Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- adnan_nanda
- Kontakt:
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
meni je muka,neznam jel zbog utakmice ili zbog pola kile suhog mesa sto sam pojeo za sat vremena,
moram nekako nervozu da smirim.
sad odoh u moj mali grad 
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
SRETNO ZMAJEVI!!!

- Legenda_BiH
- Kontakt:
Sretno Ciro sretno igracima koji ce pokazat citavom svijetu, kako je ipak dobra ova nasa mala Bosna i Hercegovina. Hajmoo Bosnoo Bosno Bosnoo Hajmo Hercegovino!
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.
Sretno ZMAJEVI VACERAS....BOZE DAJ SNAGU I SRECU...
[youtube][/youtube]

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Ljudi ako ne bi kojim slucajem prosli na SP narode nemojte se ljutit,imat cemo mi i jos prilika,samo se smirite ljudi moji !!! Nije ovo jedino SP koji ce biti

- Ponos Torina
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Joss 2 h do utakmice

------------------------Cech---------------------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------
Bice gustoooo, suska se, suska
Haj da prodje i ova tekma, pa da vidimo sta ja na stvari.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- BOSNA JE ZAKON
- Kontakt:
sinoc sam istrazivao taktiku navijanja, onda sam dosao do zakljucka da treba samo hukati, derati, ponasati se kao majmun, režati, ma sve, da Portugalci misle da su u divljini 
Zelim posljednji put da pozelim srecu Zmajevima veceras! Naprijed u JAR, gleda vas cijeli svijet!
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Trasimaco je napisao/la:Zelim posljednji put da pozelim srecu Zmajevima veceras! Naprijed u JAR, gleda vas cijeli svijet!![]()
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
evo potvredo je 100% misimovic ne igra,,,,,,steta
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Miske: Iskrenuo sam koljeno u Lisabonu
Zvjezdan Misimović, duša i mozak našeg tima, suptilni veznjak za kompjuterom u glavi i radarski preciznim pasovima, napustio je jučerašnji trening. Blažević je odmah Misketovu majicu dao Medunjaninu.
- U Lisabonu sam iskrenuo koljeno. Svim srcem želio sam igrati večeras, ali je bol jača. Nikom nije teže nego meni. Želio sam dobrom igrom pomoći da ostvarimo najveću pobjedu do sada. Vjerujem u svoje saigrače, bit ću uz njih i bodriti do posljednje sekunde - najavio je Misimović, sportska i ljudska gromada.
Zvjezdan Misimović, duša i mozak našeg tima, suptilni veznjak za kompjuterom u glavi i radarski preciznim pasovima, napustio je jučerašnji trening. Blažević je odmah Misketovu majicu dao Medunjaninu.
- U Lisabonu sam iskrenuo koljeno. Svim srcem želio sam igrati večeras, ali je bol jača. Nikom nije teže nego meni. Želio sam dobrom igrom pomoći da ostvarimo najveću pobjedu do sada. Vjerujem u svoje saigrače, bit ću uz njih i bodriti do posljednje sekunde - najavio je Misimović, sportska i ljudska gromada.
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
NE IGRA MISKE NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Principatus
- Kontakt:
Ko to kaze da nece igrati Miske? Moze biti, ali iskreno vjerujem tek kad pocne utakmica, to jeste 30 min do utakmice.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Za nasu bracu koja ce veceras istrcati na zeleni teren, za nase heroje, nas ponos i diku:
Molim dragog Boga (Allaha) da vam podari znanje i strpljenje, neka vas i nas ucini jednim od onih koji ce veceras zasluziti ovozemaljsku srecu, i neka podari veceras svakom Bosancu i Hercegovcu suze radosnice!
Amin!
Momci, ja sam uz vas cijelim srcem!
VOLIM TE BOSNO I HERCEGOVINO!
Molim dragog Boga (Allaha) da vam podari znanje i strpljenje, neka vas i nas ucini jednim od onih koji ce veceras zasluziti ovozemaljsku srecu, i neka podari veceras svakom Bosancu i Hercegovcu suze radosnice!
Amin!
Momci, ja sam uz vas cijelim srcem!
VOLIM TE BOSNO I HERCEGOVINO!
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
izvor???vrebac86 je napisao/la:evo potvredo je 100% misimovic ne igra,,,,,,steta
HAHAHAHAHAHAadnan_nanda je napisao/la:meni je muka,neznam jel zbog utakmice ili zbog pola kile suhog mesa sto sam pojeo za sat vremena,moram nekako nervozu da smirim.
sad odoh u moj mali grad
ČELIK SERIF MUBAREK OLSUN!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.