Kevin je napisao/la:ŠB_Fidelis je napisao/la:Pa, smatras da je trenutacno kvalitet za Široki? Realno, ni blizu, bez uvrede momku.
A i ne znam zaista sto bi njemu ili bilo kome takvom bila sramota otici na posudbu u GOŠK ili tako nesto? Ja to ne razumijem, a jos manje nase ljude koji to shvate kao kraj svijeta. Jel bolje da igra u toj dobi, nego sjedi.
Pa to se tako radi, nametni se tamo i bit ces vracen, vidjelo se vec na primjeru.
smatras da je Hrgovic kvalitet za Široki?

Ah, smatras pak da je Markovic bolji od Hrgovica? Nije nista posebno Hrgovicu falilo ni kad je zadnji put bio u Širokom, ne kontam, jos nespreman fakticki igrao i opet skupio cetiri pet asistencija na istu foru u kratkom razdoblju, ako se ne varam posebno je ostala upecatljiva svima asistencija u Sarajevu za Wagnera, a posebno cvrsto odigrao na strani, s mudima, gdje nam je i najpotrebnije. To bi trebao biti Markovic? Ili mi ne pricamo o istom igracu il je on podebljao svoje znanje i smanjio broj kikseva za tri klase unutar pola godine.
A sto se tice guranja mladih igraca, pa vise ih mi guramo nego Zeljo i nego bilo tko drugi, a vraga bi i Zeljo ista gurao tada da nije morao, glupa prica, opet se vracamo na onu da bi startnih 11 trebalo biti iz Širokog da nitko ne bi treba zugati.
Nema mu sta ispod casti ili nesto deseto biti otici u posudbu tamo gdje ce igrati, a za GOŠK bi vjerovatno stalno igrao. Ako netko racuna da jedan Markovic moze ''izletjeti'' iz omladinske momcadi i zauzeti prvih jedanaest momcadi koja se bori za prvaka, e onda ne znam.
Jos samo sutra cekam natpise ''ja zavrsavam karijeru ako me posalju na posudbu''. Presmijesno.
...Život za Široki...