, ", " ?)
$ - % ? су тзв. групе $ ?. (", ¥/", $, $ ", ? ")
О ? ' ? је " ".

$ нову " " ' је %. $ ?. " ¥. Нове $ не $ на &. А оно / " $ $ ?. " ' " " ".

? сте УФ... % " & ¥.
" су $ " " " & " на " " је ? $ посао. " у $ $ је језгро те групе $ " $. ? је $ " " на $ ", " " у сусрет за $ &, " " & за ? " & " " % " " ' тзв. " ' (? &)... " је $. $ $ & је $ " ' $ $ не ". & је " ". % - се " на ту " " " $ на " група ".
" ', ' % & ? о " " " УФ, & " " & " $ језгра, " су " $ $ $ " ? " на " ". & " је $ ?. " тај $ - се " ? се % ? не $ ?. " су $ " на ? " (" &) ? 50-& ? $ 12 $ " су све ' ?, ? ?... ", & је $ се врате " " својој "... а не $ ?...
" & су " & $ ? фаца ? на & " " ¥.
? УФ су " " ? & & врста & " $ " &, тј. " $ " " су ? ту $ УФ "... " $ 1000 $ су ?...

% ?, $ са $ " " у & ' УФ-а ? " се " " за ТС ($ &). $. ? " ?. $ ? ' $ " у $ " " $ на " $ је $ се ова група $ " $ & $ ¥ ' него "...

Наравно, ? је / $ $ " $ је " у ". " ' су ' ? ? " врха групе " $ $ заставу " &... ' застава " је ?... ".

О ? " $ $ $ " СНС " $ ? - $. " је " ". $ $ ? групе " ? ? је пар трансова на " " $... $ $ су ? $ гостовања " ' по "...

О " је све $ ".

% " $ ', $ се па ", $ $ " група & $ ? & $ не $. Црвене ?. ? су у " $ ' " не " све оно % је $ грађено. У & " $ та " ? се $. & су у $, ? не ? $. Наравно, & " у $ " ранг " ".

О " ' & " " не " ". " $ ".
Уз " $ је & сцена у " % $ " $ $ " ? $ /...

Сцена ? ? " " $, Отрове, ", ", ?....

У & су стању $, ¥, ", ", "..." је " "....

% се ' ".... ЈНА $... & " за & ?, те ' - вас $.
Tebra, ti Djavoli vise ne postoje, ugaseni su, otet im je udarni trans na sred njihove tribine....

Ortega10
Kontakt:

Post Postao/la Ortega10 » 29 dec 2020, 21:12

" " " та $ & $ застава " трансова... " $ се то $.
$ група " " " %.
" ¥ $ & " " за старе " - " ? $.
& &, ?, ' " на ". " $ $ " " група & своје ? $ " у ? ". (првенствено " " $) " ова $ је за групу ? ? % пар & " " ' "..

$ ' - $ ЦЂ-а, " / $ у овој $...

" " $.

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.