Ono što je sigurno da će slj.god.na proslavi titule Bayerna biti proliveno manje piva
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Ono što je sigurno da će slj.god.na proslavi titule Bayerna biti proliveno manje piva
Prodajom Vidala i Llorentea moze se dovest neka ekstra zvijezda da uzme desetku ako ne ove sezone onda slijedece.Ponovo se gradi ekipa odnosno jedan njen dio tako da ja licno mogu se strpit jednu godinu da oprt imamo top ekipu.Jbga tako je u fudbalu, jedna grupa dostigne zenit i onda ides dalje.Bitno je da nismo rasprodali igrace a zamjene ne dovodimo, zapravo je obrnuto i vjerujem u Marottu a pogotovo Paraticia.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- IlPrincipino
- Kontakt:
Raiola on Juve: "At Juve there is a ‘First Juve then the player‘ attitude. The club is bigger than its biggest star."
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Neki se makar javeVelaHavle je napisao/la:Tu su na forumumuxa je napisao/la:Gdje su sad oni koji su tvrdili da Vidal nikad nece napustiti Juventus? Ili prica da nece otici ispod 100 mil. Sad je druga prica, odjednom se prica o smjeni generacija, pa jbt nije mu 33 godine. Svaka cast juventinima koji su realni al malo ih je. Ja sam misljenja da ste ga trebali prodati jos prosle godine. Ako se vec neko morao zrtvovati onda je svakako bolje da je to Vidal a ne Pogba.
A ne, bezveze mi da pojedinci koji su do jučer govorili da Juventus ne prodaje najbolje igrače, da se Vidal nikad neće prodat, ili da će se prodati samo ako stigne neka nemoralna ponuda, sada odjednom to opravdavaju i pišu da je 40 mil ok cijena.
Il Club più titolato al mondo!
Sto se tice svega oko Vidala ne vidim sta je toliko strasno kad uzmes ispred nosa Bayernu tog igraca on ti bude okosnica za 4 skudeta i onda ga tom istom klubu prodas za 3puta vecu cijenu.Ja Marotti na tome ne mogu zamjerit a ostalo su emocije.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mizerne pare dobijamo, necemo mi vidjeti tih 40 mil. To vise naginje prema 30, a ostalo budu bonusi ..
Sto je po meni bas premalo za jednog od najstandardnijih igraca koji je bio oslonac..
Sto je po meni bas premalo za jednog od najstandardnijih igraca koji je bio oslonac..
Sem mene ak se ne varam niko ziv nije napisao da je cijena od 40 mil ok.muxa je napisao/la:Neki se makar javeVelaHavle je napisao/la:Tu su na forumumuxa je napisao/la:Gdje su sad oni koji su tvrdili da Vidal nikad nece napustiti Juventus? Ili prica da nece otici ispod 100 mil. Sad je druga prica, odjednom se prica o smjeni generacija, pa jbt nije mu 33 godine. Svaka cast juventinima koji su realni al malo ih je. Ja sam misljenja da ste ga trebali prodati jos prosle godine. Ako se vec neko morao zrtvovati onda je svakako bolje da je to Vidal a ne Pogba.![]()
A ne, bezveze mi da pojedinci koji su do jučer govorili da Juventus ne prodaje najbolje igrače, da se Vidal nikad neće prodat, ili da će se prodati samo ako stigne neka nemoralna ponuda, sada odjednom to opravdavaju i pišu da je 40 mil ok cijena.
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Navodno sto se odstete tice jos uvijek nista nije gotovo. Juve hoce 45mil. ili zamjena Vidal-Götzea.
Ukoliko želi da ide - nek mu je sretno! Sigurno ce biti tesko nadoknaditi njegov odlazak ali Juve je morao i vaznije od njega nadoknaditi (što zbog penzije što zbog odlazaka).
Ne treba zaboraviti da Juve ima jos jednog jako dobrog centralnog veznog u ekipi - Asamoaha koji je slican tip igraca kao i Vidal. Dobar u oba pravca (naravno, Vidal je ipak klasu - dvije ispred), znaju se ubaciti iz drugog plana + Asamoah je malo bolji na zivcima od Vidala. Asamoah je u Udinama igrao vecinom u sredini - gdje je uglavnom dobre partije pruzao, a dolaskom u Juve pocelo ga se forsirati na lijevoj strani (gdje je nerijetko bio jedan od losijih iako statistika golovi/asistencije govore drugacije).
Ukoliko želi da ide - nek mu je sretno! Sigurno ce biti tesko nadoknaditi njegov odlazak ali Juve je morao i vaznije od njega nadoknaditi (što zbog penzije što zbog odlazaka).
