GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
5
13%
- Ademi
9
23%
- Ivanusec
4
10%
- Majer
1
3%
- Orsic
15
38%
- Petkovic
5
13%

Ukupno glasova: 39

Signore
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Signore » 13 nov 2013, 13:30

Insect_terminator je napisao/la: Posjeta je bila pristojna u periodu kada je klub bio u tz euforiji,
euforija je naglo splasnula blamazom u EL tako da me ne cudi posjeta,
jos dodaj kisu i neatraktivnog protivnika nista cudno za Dinamo.

Na sluzbenoj stranici pise 1500 i to nije pristojno za Dinamo. Dobro, bila je kisa, ali zanemarimo ovu utakmicu. Posjeta na pocetku sezone jeste bila bolja, ali po meni opet nije bila pristojna. Dinamo koji dominira skoro cijelo desetljece, koji vec 5-6 sezona redovno igra grupnu fazu eurotakmicenja bez obzira na ne bas najbolje rezultate u istim mora imati bolju posjetu. Renome kluba i velicina grada to zahtjevaju. Dinamo u pretkolu Kupa protiv Ivancice mora gledati 4-5 tisuca ljudi. U beznacajnim utakmicama HNL-a protiv HD-a, Zadra i kompanije mora biti barem deset tisuca ljudi dok protiv ovih s vrha, Rijeke, Splita, da ne kazem Lokomotive mora biti 20-25 tisuca uz to da protiv Hajduka treba da gori, da je pun stadion bez obzira ako je utakmica rezultatski nebitna. O proslavama naslova prvaka ne trebam ni pricat. Prije par godina ako se ne varam dosao je Belupo i bilo je preko 30 tisuca, to je proslava.

I onda ocemo stadion. Sta ce nam, SRC Stjepana Spajica nam je prevelik.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 13 nov 2013, 13:39

Ne znam za vas,ali ja na onoj slici ne vidim ni 500 ljudi.Ma ni 250.Mora da se ostatak sakrio na sjeveru iza kamere.

Zaboli ljude za GNK.Pola sata ti treba da na stadion uđeš,skoro da moraš aktovku nosit koliko ti papira treba da te puste unutra.Pretresi na ulazima,skidaj cipele,skidaj majicu,skidaj ovo skidaj ono,a vani 10-ak stupnjeva.Pa onda na tribini nemoj slučajno kapuljaču stavit jer te neće prepoznat na kameri.Odbijaš skidanje kapuljače...ajmo vodite ga van i slično.Tko će se još s tim za*ebavat.Da ne spominjemo ostale stvari zbog kojih gledaju da su što dalje od stadiona.

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 13 nov 2013, 13:42

S obzirom kakav je ''klub'', mislim da je posjeta od 250 ili 500 ljudi - sasvim pristojna.
Signore je napisao/la:Dinamo u pretkolu Kupa protiv Ivancice mora gledati 4-5 tisuca ljudi.
Dinamo - da!
Ali ovo šta je ostalo od Dinama ne zaslužuje ni tih 500 koji su bili na Slavenu.
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 13 nov 2013, 14:31

Attias odma clanak pise. Koje je djubre postao lik, prodao se za saku para.

A Zdravko nam je pretrpio operaciju debelog crijeva - to zna bit ozbiljno u tim godinama...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 13 nov 2013, 14:44

Sretan rođenadan Joža :(

slika

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 13 nov 2013, 14:48

Vidi zamaskrirane huligane na muralu.Nek netko javi Zdravku da bi trebalo i to prefarbat kad već unajmljuje ljude da po gradu čim svane natpis "mamiću cigane" dođu i brišu dok jedno U i slični simboli odmah pored toga i dalje uredno stoje.

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 13 nov 2013, 15:14

Signore je napisao/la:
Insect_terminator je napisao/la: Posjeta je bila pristojna u periodu kada je klub bio u tz euforiji,
euforija je naglo splasnula blamazom u EL tako da me ne cudi posjeta,
jos dodaj kisu i neatraktivnog protivnika nista cudno za Dinamo.

