FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hajmo se sad prvo nadat da ce Borac kiksat negdje aBd i da cemo mi dobiti sve 4 ove utakmice. Sloboda je pakaska ekipa i ko da gledam htjet ce da nam naprave probleme. MDK i Olimpik ce nas vjerovatno pustit ako rijese opstanak. Sad nek uzmu radnika i opstanak imaju. Za oba tima vrijedi ovo. E sad sto se tice Radnika s njima je u zadnjih par sezona uvijek tvrdo na Kosevu. Zrinjski sutra ima odlicnu priliku da Borac ne pobijedi fali im nekoliko znacajnih igraca. Tu se imamo cemu nadati ako je sudjenje fer i korektno.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Ma ljudi moji sutra pobijediti Slobodu, borac će kiksati siguran sam. Zrinka će se na glavu bacati da pobijedi. MDK će do sljedećeg kola 90% a ako ne i 100% osigurati opstanak, neće imati imperativa. Nakon toga dvije domaće kući, Radnika nabiti ovdje, a do zadnjeg kola Olimpik će znati ostaje li ili ispada.....
Samo da mi dobijemo abd i da Zrinjski bod uzme. Ali čisto sumnjam
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- 19BordoBijeli46
Ako bude fer i korektno suđenje,Zrinja dolazi do bod(ov)a.
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama
- forza_juve
- Kontakt:
Opet ću ponoviti, ako neko misli da će Borac sve dobiti nudim opkladu po dux ili majicu
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
-
- Kontakt:

Ovo je Lale izjavio dan nakon poraza od Borca na Koševu, a sada kao negira da je to izjavio

-
- Kontakt:
Nisu oni kalibar da bez komplet lijeve strane pobijede zrinjskog
Cuo Vinko za ovo... kaze mjera x oni ce zijanit
Cuo Vinko za ovo... kaze mjera x oni ce zijanit

Samo molim bez optimizma, jer nam uvijek bolje ispadne kada smo pesimisti!
- 19BordoBijeli46
Đaba šaljete izjave Laleta kad negira da je ikada to izjavio.
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama
Nece biti isto bodova na kraju sigurno. Neko ce kiksati, ili mi ili oni..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
-
- Kontakt:
Ne znam ko je onda lud, smetljarski Zubanovićev portal ili Lale.19BordoBijeli46 je napisao/la: ↑10 maj 2021, 14:13Đaba šaljete izjave Laleta kad negira da je ikada to izjavio.
kad god kazem neku laž slobodno me okrivite i banujte a nemojte neke izlizane floskule prosipat i povezivat me sa sdaMNON1987 je napisao/la: ↑10 maj 2021, 11:58donDondon je napisao/la: ↑10 maj 2021, 08:43jos jedan vikend prodje jos jedna tekma bez pobjede i ona ubleha jos uvijek na klupi,sta se ceka
samo me strah da kad on ode da nece druga drzavno negatorska persona za nase prostore doci u klub
Petrovic u olimpiku Baka u Zelji ,Vinko kod nas,Vico u savezu,onaj iz svinjskog odmah poslije Vice,bugarin selektor,Misimovic u savezu, i dodjemo do toga da se plasimo da nam trener ima pritisak iz Banja luke a svoje smo sve otjerali od kodre,Cale do Husrefa
onako interesantan mi podatak,ljudi koji ne priznaju drzavu najvise se o nju i okoriste,vidi samo kako ovi lesinari kidaju kradu za titulu a glavna im parola da im titula ne treba jer Bosna nije njihova drzava,Zrinja isto kao herceg bosna fazoni a ulaze lupaju po stadionu traze igrace po gradu da udaraju jer klubu visi izlazak u evropu
Vinko nisi trener za Sarajevo,olimpik je tvoj nivo gdje ces na kontre pokusavati otkinuti koji bod i igrati na opstanak,idi vinko sam ako ne dobijes sve do kraja
E cuj prepametnog Bosnje i SDA logike.
Vinko mora nogu dobit pa makar imali duplu i kolo prije kraja
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
A od prije Lukić i Jovanović. Hajde Zrinjski, kako bi nam legao X, a da ne pricam kad bi Zrinjski pobjedio

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ma zrinja će glavom na kopačku ići da pobjede. Gdje sebi da dozvole prvu put nakon 8-9 godina da me izbore EvropuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 maj 2021, 14:20A od prije Lukić i Jovanović. Hajde Zrinjski, kako bi nam legao X, a da ne pricam kad bi Zrinjski pobjedio![]()
Kako me nervira ovaj maksimovic sa svojim izjavama da su korak blize evropi, pravi hinjo, nesto poput vinkare. Vidi se da su iste sorte.
Da li je neko narucivao ulaznice sa derbija online, za koliko otprilike stizu, cekam svoju sesti dan
Da li je neko narucivao ulaznice sa derbija online, za koliko otprilike stizu, cekam svoju sesti dan
NEMA NAZAD
S obzirom da sam člansku ovako mjesec dana čekao, ne bi me čudilo da je isto i za kartu.
Najbolje ti je da odeš do fan shopa i uzmes, ako si u mogućnosti.
Nama bi odg da oni ne odu u Evropu. Jer ce jedan konkurent imat dosta manji budjet, tj dva. Oni i zeljo.FoSte95 je napisao/la: ↑10 maj 2021, 14:32Ma zrinja će glavom na kopačku ići da pobjede. Gdje sebi da dozvole prvu put nakon 8-9 godina da me izbore EvropuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 maj 2021, 14:20A od prije Lukić i Jovanović. Hajde Zrinjski, kako bi nam legao X, a da ne pricam kad bi Zrinjski pobjedio![]()
Gotovo je sad davno sam narucio, mozda su i poslali. Inace sto se tice online stvari u klubu nista nije po uzoru na neki ozbiljan klub. Za clansku cekas mjesec, odgovor mjesec, artikle sedmicama, fan shop kao da se ugasio, nema 2 velicine za naruciti obicnu majicu. Unfks potpuna suprotnost
NEMA NAZAD
Trenutno korisnika/ca: adoado, Benjolos, edgarallanpoe04, Hajdeee, Jadnimi, johntravolta123, Sarajevskigigant1921, Sinfoc1986 i 74 gosta.