FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Ubijamo ih 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Iniesta je kritican
nema ga na terenu uopšte.
volim ga ko brata rođenog, ali ovakav pristup ne može
volim ga ko brata rođenog, ali ovakav pristup ne može
Ovo sprdancija zivota mi, zabijamo kad nam se nadigne.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- MisterGuardiola
- Kontakt:
Mesi se malo preivše šetka.Treba i on pritisnut desnu stranu da nas ne šire onoliko ali hajde ,valjda je sve već gotovo 
A sta ce, vidio si, posla dvije klucne lopte, a nije se ni oznojio. Ne bi se ni meni trcalo tad, bilo bi u fazonu fuck this shit. 
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Kakve mi golmane imamo, pa to nije humano. A realno smo ih i zasluzili koliko smo se dugo patili sa ublehama na golu..
ser del barça es el millor que hi ha !
E jbg, sto mrzim kad ovako preko kurca pocnu igrati kad vode
Re: Odg: FC Barcelona
Odigrali preko qurca drugo poluvrijeme.
Oprostit cemo im
Oprostit cemo im
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
ma , da se planiralo ozbiljno drugo poluvrijeme igrati suarez bi ostao .
Ocito im je receno na poluvremenu da se ne trose , da igraju taman toliko da prodju dalje .
Dali smo im 2 gola s pola snage i onda laganini odigrali , bayern je dobro igrao prvo i drugo poluvrijeme , trebali su bar jos 1-2 komada dati , al Ter Stegen je bio odlican .
Bolja ekipa prosla u finale , sad gledati sutra Juve i navijati za njih , bilo bi puno bolje finale nego silovanje malog Reala
Ocito im je receno na poluvremenu da se ne trose , da igraju taman toliko da prodju dalje .
Dali smo im 2 gola s pola snage i onda laganini odigrali , bayern je dobro igrao prvo i drugo poluvrijeme , trebali su bar jos 1-2 komada dati , al Ter Stegen je bio odlican .
Bolja ekipa prosla u finale , sad gledati sutra Juve i navijati za njih , bilo bi puno bolje finale nego silovanje malog Reala
Sa pristupom u drugom poluvremenu
nismo ni zaslužili ništa drugo osim poraza.
Tacno se vidjelo da više ne žele napadati, vec da žele umiriti utakmicu i dovesti je u neki dosadni tempo...problem je što Bayern to ne dozvoljava.
Isto su to pokušali i protiv Seville i primali golove...nije ovo ona Pepova Barca, koja može umrtviti utakmici kad joj prohtije.
Tacno se vidjelo da više ne žele napadati, vec da žele umiriti utakmicu i dovesti je u neki dosadni tempo...problem je što Bayern to ne dozvoljava.
Isto su to pokušali i protiv Seville i primali golove...nije ovo ona Pepova Barca, koja može umrtviti utakmici kad joj prohtije.
Ovakva kurcobolja nije zabilježena još od vakta Martina zvanog Tata. 
Whatever, jedan od ovosedmičnih ciljeva je ostvaren, drugi je pobjeda na Calderonu pa smo večeras gledali to što smo gledali. I neka smo, ne žalim se ni najmanje.
Ajmo sad po pobjedu na Calderonu ako se ovi iz saveza i vlade ne pokolju još više.

Whatever, jedan od ovosedmičnih ciljeva je ostvaren, drugi je pobjeda na Calderonu pa smo večeras gledali to što smo gledali. I neka smo, ne žalim se ni najmanje.
Ajmo sad po pobjedu na Calderonu ako se ovi iz saveza i vlade ne pokolju još više.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
U drugom dijelu Barca nije ni igrala, sve gotovo i bez motiva, Bayern to uspio iskoristiti i to je to. Prva utakmica, pa i prvo poluvrijeme ove, je stvarni odraz kvaliteta. Bez obzira na izostanke 3 bitna igraca kod Bayerna siguran sam da bi Barca i da su igrali prosla, ne ovako lagano sigurno ali sigurno da Bayern i sa pomenutima, pogotovo sa Pepom na klupi, nije nivo da izbaci Barcelonu.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Rooney88 je napisao/la: Bez obzira na izostanke 3 bitna igraca kod Bayerna siguran sam da bi Barca i da su igrali prosla, ne ovako lagano sigurno ali sigurno da Bayern i sa pomenutima, pogotovo sa Pepom na klupi, nije nivo da izbaci Barcelonu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Imas svoje misljenje i boli me qrc za isto, kao i vecinu foruma. Svoje sam rekao, pojedi se od muke. 
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Re: Odg: FC Barcelona
Jaha zanimljivi kobasicari...
Sad Pep valja jel. Ma sta ocekivat od onog ko navija za takav klub
Sad Pep valja jel. Ma sta ocekivat od onog ko navija za takav klub
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.