Laporte kaže tišu tamo
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Krajnje je suicidalno igrat fantasy ove godine hljeb te ****
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Ma džaba mu, tri gola je skrivio za 20 minuta. Ne smije on u jačim tekmama i LP vidjeti teren.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Cestitke Totenhemu na regularnoj pobjedi 
Ten toes, I done laps in the trench
Trenutna pozicija Arsenala ništa ne znači jer mi vrlo lako možemo biti šesti. I vjerovatno i hoćemo kad Totenhem i United odigraju zaostale.
41:34
Kritičan je, što jest jest
LlullSergio je napisao/la: ↑26 dec 2021, 17:24![]()
Ajde makar ce ovi sa Cancelom, Diasom i ostalom svitom dobro popusiti na fantasyu![]()
Pasteta samo na -3 od prevare tusela 
4 komada za poluvrijeme reko odoh dalje raditi do Chlesea da završim. Uđem sad na rezultate kad ono 5:3 eee životeeee
- LlullSergio
- Kontakt:
Eto asistencijeBlejzer10 je napisao/la: ↑26 dec 2021, 17:33LlullSergio je napisao/la: ↑26 dec 2021, 17:24![]()
Ajde makar ce ovi sa Cancelom, Diasom i ostalom svitom dobro popusiti na fantasyu
I ja tebi![]()
Treba Pepun preporuciti Laportea jaranima u Barci, nekih 40-50 milki je dosta. Onako jaranski.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- Marsal
- Kontakt:
Smith Rowe opet pogodio, treća utakmica zaredom da ulazi sa klupe i zabija 
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Sad vam odjednom pasu Bundesligaski rezultati
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Impresivno je to što je Arsenal iz nekakve džungle izrovio Martinelija. Prekrasan igrač.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Ali kakav zadnji transfer period Arsenala, a ovdje ismijavani od vecine. Zna se ko je odmah uvidio klase. 
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Zanimljiv igrac i vrh potencijal, samo se vremenom treba profilisati da on bude cista 9ka a ESR lijevo.
ESR zabija golove ko na traci, definitivno skroz neocekivano
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.