Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Re: Vedad Ibisevic
Jucerasnja utakmica Stuttgarta je bila prva njihova utakmica koju sam nakon "sto" godina pogledao. Fakat su nemocni. Ucinilo mi se nekako da odbrambeni igraci samo nabijaju lopte prema napred i da sredina gleda samo da prebaci loptu napred. Jednostavno nemocni izgledaju.
Nadam se da ce se stanje promijeniti u narednim utakmicama.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Bolje bi mu bilo da je ostao u Hoffenheimu čini mi se da su puno jači nego Stuttgart.ne_znam_ko_sam je napisao/la:Jucerasnja utakmica Stuttgarta je bila prva njihova utakmica koju sam nakon "sto" godina pogledao. Fakat su nemocni. Ucinilo mi se nekako da odbrambeni igraci samo nabijaju lopte prema napred i da sredina gleda samo da prebaci loptu napred. Jednostavno nemocni izgledaju.
🔵⚪
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jel' i ti zakljucujes na osnovu jedne pregledane utakmice?0oo0 je napisao/la: Bolje bi mu bilo da je ostao u Hoffenheimu čini mi se da su puno jači nego Stuttgart.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Omerbavarac je napisao/la:Jel' i ti zakljucujes na osnovu jedne pregledane utakmice?0oo0 je napisao/la: Bolje bi mu bilo da je ostao u Hoffenheimu čini mi se da su puno jači nego Stuttgart.
http://pokit.org/get/?0c9d711c3e72688db ... e735f4.jpg
http://pokit.org/get/?49b5a02c07331951f ... 795ebd.jpg
🔵⚪
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jedan bod razlike, a uz to si mi dao rezultate sa skoro najjacim ekipama u ligi.
Sad bih i ja tebi mogao naci vrijednost oba tima, pa da uporedimo jacinu na tom polje.
A imas i ovo: http://www.bundesliga.de/de/liga/matche ... er=b&tag=9" onclick="window.open(this.href);return false;, tako da ti ja sa sigurnoscu govorim da si u krivu kada kazes da je Hoffa puno jaci.
Sad bih i ja tebi mogao naci vrijednost oba tima, pa da uporedimo jacinu na tom polje.
A imas i ovo: http://www.bundesliga.de/de/liga/matche ... er=b&tag=9" onclick="window.open(this.href);return false;, tako da ti ja sa sigurnoscu govorim da si u krivu kada kazes da je Hoffa puno jaci.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Principatus
- Kontakt:
Duzi razgovor sa Ibisevicem i kratak video.
http://www.****.de/de/fussball/fussba ... 13671.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.****.de/de/fussball/fussba ... 13671.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Goalgetter
- Kontakt:
Vedo u prvih 11:
Ulreich - Niedermeier, Tasci, Boulahrouz, Molinaro, - Kvist, Gentner, Okazaki - Schieber, Cacau, Ibisevic
Ima li neko link
Ulreich - Niedermeier, Tasci, Boulahrouz, Molinaro, - Kvist, Gentner, Okazaki - Schieber, Cacau, Ibisevic
Ima li neko link

http://www.hahasport.com/v-2/16/28/v-362947.html" onclick="window.open(this.href);return false;Goalgetter je napisao/la:Vedo u prvih 11:
Ima li neko link
http://www.hahasport.com/v-2/16/24/v-362548.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ovaj prvi prestade radit :S
eo link, ko za tebe

Zadnja izmjena: panties, dana/u 04 feb 2012, 15:47, ukupno mijenjano 1 put.
...
- Goalgetter
- Kontakt:
Hvala panties, ali evo, pronasao sam Ruse na sopcastu
btw. 1-0 za Leverkusen

btw. 1-0 za Leverkusen

de nesreco, daj i meni ruse ondaGoalgetter je napisao/la:Hvala panties, ali evo, pronasao sam Ruse na sopcastu![]()
btw. 1-0 za Leverkusen

edit: nasla i ja heh
...
- Goalgetter
- Kontakt:
Channel 79509

Stuttgart igra bez ikakve ideje ali daleko vise trce za razliku od prosle tekme koju sam gledo , valjda se popravi sta
- Principatus
- Kontakt:
Koja golcina. Iz slobodnog udarca. 1:1.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
kakav je bio vedo osim klasike da je rastrčan 

- Principatus
- Kontakt:
Nista posebno, ali kroz utakmicu i pojedine dobre kombinacije se moglo vidjeti, da se uklapa u ekipu.
Stuttgart ce pravo zaigrati tek sljedece sezone, a tu nadam se i Vedo.
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Jucer su puno bolje odigrali nego protiv Borussie M (ili je Leverkusen odigrao puno losije nego Borusia M.
).
Prije par noci sam na **** gledao "Bundesliga Aktuell" i tamo kazu da bi vrlo vjerovatno Labadia mogao dobiti otkaz i kao nasljednik se spominje Ralf Ragnick (kako kazu oporavio se nakon "burnouta").

Prije par noci sam na **** gledao "Bundesliga Aktuell" i tamo kazu da bi vrlo vjerovatno Labadia mogao dobiti otkaz i kao nasljednik se spominje Ralf Ragnick (kako kazu oporavio se nakon "burnouta").
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Evo sad čitam Demba Ba u posljednjih 16 utakmica postigao isto toliko golova za Newcastle..treb'o bi i Vedo buknutPrincipatus je napisao/la:Nista posebno, ali kroz utakmicu i pojedine dobre kombinacije se moglo vidjeti, da se uklapa u ekipu.
Hocel' igrat Vedo veceras... ili da idem da pijem

-
- Kontakt:
Trebao bi da igra. Jarane evo ti preporuke, umjesto da ti ides pivi, nek piva dodje tebiSheyi je napisao/la:Hocel' igrat Vedo veceras... ili da idem da pijem![]()

- Principatus
- Kontakt:
Trebao bi igrati. Bit ce prenos na TV, na ZDF za sve one koji imaju njemacku TV.
Bayern je malo u krizi, kod Stuttgarta ima nekih indikatora za pozitivnu promjenu (nisu bili toliko grozni protiv Leverkusen). Inace mislim, da ce Bayern ovo proci, ali na drugu stranu Svabe ce biti nabrijani, jer su do sada cesto gubili. Ovo i navijacima mnogo znaci:
[youtube][/youtube]
Bayern je malo u krizi, kod Stuttgarta ima nekih indikatora za pozitivnu promjenu (nisu bili toliko grozni protiv Leverkusen). Inace mislim, da ce Bayern ovo proci, ali na drugu stranu Svabe ce biti nabrijani, jer su do sada cesto gubili. Ovo i navijacima mnogo znaci:
[youtube][/youtube]