Chelsea FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
Jorgensen - 24 miliona eura
Sanchez - 23 miliona eura
Ko je doveo ovu dvojicu treba odmah večeras dobiti otkaz zajedno sa pokušajem od trenera koji je otjerao Petrovića, mnogo boljeg golmana od ovih amatera. Kepa isto tako za ovu dvojicu je Cech.
Sanchez - 23 miliona eura
Ko je doveo ovu dvojicu treba odmah večeras dobiti otkaz zajedno sa pokušajem od trenera koji je otjerao Petrovića, mnogo boljeg golmana od ovih amatera. Kepa isto tako za ovu dvojicu je Cech.
Najvise me je danas iznervirao od svih palmer,dosta je odigrao nadmeno podcenjuje saigrace,pre svega nkukua,prvo mu je dao prejak pas,pa ga gleda sa visine kako nije to ustopovao,a onda mu nije hteo baci loptu kod onog zicera,vreme je i da se on malo spusti na zemlju.A za sastav nema vadjenja,pa i vila se krpi kako zna i ume,jos igraju ls,i odigraju sa vise pluca i srca,mi smo promenili stil igre i dzokali loptu napred na neta koji je neverovatan,bas se ne stedi,svaka mu cast.Ja sam i dalje ubedjen da je ovaj tim vrh,samo treba trener da motivise i takticki dotera,podeli minute i uradi sve sto nije mareska.
- wadethegreat
- Kontakt:
Najjaci podatak do sada.
Ne treba nama nista nek ostave sve ovako.
Jesam buraz ozbiljan sam, ti stvarno misliš da je Maresca otjerao i jednog igrača? Uprava je odmah odlučila koga će prodati bez trenera, ovaj je poslat na posudbu da bi mu nabili cijenu i onda prodali u neki Bournmouth ili recimo Villu pa će imati onda oni boljeg golmana nego mi sljedeće sezone. Vidite li ljudi da su dovedeni u upravi kreteni iz Brightona i ostalih shit klubova i oni su onda dovodili igrače odatle, dovesti Sancheza, eto saigrači bili u Villarealu Jackson i Jorgensen hajmo i njih spojiti znaju se, a profili koji nam fale ma šta će nam tofanatik19 je napisao/la: ↑22 feb 2025, 20:46Jesil ozbiljan buraz? Pa Maresca je urgirao da Sanchez bude 1. Golman jer eto pobogu zna igrat nogom i zbog toga otjerao Petrovica koji je po svemu stabilniji golman od ova 2 debila. Imali smo dobrog golmana, jedini krivac sto ga vise nemamo je ovaj klaun na klupi(tacnije imamo ga ali tek na ljeto ukoliko neko ukljuci mozak i vrati momka nazad u klub).
Ne budite naivni, Maresca je samo doveden kao trener
Ma pita se i mareska,on je doveo druzberi hola i sada mu ne igra,slazem se da taj trio 2 direktora i mareska moraju da odu.
Ma vidim i ja sta rade ovi zohari u upravi ali ovo oko Petrovica i Sancheza nikome ne mozes prisit nego idiotu Maresci. Doslovno cim je dosao rekao je kako mu je Sanchez prvi izbor jer zna igrat nogom a ovaj ne zna.IQ200 je napisao/la: ↑22 feb 2025, 21:35Jesam buraz ozbiljan sam, ti stvarno misliš da je Maresca otjerao i jednog igrača? Uprava je odmah odlučila koga će prodati bez trenera, ovaj je poslat na posudbu da bi mu nabili cijenu i onda prodali u neki Bournmouth ili recimo Villu pa će imati onda oni boljeg golmana nego mi sljedeće sezone. Vidite li ljudi da su dovedeni u upravi kreteni iz Brightona i ostalih shit klubova i oni su onda dovodili igrače odatle, dovesti Sancheza, eto saigrači bili u Villarealu Jackson i Jorgensen hajmo i njih spojiti znaju se, a profili koji nam fale ma šta će nam tofanatik19 je napisao/la: ↑22 feb 2025, 20:46Jesil ozbiljan buraz? Pa Maresca je urgirao da Sanchez bude 1. Golman jer eto pobogu zna igrat nogom i zbog toga otjerao Petrovica koji je po svemu stabilniji golman od ova 2 debila. Imali smo dobrog golmana, jedini krivac sto ga vise nemamo je ovaj klaun na klupi(tacnije imamo ga ali tek na ljeto ukoliko neko ukljuci mozak i vrati momka nazad u klub).
Ako ga je on imao u planovima i doveo baš on zašto mu ne da da igra, priče su bile da ga uprava želi ne Maresca bar što sam ja čitao kad je dolazio. Najveća greška je dovesti 50 igrača sa 18-22 godine, politika, mislili smo se boriti kvantitetom. Ne govori se bezveze kvalitet ne kvantitet. Mislimo da će Estevao sljedeće sezone zajedno sa Palmerom da nas odvede do LŠ.
Jedino što zamjerim Maresci su izjave za titulu, pa onda i LŠ, da se nije pojavio Mikel i rekao da smo Chelsea ne bi izjavio ono na zadnjoj konferenciji
Kad pričaš za posao iznese jedna strana uslove iznese druga strana, de me uvjeri da ovi kreteni iz uprave nisu rekli dovest ćemo 10 golmana, Jorgensena i Pendersa među njima mladi jedan će bit zvijezda i spreman za jedinicu za sezonu ili dvije, a tvoje je da izguraš sa Sanchezom ovu sezonu, na konferenciji mu daji podstrek riječima da si jedinica i da ti vjerujem, pa će neko dijete postat Palmer na svojoj poziciji.fanatik19 je napisao/la: ↑22 feb 2025, 21:43Ma vidim i ja sta rade ovi zohari u upravi ali ovo oko Petrovica i Sancheza nikome ne mozes prisit nego idiotu Maresci. Doslovno cim je dosao rekao je kako mu je Sanchez prvi izbor jer zna igrat nogom a ovaj ne zna.IQ200 je napisao/la: ↑22 feb 2025, 21:35Jesam buraz ozbiljan sam, ti stvarno misliš da je Maresca otjerao i jednog igrača? Uprava je odmah odlučila koga će prodati bez trenera, ovaj je poslat na posudbu da bi mu nabili cijenu i onda prodali u neki Bournmouth ili recimo Villu pa će imati onda oni boljeg golmana nego mi sljedeće sezone. Vidite li ljudi da su dovedeni u upravi kreteni iz Brightona i ostalih shit klubova i oni su onda dovodili igrače odatle, dovesti Sancheza, eto saigrači bili u Villarealu Jackson i Jorgensen hajmo i njih spojiti znaju se, a profili koji nam fale ma šta će nam tofanatik19 je napisao/la: ↑22 feb 2025, 20:46
Jesil ozbiljan buraz? Pa Maresca je urgirao da Sanchez bude 1. Golman jer eto pobogu zna igrat nogom i zbog toga otjerao Petrovica koji je po svemu stabilniji golman od ova 2 debila. Imali smo dobrog golmana, jedini krivac sto ga vise nemamo je ovaj klaun na klupi(tacnije imamo ga ali tek na ljeto ukoliko neko ukljuci mozak i vrati momka nazad u klub).
- Pensioner26
- Kontakt:
Gadi mi se ovo sve. Bljak 