Ne treba zaboraviti da Juve ima jos jednog jako dobrog centralnog veznog u ekipi - Asamoaha koji je slican tip igraca kao i Vidal. Dobar u oba pravca (naravno, Vidal je ipak klasu - dvije ispred), znaju se ubaciti iz drugog plana + Asamoah je malo bolji na zivcima od Vidala. Asamoah je u Udinama igrao vecinom u sredini - gdje je uglavnom dobre partije pruzao, a dolaskom u Juve pocelo ga se forsirati na lijevoj strani (gdje je nerijetko bio jedan od losijih iako statistika golovi/asistencije govore drugacije).
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Juventus FC
Trenutno u ekipi je 9 igraca rodjenih 90 godine i mladjih. O cemu onda pricamo?SampiJuve je napisao/la:Smjena generacija.
Zar nije smjena zahvaliti se Pirlu, Storariu, Pepeu, Tevezu koji je htio kuci, Nandu? Svi 30+. Prosjecna starost ekipe spustena za vise od 2 godine.
Mozda je bolje da smo isli na varijantu inter post triplette, zadrzati sve isto. Ruku na srce, ovaj tim je imao kapacitete da jos dominira sa istim timom jer je ona interova generacija bila jako stara.
Ali rezovi su se na vrijeme sada napravili, u godini kada se osvojilo skoro sve, igralo finale Lp.
Vidal jeste igracina, ali i drugi su prodavali bitne igrace, od Kroosa, Swajnija, Alcantare, Fabregasa, Di Marie, Ozila, itd itd tako da je prica o prodaji vaznih igraca glupa.
Ne moze se uzeti 60M za Vidala s 28 ljeta, lani je mozda moglo 50-60 Manchesteru, ali je taj Vidal bio na vrhuncu, a nakon SP-a to nije iako se vracao u formu.
Sva prica ce se ovdje zavrsiti kada se Vidal nadoknadi s 2 igraca na goruce pozicije, 2 mlada i potencijalno mocna igraca, to je osnovni cilj ove prodaje i to zna svako iole upucen u desavanja oko kluba. Ali forumasi znaju bolje od ljudi koji su donijeli 4 scudetta i finale LP.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 16 jul 2015, 10:13, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlPrincipino
- Kontakt:
Ma ne treba ni objasnjavati padobrancima a pogotovo ovom liku koji je obicni provokator.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
Ali ova ekipa sto uredjuje ss.ba dio o inostranom fudbalu, kako ljudi lose rade. Napisali su do sad 2 puta clanke o odlascima Vidala i Pogbe koji nemaju veze s vezom, bez ikakvih izvora i pokrica. Sad kad je trasnfer vec skoro realizovan, oni ne pisu nista.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
- IlPrincipino
- Kontakt:
Celikovac je napisao/la:Ali ova ekipa sto uredjuje ss.ba dio o inostranom fudbalu, kako ljudi lose rade. Napisali su do sad 2 puta clanke o odlascima Vidala i Pogbe koji nemaju veze s vezom, bez ikakvih izvora i pokrica. Sad kad je trasnfer vec skoro realizovan, oni ne pisu nista.
Ako smo prodali Vidala da dovedemo Draxlera i Alexa onda
Otisli- Pirlo,Tevez ,Vidal,Ogbona i Llorente sigurno a slijedece ljeto Pogba i Morata
Dosli- Kedira,Dybala,Mandzo,Zaza,Rugani
Otisli- Pirlo,Tevez ,Vidal,Ogbona i Llorente sigurno a slijedece ljeto Pogba i Morata
Dosli- Kedira,Dybala,Mandzo,Zaza,Rugani
Re: RE: Re: Juventus FC
Jest vala bas, covjek dosao da vas provocira jer mu je to u krvi. Kad neki od vas kazu da je 40 mil smijesna cifra za Vidala oni nisu provokatori, a kad ja kao navijac dr. kluba to kazem onda sam provokator. Ok, ako ti je tako lakse, za.ebali ste ih samo tako jer ste im uvalili igraca cije je vrijeme proslo za cak 40 mil.IlPrincipino je napisao/la:Ma ne treba ni objasnjavati padobrancima a pogotovo ovom liku koji je obicni provokator.
Il Club più titolato al mondo!
Pa gdje ode Vidal, jel to zvanicno prodat ili samo nagadjanja? stvarno nisam u toku. Steta za Seria A ako ode jedan takav igrac.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Gazzetta pise,mada njima nista ne vjerujem, da smo blizu dogovora sa Portom za A.Sandra lijevog beka, nekako mi onda Vidalova prodaja ima logike gdje bi Asu vratili na njegovu poziciju.
