Nemoj nam ti zivota ti filozofirati.zizinjo je napisao/la:Vidi li iko od pametnjakovića gore lijevo igraca olimpika na slici. Igraci olumpika do vodstva sarajeva samo padaju i valjaju se sto je karakterisalo nekad igru slobode a odakle nam i dolazi vrli denis sadikovic
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
A u zenici se zelji mjere centrimetri svi ste jednoglasni a sada se ne mjere haha.moustapha je napisao/la:Nije valjda da mjerite centimetre.
- Greenfingers
- Kontakt:
Subota, 06.04.2013. - 15.30 satiANTIFA ! je napisao/la:Zna li se termin odigravanja utakmice Olimpic - Velež ?
Stadion Otoka u Sarajevu!
Isti termin kao ovo zadnje kolo a već je ljetno računanje vremena,kod ovih u savezu još nisu pomjerili sat.Greenfingers je napisao/la:Subota, 06.04.2013. - 15.30 satiANTIFA ! je napisao/la:Zna li se termin odigravanja utakmice Olimpic - Velež ?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ne prisjedajte im na muku. Nakon dugo su izgubili i kod njih je odmah raspad sistema. Nijaz ludi i tjera sve redom.
Ne budi smijesan,dok se vi radujete guzovacama Nijaz podijelio plate sto je vama misaona rijec.Uzivaj u pobjedi a fuck off od nas.
Dugo je prvenstvo i ne vidim nijedan razlog da se nas sef uzbudjuje.
Eo i veceras sam cuo informaciju da je utakmica u petak u 16:30 .Greenfingers je napisao/la:Subota, 06.04.2013. - 15.30 satiANTIFA ! je napisao/la:Zna li se termin odigravanja utakmice Olimpic - Velež ?
Sarajevo i Zeljo gostuju ovog vikenda pa zbog toga utakmica Olimpic - Velež u petak
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Kakve veze to ima sa Olimpicom?ANTIFA ! je napisao/la:Eo i veceras sam cuo informaciju da je utakmica u petak u 16:30 .Greenfingers je napisao/la:Subota, 06.04.2013. - 15.30 satiANTIFA ! je napisao/la:Zna li se termin odigravanja utakmice Olimpic - Velež ?
Sarajevo i Zeljo gostuju ovog vikenda pa zbog toga utakmica Olimpic - Velež u petak
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 01 apr 2013, 03:34, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Sa nama ima navodno da se ne bi desili neredi tako to 
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Stvarno bi bilo čudno da se pomjera dan zbog navijača drugih klubova. Dilema oko dana odigravanja je bilo jer na Otoci igra i neka reprezentativna omladinska selekcija, pa se tu razgovaralo oko termina.
Znači, igra se u subotu i to u 16.30.
Znači, igra se u subotu i to u 16.30.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
odličan je teren.. i da se ima malo više prostora za još jednu tribinu, bilo bi im odlično, ali i ovako je to jako lijepo
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Mislim da ima dovoljno prostora za jednu manju tribinu s druge strane, ali za sada je to sve na čekanju.fedeltafrotta je napisao/la:odličan je teren.. i da se ima malo više prostora za još jednu tribinu, bilo bi im odlično, ali i ovako je to jako lijepo
- delpiero502
- Kontakt:
Koliko će para karta biti za utakmicu u subotu?
Do sada je bila ulaznica 3 KM,osim na tekmama protiv Želje i Sarajeva. 
Protiv Gradine u Tuzli je ulaz bio 5 KM. Mislim da će i ovog puta biti tako.
Ja sam mislio na one tekme na Otoci.
Cuvajte se Vukovi ,eto Rodjenih gladnih i bijesnih na Otoku po bodove

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Drag mi je Velez al se nadam da bodovi ostaju na Otocirodjak je napisao/la:Cuvajte se Vukovi ,eto Rodjenih gladnih i bijesnih na Otoku po bodove![]()
Iznevjerili su me Vukovi zadnju tekmu protiv Sarajeva,kako sam se samo potajno nadao da ce uspjeti bar remi iscupati nakon sto su poveli 0-1
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.