Volio bih da mogu vjerovat da ce Maresca ovo okrenut,ali njegov track record ne daje bas neku nadu.
A eto ispunila vam se želja pa su se povrijedili i Jackson i Madueke a i Sanchez je sklonjen sa gola
- wadethegreat
- Kontakt:
Mozemo li Soton dobiti 

3 pobjede u zasnjih 12 ligaskih utakmica, respekt
Ima Maresca srece vise nego pameti pa su Junajted i Spursi u gorem kanalu od nas
Ima Maresca srece vise nego pameti pa su Junajted i Spursi u gorem kanalu od nas
Ma Maresca ovu poziciju na tabeli može zahvaliti Palmeru koji je Chelsea vadio u prvom dijelu sezone.
Kad je on nestao, nestalo je i rezultata.
Sad smo u fazi da nakon svake utakmice čekam vijesti o otpuštanju trenera i one dvojice glavonja, ali izgleda da taj film neću gledati.
Kad je on nestao, nestalo je i rezultata.
Sad smo u fazi da nakon svake utakmice čekam vijesti o otpuštanju trenera i one dvojice glavonja, ali izgleda da taj film neću gledati.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Ako ce poraz znaciti odlazak laznog Gvardiole,moze sto da ne 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Fofana na klupi,pricalo se da je gotov za celu sezonu, samo ne forsirati, krh je mnogo.
-
- Kontakt:
Nismo mi u borbi za top 7. To je cilj tek za 3 godine, tako da ova utakmica nije bitna 

Blue is a color
Football is a game
Football is a game
Ljudi dragi koja je primarna, da ne kažem prirodna pozicija Nkunkua...nizak,spor,pogrbljen,bez drblinga ,nema ni neku brzinu..pa on ni protiv Goška ne bi u 90 minuta imao tri kontakta sa loptom..hajd volio bih da griješim ali on i centralni napadač..baš nigdje veze...
-
- Kontakt:
Sramotna igra dosad. Mučimo se sa najslabijim timom u EPL još od Derby Countya.
Blue is a color
Football is a game
Football is a game
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.