đe Oliver Kahn? po meni bolji od obojice, al' to je stvar ličnog ukusa, sva trojica su (bili) vrhunski golmaniMig_Mig je napisao/la:Pa ti ces reci da Casillas nije najbolji u zadnjih 20 godina !? Pa to kazu stotine miliona ljudi sirom svijeta, on ili Gigi svejedno ali to kazu !
daj ba Juća, Vidal 28 godina, Alex Sandro 24, Draxler 21, u svako doba dana i noći bih prihvatio ovo, ukoliko se nema novca za to bez prodaje nekog od igrača, u ovom slučaju VidalaYucca je napisao/la:Ako smo prodali Vidala da dovedemo Draxlera i Alexa onda![]()
![]()
Sladoled od vanilije ili cokolade je stvar licnog ukusaChinaglia je napisao/la:đe Oliver Kahn? po meni bolji od obojice, al' to je stvar ličnog ukusa, sva trojica su (bili) vrhunski golmaniMig_Mig je napisao/la:Pa ti ces reci da Casillas nije najbolji u zadnjih 20 godina !? Pa to kazu stotine miliona ljudi sirom svijeta, on ili Gigi svejedno ali to kazu !![]()
Posmatra se sira slika i ako se Vidal zrtvuje kako bi se doveo igrac njegovog kalibra na nekoj drugoj poziciji sto bi omogucilo promjenu nacina igre onda ok. Vjerovatno se to i radi. Ali cifra je smijesna. Vidal je zvijer a ne istroseni starac ili nedokazani klinac.Chinaglia je napisao/la:Vidal 28 godina, Alex Sandro 24, Draxler 21, u svako doba dana i noći bih prihvatio ovo, ukoliko se nema novca za to bez prodaje nekog od igrača, u ovom slučaju Vidalamorate posmatrat' širu sliku ..
u cijenu ne bih da ulazim, samo kažem da sam pristalica prodaje jednog odličnog igrača, da bi se dovela dva ili više odličnih igrača, ako se nema para za to bez prodaje jednog od glavnih igrača
vama to vjerujem neće ništa značit', opet će Juve uzet' Scudetto, u svakom slučaju, to bi bio potez i građenje ekipe na duže staze, jer su Alex Sandro i Draxler mladi igrači, a čak štaviše, danas je malo kvalitetnih bekova, a Draxler je veliki talenat, njemačka je to škola, pa ko bi normalan odbio ovu opciju?
jedino sentimentalno vezane osobe za Vidala 
Juve već dominira četiri godine u Italiji, pa sebi smiju dozvolit' jednu sezonu bez trofeja, jer bi se to vratilo vrlo brzo, jer bi se gradila jedna nova ekipa, al' opet ponavljam, opet je Juve toliko jak, da će i bez Teveza, odnosno (eventualno) Vidala, opet uzet' Scudetto
ljudi kukaju za Tevezom, a imate Mandžukića, Moratu i Dybalu 
no, sve je to ŠBBKBB, prvo treba dogovorit' transfere, pa onda prodat' Vidala, jer bi bilo neozbiljno prodat' ga, pa onda dogovarat'
Juve već dominira četiri godine u Italiji, pa sebi smiju dozvolit' jednu sezonu bez trofeja, jer bi se to vratilo vrlo brzo, jer bi se gradila jedna nova ekipa, al' opet ponavljam, opet je Juve toliko jak, da će i bez Teveza, odnosno (eventualno) Vidala, opet uzet' Scudetto
no, sve je to ŠBBKBB, prvo treba dogovorit' transfere, pa onda prodat' Vidala, jer bi bilo neozbiljno prodat' ga, pa onda dogovarat'
- IlPrincipino
- Kontakt:
Re: RE: Re: Juventus FC
Nisam buraz mislio na tebemuxa je napisao/la:Jest vala bas, covjek dosao da vas provocira jer mu je to u krvi. Kad neki od vas kazu da je 40 mil smijesna cifra za Vidala oni nisu provokatori, a kad ja kao navijac dr. kluba to kazem onda sam provokator. Ok, ako ti je tako lakse, za.ebali ste ih samo tako jer ste im uvalili igraca cije je vrijeme proslo za cak 40 mil.IlPrincipino je napisao/la:Ma ne treba ni objasnjavati padobrancima a pogotovo ovom liku koji je obicni provokator.
Trenutno korisnika/ca: Burberry46 i 17 gostiju.