FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
3 dana 5 majica ceko. 3 razlicite velicine narucio bio. Drugi put jedna majica 2 radna dana. Ne znam kako to vama ne dolazi
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Zna li se ko sudi sutra i prekosutra ako Bog da utakmice ? Nisam upratio ako neko moze da napise samo
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
TC ako bude imala otvoren put ce isto zapeti, ne treba se u njih pouzdati, ali nije nemoguce. Samo sutra kiks Borca, ako nakon toga ne osvojimo treba cijeli SŠ da nas napusti sa zavrsetkom zadnjeg kola.FoSte95 je napisao/la: ↑10 maj 2021, 14:32Ma zrinja će glavom na kopačku ići da pobjede. Gdje sebi da dozvole prvu put nakon 8-9 godina da me izbore EvropuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 maj 2021, 14:20A od prije Lukić i Jovanović. Hajde Zrinjski, kako bi nam legao X, a da ne pricam kad bi Zrinjski pobjedio![]()
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Meni svuci nevjerovatno da borac moze sve do kraja dobiti da negdje ne kiksa,ipak igra sa jacim ekipama koje mu sigurno mogu parirat pravimo od njih reala,na stranu sudije.Zrinjski ce se lomit sad visi im evropa,TC ce sigurno igrat kao protiv nas,strumfovi su otpisani mada je moje misljenje da mogu iznenaditi,cak i sloboda ako bude u elementu im moze bod uzet
Mene je vise strah nas samih sa onakvom igrom
Mene je vise strah nas samih sa onakvom igrom
Skida teret sa ekipe, pametan potez. Osim toga ima podlogu za eventualnu sudijsku kradju.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- feniksptica
- Kontakt:
Ocekujemo da pobijedmo 4 od 4 a od zadnjih 10 utakmica imamo ukupno 3 pobjede.
Hajmo i to cudo napravit !
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- 19BordoBijeli46
Pogledaj s kim sljedece 4 utakmice igramo,a pogledaj s kim smo igrali tih 10 utakmica.feniksptica je napisao/la: ↑10 maj 2021, 14:57Ocekujemo da pobijedmo 4 od 4 a od zadnjih 10 utakmica imamo ukupno 3 pobjede.
Protivnici zadnjih 10 utakmica:
Željezničar A
Zrinjski H
Široki Brijeg A
Krupa H
Široki Brijeg H
Velež Mostar A
Borac Banja Luka H
Zrinjski Mostar A
Željezničar H
Tuzla City A
Protivnici sljedece 4 utakmice:
Sloboda H
Mladost A
Radnik H
Olimpik H
Zadnja izmjena: 19BordoBijeli46, dana/u 10 maj 2021, 15:04, ukupno mijenjano 1 put.
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama
Sutra kidanje živaca od 6 do 10, ko preživi ova 4 sata pričat će...
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Te 4 sve fenjerasi ako to ne mozemo dobiti ne zasluzujemo titulufeniksptica je napisao/la: ↑10 maj 2021, 14:57Ocekujemo da pobijedmo 4 od 4 a od zadnjih 10 utakmica imamo ukupno 3 pobjede.
- feniksptica
- Kontakt:
- 19BordoBijeli46
Zadnjih 10 utakmica,9 su teske bile a 1 lagana.
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama
Vjerujem da ce izaci ako bude potrebno! Ja se iskreno nadam da cemo mi to ipak zavrsiti bodovno !FCUM je napisao/la: ↑10 maj 2021, 13:57Ne znam što klub ne izadje da opet pokušavaju neku kradju i slično. Možda sacekat sutra tekmu pa onda izaći sa timhz033 je napisao/la: ↑10 maj 2021, 13:52Ima nesto interesantno u svemu.
Prema UEFA-i, pravilo gola u gostima se NE MOZE primjeniti u slucaju neparnog broja utakmica jer se ta prva ili treca utakmica smatra igrom na neutralnom terenu .
Prema tome ovo su utakmice
11.09.2020 FK Sarajevo 4-2 Borac Banja Luka
06.12.2020 Borac Banja Luka 2-2 FK Sarajevo
17.04.2021 FK Sarajevo 0-2 Borac Banja Luka - (NA OVOJ UTAKMICI SE NEMOZE PRIMJENITI PRAVILO GOLA U GOSTIMA) !!!!!!!
Dakle ukupna gol razlika ce igrati ulogu ili ce UEFA da presudi ukoliko dodje do toga da pokusaju progurati pricu gola u gostima !!!!
The End !!!!

U novi boj ...
Jel' jos nekome prijete kartoni sto se Borca tice? Dobro je sto Ziljkica nema, svaki napad im preko njega se krece.
