Simpatizer je napisao/la:
Umjesto da molis za oprostaj zbog poredjenja dva slucaja (stampedo i vase udaranje golmana) koja nemaju dodirnih tacaka, ti si nastavio da jedes g.vna.
Simpatizer je napisao/la: ili kako
neki debili kazu, namjestiti mec protiv Slavije.
Nadam se de ces napregnuti vijuge i razumjeti ono sto sam napisao. A sad pali sa teme i lupetaj na temi o svom klubu! Vec sam napisao da na ovoj ne zelim da citam idiotarije nezrelih osoba!

Sreća pa si ti zreo. Kažu da se prvo čisti u svojoj avliji. Doduše, možda i lažu

Čudno je da takvi dijele lekcije
VB 1987 ti je vec objasnio da je da je rijec ulijetanju u teren JEDNOG navijaca protiv Sarajeva i da smo zato dobili 3 utakmice kazne (poslije zalbe smanjeno na 2). Taj debil je "udario" igraca Sarajeva kao sto je vas debil "udario" golmana. Lik dosao do centra i zakacio ga po obrazu, ni posten samar mu nije zavalio, a igrac Sarajeva pao kao nokautiran.
Čuj ni pošten šamar mu nije udario

Ovaj naš debil je golmana ODGURNUO. Hajmo malo poređenja, ni pošten šamar vs odgurnuti
Doduse, malo bolje je odglumio nego golman Slavije.
Golman Slavije nije ni mogao bolje odglumiti kada je utakmice prenošena direktno. Lijepo se vidjelo šta se desilo. Da nije bilo direktnog prijenosa i mi bi najebali.
Mi smo dobili zasluzenu kaznu a vama je progledano kroz prste. Al' to je i do nas, nikad nismo imali ljude u vrhu Saveza pa nas je svakakva bagra potkradala.
Jah. Vi nevinašca, jadni vi. Koliko su "miroljubivi" navijači Borca napravili ekcesa do sada ? Na Grbavici se do tog odgurivanja golmana nije desio NIJEDAN.
Tu racunam i vasu sramotu protiv Zepca!
Prije, vrlo bitna činjenica, Zepča se desilo, čuj desilo, "nož, žica, Srebrenica". Kakvi su vam navijači ljudi, dokazuje ovogodišnji trans "ruka ruci, nismo Turci". Zbog takvih navijača, kojim se ponosite, ste izbačeni iz lige. Dičite se njima. U redu. Što se onda čudite što smo vas izbacili iz lige. Jesmo i neka smo. I opet ćemo ako budemo u prilici.
Vaši navijači to zaslužuju i svi vi kojima se njima ponosite. Kako posiješ tako ćeš i da požanješ. Ima i ona, oko za oko, zub za zub. Zvuči poznato ?
Jos dodjes ovdje i pises gluposti o nekakvoj "najvecoj kazni" koju je Zeljo dobio?! Takve gluposti prosipaj svojim istomisljenicima!
Najveća novčana kazna, moj lapsus.
Nadam se de ces napregnuti vijuge i razumjeti ono sto sam napisao. A sad pali sa teme i lupetaj na temi o svom klubu! Vec sam napisao da na ovoj ne zelim da citam idiotarije nezrelih osoba!
Najgore je što imaš lažnu percepciju. Kao oglav, vidiš samo ispred sebe. Percepcije "lijevo" i "desno" u tvom slučaju ne postoje.
Ostaj uzdravlju do novih zavjera, odoh da spavam. Valja u Prijedor sutra. Nemoj biti previše kritičan prema sebi, do majke prirode je, nije do tebe

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna