Carlo je napisao/la:Sretno JRu i Shumpu. Shump mi je bio jedan od najdrazih igraca i smatram da smo izgubili velikog borca i defanzivnu masinu.
Sto se tice JRa nikad necu zaboraviti njegov debi protiv Dallasa kada su on i Lin unistili Dallas i dva back to back buzzer beater game winnera protiv Charlottea i Phoenixa. Sretno im u Clevelandu steta sto ne dobijamo Reggie Jacksona u tom dealu, izgleda da nije ukljucen u trade nikako.
Dalembert ce biti waived kako citam.
sta smo mi tacno dobili ....
iman takodjer jedan od drazih, a JR nez kolko god me nerviro bio je dusa ekipa olicenje niksa ...nepredvidiv, sjajan i ocajan istovremeno
Carlo je napisao/la:Sretno JRu i Shumpu. Shump mi je bio jedan od najdrazih igraca i smatram da smo izgubili velikog borca i defanzivnu masinu.
Sto se tice JRa nikad necu zaboraviti njegov debi protiv Dallasa kada su on i Lin unistili Dallas i dva back to back buzzer beater game winnera protiv Charlottea i Phoenixa. Sretno im u Clevelandu steta sto ne dobijamo Reggie Jacksona u tom dealu, izgleda da nije ukljucen u trade nikako.
Dalembert ce biti waived kako citam.
sta smo mi tacno dobili ....
iman takodjer jedan od drazih, a JR nez kolko god me nerviro bio je dusa ekipa olicenje niksa ...nepredvidiv, sjajan i ocajan istovremeno
EDIT: vidjeli grizlisi da je vrag odnio salu
Novine Newsday kazu da cemo dobiti Amudsona, Kirka i Thomasa iz Clevelanda i second round pick. Planira se otpustanje sve trojice igraca.
Ovaj trade me je zbunio malo, ali klasicni salary dump trade obzirom da cemo imati na raspolaganju dodatnih 6 miliona salary capa na ljeto jer smo tradeovali JRa.
JEDINI IGRACI POD UGOVOROM ZA SLJEDECU SEZONU:
Hardaway
Anthony
Calderon
Konačno dobar potez Knicksa. Trade u koji su uključena 3 najgluplja igrača lige (JR, Shumpert i Dion) i vi se riješite dvojice plus ne uzmete trećeg Svjetliji dani su pred ovom franšizom ako Phil nastavi ovako raditi.
Kawhi je napisao/la:Konačno dobar potez Knicksa. Trade u koji su uključena 3 najgluplja igrača lige (JR, Shumpert i Dion) i vi se riješite dvojice plus ne uzmete trećeg Svjetliji dani su pred ovom franšizom ako Phil nastavi ovako raditi.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Mislio sam da necu nikad doziviti da vidim kako JR odlazi ali desio se i taj dan.
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
Carlo je napisao/la:
Hardaway
Anthony
Calderon
Jel ovo 100%? Ako jeste, rekonstrukcija je mala rijec sta ce se desiti sa Knicksima
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
po meni ovaj trade nit' smrdi nit' miriše... sve me strah novog slučaja Stoudemaire na ljeto...
nadam se da će i Calderon napolje iako nitko nije lud da uzme njegov ugovor koji je gori nego STAT-ov...
sve karte bacamo na FA, nadam se da Phil zna šta radi... sretno Imanu i JRu u novom klubu! TANK MODE ON
Carlo je napisao/la:
Hardaway
Anthony
Calderon
Jel ovo 100%? Ako jeste, rekonstrukcija je mala rijec sta ce se desiti sa Knicksima
Plus Cleanthony Early, inace rookie. Njega zaboravih.
U svakom slucaju imat cemo 28 miliona cap spacea + top 3 pick (ako Bog da), a ako tradeujemo Calderona imat cemo oko 35m spacea.
Otišli su JR i Iman, par video koji su obilježili njihove karijere u uniformi New Yorka:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Žao mi je što je JR otišao. Bilo je zanimljivo s njim na rosteru, mnogo nekih čudnih situacija i kontraverzi počevši od slikanja gole guze cure pa do odvezivanja pertli S druge strane koštao nas je mnogo puta. Prošle sezone protiv Houstona je uzeo bezveznu tricu i koštao nas je pobjede, a u sezoni prije toga je užasno igrao u playoffu, posebno se nije vidio u seriji protiv Indiane. Smatram da smo mogli dogurati u toj sezoni i do finala da je on bio na nivou na kojem je igrao u regularnoj sezoni, međutim otom potom.
Što se tiče Imana, rekoh već jedan od najdražih igrača. Osnivač #KnicksTapea
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Odličan defanzivac, šteta zbog povrede koljena na kraju rookie sezone, ali još uvijek ima potencijal da postiže petnaestak poena po utakmicu. On je nekako bio srce ovog tima, davao je energiju timu i van terena i na njemu. Čitam maloprije, Melo je izjavio da su JR i Shump biti devastirani kada su čuli za trade i meni je iskreno bilo žao bez obzira što nam trade JRa otvara prostor na ljeto.
Naredni korak je vjerovatno trade Bargnanija i Amarea jer su expiring i može se uzeti možda par second roundera za njih.
invincible1921 je napisao/la:samo da je JR normalniji malo ....gdje bi mu kraj bio. svaka casta na kolekciji ocel bit trejd njih dvoice sad nekad ili ...
Trebao bi uskoro, Phil ima još 6 sedmica da obavi neki trade do deadlinea. Prvo Amare i Bargnani trebaju ozdraviti i zaigrati pa onda ih tradeovati.
Prva četvrtina gotova, šteta što nismo odgovorili na seriju Wizardsa, -9 za sad.
invincible1921 je napisao/la:samo da je JR normalniji malo ....gdje bi mu kraj bio. svaka casta na kolekciji ocel bit trejd njih dvoice sad nekad ili ...
Trebao bi uskoro, Phil ima još 6 sedmica da obavi neki trade do deadlinea. Prvo Amare i Bargnani trebaju ozdraviti i zaigrati pa onda ih tradeovati.
Prva četvrtina gotova, šteta što nismo odgovorili na seriju Wizardsa, -9 za sad.
imam Timija preko 13 kontam jedini je on vrijedan poeman u rosteru eo mu prilike dase dokaze Jes glupo ovako kad znas da je sezona gotova , a ti fol gledas tekmu nadas se pobjedi
onaj de mi reci ja se nesto ne sjecam sta je tacno bilo sa galinarijem, dodje ko veliko pojacanje ha hu buka i ode na mala vrata , nesto kontam on bi nam valjo sad