Na sluzbenoj stranici pise 1500 i to nije pristojno za Dinamo. Dobro, bila je kisa, ali zanemarimo ovu utakmicu. Posjeta na pocetku sezone jeste bila bolja, ali po meni opet nije bila pristojna. Dinamo koji dominira skoro cijelo desetljece, koji vec 5-6 sezona redovno igra grupnu fazu eurotakmicenja bez obzira na ne bas najbolje rezultate u istim mora imati bolju posjetu. Renome kluba i velicina grada to zahtjevaju. Dinamo u pretkolu Kupa protiv Ivancice mora gledati 4-5 tisuca ljudi. U beznacajnim utakmicama HNL-a protiv HD-a, Zadra i kompanije mora biti barem deset tisuca ljudi dok protiv ovih s vrha, Rijeke, Splita, da ne kazem Lokomotive mora biti 20-25 tisuca uz to da protiv Hajduka treba da gori, da je pun stadion bez obzira ako je utakmica rezultatski nebitna. O proslavama naslova prvaka ne trebam ni pricat. Prije par godina ako se ne varam dosao je Belupo i bilo je preko 30 tisuca, to je proslava.

I onda ocemo stadion. Sta ce nam, SRC Stjepana Spajica nam je prevelik.
Takva posjeta o kojoj ti pricas je tesko ostvariva i da se poklope stvari tipa da u Dinamu nema Mamica, trener bude Zajec a predsjednik Boban, u klubu igraju iskljucivo domaci decki do 25-te i da klub posluje po tradicionalnoj zagrebackoj poslovnoj izvrsnosti :mrgreen:. Makar moje misljenje je da se odigralo bolje u EL da bi to sve islo na bolje ovako se klub vratio na najnize grane sa posjetom, mozemo vjerojatno i ocekivati ubuduce smanjenje skupog kadra kojeg u Dinamu ima koliko hoces sto ponovo u Dinamovom slucaju ne mora biti lose jer mladih igraca ima dosta. U svakom slucaju u odnosu na zadnjih tri sezone definitivno nazadujemo u svim aspektima, posjeta, financije, rezultati i definitivno treba neka promijena da li trener stranac, Eduardo ili odlazak Mamica nesto se treba dogoditi + odlazak legende koja se vec dogodila. Ja sam za trener stranca + Eduardo ali ostavljam i trecu opciju jer znam kako dise forum 8-)

Dobra stvar je i sto se krenulo sa rjesavanjem problema huligana te mi se normalno svidja ideja sa vaucerima i kartama sa imenom i prezimenom dok mi se kosa na glavi dize od ovog sto pretjeruju sa kontrolama. Vjerojatno se i oni jos uce pa ce nakon vise prigovora i njima doci iz guzice u glavu da ne mogu maltretirati vecinu zbog manjine. Normalno na pocetku ce se stvoriti otpor prema tome ali za koju god ce doci sve na svoje mjesto.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 13 nov 2013, 15:25

Probelm huligana..hm da. Pa daj ja hebeno ne mogu vjerovat. Cak i neki moji stariji poznanici koji su uvijek Mamica uzdizali i bili za njega nakon svega sada kazu hebo ti takav klub. Ali na muci se poznaju junaci, tako da svaka cast, do zadnje kapi krvi za gazdu.

Inace, danas Zdravko nastupa u Hrvatska uzivo 17:20 pa da vidimo sta ce pricat :lol: ..

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 13 nov 2013, 17:53

Insect_terminator je napisao/la:tradicionalnoj zagrebackoj poslovnoj izvrsnosti
Na istoj prezentaciji ti piše šta je još potrebno da bi se navijači vratili na stadion. Nikakav Eduardo, Zajec ili neko treći.

Danas sam dobre volje:
slika
slika
slika

Ništa više od toga!
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 13 nov 2013, 19:48

Lillard je napisao/la:Inace, danas Zdravko nastupa u Hrvatska uzivo 17:20 pa da vidimo sta ce pricat :lol: ..
Nije dosao slikaslika
Jasno kad bi tu ipak i neka pitanja bila postavljena i tako za razliku od presica iz Sjedišta.
Eibl i još neki su s njim trebali biti tamo.

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 13 nov 2013, 23:13

SiamoNoi je napisao/la: Eibl i još neki su s njim trebali biti tamo.
Pa vjerojatno je zbog te babe dobio cir ili sto ga vec muci. Makar ako se tek operirao treba se odmoriti koji dan a ne odmah na TV. :)

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 14 nov 2013, 13:34

Za pobornike ovih borbi ''protiv huliganizma'' jedan fin tekst:
Priopćenje KN Torcida

Nema direktne veze s Dinamom, ali koga zanima lako će povući paralelu s ''lovom na vještice'' na Maksimiru i tzv. borbom protiv huliganizma.

