Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
E JAH TUGO MOJA,MUKO MOJA,CEKAMO IZGOVERE,SAMO JEL IH STID A I OVOG STO IH VODI I STA UIGRAVAJU I STA IGRAJU
EVO GOL RONEYA ZNACI OPET PRVA POSTAVA,TAKO TO IDE KOD MOU
EVO GOL RONEYA ZNACI OPET PRVA POSTAVA,TAKO TO IDE KOD MOU
Rooney 

100% sportski i krajnje opušten potpis
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kloc strikes back 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
koja opsada u završnici
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Nek idu u 100 PM-ova, treba im 88 minuta da proigraju. zaslužen poraz i treće mjesto u grupi, bravo majmuni
Poraz, nikakva igra, povreda Pogbe i potvrda da su Mkhi, Martial i Schneiderlin opravdano zapostavljani.
Ako nista, vidjeli smo 3 strasna gola, od kojih je ubjedljivo najbolji ovaj kapitenov. Dokaz da se mogu osloniti na njega u najtezim trenucima
Ako nista, vidjeli smo 3 strasna gola, od kojih je ubjedljivo najbolji ovaj kapitenov. Dokaz da se mogu osloniti na njega u najtezim trenucima

- theboss_RD07
- Kontakt:
Da su igrali citavu utakmicu ko ovih zadnjih 5 minuta poderali bi ih 5:2
Jer za ova dva gola ne mozemo rec da su nase greske. Nasa jedina greska je sto smo u napadu igrali utakmicu kao da je termin na koji te neko natjerao da dodjes
Ali eto Turci su im pokazali najprije kako se igra fudbal, a drugo kako se bori za dres svog kluba
Jer za ova dva gola ne mozemo rec da su nase greske. Nasa jedina greska je sto smo u napadu igrali utakmicu kao da je termin na koji te neko natjerao da dodjes
Ali eto Turci su im pokazali najprije kako se igra fudbal, a drugo kako se bori za dres svog kluba
Zadnja izmjena: theboss_RD07, dana/u 03 nov 2016, 21:02, ukupno mijenjano 1 put.
⭐
Tako je, baš kao što je sjajno primio loptu i dao gol u prvom poluvremenu kad smo izjednačili i otišli na poluvrijeme u psihološkoj prednostiRiNo je napisao/la:Poraz, nikakva igra, povreda Pogbe i potvrda da su Mkhi, Martial i Schneiderlin opravdano zapostavljani.

Yebite me, ako ovi vasi znaju sta igraju u ovom timu

27.10.2020
SUT IZ OCAJA,ONO KAD NE ZNAS NI STA IGRAS,NI KAKO IGRAS NI STA RADISRiNo je napisao/la:Poraz, nikakva igra, povreda Pogbe i potvrda da su Mkhi, Martial i Schneiderlin opravdano zapostavljani.
PRVO POL I ONA PRILIKA JE POKAZAO SVOJE ZNANJE,PO 5M IGRACI OD NJEGA LOPTA SE ODBIJA KO OD ZIDA,KOGA JE KUPIO OVIM POGOTKOM TAJ NIJE PRI ZDRAVOM RAZUMU
Inace momce pise pod dejstvom opijata cim oce Wazzu u prvu postavu.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Da da, posrecilo mu se ovako mnogo puta u karijeri 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Užasna tekma, poraz i povreda Pogbe, jedino pozitivno što smo napokon vidjeli Mikia u našem dresu, dok još nismo zaboravili kako izgleda. Inače nikakve konstante, ne možemo uvezati dva dobra meča da hebe rak raka, do ovog gola Wazze imali smo 1 šut u gol 
Stvarno ne znam kako se misli uhvatiti top 4 sa ovakvom formom, ali mora se što prije nešto mijenjati, mjesta za kiks više nema, gostujuća forma je posebno loša, mora se popraviti to i ulaziti u svaku tekmu puno agresivnije, a ne da igra kući i u gostima bude razlika nebo i zemlja.

Stvarno ne znam kako se misli uhvatiti top 4 sa ovakvom formom, ali mora se što prije nešto mijenjati, mjesta za kiks više nema, gostujuća forma je posebno loša, mora se popraviti to i ulaziti u svaku tekmu puno agresivnije, a ne da igra kući i u gostima bude razlika nebo i zemlja.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Sva sreća pa je ova grozota bila u ovom qrcu od takmičenja. Dok god Carrick ne igra, nema igre. Zašto Rashford počinje utakmice?????????
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Zato i postoji rotacija, malo promijeniš ekipu a ne konstantno istih 11.Mourinho, "They were playing the Champions League final and we were playing a summer friendly."
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Sve je u glavi, stvar pristupa, agresivnosti, trke i zalaganja. Dobijes protivnika u ovom smijesnom takmicenju sa visokih 4:1, taj isti protivinik gori da se osveti, idu zivotom jer to im je najveci spektakl sezone.
Msm nije me briga za ovaj poraz ali morat ce Jozo malo agresivnije porazgovarat sa pojedincima da se ne bi desili ispadi tipa Chelsea.
Msm nije me briga za ovaj poraz ali morat ce Jozo malo agresivnije porazgovarat sa pojedincima da se ne bi desili ispadi tipa Chelsea.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Zadnjih tvojih 20 postova sve kontam da je ta ljubav prema klocu onako neka zayebancija. I sad kontam da si tih zadnjih 20 postova napiso il pod dejstvom alkohola, droga ili pod prisilom. Jer jednostavno ne zelim da vjerujem da si toliko slijep ili glupRiNo je napisao/la:
⭐
E moj Mou sto se brukas tim izjavama,pa ko je kriv sto igraju kao da im je prijateljska,ko priprema igrace prije utakmice,ko im drzi govore,kakva im je kazna sto igraju kao da im je prijateljska,sto ne bi igrali tako kad im je isto nikakvih sankcija
Pa sam sebe ovim izjavama potkopava,poceo je ko Van Gal sve je u nasim rukama,ako pobjedimo ove 2 utakmice prolazimo
Izgovori i izgovori...................... tako u beskraj
Pa sam sebe ovim izjavama potkopava,poceo je ko Van Gal sve je u nasim rukama,ako pobjedimo ove 2 utakmice prolazimo
Izgovori i izgovori...................... tako u beskraj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.