Mahala dala svog covjeka da odbije glasove nasem kandidatu kako bi zeljin covjek usao?bordobijeli je napisao/la: ↑10 maj 2021, 13:51Slazem se. Al ne mozemo okretati glavu od svih, evo za ovaj ulazak u savez iz Kantona Sarajevo nije prošao niko iz FKS zato sto ne suradjujemo s drugim klubovima. Nije dobro ako klub nema dobru komunikaciju s ljudima koji ga okružuju.Denchi je napisao/la: ↑10 maj 2021, 12:29Treba raditi i ne slusati budalebordobijeli je napisao/la: ↑10 maj 2021, 11:19
HZ na aparatima
Mediji na aparatima
NS BIH na aparatima
Treba malo spustit loptu nije dobro kad bas s svima zaratiš.
Nije sto ne suradjujemo nego nismo dovoljno mahalaca jos ****
Nije to magija jarane, stvari su proste
Odbit ih lopatom ako treba od kluba
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Problem je sto ce Vinko voditi te 4 utakmice, a nama trebaju sve pobjede..19BordoBijeli46 je napisao/la: ↑10 maj 2021, 15:00Pogledaj s kim sljedece 4 utakmice igramo,a pogledaj s kim smo igrali tih 10 utakmica.feniksptica je napisao/la: ↑10 maj 2021, 14:57Ocekujemo da pobijedmo 4 od 4 a od zadnjih 10 utakmica imamo ukupno 3 pobjede.
Protivnici zadnjih 10 utakmica:
Željezničar A
Zrinjski H
Široki Brijeg A
Krupa H
Široki Brijeg H
Velež Mostar A
Borac Banja Luka H
Zrinjski Mostar A
Željezničar H
Tuzla City A
Protivnici sljedece 4 utakmice:
Sloboda H
Mladost A
Radnik H
Olimpik H
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma što se mene tiče neka i TC ode u Evropu samo sutra Borcu bodove da uzmuZip je napisao/la: ↑10 maj 2021, 14:39Nama bi odg da oni ne odu u Evropu. Jer ce jedan konkurent imat dosta manji budjet, tj dva. Oni i zeljo.FoSte95 je napisao/la: ↑10 maj 2021, 14:32Ma zrinja će glavom na kopačku ići da pobjede. Gdje sebi da dozvole prvu put nakon 8-9 godina da me izbore EvropuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 maj 2021, 14:20
A od prije Lukić i Jovanović. Hajde Zrinjski, kako bi nam legao X, a da ne pricam kad bi Zrinjski pobjedio![]()
TC ako Širokog dobiju (i uz pobjedu aBd Zrinje) njima se otvara put do Evrope. Mada ako ćemo gledati da i TC bude što duže u igri ne bi li zapeli protiv Borca sutra bi idealan X bio u Banja Luci. Ne bi sami odlučivali o tome (čekali nijedan kiks Širokog i Zrinjskog), uz njihove sve pobjede do kraja u zadnjem kolu bi sa Zrinkom odlučivali o četvrtom mjestu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 maj 2021, 14:47TC ako bude imala otvoren put ce isto zapeti, ne treba se u njih pouzdati, ali nije nemoguce. Samo sutra kiks Borca, ako nakon toga ne osvojimo treba cijeli SŠ da nas napusti sa zavrsetkom zadnjeg kola.FoSte95 je napisao/la: ↑10 maj 2021, 14:32Ma zrinja će glavom na kopačku ići da pobjede. Gdje sebi da dozvole prvu put nakon 8-9 godina da me izbore EvropuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 maj 2021, 14:20
A od prije Lukić i Jovanović. Hajde Zrinjski, kako bi nam legao X, a da ne pricam kad bi Zrinjski pobjedio![]()
Samo je bitno da Širokog dobiju
Da ne gledamo u siroko, ovde je bitno da Zrinjski sutra ne izgubi, i mi smo prvaci.FoSte95 je napisao/la: ↑10 maj 2021, 15:27TC ako Širokog dobiju (i uz pobjedu aBd Zrinje) njima se otvara put do Evrope. Mada ako ćemo gledati da i TC bude što duže u igri ne bi li zapeli protiv Borca sutra bi idealan X bio u Banja Luci. Ne bi sami odlučivali o tome (čekali nijedan kiks Širokog i Zrinjskog), uz njihove sve pobjede do kraja u zadnjem kolu bi sa Zrinkom odlučivali o četvrtom mjestu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 maj 2021, 14:47TC ako bude imala otvoren put ce isto zapeti, ne treba se u njih pouzdati, ali nije nemoguce. Samo sutra kiks Borca, ako nakon toga ne osvojimo treba cijeli SŠ da nas napusti sa zavrsetkom zadnjeg kola.
Samo je bitno da Širokog dobiju
Bit ce mnogima drago prica se sa zamjenom za Vinka, po meni nije dobar korak, vecini raje ce bit drago jer je poznato ime, nije spomenut na ovoj temi...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, HyperOS, Napapijri, rimljanin90, SamoDaKazeem i 63 gosta.