Moš mislit... huliganizma.

Ne mogu vjerovat da vas još ima koji pušite to.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 14 nov 2013, 15:40

http://www.autograf.hr/kako-su-me-pavic ... -na-cestu/" onclick="window.open(this.href);return false;
Deri Romana.

Najvjerniji gledatelji na Maksimiru:
slika
slika

zlockob
Kontakt:

Post Postao/la zlockob » 15 nov 2013, 10:14

Čeka se službena potvrda inspekcije: Uprava Dinama je izabrana nelegalnim putem, te će se morati održati izbori na temelju jedan član jedan glas, kako nalaže zakon o udrugama. :D
...to je više od ljubavi...
...i opet sanjam tisuće te bodre...

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 15 nov 2013, 10:23

Gdje to pise? I kad bi to bilo rijeseno?

zlockob
Kontakt:

Post Postao/la zlockob » 15 nov 2013, 10:35

Signore je napisao/la:Gdje to pise? I kad bi to bilo rijeseno?
http://www.vecernji.hr/nogomet/je-li-di ... lna-902934" onclick="window.open(this.href);return false; 8-)

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 15 nov 2013, 11:00

Ajde, hvala Bogu da nas vise rijese ove muke s Mamicem. Samo se nadam da nakon njega u fotelju nece sjesti neki kriminalac i da BBB nece voditi kampanju nekog od kandidata za predsjednika, jer bi bilo ofirno da je ovo sve radjeno kako bi se doticni doveo na polozaj. I bit ce mi interesantno nakon ovoga vidjeti posjetu na stadionu, nadam se da ce drasticno skociti i da nece padati te da ce igraci uz takvu podrsku igrati bolje.

zlockob
Kontakt:

Post Postao/la zlockob » 15 nov 2013, 11:09

Signore je napisao/la:Ajde, hvala Bogu da nas vise rijese ove muke s Mamicem. Samo se nadam da nakon njega u fotelju nece sjesti neki kriminalac i da BBB nece voditi kampanju nekog od kandidata za predsjednika, jer bi bilo ofirno da je ovo sve radjeno kako bi se doticni doveo na polozaj. I bit ce mi interesantno nakon ovoga vidjeti posjetu na stadionu, nadam se da ce drasticno skociti i da nece padati te da ce igraci uz takvu podrsku igrati bolje.
" onclick="window.open(this.href);return false; I OPET sanjam tisuće te bodre, a Sjever složno grmi, ori se

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 15 nov 2013, 11:25

http://www.vecernji.hr/nogomet/mamicevo ... dne-903009" onclick="window.open(this.href);return false;

Cirkus u podne. Vjerujem da ce biti rijeci o ovome. Nadam se da ce dat ostavku prije nego inspekcija sve ovo sredi.

I znam ja sve to da se oce rijesiti olosa, samo se jednostavno bojim za klub, da se nece nista promjeniti, ali svakako treba ovo sto prije sprovest, jer ovo nema smisla i pod Mamicem ne moze bit bolje, a ako nam dodje isti majmun ionako nece biti nista novo. Kao sto vidimo posljednjih godina, ni smjenom Canjuge nismo nista bolje dobili.

zlockob
Kontakt:

Post Postao/la zlockob » 15 nov 2013, 11:33

Signore je napisao/la:http://www.vecernji.hr/nogomet/mamicevo ... dne-903009

Cirkus u podne. Vjerujem da ce biti rijeci o ovome. Nadam se da ce dat ostavku prije nego inspekcija sve ovo sredi.

I znam ja sve to da se oce rijesiti olosa, samo se jednostavno bojim za klub, da se nece nista promjeniti, ali svakako treba ovo sto prije sprovest, jer ovo nema smisla i pod Mamicem ne moze bit bolje, a ako nam dodje isti majmun ionako nece biti nista novo. Kao sto vidimo posljednjih godina, ni smjenom Canjuge nismo nista bolje dobili.
Provest izbore i vecina sto odluci nek tako bude. Vjerujem da će njegovim odlaskom biti bolje jer gore sigurno ne moze.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []